انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 4:15 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 107 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: چهارشنبه مهر 1, 94 5:53 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

دوست عزیز اگر دچار رفلاکس هستید واحساس برگشت غذا وسوزش دارید باید از داروهای امپرازول یا پنتوپرازول وبهتر از همه اسموپرازول که این اخری اثر خیلی بهتری داشت .دمپریدون احساس ناراحتی وتهوع را برطرف می کند.حتما به روانپزشک مراجعه کنید.حتما بهتر می شوید.من تجربه خودم در چند پست مختلف نوشتم.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: چهارشنبه مهر 1, 94 7:25 pm 
آفلاین
کاربر ساده

سلام ممنون بابت راهنماییتون میشه تعداد قرصی که باید برای بهبودی مصرف بشه و ساعت مصرف هم بفرمایید تشکر

بالا

پستارسال شده: جمعه مهر 3, 94 11:35 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

اولین کار باید هر روز صبح ورزش کنید .تنبلی نکنید .مهمترین عامل بهتر شدنم همین بود.ورزش توی پارک .نه باشگاه به نطرم باشگاه اعصاب خورد کنه.حوصله ادم های پر افاده و دروغ گو ندارم.بعد مراجعه به روانپزشک .داروی من زولفت 50 که ممکن برای ای بی اسهالی مشکل درست کنه پس خود درمانی نکنید.حتما از روانپزشک کمک بکیرید.برای ترش کردن از نگزیوم که همان اسموپرازول ایرانی است استفاده کردم ماه اول هر روز صبح ناشتا می خوردم با دوز 40 الان هر روزی که مشکل دارم با دوز 20 می خورم.میوه های که مشکل ایجاد می کرد نخوردم اما الان میتونم در حجم کم ودفعات بیشتر غذا و میوه بخورم .اولین ماه کولوفاک می خوردم اما تاثیر زیادی ندیدم .اووووووووووووول ورزش منظم.وحتما کمک گرفتن از روانپزشک . بقیه با خودتون است باید تمرین کنید که به اعصابتان مسلط شوید.شیوه های ریلکسیشن از اینترنت پیدا کنید و تمرین کنید .من هروقت از موضوعی ناراحتم پیاده روی می رم نقدر راه می رم تا ارام بشم .

بالا

عنوان پست: تحرک بدنی
پستارسال شده: جمعه مهر 3, 94 12:58 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
من هم به این نتیجه رسیدم که ورزش خیلی مهم تر از چیزی است که فکر می کنیم و هم برای یبوست خوب است و هم اسهال.
ولی من می خواهم اسم ورزش را به تحرک بدنی تغییر بدم. یعنی سعی کنیم در تمام ساعات روز فعالیت داشته باشیم.
مثلا یک راهش این است که در رفت و آمدهای روزانه بیشتر پیاده روی کنیم و کمتر از وسایل نقلیه استفاده کنیم. در محیط کار بیشتر از پشت میزمون پاشیم و به هر بهانه ای تحرکی داشته باشیم. برای ورزش کردن در شهرهای بزرگ هم بهترین جا همین پارکی است که اشاره کردین. پیاده روی هم باید سریع باشد.
متاسفانه یکی از مسائلی که تحرک بدنی ما را کم کرده است همین کامپیوتر و اینترنت و شبکه های اجتماعی و تلفن همراه است.

بالا

پستارسال شده: جمعه مهر 3, 94 4:52 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

ارش اقا تحرک در طول روز خیلی خوب است اما ورزش یک ساعته در پارک که شامل پیاده روی تند ودویدن وبا وسایل ورزشی پارک ورزش کردن وان ارامشی که طبیعت و فضای باز در ساعت خلوت صبح ایجاد می کنه خیلی تفاوت دارد.اگر هم دوست داشته باشید می تونید در ورزش صبحگاهی پارک شرکت کنید.لااقل یک هفته امتحان کنید تا نتیجه را ببینید. زندگی سخت است .باید قوی شد وقوی ماند .کم نیستند ادم های اعصاب خورد کن بی مسولیت که باید به ناچار تحمل کرد اما نباید بگذاریم که عقده های ادم های روانی :سلامت روح وجسم ما را بگیرند. امتحان کنید حتی شده لباس ورزش همراه خودتان به پارک بیاورید وبعد از پارک به محل کارتون بروید.من از اون دسته ادم هایی بودم که هیچوقت به تاثیر ورزش اعتقاد نداشتم وفکر می کردم این زمان برای کارها واستراحت صرف کنم خیلی بهتر است.اما اااشششتببباههههههههههههه کردمممممممممممم.

بالا

پستارسال شده: شنبه آبان 2, 94 9:09 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

omidvaram نوشته است:
متاسفانه بیماری بدی هم هست به هر کی میگی انگار سوژه خنده براش پیدا شده چشاش گرد میشه وطوری نگاه میکنه که انگار یه موجود عجیب الخلقه دیده ب...... ما آی بی ها هم باید با مشکل خودمون بجنگیم هم با نگاه تمسخر آمیز دیگران
:((:"(دقیقا همینطوره

بالا

پستارسال شده: شنبه آبان 9, 94 5:27 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام دوسـتان،من وقتی اول راهنمایی میخوندم،ماه رمضون برا افطاری مدرسه دعوتمون کرده بود ک منم رفتم و بعد از خوردن کباب!دچار اسهال شدم.دقیق یادم نمیاد ولی تقریبا پنج،شش ماه دچار اسهال و نفخ میشدم،اسهالم درست شد ولی تقریبا یک سال نفخ شدید داشتم و بعدا نفخم کم شد،دوم دبیرستان باز مشکلم عود کرد و چندین ماه نفخ شدید داشتم، بعد اون نزدیک دو سال مشکلم کم شده بود ولی بعد دانشگاه قبول شدن مشکلاتم زیاد شد...من غذا رو زودتر از یه فرد معمولی دفع میکنم ولی ب سختی دفع میکنم،حتی وقتی یه وعده غذا میخورم ،اون یه وعده غذا رو تو یه بار دفع نمیکنم و باید برای دفع چندین بار برم دستشویی،از یه طرف بلغمی ک دفع میکنمم منو زیاد اذیت میکنه...شاید باورتون نشه ولی تو شهرمون دکتر نمونده ک پیشش نرم هر سال تقریبا پیش چهار پنج تا دکتر میرم ولی متاسفانه زود ناامید میشم و داروهای دکترامو خودسر قطع میکنم،،الان بخاطر همین مشکلم نه ترمه شدم و تو این چهار سال روحیم خیلی داغـون شده،ایرادی ک دارم اینکه غذا رو خیلی خیلی سریع میخورم و هروقت با خودم عهد میکنم اروم تر بخورم باز نمیتونم..
واقعا ناامید و از زندگی خسته شدم،میخوام خوب بشم ولی واسه خوب شدنم هیچ اقدامی نمیکنم،خودمو حبس کردم تو اتاقم و اینقد درمانده شدم ک نمیتونم واسه خودم یه قدم بردارم،خسـته شدم بخـدا،حتی نذر و نیازم دیگه فایده نداره،
یه زمـانـی به عـدالت خدا شـک داشتم و الان یعد این همه سال دارم به وجـود خدا شک میکنم،چندین ساله ک امیدوارم یه معجزه ای بشه ولی دیگه ناامیدشدم،چون اگه قرار ب معجزه بـود تا الان شده بـود...
بهترین لحظات زندگی عمرمو از دست دادم :(( همه شرایط خوب زندگیمو از دست دادم،منی ک یه زمان شاگرد زرنگ و درسخونی بودم الان حتی حوصله نمیکنم لای کتابامو باز کنم
خسته ام.......

بالا

پستارسال شده: یکشنبه آبان 10, 94 9:08 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

سلام
خوش آمدین به انجمن ،
بعضی از افراد مثل شما مشکلشون با یک مسمومیت غذایی شروع می شود،
تا بحال به روانپزشک هم مراجعه داشته اید ؟

بالا

پستارسال شده: یکشنبه آبان 10, 94 6:28 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام،مــــرسی ممنون.سال گذشته حدود شش_هفت جلسه پیش یه روانشناس رفتم ولـی پیش روانپزشک تاحالا نرفتم.تصمیم دارم پیش دکتر تغذیه و طب سوزنی بـرم ولی نمیدونم چقد میتونه مفید باشه

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آبان 11, 94 8:10 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

با تجربه دوستان در این انجمن ، داروهای روانپزشکی می تواند به شما کمک کند و حداقل از شدت بیماریتان کم کند و باعث شود با امیدواری درمان خودتان را پیگیری کنید. طب سوزنی و هیپنتوتیزم هم می تواند کمک کننده باشد.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 107 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com