انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 4:14 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 13 پست ]  به صفحه برو 1, 2  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: دوشنبه اسفند 19, 92 12:20 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
یکی از روشهای کنترل آی بی اس که کمتر به اون اشاره میشه استفاده از داروهای آنتی هیستامین هست.
مقاله زیر در مورد موفقیت در کنترل ای بی با یک آنتی هیستامین به نام کتوتیفن ketotifen هست.

http://www.doctorwascher.com/category/irritable-bowel-syndrome
http://www.ibsgroup.org/forums/topic/151899-histamine-intolerance-the-cause-of-your-ibs/
http://www.salamatnews.com/news/148705/ ... B%8C%D8%AF

آخرین بار توسط آرش در چهارشنبه اردیبهشت 31, 93 8:51 am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: چهارشنبه اسفند 21, 92 10:29 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

محل اقامت: fars
سلام آرش جان. شما خودت هم تا حالا کتوتیفن استفاده کردی برای آی بی اس. تاثیرش چطور بوده؟

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه اسفند 21, 92 12:49 am 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
من چون آلرژی دارم به فصل بهار و گرمای تابستون خیلی آنتی هیستامین میخورم ولی تاحالا به تاثیرش تو آی بی اسم دقت نکرده بودم چه جالب!‏

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه اسفند 22, 92 9:24 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

mehran نوشته است:
سلام آرش جان. شما خودت هم تا حالا کتوتیفن استفاده کردی برای آی بی اس. تاثیرش چطور بوده؟

سلام مهران جان
اين مسئله براي خودم هم جديده، چند تا مقاله ديگه پيدا كردم و مي خوام بخونم تا بيشتر در موردش بدونم. ولي اين تحقيق معتبره چون تو ويكي پديا در توضيح همين دارو هم به اون اشاره ميشه.احتمالا يه امتحاني بكنم ولي بهرحال در بهترين حالت كنترل ميكنه نه درمان.
از يه همكارم كه آلرژي داره پرسيدم اين دارو را مصرف كرده؟ گفت بيشتر براي سرفه استفاده ميشه و اشكالش هم اينه كه خواب آوره.
اين همكارم مي گفت داروها كيفيتشون پايين اومده و ديگه مثل قبل تاثير ندارن.

امیدوار نوشته است:
من چون آلرژی دارم به فصل بهار و گرمای تابستون خیلی آنتی هیستامین میخورم ولی تاحالا به تاثیرش تو آی بی اسم دقت نکرده بودم چه جالب!‏

تا جايي كه مي دونم داروهاي آنتي هيستامين تا حدودي قابض هستند و براي اسهالي ها اين عارضه اش مفيده. البته در مقاله اي كه من خوندم بيشتر برطرف شدن درد و نفخ اشاره شده بود و حرفي در مورد اسهال يا يبوست نزده بود. در مورد نحوه تاثير كتوتيفن گفته بود كه باعث كاهش التهاب در دستگاه تنفسي و گوارش ميشه.
البته داروهاي آنتي هيستامين تنوع زيادي دارن و احتمالا همشون در مورد اي بي تاثير مثبت ندارن.

آخرین بار توسط آرش در پنج شنبه اسفند 22, 92 9:47 am ویرایش شده است، در کل 4 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: شنبه فروردین 30, 93 2:57 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

من می خوام کتوتیفن(ketotifen) را آزمایش کنم ولی چون دارم نورتریپتیلین مصرف می کنم نمی تونم. چون هردو این داروها خواب آور هستند و مصرفشون باهم این عارضشون را تشدید می کند.
"ketotifen and nortriptyline oral both increase sedation and drowsiness"

بالا

پستارسال شده: دوشنبه اردیبهشت 29, 93 5:05 pm 
آفلاین
کاربر ساده

محل اقامت: مشهد/26 ساله/ مجرد
من دو سال پیش این روش درمان رو امتحان کردم و جز خشکی دهان ، یبوست و خواب آلودگی نتیجه ای برام نداشت. البته در مقاله ای که خونده بودم گفته شده بود که این روش درمانی برای آی بی اس اسهال موثره و حرفی از آی بی اس با علائم غیر نزده بود.
الان هم به علت حساسیت دوباره کتوتیفن می خورم، البته نه مثل گذشته به طور مرتب، ولی تغییر مثبتی توی آی بی اسم نداشته. امیدوارم برای شما موثر باشه.

بالا

پستارسال شده: جمعه مهر 11, 93 2:44 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

عنوان مقاله: بررسي فراواني انتروکوليت ماستوسيتيک در بيماران مبتلا به سندرم روده تحريک پذير با غلبه اسهال و ارزيابي پاسخ به درمان آنها به درمان مهار کننده عملکرد ماست سلها
http://fa.journals.sid.ir/ViewPaper.aspx?ID=221014
مقدمه: با توجه به اينکه اغلب بيماران سندرم روده تحريک پذير (IBS) به درمانهاي موجود پاسخ مناسبي نمي دهند به نظر مي رسد که پاتوژنز بيماري به طور کامل شناخته نيست. اخيرا دانشمندان به نقش ماستوسيتها در بيماري زايي بسياري از اختلالات گوارشي نظير سندرم روده تحريک پذير توجه کرده اند. اين مطالعه براي بررسي وضعيت ارتشاح ماستوسيتها در مخاط کولون بيماران IBS با غلبه اسهال و اثربخشي درمان ضدماستوسيت بربهبود علائم، طراحي شد.
نتايج: از 48 بيمار، 3 نفر(5.8%) 20< ماستوسيت در هر hpf) انتروکوليت ماستوسيتيک) داشتند. شدت علائم باليني بيماران براساس تعداد ماستوسيتها تفاوت معني داري با هم نداشت (p>0.05)
نتيجه گيري: شيوع انتروکوليت ماستوسيتيک نسبت به مطالعات ديگر بيشتر نبود. شدت علائم باليني با شمارش ماست سلها ارتباطي نداشت.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آبان 15, 93 1:25 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

سندرم روده تحريك پذير زندگي را به كام مبتلايانش تلخ ميكند! اين مبتلايان، نه تنها بايد علائم بيماري را تحمل كنند، بلكه بايد با اين موضوع هم كنار بيايند كه غالبا برچسب هايپوكندرياتيك* به آنها زده مي شود و علت مشخصي براي بيماريشان به آنها گفته نمي شود. تاكنون هيچ علت فيزيكي معيني براي سندرم روده تحريك پذير معرفي نشده و به همين دليل نيز مداخلات متعدد درماني براي كمك به بيماران، هم آنها و هم پزشكان را نااميد مي سازد.

اما حالا براي نخستين بار دانشمندان آلماني ادعا مي كنند اين بيماري در حقيقت دلايل فيزيكي و جسمي دارد. پژوهشگران دانشگاه مونيخ التهابات كوچك ميكروسكوپي را در مخاط روده مشاهده كرده و مي گويند اين التهابات كوچك تعادل روده را به هم ريخته و موجب حساس شدن شبكه عصبي روده مي شوند.

سندرم روده تحريك پذير با نفخ شكم، يبوست، اسهال، حالت تهوع و كرامپهاي شكمي گوارش غذا را به كابوس تبديل مي كند. به ويژه كه اجابت مزاج مكرر موجب به هم ريختن خواب افراد مبتلا و گاه حتي سردرد و كمردرد هم مي شود. تنها در كشور آلمان 7 ميليون نفر به اين بيماري مبتلا هستند. به هر حال با تلاش پزشكان آلماني مي توان اميدوار بود كه اين بيماري به زودي راه درمان بهتري پيدا كند.
يك گروه از پژوهشگران به سرپرستي پروفسور مايكل شمان، از دپارتمان بيولوژي انساني دانشگاه مونيخ موفق شده اند تا با روشهاي اندازه گيري فوق سريع اپتيك، نشان دهند مدياتورهاي آزاد شده از ماست سل ها و سلولهاي انتروكرومافين، مستقيما سلولهاي عصبي را در روده فعال مي كنند. اين ازدياد حساسيت شبكه عصبي روده اي ارتباط ميان مخاط روده و شبكه عصبي آن را مختل مي كند.
پروفسور شمان در توضيح اين مطلب مي گويد: مخاط تحريك شده، مقادير بيشتري از مواد نورواكتيو مانند سروتونين، هيستامين و پروتئاز را آزاد مي كند. اين معجون توليد شده توسط بدن مي تواند علت اصلي بروز علائم آزاردهنده در بيماري IBS باشد. اين پژوهشگران هم اكنون مشغول امتحان راه هايي هستند كه مي توان با دانستن اين يافته ها براي درمان IBS به كار برد. از آن جمله، مصرف آنتي هيستامين در مبتلايان به IBS است، كه نتايج اوليه اميدبخشي هم داشته است.
منبع: ماهنامه نسخه

* در علم روانپزشكي به شخصي كه از سلامت بدني برخوردار است و در عين حال خود را بيمار مي‌داند، هيپوكندرياك يا خودبيمارانگار مي‌گويند. تشخيص اين حالت زماني قطعي مي‌شود كه شخص طي حداقل شش ماه‌، عليرغم اطمينان خاطر از لحاظ پزشكي، خود را متقاعد كرده كه بيمار است و يا مي ترسد كه بيمار باشد. اين ترس از بيماري در روند عادي زندگي روزانه فرد تاثير منفي دارد و نهايتا منجر به آزمايش هاي كلينيكي يا درمان مي شود.

بالا

پستارسال شده: شنبه اردیبهشت 12, 94 5:35 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

یک نمونه از کنترل آی بی اس با آنتی هیستامین:
http://www.ibsgroup.org/forums/topic/14 ... try1081081
من به اینها درمان نمی گویم. روده تحریک پذیر فعلا درمانی ندارد.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه اردیبهشت 12, 94 12:08 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

100% بنده رد می کنم این موضوع رو! 1 ماه پیش سرما خوردم و بیش از 10 تا به ناچار آنتی خوردم به شدت اسهال می شدم! و اصلا تاثیر خوبی که نداشت بلکه بدتر شدم!

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 13 پست ]  به صفحه برو 1, 2  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید