سلام من هم دقیقا بعد از خوردن قرص عفونت کوفتی دچار رفلاکس و ای بی اس شدم...این ها رو برای رفلاکس پیدا کردم...
خودم قراره از دو هفته دیگه ایشالا سرکه سیب و عسل رو امتحان کنم:
مواردی که پیدا کردم:
سلام ، اول عرض کنم که من پزشک نیستم و اطلاعات پزشکی خوبی هم ندارم و مطالب پایین تجربه من با اسید معده هستش:
دوستانی که مبتلا به رفلاکس اسید معده هستند این رو هم امتحان کنند واقعا کار ساز و موثر هستش به یاری خدا.اگه موثر بود مار هم دعا کنید اگه که نه به بزرگواری خودتون ببخشید و درمان دیگری را امتحان کنید.
بنده در خارج از کشور زندگی می کنم و حدود چند ماه پیش هر چی می خوردم نفخ می کردم به خصوص صبحا. بعدها این نفخ به ترش کردن مینور تبدیل شد. دکتر که رفتم گفت از چیزهایی که تعریف می کنی احتمال میدم هلیکو باکتری داشته باشی. تست خون دادم و جواب مثبت در آومد و بعد از اینکه دوره آنتی بیوتیک ها تمام شد به فاصله دو سه روز دوباره نفخ شروع شد و ترش کردن معده . کلی ماجراها بالاخره با یک Nutritionist مشورت کردم و موارد ذیل را برام توصیه کرد که واقعا معجزه می کنه ان شا الله:
اول: سرکه سیب ، می دونم باورش سخته اما واقعا کار سازه. چند تا نکته : سرکه سیب (Apple cidar Vinegar)باید غیر پاستوریزه و غیر ف_*ل_ن*__ر شده باشه که معمولا این نوع سرکه ها رنگشون کدر هستش و پر از ذرات معلق که به آنها "Mother" گفته می شود. اگه پیداش نکردید از سرکه سیب مرغوب استفاده کنید. دو تا روش برا مصرف هستش :
1. یکی دو قاشق غذا خوری سرکه سیب را در چند قاشق غذا خوری آب گرم (نه آب جوش - هم دمای چایی که می تونید راحت بخوریدش) مخلوط کنید قبل از غذا بنوشید.
2. روش دوم که مورد علاقه منه و عالیه اینه که سرکه سیب را به نسبت 60 به 40 با عسل طبیعی(نه عسل سوپرمارکتی) مخلوط کنید (60 سرکه، 40 عسل) و در شیشه کدر رنگی در دمای اتاق نگه دارید و بعد از غذا و قبل از غذا یک قاشق غذا خوری بخورید .
دوم : نکته دیگری که به هم توصیه کرد گفتش که اگه تجمع و رشد باکتری های بد در سیستم گوارش زیاد بشه، ترش کردن معده از عوارض آن هستش . رشد غیر معقول باکتری بد در سیستم دستگاه هاضمه علت های مختلف داره از جمله تغذیه و رژیم غذایی بد ، مصرف زیاد هیدروکربن های ساده مثا نان سفید ، ماکارونی و .... و برای مبارزه با این باکتری ها باید پروبایوتیک مصرف کرد که هم می تونه بصورت کپسول باشه هم بصورت طبیعی در کفیر در حد اعلا و در ماست در حد ضعیف موجود هستش.
اپروبایوتیک باکتری های بد را با کتری های خوب جایگزین می کنند.( از مزایای بی حد و بی وصف کفیر غافل نشید)
یک ترشی کلم سفید ابنجا هستش که خیلی عالیه برای سیستم گوارش و اسمش Sauerkraut هستش که با آب و نمک و کلم برگ سفید رنده درست میشه (شاید بهش گفت کیمچی)و خودش بعد از یک مدت تخمیر میشه و مزه ترش خیلی خوشمزه ای پیدا می کنه تو اینترنت برای recipe سرچ کنید پیداش می کنید خیلی ساده هستش به امتحانش می ارزه و سر شار از باکتری های خوب هستش. توصه کرد اینم حتما بخورم
سوم :توصیه کرد به هیچ عنوان وسط غذا مایعات و اب ننوش.
چهارم مصرف زنجبیل ، رازیانه و زردچوبه را در غذا هاتون زیاد کنید.و مصرف چایی را کم
پنجم ( این توصیه از منه) نمک قبل و بعد از غدا که تو طب اسلامی ما سفارش شده یادتون نره
خلاصه ماجرا
سرکه سیبش برا من خیلی خیلی کمک کرد. و به امتحانش حتما می ارزه .این لینک هم ببنید
http://www.growyouthful.com/comment-ail ... remedyNo=2تا یادم نرفته اینو بگم که به من گفت تو دچار کمبود اسید معده هستی نه زیادی آن و گفتش علائم کم بودن اسید معده با زیاد بودن آن خیلی شبیه هم هستش مثل سوزش سر معده که تو هر دوشون عین همه. گفتش که باکتری های بد در محیط کم اسیدی به راحتی رشد می کنند.
یک اصلاحیه در مورد روش مصرف سرکه سیب:
2-3 قاشق چای خوری در یک لیوان آب از شیر آب 15 دقیقه قبل از غذا. بعد از امتحان روشهای مختلف این روش بهترینه
علتش هم اینه : دریچه اسفنکتر حساس به PH معده هستش وقتی اسید معده کم میشه مغز دستور میده متناوبا دریچه برای استراحت باز بشه و باعث میشه غذا ی آغشته به
اسید معده به مری راه پیدا کنه و احساس سوزش بهتون دست بده.(ترجمه شده از سایت
http://www.apple-cider-vinegar-benefits ... eflux.htmlمنبع از :
http://www.centralclubs.com/topic-t77503-24.html