انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 4:13 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 8 پست ] 
نویسنده پیغام
پستارسال شده: سه شنبه خرداد 14, 92 6:24 pm 
آفلاین
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: tehran
من 4 سال پیش به خاطر میکروب معده چند دوره دارو مصرف کردم. ولی ریشه کن نشد و مبتلا به آی بی اس شدم . از اون زمان به بعد مشکل رفلاکس هم پیدا کردم. یک از دکترام عقیده داشت که این رفلاکس هم مربوط به آی بی اسه و مربوط به استرس و اعصاب میشه. ولی یکی دیگه از دکترهام میگفت مسئله این جداست. رفلاکسم طوری بود که صبح ها تا غروب پشت جناق سینه ام میسوخت و درد میکرد. یه بار خواستم عمل کنم. یه عملی رو یکی از دکترها تو تهرون انجام میده با امواجی که با یه لوله از راه گلو تا دریچه معده ،میفرسته، ماهیچه های اون دریچه رو تقویت میکنه و جایی از بدن شکافته نمیشه. من رفتم پیشش و اول یک دستگاه سنجش فشار دریچه برای 24 ساعت در روی دریچه ام کار گذاشتند. جوابش این بود که فشار دریچم خوبه و دکتر گفت که رفلاکست از اعصاب و استرسه. درحالی که من به نظر خودم خیلی استرسی نیستم و مثل دیگرانم. بهر حال فشار دریچه ام هم طبیعی بود. من مشکل عمده رو در دراز کشیدنم دیدم. به طوری که حدود دو سالی میشه که شبها و روزها با شیب 30 الی 40 درجه میخوابم و خوشبختانه دردی در موقع بیداری ندارم. البته وقتی ای بی اسم عود میکنه کمی درد در پشت جناق سینه ام دارم و مجبورم شیبم رو بیشتر کنم و شبها از شربت آلومینیم ام جی استفاده کنم. گفتم شاید شما هم مثل من باشید و خواستم تجربیاتمان را ردو بدل کنیم. توصیه ام به شما اینه که اگر مثل من هستید، شبها و روزها، هنگام خواب، شیب داربخوابید. البته اولش سخته ولی همچین عادت میکنید که نگو. برای این کار دورراه دارید. اگر تخت دارید یک چیزی بزارید زیر دو پایه بالایی تختتان تا تختتان شیب دار شود. به اندازه 30 تا 40 درجه. چندین روز بعد اگر دیدید بازم سوزش دارید شیبو بیشتر کنید. یه راه دیگش اینه که چند تا بالشته رو به صورت کج تکیه بدید به دیوار ، طوریکه یک سطح شیبدار برای کمرتون درست بشه. پاهاتون روی زمین باشد و کمرتون روی این سطح قرار بگید. اگر شبها از سطح شیبدار سر خوردید ، سعی کنید که یک مانعی مثل یه ملافه تا شده رو زیر ران پاتون بگذارید تا مثل یه مانع یا سرعت گیر، جلوی سرخوردن در هنگام خواب رو بگیره. اگر از داروی آلومینیم ام اجی هم هنگام خواب استفاده کنید خیلی خوبه .یک قاشق غذا خوری. شبها سعی کنید حداقل 2 ساعت بعد از شام دراز بکشید و بخوابید، قبل از خواب مسواک بزنید و یه بطری آب بالا سرتون بزارید تا هنگام سوزش کمی آب بخورید.و بعد از آب خوردن در وسط شب، میتوانید یک قاشق غذا خوری شربت آلومینیم ام جی هم بخورید. البته اگر وسط شب سوزش داشتید بخورید. غذای سنگین سعی کنید شبها نخورید و کمی از شکمتون رو شبها خالی بگذارید . سعی کنید از غذاها و میوه های فیبردار برای جلوگیری از یبوست استفاده کنید. چون من خودم اغلب یبوست دارم و وقتی شدید میشود ، رفلاکسم هم بعد از آن شدید میشود. این کارو اگه بکنید دیگر احتیاجی به داروهای ضد اسید هم در صبح زود نخواهید داشت. البته تاوقتی که خوب میشوید باید این داروهای ضد اسید رو در صبح ها بخورید. سرتونو درد آوردم. ببخشید. بچه ها تجربیاتی اگه دارید بزارید ممنون
التماس دعا
و من الله التوفیق

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: سه شنبه خرداد 14, 92 9:20 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

محل اقامت: خوزستان
سلام تجربیات جالبی دارید..........
به نظرم اگه کسی بخاد میتونه از آجر استفاده کنه بهتره چون راحتتر میشه شیب رو ایجاد کنه.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه خرداد 15, 92 8:18 am 
آفلاین
Admin

منم چند ماهیه رفلکس پیدا کردم
درد ندارم یا خیلی کمه، فقط رفلکسم به این صورته که اول صب که بیدار میشم دهنم نلخه و آب دهنم معلومه حاوی مواد غذاییه که شب خوردم و قرمزه که فک کنم همراه اسید معده اس اما یه چیزی که خیلی واسم جالبه اینه که بعضی روزا شدیده (فک کنم به خاطر شام سنگینه)، بعضی روزا خیلی کمه (وقتی که شام سبک خوردم) و بعضی روزا اصلا ندارم (که علتش رو هنو خودم نفهمیدم)، من شام خیلی زود میخورم (حدود9)، حداقل 12 شب میخوابم یعنی 3 ساعت بین شام و خوابم هست. چند شبه دارم قبل از شام بستنی میخورم احساس میکنم وقتی شامم سبکه و آخر شب بستنی میخورم رفلاکسم خیلی کمتر شده (شما هم اینو امتحان کنید و نتیجشو بدید البته بستی وانیلی)، و یکی از دوستام بهم پیشنهاد کرد که همیشه رو دست راست بخواب که فک کنم اینم میتونه موثر باشه، سرتون درد اومد ببخشید

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه خرداد 15, 92 9:26 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: mazandaran /مجرد
منم بعضی موقها رفلاکس دارم معمولا وقتی از حالته عادیم غذا بیشتر بخورم این اتفاق میوفته که باعث میشه هر چی خوردم بالا بیارم چون واقعا این چن ساله که ای بی دارم ظرفیت معدم کم شده معمولا هم با وعده غذایی زیاد غذا میخورم

بالا

پستارسال شده: سه شنبه خرداد 20, 93 11:36 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
بیماری رفلاکس معده به مری (GERD)‌ که اغلب با ترش کردن معده اشتباه گرفته می‌شود یکی از اختلالات شایع گوارشی است.
ترش کردن معده ممکن است با خوردن یک تکه پیتزا رخ دهد و شما را اذیت کند در حالی که بیماری رفلاکس معده به مری یا «Gastroesophageal reflux disease» وقتی رخ می‌دهد که غذا، محتویات اسید معده، ترکیبات صفراوی یا عصاره پانکراس به مری برمی‌گردد و این عارضه بیش از دو نوبت در هفته رخ می‌دهد. این ترکیبات اسیدی که به داخل مری وارد می‌شوند سبب سوزش، التهاب و زخم می‌شوند که این فرآیند غیرعادی می‌تواند منجر به سائیده شدن و نازک شدن جداره مری شود.
علائم ابتلا به این ناراحتی گیر کردن غذا در مری، التهاب توام با سوزش، حالت تهوع، سرفه‌های مزمن، خس خس سینه، علائم شبه آسم و پوسیدگی و فرسایش میانی دندان‌ها هستند. این مسئله همچنین احتمال ابتلا به سرطان مری را در شما افزایش می‌دهد. در درمان این بیماری یافتن منشا اصلی بروز آن، مهمترین گام محسوب می‌شود. افراد دارای اضافه وزن و مسن به دلیل داشتن چربی شکمیِ بیشتر که عملکرد مری و اسفنکتر مری را دچار اختلال می‌کند، بیشتر در معرض ابتلا به این عارضه هستند. این چربی‌های شکمی عملکرد دریچه اسفنکتر را که از بازگشت اسید معده به مری جلوگیری می‌کند مختل می‌سازد. بسیاری عوامل نظیر مصرف الکل، نیکوتین، مصرف خوراکی‌های حاوی کافئین و غذاهای پرچرب و پرادویه سبب شل شدن عضلات اسفنکتر می‌شوند.

روش های موثر، طبیعی و خانگی برای درمان رفلاکس معده به مری، به شرح زیر است:
کاهش وزن
نتایج مطالعات نشان می‌دهد تنها 10 درصد کاهش وزن می‌تواند علائم رفلاکس معده به مری را کاهش دهد.
رژیم غذایی ضد رفلاکس
با حذف مواد خوراکی که در بالا ذکر شد می‌توانید علائم رفلاکس را کاهش دهید اما خیلی ذوق زده نشوید زیرا این رژیم تنها در حدود 30 درصد افراد اثربخش است. علاوه بر این از مشکلات رژیم گرفتن این است که خیلی از مردم ترجیح می‌دهند بمیرند اما به این رژیم‌ها تن در ندهند.
خوردن بادام خام
بادام خام با تولید «آلکالین» می‌تواند PH‌ (وضعیت اسیدیته) معده را تنظیم کند زیرا بادام منبع کلسیم است.
آلوئه‌ ورا
با خوردن روزانه 60 میلی لیتر شربت غیرفرآوری شده آلوئه ورا علائم رفلاکس کاهش می‌یابد.
آب گرم و آبلیموی تازه
صبح خود را با یک فنجان آب گرم و آبلیموی تازه شروع کنید. با نوشیدن این محلول با معده خالی و 15 الی 20 دقیقه قبل از خوردن صبحانه، بدن می‌تواند به طور طبیعی اسید معده را متعادل کند. این محلول برای همه بی‌خطر است.
جوش شیرین
یک قاشق جوش شیرین را در نصف فنجان آب حل کنید و بنوشید، اگرچه این محلول بدمزه است اما موثر است.
سرکه سیب
روزی یک تا دو قاشق چایخوری سرکه سیب بخورید. مخلوط سرکه سیب و عسل بسیار مفید و خوشمزه است. حتی می‌توان به جای لیمو، سرکه سیب در چای ریخت. بسیاری از مردم به اشتباه تصور می‌کنند سوء هاضمه و رفلاکس بر اثر تولید زیاد اسید معده ایجاد می شود. اما آخرین مطالعات نشان می‌دهد که بر خلاف باور مردم، این عارضه به دلیل کمبود اسیدهای لازم برای هضم کامل غذا بروز می‌کند. همچنین خوردن ترشی، ترشی کلم و سایر غذاهای ترش و اسیدی به کنترل اسید معده کمک می‌کند. :?:
سیب سرخ
بعد از صرف غذاهای مشکل‌ساز یک عدد سیب سرخ خوشمزه بخورید تا اثر معجزه آسای آن را در بهبود رفلاکس ببینید.
مصرف مکمل «ساکارومیس بولاردی»
مکمل «ساکارومیس بولاردی» یک مخمر پروبیوتیک و به ویژه برای روده کوچک مفید است. این مکمل جذب ویتامین‌های مفید برای سلامت دستگاه گوارش را بهبود می‌دهد.
کپسول گیاهی نارون آمریکایی
مصرف مکمل گیاهی نارون آمریکایی که به صورت‌های کپسول، پودر یا قرص مکیدنی موجود است، التهابات بافت دستگاه گوارش را تسکین می‌دهد.
چای‌ها و دمنوش‌ها
نوشیدن چای و دمنوش بابونه، نعناع یا شنبلیله به کاهش علائم رفلاکس اسیدی کمک می‌کند.
آدامس
بعد از هر وعده غذایی آدامس بجوید تا ترشح بزاق افزایش یابد. نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که افزایش ترشح بزاق سبب کاهش اسید در مری می‌شود.
خوابیدن به پهلوی چپ
نتایج مطالعات نشان می‌دهد خوابیدن روی شکم یا به پهلوی راست سبب افزایش فشار به معده و در نتیجه افزایش علائم GERD می‌شود اما افرادی که به پهلوی چپ می‌خوابند این علائم در آنها رفع می‌شود.

منبع: ایسنا به نقل از سایت «مادر نیچر نت‌وورک»

بالا

پستارسال شده: سه شنبه خرداد 20, 93 12:08 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

mokhtare نوشته است:
. . . . . من 4 سال پیش به خاطر میکروب معده چند دوره دارو مصرف کردم. ولی ریشه کن نشد و مبتلا به آی بی اس شدم . از اون زمان به بعد مشکل رفلاکس هم پیدا کردم. . . . .

دکتر صادق مسرت (عضو پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی و فوق تخصص گوارش)، با انتقاد از درمان نابجای همه بیماران ناقل هلیکوباکترپیلوری توسط پزشکان افزود: متاسفانه با وجود این که تنها 3 درصد از بیماران ناقل این باکتری دچار عارضه زخم معده و اثنی عشر می‌شوند اما پزشکان تمام بیماران ناقل این باکتری را تحت درمان آنتی بیوتیک‌های قوی برای چندین دوره قرار می‌دهند که این مسئله باعث بروز برخی عوارض جبران‌ناپذیری در بیماران می‌شود.
وی تصریح کرد: خطر ابتلا به سرطان مری و روده بزرگ در افرادی که تحت درمان هلیکو باکتر قرار گرفته‌اند بسیار بالاست و باید در درمان این باکتری در افراد مشکوک محتاطانه عمل کرد.
دکتر مسرت درباره ضرورت بازنگری در درمان بیماران ناقل این باکتری گفت: کسانی که ناقل این باکتری در معده هستند و افراد درجه اول مانند پدر یا مادرشان مبتلا به سرطان معده بوده‌اند لازم است درمان با هدف ریشه‌کنی باکتری در آنها صورت گیرد و بقیه افراد حتی با وجود داشتن این باکتری ضرورتی به درمان ندارند.

بالا

عنوان پست: ترش کردن
پستارسال شده: دوشنبه اردیبهشت 28, 94 9:06 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

آرش: به یاد دوستمون "مخترع" که نفهمیدیم که چی شد و کجا رفت ؟

دکتر امیر باغانی، متخصص داخلی با تاکید بر اینکه رفلاکس معده ارتباط مستقیمی با خوابیدن و غذا خوردن دارد، گفت: این مشکل در دراز مدت منجر به افزایش احتمال ابتلا به سرطان ناحیه تحتانی مری می‌شود.
رفلاکس معده همان سوزش سر دل و برگشت غذا به دهان است، اظهار کرد: این بیماری گاهی اوقات ممکن است با دردهای قلبی و بیماری‌های گوش، گلو و بینی اشتباه گرفته شود.
وی در خصوص علائم رفلاکس معده گفت: سرفه، استفراغ، برگشت غذا به دهان و سوزش سر دل از علائم اصلی این بیماری است و در بعضی موارد ممکن است تورم صدا هم در بیمار ایجاد کند.
این متخصص داخلی، بیماری رفلاکس معده را در افراد چاق شایع‌تر دانست و گفت: در بعضی از خانواده‌ها نیز به طور ارثی این مشکل وجود دارد که ارتباط مستقیمی با نوع غذا مانند ادویه جات، ترشی‌جات، غذاهای چرب و خیلی شیرین دارد.
باغانی با تاکید بر اینکه این بیماری ارتباط مستقیم با غذا خوردن و خوابیدن دارد، گفت: پرخوری، خوابیدن پس از صرف غذا، استرس، مصرف سیگار، الکل، چای و قهوه از عوامل تشدید رفلاکس معده است که باید از آنها اجتناب شود تا بهبودی بیمار حاصل شود.

وی در خصوص راه‌های پیشگیری از این مشکل تصریح کرد: بیماران می‌توانند با مصرف داروهای کاهنده اسید معده، داروهای تشدید کننده انقباض دریچه معده، عدم مصرف سیگار، الکل و بلند کردن زیر سر هنگام خواب از ابتلا به بیماری رفلاکس معده جلوگیری کنند.

این متخصص داخلی در پایان خاطر نشان کرد: رفلاکس معده در دراز مدت منجر به افزایش احتمال ابتلا به سرطان ناحیه تحتانی مری می‌شود؛ چرا که مخاط این قسمت نسبت به اسید حساس است.
ایسنا

بالا

پستارسال شده: جمعه شهریور 1, 98 2:45 pm 
آفلاین

چوب شیرین بیان رو شب بذارید تو ی لیوان اب و بذارید یخچال فرداش بخورید این کارو چن روز پشت سر هم تکرار کنید... واقعا برای رفلاکس معجزه میکنه

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 8 پست ] 

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید