انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 2:38 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 98 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: شنبه مرداد 31, 94 10:15 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

از شما هم ممنونم و از سعيد جان كه وقت ميداريد واسه جواب
والا از روزى كه رفتم باشگاه شروع شد ،اخه من سن سالم يكم از شما فكر كنم زياد باشه ،شايد بهم فشار امد ،البته يه فشار عصبى زياد بر اثر يه اتفاق سرم امد كه خواستم برم باشگاه ،
ديگه چيزى نميدونم بايد فكر كنم الان زنگ زدم دكتر گفت يه عكس از روده كوچيك بايد بگيرى ،نميدونم اونم مثل كلونوسكوپى بايد دردسر بكشيم يا نه
الان حدود ٢٠ روز داره ميشه ،
داستان از اينجا شروع شد نزديك ٤ روز اسهال ميرفتم رفتم بيمارستان اول ازمايش گرفتم و چند تا سوْال پرسيدن بعدم بستريم كردن ٣ روز كه تو اين ٣ روز اسهالم قطع نشد بعد گفتن بايد برى كلنوسكپى من گفتم نميخوام منو مرخص كنيد برم ، همون روز رفتم پيش يه فوق تخصص چند تا سوال پرسيد و بهم قرص سيپروفلاكسين 500 و فمي لاكت داد،من بعد از خوردن سيپروفلاكسين كاملا خوب شده بودم بعد از اينكه اين قرص تموم شد اسهالم دوباره شروع شد
همون روز رفتم مطب گفتم اسهالم دوباره شروع شده بهم گفت نبايد اينطور ميشود شما بايد بري كلونوسكوپى خلاصه اون رو هم انجام دادم گفت روده بزرگت سالمه فقط دو تا پليپ بود كه نمونه بردارى كردم تا بديم ازمايش بدشم كه دارو هايي رو كه قبلا گفتم رو بهم داد ولي بعد از ٤ روز خوردن هنوز اسهالم قطع نشد...خيلى ناراحت هستم الان بعد خوردن غذا درد شكمى ميگيرم كه حتما بعدش بايد اسهال برم دكتر كه بهم گفت تو ibs دارى

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: شنبه مرداد 31, 94 10:44 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

عکس روده کوچیک واسه چی؟
دکترتون فوق تخصصه؟نتیجه کولونوسکوپی,شما جی بود؟
واسه عکس روده باریک باید8-10 ساعت ناشتا باشین بعدهم سه چهار لیوان ماده حاجب ؛یه چیزی شبیه شیر بهتون میدن میخوریین به فاصله نیم ساعت نیم ساعت از شکم تون عکس میگیرن,درد نداره ولی3-4 ساعت طول میکشه ک خسته کنندهس,شما تست خون مخفی مدفوع هم دادین؟
بنظرم اگه دکتر گوارش بهتری میشناسین نظر اونم بپرسین
طی 17 روز این همه ازمایش واسه ای بی زیاده
مگه اینکه علایم خطری مث دفع خون,مدفوع سیاه,کاهش وزن,استفراغ,تب داشته باشین

بالا

پستارسال شده: شنبه مرداد 31, 94 10:49 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

خب شاید بخاطر پولیپ باشه,اینطوری این همه اازمایش قانع کننده س
نگران تباشین,چیزی نیست انشالله

بالا

پستارسال شده: شنبه مرداد 31, 94 11:01 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

نميدونم واسه چي عكس روده كوجيك ميخواد،دكترم هم فوق تخصص هستش نتيجيه كولونوسكوپى بهم گفت كاملا سالمه هيچي نبود جز ٢تا پوليپ كه اونا رو برداشتم،مدفوع هم كه الان تيره هست كه دكتر اولش بهم گفت سياه ميخواد بشه به خاطر بيسموت هست،
ممنون ميشم اگه شما يه دكتر خوب تو تهران معرفى كنيد اخه من شهرستان هستم،

بالا

پستارسال شده: شنبه مرداد 31, 94 11:07 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

منم تهران نیستم اماتو فروم دیدم دوستان از دکتر دولتشاهی تعریف میکنن,اقا ارش شاید بتونه کمکتون کنه
من خودم تهران پیش دکتر دوغایی مقدم رفتم تو کلینیک مسعود,بنظرم دکتر خوبی بود

بالا

عنوان پست: شروع آی بی اس
پستارسال شده: یکشنبه شهریور 1, 94 9:38 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
من نمی تونم بگم که آی بی اس من دقیقا از چه روزی شروع شد چون به تدریج ایجاد شد. یعنی یه چند هفته ای، یکبار در هفته اسهال می گرفتم و بعد شد دوبار درهفته و در حدود 4 ماه تبدیل شد به اسهال هرروزه و یک بیماری تمام عیار و وحشت از اینکه ایدز گرفتم و . . . .

دوستان، شروع آی بی اس شما هم تدریجی بود ؟

بالا

پستارسال شده: یکشنبه شهریور 1, 94 11:02 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

خيلى ناراحت شدم اقا ارش اميدوارم دارويي چيزى پيدا بشه شما هم راحت بشيد اينا رو كه ميگم چشام پر شده ، فك كنم منم اين بيماري رو گرفتم
منم تقريبا از ٢٠ روز بيشتر هستش كه روزي دو بار اسهال ميرم يعني هر چى ميخورم اسهال ميرم قرص ها رو هم ميخورم فعلا كه هيچى
همه جور ازمايش دادم همه چيزم خوبه فقط قبلا wbc بالا بود كه امروز دوباره رفتم ازمايش دادم كه الان نرمال شده ولي تو وضعيت من كه تغييرى نشده واسه فردا از دكتر دولتشاهى تهران وقت گرفتم،،اگه كه ibs باشه ديگه هيچى......

بالا

پستارسال شده: یکشنبه شهریور 1, 94 11:23 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

فقط يه چيزى، اسهال شما هر دارويى ميخورين قطع نميشه ?مثلا طورى كه فقط در دوره دارو قطع ميشه؟ ،ميدونم دارو رو هميشه كه نميشه خورد
و اينكه شما در مدفوع يا اسهالتون عفونت داريد،اخه چرا براى اى بى ها ميتراميدازول يا هر داروى انتى بيتوكى تجويز ميشه حالشون خوب ميشه و با قطع دارو دوباره شروع ميشه؟ اينجورى هر وقت اگه دارو انتى قطع ميشه خوب ادم دور از جون بايد اشهد شو بخونه،اقا ارش شما تو اسهالتون عفونت دارين يا داشتين؟ منظورم اين هست كه من الان اين دارو ها رو ميخورم امروز عفونت نداشتم ولي اسهال سر جاش هست مبخوام بدونم اگه اين دارو ها قطع بشه دوباره عفونت ميكنه؟

بالا

پستارسال شده: دوشنبه شهریور 1, 94 3:19 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

frenzy نوشته است:
خيلى ناراحت شدم اقا ارش اميدوارم دارويي چيزى پيدا بشه شما هم راحت بشيد اينا رو كه ميگم چشام پر شده ، فك كنم منم اين بيماري رو گرفتم
منم تقريبا از ٢٠ روز بيشتر هستش كه روزي دو بار اسهال ميرم يعني هر چى ميخورم اسهال ميرم قرص ها رو هم ميخورم فعلا كه هيچى
همه جور ازمايش دادم همه چيزم خوبه فقط قبلا wbc بالا بود كه امروز دوباره رفتم ازمايش دادم كه الان نرمال شده ولي تو وضعيت من كه تغييرى نشده واسه فردا از دكتر دولتشاهى تهران وقت گرفتم،،اگه كه ibs باشه ديگه هيچى......

سلام.من اوائل بیماری روزی 2.3 بار بعضی موقع ها اسهال گاهی سفت تر.اما 21 روزی که مترونیدازل با بیسموت خوردم 1 بار اسهال شدم 20 روز کاملا سفت بودم.و پس از اتمام روزی 1 بار میرم پس از خواب اونم گاهی اولش سفت و ابکی بعد شل .بعضا اسهال اما مثلا در 1 ماه شاید 1 بار پیش بیاد که 2 بار برم دستشویی.اگر شما قرص می خورید و باز اسهال هستید عجیب هست.من دکترم بعد از ازمایش ها گفت که نیازی به کلونوسکوپی نیست .ما در شرایط حاد تر مثلا 3.4 بار اسهال تب خون در م فوع و اگر با بیسموت باز اسهال متوقف نشه.الان خوشحالم که کلونوسکوپی نرفتم چون 100 درصد 4 کیلو وزن کم می کردم اعصابم بدتر میشد اخر می گفتن هیچی نیست ای بی هست بر می گشتم سر جای اولم با 4 کیلو کمتر.اکثر دوستان این انجمن که کولونوسکوپی کردند هیچی ندیدند ندیدم تاحالا یکی کرده باشه بگن التهاب روده بوده یا بیماری دیگه ای بوده.شما با این حال که بدتذ از من هستید گفتند روده ها سالمه .پس من هم برم همینه.پلیپ هم بنظرم کشک هست .چون میگه ورداشتیم اما شما حالت همونه
اولا شما تنها نیستی همه مثل شماییم.ناراحت نباش .عادت میکنی.5 ماه دیگه میبینی بیخودی ترسیدی .من باشگاه هم میرم هنوز.چون حال روحیم بهتر میشه.سرم گرم میشه بعدم ورزشه دیگه خوبه.
فقط نمیدونم الان روزی چند بار اسهالی و با خوردن قرص بازم اینطوری هستید

بالا

پستارسال شده: دوشنبه شهریور 2, 94 9:55 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

- من در حال حاضر روزی یک یا دوبار توالت میرم که معمولا مدفوع شل دارم و اینکه خیلی از غذاها را نمی خورم و رژیم غذایی دارم.

-من با 20 میلی نورتریپ تقریبا 90 درصد مشکلات گوارشیم حل می شود بدون اینکه نیاز باشه رژیم غذایی داشته باشم.

- اغلب آی بی ها مشکل باکتریهای گوارشی دارند ولی راه حل، مصرف آنتی بیوتیک و کشتن این باکتری ها نیست چون علت ناشناخته ای که باعث رشد باکتری ها شده است از بین نمی رود و باکتری ها بر می گردند. مصرف آنتی بیوتیک باکتری های مفید را هم از بین می برد و عوارض مختلف دیگری هم دارد.
البته مصرف آنتی بیوتیک برای غیرآی بی ها می تواند مفید باشد و بیماریشان را کامل درمان کند.

- آزمایش های مدفوع من عفونت خاصی را نشان نداده است.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 98 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com