انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 1:07 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 17 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2
نویسنده پیغام
پستارسال شده: دوشنبه اسفند 3, 94 6:52 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام من هم دقیقا بعد از خوردن قرص عفونت کوفتی دچار رفلاکس و ای بی اس شدم...این ها رو برای رفلاکس پیدا کردم...
خودم قراره از دو هفته دیگه ایشالا سرکه سیب و عسل رو امتحان کنم:
مواردی که پیدا کردم:
سلام ، اول عرض کنم که من پزشک نیستم و اطلاعات پزشکی خوبی هم ندارم و مطالب پایین تجربه من با اسید معده هستش:
دوستانی که مبتلا به رفلاکس اسید معده هستند این رو هم امتحان کنند واقعا کار ساز و موثر هستش به یاری خدا.اگه موثر بود مار هم دعا کنید اگه که نه به بزرگواری خودتون ببخشید و درمان دیگری را امتحان کنید.
بنده در خارج از کشور زندگی می کنم و حدود چند ماه پیش هر چی می خوردم نفخ می کردم به خصوص صبحا. بعدها این نفخ به ترش کردن مینور تبدیل شد. دکتر که رفتم گفت از چیزهایی که تعریف می کنی احتمال میدم هلیکو باکتری داشته باشی. تست خون دادم و جواب مثبت در آومد و بعد از اینکه دوره آنتی بیوتیک ها تمام شد به فاصله دو سه روز دوباره نفخ شروع شد و ترش کردن معده . کلی ماجراها بالاخره با یک Nutritionist مشورت کردم و موارد ذیل را برام توصیه کرد که واقعا معجزه می کنه ان شا الله:

اول: سرکه سیب ، می دونم باورش سخته اما واقعا کار سازه. چند تا نکته : سرکه سیب (Apple cidar Vinegar)باید غیر پاستوریزه و غیر ف_*ل_ن*__ر شده باشه که معمولا این نوع سرکه ها رنگشون کدر هستش و پر از ذرات معلق که به آنها "Mother" گفته می شود. اگه پیداش نکردید از سرکه سیب مرغوب استفاده کنید. دو تا روش برا مصرف هستش :
1. یکی دو قاشق غذا خوری سرکه سیب را در چند قاشق غذا خوری آب گرم (نه آب جوش - هم دمای چایی که می تونید راحت بخوریدش) مخلوط کنید قبل از غذا بنوشید.
2. روش دوم که مورد علاقه منه و عالیه اینه که سرکه سیب را به نسبت 60 به 40 با عسل طبیعی(نه عسل سوپرمارکتی) مخلوط کنید (60 سرکه، 40 عسل) و در شیشه کدر رنگی در دمای اتاق نگه دارید و بعد از غذا و قبل از غذا یک قاشق غذا خوری بخورید .

دوم : نکته دیگری که به هم توصیه کرد گفتش که اگه تجمع و رشد باکتری های بد در سیستم گوارش زیاد بشه، ترش کردن معده از عوارض آن هستش . رشد غیر معقول باکتری بد در سیستم دستگاه هاضمه علت های مختلف داره از جمله تغذیه و رژیم غذایی بد ، مصرف زیاد هیدروکربن های ساده مثا نان سفید ، ماکارونی و .... و برای مبارزه با این باکتری ها باید پروبایوتیک مصرف کرد که هم می تونه بصورت کپسول باشه هم بصورت طبیعی در کفیر در حد اعلا و در ماست در حد ضعیف موجود هستش.
اپروبایوتیک باکتری های بد را با کتری های خوب جایگزین می کنند.( از مزایای بی حد و بی وصف کفیر غافل نشید)
یک ترشی کلم سفید ابنجا هستش که خیلی عالیه برای سیستم گوارش و اسمش Sauerkraut هستش که با آب و نمک و کلم برگ سفید رنده درست میشه (شاید بهش گفت کیمچی)و خودش بعد از یک مدت تخمیر میشه و مزه ترش خیلی خوشمزه ای پیدا می کنه تو اینترنت برای recipe سرچ کنید پیداش می کنید خیلی ساده هستش به امتحانش می ارزه و سر شار از باکتری های خوب هستش. توصه کرد اینم حتما بخورم

سوم :توصیه کرد به هیچ عنوان وسط غذا مایعات و اب ننوش.
چهارم مصرف زنجبیل ، رازیانه و زردچوبه را در غذا هاتون زیاد کنید.و مصرف چایی را کم

پنجم ( این توصیه از منه) نمک قبل و بعد از غدا که تو طب اسلامی ما سفارش شده یادتون نره

خلاصه ماجرا
سرکه سیبش برا من خیلی خیلی کمک کرد. و به امتحانش حتما می ارزه .این لینک هم ببنید
http://www.growyouthful.com/comment-ail ... remedyNo=2

تا یادم نرفته اینو بگم که به من گفت تو دچار کمبود اسید معده هستی نه زیادی آن و گفتش علائم کم بودن اسید معده با زیاد بودن آن خیلی شبیه هم هستش مثل سوزش سر معده که تو هر دوشون عین همه. گفتش که باکتری های بد در محیط کم اسیدی به راحتی رشد می کنند.

یک اصلاحیه در مورد روش مصرف سرکه سیب:

2-3 قاشق چای خوری در یک لیوان آب از شیر آب 15 دقیقه قبل از غذا. بعد از امتحان روشهای مختلف این روش بهترینه

علتش هم اینه : دریچه اسفنکتر حساس به PH معده هستش وقتی اسید معده کم میشه مغز دستور میده متناوبا دریچه برای استراحت باز بشه و باعث میشه غذا ی آغشته به
اسید معده به مری راه پیدا کنه و احساس سوزش بهتون دست بده.(ترجمه شده از سایت http://www.apple-cider-vinegar-benefits ... eflux.html

منبع از :
http://www.centralclubs.com/topic-t77503-24.html

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: دوشنبه اسفند 3, 94 6:54 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

طب سوزنی در درمان رفلاکس بسیار موثر هست...
این هم مطلب دیگری:
هو الشافی

با سلام خدمت همه دوستان

ضمن تشکر از دوستمون که تجربه جالبشون رو در اختیار دیگران قرار دادند و حتما انجام آن برای عده ای مفید و موثر خواهد بود. همسر بنده حدود 1.5 سال است که مبتلا به رفلاکس معده هست و از این بایت خیلی اذیت می شد. به بهترین دکترهای متخصص گوارش و دکترهای طب سنتی هم مراجعه کردیم ولی روش درمانی آنها فقط جلوگیری از شدت عوارض بیماری بود و نه درمان آن. حالا با داروهای شیمیایی و یا داروهای گیاهی و پرهیز غذایی.
به لطف خدا از طریق یک برنامه کوتاه تلویزیونی که دکتر زهرا شاه حسینی در رابطه با همین بیماری صحبت می کردند با روش درمانی ایشون آشنا شدیم. ایشون متخصص طب سوزنی هستند و می توانند باطب سوزنی این بیماری را به طور کامل درمان کنند. توجه کنید درمان و نه کنترل عوارض بیماری.

به مطبشون جهت مشاوره رفتیم و بعد از یه صحبت کوتاه تعداد جلسات لازم برای درمان رو مشخص کردند. جالبه همونجا آقایی در رابطه با همین بیماری که از حدود 4 سال پیش مبتلا شده بودند تحت در مان بودند که دکتر خواستند با اون هم صحبتی داشته باشیم که ایشون گفتند 15 جلسه درمانی و 15 جلسه هم تثبیت درمان براشون تجویز شده که جلسه 5ام بودند و بعد از 5 جلسه دیگه اصلا هیچ مشکلی نداشتند.
برای همسر من هم 15 جلسه درمانی و 15 جلسه تثبیت رو رو تجویز کردند که بعد از 5 جلسه حال همسر من انقدر خوب شده که اصلا داروهای شیمیایی رو کنار گذاشته و هیچ مشکلی نداره.

خواستم به شکرانه این اتفاق، این پزشک عزیز رو به سایر دوستان هم معرفی کنم. آدرس سایتشون هم اینه http://drshahhoseini.com و می نونید برای مشاوره رایگان به مطبشون سر بزنید.
اینم آدرس مطب : خیابان ولیعصر ، بالاتر از میدان ونک ، کوچه والی نژاد ، روبروی بیمارستان هاشمی نژاد ، پلاک 34 ، طبقه 3

خواهش می کنم به سایتشون سر بزنید و اگر کسی رو می شناسید که در زمینه هایی که در سایتشون ذکر شده مبتلا به بیماری هستند ایشون رو بهش معرفی کنید تا به امید خدا از بیماریش خلاص بشه.

منبع:
http://www.centralclubs.com/topic-t77503-36.html

بالا

پستارسال شده: دوشنبه اسفند 3, 94 7:09 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام من ریفلاکس شدید دارم خواهش میکنم برای من هم یک نسخه بگیرید ضمنا این سیب زمینی را چطور باید بخورم . اگر آدرس داشته باشم از ایشون بهشون مراجعه میکنم یعنی از تهران میرم اهواز
سپاسگذارم
پاسخ ها
احمد|IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF|۰۹:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۲

با سلام سیب زمینی بدون لکه های سبز را شسته وابش را در بیاورید وبعد از صاف کردن روزی یک استکان ناشتا ونصف استکان شب میل کنید به مدت 15 روز وتکرار یک ماه بعد واز خوردن میوه خام وسبزی وسرخ کردنی وگوجه پرهیز کنید وسیرابی مصرف کنید

سارا|IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF|۱۶:۰۲ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۴00 پاسخ
فکر کنم در مورد رفلاکس تاثیری نداشته باشه.من خوردم آب سیب زمینی رو اما خوب نشدم

منبع:
http://www.khouznews.ir/fa/news/20906/% ... 8%B4%D8%B1

آخرین بار توسط yjc در دوشنبه اسفند 3, 94 7:15 pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه اسفند 3, 94 7:11 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

مدت ۲ سال از مشکل روده تحریک پذیر و التهاب و ورم معده....و آروغ‌های بی‌ حدّ، و ترس از داشتن بیماری دیگه‌ای (سرطان معده ) که شاید دارم و خودم خبر ندارم....

به تور خیلی‌ اتفاقی بعد از جستجو‌های فراوان برای علت و درمان بیماری خودم....سایت آقای علیزاده رو دیدم.

بعد از ۲۰ روز.... خوردن آب سیب زمین خام... صبح با شکم خالی‌...معجزه کرد.

الان هم مدت یک ماه است که پشت بند آان و برای رفع کامل عفونت و بیماری معده ام...

عصاره هسته گریپ فروت رو دارم استفاده مکنم.

من الان هیچ مشکلی‌ از معده ندارم.

منبع"
http://www.khouznews.ir/fa/news/20906/% ... 8%B4%D8%B1

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اسفند 4, 94 9:33 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
عصاره هسته گریپ فروت در آمریکا به عنوان یک میکروب کش خوراکی گیاهی استفاده می شود.

فکر نکنم در ایران این محصول را داشته باشیم. ایشاالله در آینده تولید بشه.

بالا

عنوان پست: سرکه سیب
پستارسال شده: سه شنبه فروردین 3, 95 4:37 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

برای درمان سوزش معده یک روش متداول و شناخته شده وجود دارد: یک قاشق چای خوری سرکه سیب را در نصف لیوان آب حل کرده و بتدریج همراه غذا مصرف شود. این روش بارها امتحان شده و نتیجه خوبی داشته است. خوردن اسید زمانی که مشکل اسید معده دارید عجیب به نظر می رسد اما اسیدها هم به اسیدهای خوب و بد تقسیم می شوند.

یکی از دلایل اسید معده و سوزش سر دل عدم هماهنگی پی‌اچ و کمبود انزیم و پروبیوتیک است. سرکه سیب حاوی تمام این مواد است. یک قاشق غذاخوری سرکه سیب را در یک فنجان آب بریزید و ۵ دقیقه قبل از وعده غذایی بنوشید. درمان رفلاکس و ترشی معده است.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه تیر 21, 95 2:17 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

ریفلاکس معده به مری یک اختلال گوارشی است و زمانی اتفاق می افتد که اسید معده و غذای هضم نشده به درون مری راه می یابد.

سوزش سر دل، یکی از نشانه های شایع ریفلاکس معده است اما این عارضه نشان های خاموش دیگری هم دارد که شاید کمتر متوجه آنها شده باشید. در صورت تجربه هر کدام از علائم زیر و برای تشخیص ریفلاکس معده حتما با پزشک تان تماس بگیرید:

بوی بد دهان: اگر با مسواک زدن و یا کشیدن نخ دندان هنوز هم مشکل بوی بد دهان را تجربه می کنید، برای تشخیص ریفلاکس معده به مری با دندان پزشک تان تماس داشته باشید. احساس کردن طعم تلخ یا ترش در دهان نیز می تواند از علائم دیگر باشد. ریفلاکس معده، می تواند علاوه بر بوی بد دهان‌، منجر به حساسیت دندان ها در برابر سرما و گرما و همچنین بیماری های سینوسی شود.

لارنژیت یا خشونت صدا: ریفلاکس معده به ویژه در شب هنگام باعث التهاب حنجره و در نتیجه گرفتگی صدا، احساس توده در گلو و گلودردهای مکرر می شود.
درد قفسه سینه: درد قفسه سینه ناشی از ریفلاکس معده شبیه آنژین صدری ناشی از بیماری قلبی است که کیفیت سوزشی و فشارنده دارد. این درد در پشت جناق سینه احساس می شود و به پشت گردن، فک یا بازو گسترش می یابد. معمولا درد بعد از غذا خوردن ایجاد می شود و ممکن است بیمار حتی از خواب بیدار شود و یا درد را با تحریکات هیجانی بیشتر حس کند. درد قفسه سینه ناشی از ریفلاکس ممکن است چند دقیقه تا چند ساعت طول بکشد. این درد معمولا خود به خود بهبود می یابد و یا این که با مصرف آنتی اسیدها بهتر می شود. درد قفسه سینه ناشی از ریفلاکس شایع ترین درد قفسه صدری غیر قلبی است.

سرفه خشک: بيماري ريفلاكس سومين علت سرفه مزمن بعد از بيماري‌ هاي سينوسی و آسم است. 20 درصد افرادي كه سرفه مزمن دارند مبتلا به ريفلاكس هستند.
آسم: در مبتلایان به آسم بدون علل آلرژیک، که به درمان های رایج آسم نیز پاسخ مناسب نمی دهند باید بیماری ریفلاکس در نظر گرفته شود. این بیماران علائم اصلی ریفلاکس را ندارند ولی با درمان ریفلاکس، علائم آسم در آنها بهبود می یابد.

گوش درد: ریفلاکس معده می تواند لوزه سوم و غدد لنفاوی کوچک را نیز تحت تاثیر قرار دهد. تورم در لوزه سوم منجر به تجمع مایع در سینوس ها و گوش می شود و این تجمع مایع می تواند درد گوش و عفونت را به همراه داشته باشد.

احساس توده در گلو: 10 درصد از مبتلایان به ریفلاکس معده، دچار گلودرد مزمن هستند. علاوه بر این، اسید موجود در گلو باعث تورم اسفنکتر فوقانی مری می شود و فرد احساس یک توده در گلو می کند به طوری که نیاز فوری به سرفه کردن دارد. این توده همچنین می تواند در برخی افراد مشکلات بلع را ایجاد کند. ترشح بیش از حد بزاق، سکسکه، تهوع و استفراغ از علائم دیگری هستند که با شیوع کمتر دیده می شوند.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 17 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید