انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 1:14 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 73 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: دوشنبه شهریور 2, 94 3:44 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: تهران
خانومی هم که ترسیدند یا فکر میکنید شاید تومور باشه.الان علم پیشرفت کرده .بدترین حالت چیه .مثلا من میگم نصف روده رو جراحی مکنند.دوست من بیماری ای بی دی داره که بدتر از ما هست خونریزی داشت.دکترا گفتند که باید کل روده هاشو دربیارند بجاش یه کیسه به شکم وصل کنن دیگه راضی شده بود.دیگه از این بدتر و بالاتر اما رجیم غذایی گرفت و روده هاشم سرجاشه فعلا.یعنی بدترین حالت اینه کمی از روده جراحی میشه یا ور میدارند .اما سلامت و سالم میشه زندگی کرد.من دست اخر و بالا شو گفتم که تهش اینجاست .پس نترسید و ا رامش داشته باشید.توکل بخدا.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: دوشنبه شهریور 2, 94 8:36 pm 
آفلاین
کاربر فعال

سلام باید بگم شاید بیماری ای بی اس شما از یک شوک عصبی شروع نشده باشه ولی برای من دقیقا از شوک عصبی و ترس بسیار شدید شروع شد من قبلا هم دچار هراس اجتماعی بودم از بچگی ولی تازه الان فهمیدم هراس اجتماعی یعنی چی الان هم هر موقع فکری میشم خیلی فشار میاره و مغزم میخواد بترکه پس یکی از زمینه های ابتلا شخصیت و خصوصیات اخلاقی فرد هست که برمیگرده به کودکی اش و خانواده و طرز تربیت و همچنین زود رنجی و استانه تحمل پایین مشکلات زندگی

بالا

پستارسال شده: جمعه مهر 17, 94 10:14 am 
آفلاین
کاربر فعال

بله جایی که فکر آدم بدن خودش رو خراب میکنه برای من که صد در صد مشکلاتم روانی هستش فقط و فقط به خاطر حساسیت و فکر و خیال زیاد مبتلا شدم قبل از اینکه مبتلا بشم هم بسیار آدم فکری بودم جوریکه که ریزش موی سکه ایی گرفته بودم رفتم دکتر گفت از فکرو خیال است البته این فکرو خیالات باطل هم از اعتماد به نفس پایینم بوده که من مقصر اصلی رو خانواده ام میدونم چون از اول مسولیتی به من نمیدادن و مصرف گرا بار اومدم من رو بیچاره و بی اعتماد به نفس کردن یکی از فامیل های ما رفته بود دکتر مشهد اونم آدم حساسی هستش اوایل مبتلا شدنش به سندرم روده تحریک پذیر بود دکتر مشهد بهش گفته بود تو مشکل گوارش نداری مشکل اعصاب داری اخرش هم نتونست این حساس بودنش رو کنترل کنه که بعد از چند سال مصرف دارو اعصاب و مدام اسهال بودن آخرش هم معتاد به تریاک شد یعنی این بیماری نمیدونست چیه و به خاک سیاه افتاد ولی خدا رو شکر من با تحقیقات زیادی که در موردش کردم به این قضیه پی بردم که جنبه روانیش واقعا مهمه به خاطر همین الان بعد دو سال واقعا احساس آرامش میکنم و واقعا دیگه بهش فکر نمیکنم و بیخیالشم بدون قرص و دارو

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه مهر 29, 94 12:42 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام به همه ی دوستان
چند روزه ای بین دنده های سمت راستم و کتفم احساس درد و قلنج میکنم بیشتر وقتی که ایستاده ام
این درد از پارسال همین موقع شروع شد که 2'3ماهی باهام بود بعد خوب شد تا امسال ک دوباره شروع شده بیشترفقط موقع ایستادنم;پارسال ک چند بار دکتر رفتم همه گفتن ازاعصاب اول میخاستم ببینم کسی تا حالا این جوری شده'دوم اینکه ناراحتی گوارشیم تغریبا کم شده نه حالت تهو نه بی اشتهایی نه کمبود وزن دارم نه تب میخاستم بدونم دوستان چه راه حلی رو پیشنهاد میدن درضمن عمده ی دردم بین دندهای سمت راستم اونم وقتی سرپا ایستاده ام هست...ممنون میشم راهنماییم کنید.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه آبان 26, 94 4:36 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام دوستان.خدا رو شکر یک جا پیدا شد که ادم رو درک کنند.خدا میدونه چقد درد به در بودم.دختری 24 ساله هستم.سه سال قبل یبوست گرفتم که نتیجش شد هموریید.
گفتن باهاش مشکلی نداری بذار باشه.دو سال خوب بود همه چی تا اینکه شرو کردم برای ارشد درس خوندن.دی ماهه پارسال دقیقا یک ماه قبل کننکور مثلا رفتیم چک اپ و مثلا مواپب سلامتی باشیم.مشخص شد عفونت معده دارم و دو هفته انتی بیوتیک.روزی 14 تا قرص.وحشتناک بود.روز اول به شدت حالم بد شد.استرس امتحان داشتم.و قرصها حالت تهوع شدیدی میداد.رفتم دکتر بی انصاف اندو کرد.گفت حتما باید قرص بخوری.عفونت داری!!!!!گفتم اینوکه خودمم میدونستم...البته بازم خدا نگذره سه سال قبل برای هموریید رفتم کولونو کرد یه دکتر دیگه.شهر کوچیکی زندگی میکنیم و خیلی دکتر نداره.
بدبختیه من از دی ماه سال قبل شرو شد.شکمم باد میکرد.در حدی که نمیتونستم راه برم از بس سنگین میشدم.اصلا نمیتونم به شکمم فشار بدم حتی همین الان چون حس تهوع بهم دست میده.هیچوقت نتونستم به شکم دراز بکشم.حتی شب ها بالشتمو بالا میذارم.اوایل همراهش یبوست شدید گرفته بودم.خیلی دنیا بهم تنگ شده بود.به حدی میرسید که دور مقعدم عذر میخوام جمع میشد و پاهام احساس میکردم دارن باد میکنن.البته شاید بخاطر همورییدم بود.
نزدیکه دو ماه باهاش درگیر بودم تا بالاخره شرایط عوض شد و جور دیگه ای شد.ینی اسهال!!! نرم و قطر کم.اصلا حالت مشخصی نداشت.خیلی میرفتم دکتر.تقریبا هر ماه پیش دکتر بودم/یه دفعه میگفتم شکمم باد داره.یه دفعه میگفتم یبوستم.یه دفعه میگفتم اسهالم.یه دفعه میگفتم استفراغ دارم...
هر دفعه احساس دفع میکردم فورا باید میرفتم دسشویی.حتی ممکن بود گار فقط بیاد.دفع ناقص دیوانه میکرد منو.
یه چیز جالب بین نظرات دوستان خوندم این بود که نمیتونستم دفع کنم با اینکه اسهال بودم.اما انگار یه ساعت معین خودش باید دفع میشد و بعد از اون ساعت دیگه نمیتونستم.
فکر میکردم من ادم فضایی ام!!!! در این حد ینی!!!میگفتم مگه همچین چیزهایی وجود داره؟
دکترم میگفت اصا تو یه مورد نادری!!! و هر چی ازمایش میدادم هیچ چیزی نشون نمیداد....
تا اینکه از یکی سندروم معده شنیدم...داشت یه چیزی تعریف میکرد.و خودم رفتم تحقیق کردم تو نت تا بالاخره پیدا کردم.
رفتم دکتر و تایید کرد و گفت هیچ درمانی نداره استرس نداشته باش.
خدا میدونه چقد قرص مصرف میکردم الکی و جقد خشک کننده تا اینکه بالاخره یه ماهه قبل زمینم زد ضعیف شدم.خیلی ضعیف شدم.الان همش دارم تقویتی میخورم.
برای هموریید هم پماد بهم داد که متاسفانه حساسیت داشتم و سوزش ادرار پیدا کردم.
تپش قلب میگیرم.و گاها نفسم سنکین میشه.
باور کنید به حدی حالم بد بود که میخواستم خودکشی کنم!!!
الان تازه فهمیدم سندروم دارم.و اونهمه قرص همش الکی بود و فقط ضربه زد بهم.
تازه ااز امرزو صبح قرص تقویتی شرو کردم تا بدنم دوباره نیروشو بدست بیاره.
بچه ها نماز خیلی ادمو اروم میکنه.رابطه تون با خدا قوی کنید.من هیجوقت نماز نمیخوندم اما الان خیلی ارومم.
خدا میدونه جقد گریه کردم و چقدر گفتم من.
دوستان دکتر مهرداد رضایی تویه نت سرچ کنید بهشون پیام دادم بهم گفتم این بیماری درمان داره فقط درمانش ظولانی مدته.
نمیدونم شماهایی که تهران هستید.پیش ایشون یا متخصص خوب رفتید؟البته ایشون جراح هستند.
دارم کم کم با خودم کنار میاام...باید باهاش ساخت.
خدا با ماست...اینم از علایمم و زندگیه من تویه این چند ماهیی که مبتلا شدم.
بازم شکر.همیشه میگفتم این چه بیمارییه که اینقد سخته اما وقتی ضعف کردم و قدرت تکون خوردن نداشتم الان میگم خدایا شکر...
همیشه بد از بدتر بسیار است دوستان.
ناامید نشید.متاسفانه من ادمی بودم که همیشه خندون و شاداب بودم.حتی اساتید بهم میگفتم شما همیشه لبخند داری و خوشحالی...
اما یه ساله لحظه به لحظه اش برام سخت میگذره..
خداروشکر جایی بود ادم درد و دل کنه...

بالا

پستارسال شده: سه شنبه آبان 26, 94 4:41 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

بچه ها یه جایی هست تو انجمن بشه هر روز باهم حرف زد؟
مثلا انجمن زیر امکانش هست:
http://www.baras.ir/forum/
یا یه جایی ادم بتونه هر روز حرفاشو بزنه.
چقد خوبه ادم میدونه ادمایی هستن شبیه خودت!!!!
که تورو عجیب و غریب نمیدونن

بالا

پستارسال شده: سه شنبه آبان 26, 94 5:36 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

می توانید یک تاپیک در جای مناسب (با توجه به مطالبی که می خواهید بگویید) بسازید و در آنجا مطالب خود را بنویسید و دیگران هم در صورت تمایل در بحث شرکت می کنند. این در صورتی است که فکر می کنید این مطالب کاربردی است و خودتان یا دیگران نیاز دارند که در آینده آنرا مطالعه کنند.

در صورتیکه منظور شما بیشتر چت یا گفتگو با دیگران هست بدون اشاره به مطلبی که ارزش مراجعه بعدی داشته باشد، در اینصورت می توانید در گروه تلگرامی که یکی از اعضا ایجاد کرده است و بعضی از اعضا این انجمن در آن عضویت دارند، با دیگر آی بی اسی ها گفتگو کنید.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه آبان 26, 94 6:48 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

میشه بگید لینک گروه تلگرام چیه؟

بالا

عنوان پست: لینک گروه تلگرام
پستارسال شده: سه شنبه آبان 26, 94 9:41 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

http://ibsgroup.ir/froum/viewtopic.php?f=50&t=830

https://telegram.me/joinchat/BXcbIgJvLCpE-Wd-QzMr5A

بالا

پستارسال شده: جمعه آذر 6, 94 8:40 pm 
آفلاین

سلام دوستان ٢۵ سالمه از بچگی بی اختیاری گاز روده داشتم...از نظر روحی حالم خرابه...از زمانی که ده سالم بود این مشکل رو دارم...حرکات اطرافیانم باعث شده گوشه گیر بشم...پارسال رفتم دکتربرام کلونوسکوپی نوشت. دارو هم استفاده کردم فایده نداشت...هیچ دردی ندارم فقط بی اختیاری گاز روده دارم که باعث شده از زندگیم سیر بشم.. تو رو خدا اگه کسی خوب شده بگه من چکار کنم خوب بشم

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 73 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 2 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com