انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 1:05 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 1 پست ] 
نویسنده پیغام
پستارسال شده: پنج شنبه مهر 29, 00 7:45 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

از وقتی یادمه ادم استرسی ای بودم :| .استرس ک میگرفتم بدونم داغ میشد و شروع مشکلات پوستی :oops: و اسهال مکرر و....درد شکم و گاهی بحدی شدید میشد فقط آرزوی مرگ میکردم.بعد بیست سالگی رفتم دکتر برام کلی ازمایش نوشت که نتیجه همشون طبیعی بود و ی متخصص گفتن از اعصابته ک اسهال میشی و عرق میکنی.راستم میگفت ولی از ی طرف من با غذاهم مشکل داشتم با پنیر ماست ماکارونی نوشابه با هر چی خوشمزه بود مشکل داشتم خخخخخ :lol: .من ناامید نشدمو کلی دکتر رفتم ک نتیجش شد کلی پول ک رفت از جیب مبارکم :roll: برای اندوسکوپی و قرص و دارو و ک همه داروها نتیجشون موقتی بود.داروهاشون شامل آمیتریپتیلین که بد نبود ولی موقتی بود.لوپرامید هم خوب بود دفعمو از روی شش بار کرده بود دو روز یه بار ولی اونم موقتی بود برای استفاده هفته ای چنتا بیشتر خوب بود تا دایمی.قرص های دی سکلومین ک عوارض داشت برام.دی فنوکسیلات که چیزی حس نمیکردم .مبورین که هیچی ب هیچی .داروهای گیاهی هم ک هیچچچچچ تاثیری ندیدم ب شخصه.
رفتم سراغ ورزش ک دیدم ای بابا من ک بدتر شدم. ی مدت بی خیال قرص و دارو ورزش شدم و سندرم رودم گاهی میومدو میرفت. بلخره اتفاقی توسط عموم ک خارج هستن و دوستشون پزشک گوارش و راهنمایی هاشون خودمو درمان کردم اونم تو یه هفته.الان هرچی دلم بخاد میخورم حتی پنیر ک عشق میکنم باهاش :D :lol: خخخخخخ. تعداد دفعم از پنج شش بار تو روز شد یه بار اونم دفع کامل.پوستم عالی شده باز.دو تا لکه طاسی ب اندازه نخود بدلیل استرس تو سرم بود ک پر شدش. و از همه مهمتر بدترین استرس دنیاهم بیاد رو مغزم دیگه رودم میگه گوربابات من دیگه قاطی نمیکنم 8-) . بعد اینکه درمان شدم این روش رو رو دوتا از دوستام ک تو مراجعات بمارستان باهم آشنا شدیم ک یکیشون کولیت و زخم مقعد داشت و یکیشون یبوست و اسهال غالب هم انجام دادیم که عالی جواب داد خداروشکررررررررررررررررررررررر.الان بعد خوب شدنشون دنبال عشق بازی ان :lol: :lol: الان بعد درمانم دوست دارم ب اونایی ک این بیماری رو دارن کمک کنم برای شکست دادنش. یه پیچ اینستا ساختم.دوستان هیچ گونه قرص دارویی استفاده نمیشه خیالتون تخت. اگ میخاید درمان بشید بفرمایید پیج اینستام دایرکت پرتاپ کنید. راستی اگ تو سایتای دیگه هم یکی بود ک میگفت درمان شدمو راهنمایی میکنم خودمم باز :D . پیجم هست aritimisss

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 1 پست ] 

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید