saeid نوشته است:
شما که انقدر خوش اخلاق هستید و عصبانی نیستید چرا کامل پستهای من را مطالعه نکردید که می فرمایید به دلیل حرف مردم نوزتریپتلن رو نخوردم ول کردم یا کدام پست من نوشتم مکمل از سوپر مارکت بخرید بخورید و کجا گفتم دل درد دارم .شما هر کسی رو عصبانی میکنید چون انسان بسیار محتاط و کمی با چاشنی ترس هستید رک عرض میکنم.و خیلی از خانم ها جرات شان از شما شاید بیشتر باشد .انواع مقایسه های شما مصداق ندارد.مثل کشیدن سیگار یا خوردن مکمل از سوپری..
شما را اکثر دوستان انجمن شناخته اند که دنبال چیزی میگردید که همه دنیا خورده باشند و هیچ مشکلی از بیماری وجود نداشته باشد و 100 درصد درمان شوند بهمین دلیل است که افراد جرات پست ندارند و میانگین فعال های انجمن پایی هست شاید وبلاگ اگر بود 4 تا انسان محکم با اطلاعات با جسارت بودند فعالان بیشتر بود.همه را فراری میدهید .اینو نخورید خطر داره انو نخورید جیزه. اخ اخ اینو گفتن ممکنه سرفه کنیم.ما دیگه هسته از بیماری هستیم و همه انجمن دنبال بهبود و درمان هستند.کسی براش مهم نیست خیلی چیزها.تازه من شخصا ریسک کمتری کردم.شما کلا با سالها بیماری یک نورتریپتلن رو قبول داری و یوموکی وسلام .هر کی هر چی بگه یا عوارض داره یا نداشته باشه بنا به ماده 10 تبصره 4 فیفا شما یک ایرادی از توش درمیاری.خیلی ها هستند ترس دارند جون عزیزن اما کاری به همه ندارند یک تظر میدهند و میرن.شما منع می کنید.افراد و بشک می اندازید به هرلس و وحشت وا میدارید.اگر اینگونه باشد پس این انجمن برای چیست.به همه بگوییم همه چه نخورند و تست نکنند گلوتامین گیاهی هیچی .بشینن معجزه ای بشه بلکه پسندیده بشه ؟ هر کسی به هر نحوی تلاش می کنه.اقای علی نگفته شما بیا تورو خدا بخور.به 3 نفر اختیاری داده خوردند یکیش هم منم.مشکلی نداشته چند کیاهش رو اسم به من داده .شما هم دوست داشتس میخواستی رفاقتی بری جلو و ازش سوال کنی گیاها چیست.مثل ما.شما حالت تهاجمی گرفتید.منی که ورزشکارم رو ندید میگیرید و می فرمایید هیچ بهبودی نداشتم.بدن خودتان رو که شاید پیاده روی هم نمیکنید با من مقایسه می کنید بجاش من تشویق به ورزش کردم حالا هر ورزشی هر سبکی با هر امکاناتی.شما هنرو تشویق به قرص ضد افسردگی .هر کسی هم یک چیزی می خوره که درمان میشه شما عصبی میکنید به یاد دارم خانومی که درمان شده بود به من گفت اقای ارش عصبی مکند با گیرها و سوال ها.من پشیمان دارم میشم که چرا اینجا گفتم.اگر مشکل منم پس همه باید بگویند که 100 درصد بی عیب نیستم .ولی شما کمی به رفتارت فکر کن .تجدید نظر کن.
- در مورد موضوع فروش مکمل در سوپرمارکت کلا اشتباه متوجه شده اید دوباره و با کمی دقت مطالعه کنید. موضوع این بود که مصرف مکملی که آنقدر بی خطر است که در (آمریکا) اجازه فروش در سوپرمارکت دارد, ریسکی ندارد. شما فکر می کنید که هر حرفی من می زنم درباره شما و جواب به شماست.
- حرف های شما نشان می دهد که یک رابطه احساسی با ورزش بدن سازی دارید این ورزش برای شما اعتماد به نفس می آورد با ورزش کردن می خواهید خود را ثابت کنید. اما دوست من، اگر روزی نتوانستید به ورزش ادامه دهید و پف بدن شما خوابید آنوقت تمام اعتماد به نفس خود را از دست می دهید و مشکل روانی پیدا می کنید.
- من چند سال پیش برای ورزش کردن به یک باشگاه بدن سازی رفتم اما یک روز بیشتر نتوانستم دوام بیاورم چون از دیدن آدم هایی که آنجا بودند حالم بهم می خورد. مدام در آینه به هیکل خود نگاه می کردند و نمی دانم به چه دلیل فکر می کردند که مدام باید سفیده تخم مرغ و عدسی و ماالشعیر بخورند. آیا ارزش یک مرد به هیکلش هست. آدم هایی که سعی می کردند با پرورش هیکل خودنمایی کنند و مثل بعضی زن ها اندام خود را معرض دید دیگران قرار دهند. دقت کردید که این افراد اصرار دارند که لباس تنگ بپوشند تا هیکلشان بیشتر دیده شود. ایکاش کمی به فکر پرورش مغزشان بودند.
- می خواهید نظرات اعضا فروم درباره شما که بصورت خصوصی برایم ارسال شده را برایتان بنویسم. اگر اینکار را بکنم، احساس بدی پیدا خواهید کرد. یکی از آنها اعتقاد داشت شما دلال فروش مکمل های خارجی هستید البته من اینطور فکر نمی کنم. همین امروز یکی از اعضا برایم نوشته بود که مصرف ترکیب علی دیوانگی است.
- اینکه بگوییم فروم فعال هست یا نه یک مسئله نسبی است. اما عدم فعالیت اغلب اعضا به این برمی گردد که آنها از این فروم انتظار دارند که یک دارو به آنها معرفی کند که آنها را برای همیشه درمان کند درواقع آنها اعتقادی به بحث کردن در مورد این بیماری ندارند.(حوصله اش را هم ندارند). جالب است که نوشتید پست گذاشتن در این فروم جرات می خواهد!!! مثلا بدترین اتفاقی که می خواهد بیافتد چیست؟
- راستی چطور به این نتیجه رسیدید که من کم پیاده روی می کنم. چون برعکس، شدیدا اهل پیاده روی هستم.
در ضمن ببخشید که بنده خودم را با شما مقایسه کردم شما از من خیلی بالاتر هستید البته از لحاظ هیکلی!
- یادم نمی آید که خیلی تشویق به ورزش کرده باشید بلکه تمرکز شما این بود که هرچیزی(مکمل یا دارو) که می شنیدید ممکن است مفید باشد بخورید و مدام از این شاخه به آن شاخه می پریدین و همچنان اندرخم یک کوچه هستید.
- آن خانمی که می گویید درمان شده بود با چه چیزی درمان شده بود؟ دقیقا با چیزی که شما کاملا مخالف آن هستید. آن خانم در آخرین پست خود گفته بود که دیگر وقت نمی کند به فروم بیاید. خوب می توانست بنویسد از آرش بدم می آید دیگر اینجا نمی آیم مگر در محیط مجازی رودربایستی هم داریم؟ اونوقت مگر این فروم مال بابای من است؟ هر کسی فعال تر باشد بهره بیشتری از این فروم می برد همانطور که شما با اینکه جزو اعضای قدیمی نیستید با فعالیت زیاد به یک عضو فعال و تاثیرگذار تبدیل شدید.
- طرز صحبت کردن علی را ببینید. چطور می شود به یک چنین شخصی اعتماد کرد و یک پودری از او بگیریم و چشم بسته بخوریم.
- ترجیح می دادم که در این فروم بجای مجادله، دوستان خوبی پیدا کنم، افسوس. بهرحال همین چند دوستی را که پیدا کرده ام، غنیمت است.
- نکته آخر اینکه شما از همان روزهای اول فعالیت در فروم از ادبیات تندی استفاده می کردید و من در برابر شما خیلی صبورانه رفتار کردم و خواهم کرد. (قضاوت با خوانندگان)