انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 1:07 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 25 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: سه شنبه اسفند 13, 92 11:28 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

خوب بچه ها تو یخچال رشدشون تا حدی کند میشه...و نیازرشون به مواد مغذی کمتر...
اون لاکتوزی ام که کگفتین مربوط به اینه که باکتریها تا وقتی داخل بدنمون نشدن باید مواد مغذی واسه زنده موندنشون داشته باشن دیگه...وگرنه وارد فاز خودخوری میشن و همدیگرو میخورن...
پس خیلی ام غیر منطقی نیست ساختارشون...هرچی باشه اونام یه سری محقق دارن که با توجه به شناسنامه اون باکتریها واسشون شرایط و آماده میکنن

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: شنبه فروردین 9, 93 11:00 pm 
آفلاین
کاربر فعال

بچه هایی که مصرف کردن میتونین تاثیرشو بگین چجوریه؟من که هرچی میگردم پیدا نمیکنم

بالا

پستارسال شده: یکشنبه فروردین 10, 93 12:46 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام من چهار بسته ازین رو مصرف کردم یه خورده حالمو بهتر کرد ولی تاثیرش به قیمتش نمی ارزه

بالا

پستارسال شده: شنبه فروردین 23, 93 8:53 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
دوستانی که فمی لاکت یا محصولات دیگه پروبیوتیک شرکت زیست تخمیر را خریدن:
داروخانه این پروبیوتیک ها را در یخچال نگهداری میکرد؟ :?:

بالا

پستارسال شده: شنبه فروردین 23, 93 1:02 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

من 3 سری از این محصولات گرفتم بار اول ورو نمیدونم ولی بار دوم مطمئنم داخل یخچال نگهداری نمیکرد بار سومو رفتم یه داروخانه که تازه راه اندازی شده بود خودم تاکید کردم اینا تو یخچال نگهداری میشد که دکترشون گفت اینا حتما باید داخل یخچال نگهداری بشن و گرنه تاثیری ندارن که
خودتون اگه گرفتید تاکید کنید رو این موضوع .این داروخانه جدیدام فک کنم کارشون درستره لااقل اون اویلش اینطورین ;)

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه اردیبهشت 10, 93 11:53 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

با توجه به نوع باکتری هایی که در محصولات مختلف شرکت زیست تخمیر هست، به نظر من بهترین گزینه برای آی بی اس "پدی لاکت" هست. همان محصولی که برای نوزادان است و به شکل قطره است و بالاترین قیمت را دارد.
ضمنا این محصول حتما باید در یخچال نگهداری بشه.

بالا

پستارسال شده: جمعه آذر 28, 93 6:58 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام من دیروز اتفاقی رفتم داروخانه این رفیقه ما شده دیگه .. گفت آقا پروبیوتیک اوردیم تو یخچال ۲ تاش مونده ! گفتم میشه ببینم؟ دیدم فمی لاکت اورد !! گفتم شما لاکتور کر هم دارد ؟ گفت تموم کردیم بردن ! حالا جالب اینجاس که ۲ ماه پیش اصلا نداشتند ! واسه خودم جالب بود که مردم چه اطلاعتی پیدا کردند که پروبیوتیک رو ۲-۳ هفته از داروخانه محلی نه معروف ! خریداری می کنند. خلاصه خریدیم بعد از شام ۱ دونه خوردیم .با اینکه کلی چیز های گاز تولید کن خورده بودم مثل ۵ تا سفیده تخم مرغ سیب زمینی پخته و برنج و چای ... درکمال تعجب من با اولین استفاده از این کپسول صدای شکمم ۹۰% با بالا قطع شد ! باورم نمیشه ...من دیگه به پروبیوتیک ایمان اوردم که اگر از باکتری های زیاد و درست حسابی باشه ی کار هایی واسه روده میکنه .! اگر واقعا انقدر تاثیر داشته باشه تا آخر ماه من دیگه جز پروبیوتیک ها چیزی نمیخورم .امشب اولین شبی بود که احساس کردم بیمار نیستم .

بالا

پستارسال شده: جمعه آذر 28, 93 9:42 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

شايد توليد و توزيع زيست تخمير كم شده باشه ؟
من ديروز از يه داروخانه سراغ بيولاكتيكو را گرفتم كه اصلا همچين اسمي به گوشش نخورده بود، من پرسيدم كلا پروبيوتيك چي دارين كه گفت فعلا چيزي نداريم.

چند وقت پيش يكي از همكاران تعريف مي كرد كه وقتي خانوادشون سرما مي خوره براي تقويت فمي لاكت مصرف مي كنند و به ديگران هم توصيه مي كرد. به نظر مياد از طرفي بين مردم داره معروف ميشه و از طرف ديگه توليدش كم هست.
ممكنه توليد پروبيوتيك وابسته به واردات باشه و تحت تاثير تحريم و كمبود ارزي قرار گرفته باشه.

بالا

پستارسال شده: جمعه آذر 28, 93 6:18 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام اوائل مهر ماه بود که من رفتم همین داروخانه و ۴ تا داروخانه دیگر در محل . ۳ تاشون که اصلا هیچ مدل نداشتند و ۱دونه پروداایجست همین دشت که گرفتم.
اما دیشب گفت همین مونده و واسه کودکان ! سطح آگاهی مردم از پروبیوتیک ها کلا بالا رفته و در اکثر سوپر ها ماست زیاد شده از سن بیوتیک و پروبیوتیک که شاید تا ۲ سال پیش به زحمات میشود از این محصولات خرید کرد .تولید کم نشده چرا که فروش بالا رفته و خوب کارخانه ها یا برند های داخلی باید خوشحال باشند شاید تعداد رقابت در این زمینه بیشتر هم بشه درسال های آینده .مثلا شما به این پروبیوتیک معروف نگاه کنید میزان باکتری ها و تعداد آنها رو و ببینید چقدر همه راضی بودند ! اما قیمتش چقدر بالا ! خوب تو ایران هم میشه به این امر دست یافت با قیمتی کمتر .
http://www.renewlife.com/ultimate-flora ... llion.html

تصویر

بیش از ۱۲ نوع باکتری که شامل ۱۰۰ ها میلیون باکتری هست . هر چی تعداد باکتری بنظرم بیشتر باشه یا مخصوص برای اسهال یا یبوست متفاوت باشه نتیجه بهتر هست.
من شاید ۱ سال مداوم پروبیوتیک مصرف کنم . و ۱ هفته بین هر دوره استراحت بدم. بهترین حالت این هست که از بیماری های کلیت کرون التهاب روده جلوگیری میکنه یا پیشگیری میکنه. و ۵۰% فرض بر این که روی ای بی تاثیر خیلی خوبی داره . اما این رو میدونم که زمانی که من ۲-۳ هفته از ۴بیوکاپ استفاده کردم به شدت حال بهتری داشتم. شاید درمان نکنه اما تاثیری که میگذاره شدت علائم رو کم میکنه از صدای شکم دارد نفخ اسهال .. و کاسته میشه .حالا باز اگه مدل خارجی گیر بیارم میگیرم . اگه نبود شما از همین زیست تخمیر ۱ ماه استفاده کن . اگه میتونید مولتی ویتامین در کنارش بخورید .
من ۳ ماه پیش حدود ۴کیلو وزن کم کردم. ۷۲ رسیدم . اما حدود ۱ ماه مولتی با گلوتامین و کربو پروتئین غذا خوردم که دیشب به وزن ۷۶/۵ رسیدم ! با وجود اسهال ! ۳-۴ روز در هفته .

بالا

پستارسال شده: شنبه دی 13, 93 6:52 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام در پایان روز ۱۶ استفاده از این پروبیوتیک زیست تخمیر باید بگم که روی نفخ تاثیر عالی‌ و همینطور درد رو کاهش میده حتا با پر خوری.اما روی اسهال صبحگاهی تاثیری ۴۰% داشت . اما امروز که نخوردم مثل یک انسان عادی مشکل آبکی‌ یا بیرونروی نداشتم. انگار این ۲هفته یه کارایی کرده. و ضمن اینکه گلوتامین هم ۲ هفته هست نمیخورم (تموم شد)

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 25 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید