انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 1:10 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 7 پست ] 
نویسنده پیغام
 عنوان پست: سوکرالفیت
پستارسال شده: سه شنبه آبان 4, 95 5:41 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

با سلام
لطفا این متن رو تا آخر بخونید، تجربیات خودمه که به لطف خدا و دانش یه دکتر خردمند، آی‌بی‌اسم کنترل شد.
من حدود ۶ ساله که درگیر این بیماری‌ام. ۴ سالش رو نمی‌دونستم مسألم چیه فکر می‌کردم قلب یا معده‌م مشکل داره. حمله ی اولم شدید نبود و بعد یه سالی آروم شد تا حدود پارسال، بعد از مدتی رژیم غلط غذایی و مصرف نوشیدنی‌های محرک :D یه‌هو ظرف یه هفته بیماریم با شدت هرچه تمام عود کرد. بدنم گُر می‌گرفت، تعرق شدید به نحوی که رختخوابم خیس می‌شد، داغی دست‌ها و کف پا، تپش قلب، بی‌حالی و درد عضلات پا و کشاله‌ی ران، یبوست و دفع مخاط و بلغم زیاد در مدفوع، عدم توانایی در دفع کامل مدفوع و بدتر از همه‌ی اینا احساس اضطراب و التهاب شدید به همراه حملات ترس و وحشتی عجیب و احساس وجود چیزی تو گلوم که پایین نمی‌رفت و دیوونم کرده بود. باور کنید اغراق نمی‌کنم اما علامتی از این نوع آی‌بی‌اس نبود که نداشته باشم. خیلی ترسیده بودم. شبای اول فکر می‌کردم نارسایی قلبی یا سرطانی چیزی گرفتم. اولین دکتر احمق گفت قلبته، خلاصه اکو و تست ورزش، احمق بعدی تشخیص داد ایراد از کبده، بعد از کلی آزمایش و درد کشیدن تشخیص نهایی‌شون پرکاری تیروئید بود. چهار ماه متیمازول خوردم تا جایی که کم‌کاری تیروئید گرفتم اما علائمم سرجاش بود. دیگه دکترا می‌گفتن مشکل روانی داری. باور کنید أنواع قرص‌های آرام‌بخش وگوارشی رو امتحان کردم: سیتالوپرام، دونرین (دوکسپین)، بوسپیرون، پروپرانولول، متورال، آلپرازولام و غیره. تا این که دکتره خردمندی که همیشه دعاش می‌کنم بهم سوکرالفیت رو معرفی کرد. یه قرص ساده و بدون عوارض. به همراه قطره هایپیران (عصاره‌ی گیاه هوفاریقون). دکتره گفت که با این دارو اکثر بیمارای آی‌بی‌اسی یبوستی و اسهالیش بهبود پیدا کردن.
سوکرالفیت روزی چهارتا نیم‌ساعت قبل از غذا و قبل خواب و روزی سی قطره هایپیران قبل نهار. من بعده سه ماه به نتیجه رسیدم اما از سه روز اول تغییر رو حس کردم. حتماً امتحان کنید با هیچ دارویی هم تداخل ندارند

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

عنوان پست: Re: سوکرالفیت
پستارسال شده: سه شنبه آبان 4, 95 8:18 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: تهران
سلام بالاخره نفهمیدم برای اسهال هست یا یبوست...
مشکل شما دقیقا چی بود... نفخ چطور صدای شکم؟ اسهال؟

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه آبان 4, 95 1:24 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

من همون طور که توی متن توضیح دادم مسألم یبوست بود، اما بنا به تأکید دکترم و یکی از اساتید دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی این نسخه برای هر دو دسته بسیار مفید بوده. به همین دلیل پست رو توی هر دو بخش کپی کردم تا همه‌ی دوستان مطالعه کنند.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه آبان 5, 95 1:57 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

دارو قیمتش چنده مال کدوم کارخانه... بدون نسخه میدن؟
و برای شروع روزی چند تا و بگید که چه موقع بهتر هست خوریم... چون تجربه شما بیشتر هست بعد من تحقیق کردم پودری هم داره قرص ۵۰۰ داره شما کدومش رو مصرف کردید قرص یا پودر..

آخرین بار توسط saeid در چهارشنبه آبان 5, 95 2:03 pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه آبان 5, 95 2:00 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سوکرالفیت برای درمان و جلوگیری از بازگشت زخم دوازدهه استفاده می شود. درمان با داروهای دیگر مانند آنتی بیوتیک ها، برای درمان و جلوگیری از بازگشت زخم ناشی از نوع خاصی از باکتری تجویز می شود. سوکرالفیت در یک دسته از داروها به نام محافظ است. از بافت آسیب دیده زخم در برابر اسید و آنزیم محافظت میکند
نام تجاری
Carafate

اشکال دارویی
Scored Tablets: ۵۰۰ mg
Scored Tablets: ۱ g
For Oral Suspension: ۱ g/Sachet
موارد مصرف
درمان‌ کوتاه‌ مدت‌ ۸ هفته‌ ای‌ زخم‌ دوازدهه‌ یا پیشگیری‌ از آن‌ و برای‌ درمان‌ کوتاه‌ مدت‌ زخم‌ معده‌ و تخفیف‌ عوارض‌ گوارشی‌ داروهای‌ ضد التهاب‌ غیراستروئیدی‌
موراد منع مصرف
حساسیت مفرط
عیب‌ شدید کار کلیه‌ به‌ دلیل‌ احتمال‌ جذب‌ آلومینیوم‌ موجود در این‌ فرآورده‌
عوارض جانبی
سرگیجه، خواب‌آلودگی.
یبوست (شایع)، اسهال، تهوع، خشکی دهان، سوءهاضمه، درد شکم.
راش، خارش، درد پشت.
تداخل دارویی
مصرف‌ همزمان‌ این‌ دارو با ضد اسیدها به‌ دلیل‌ پیوند آنها به‌ یکدیگر اثر آنها را کاهش‌ می‌دهد.
درصورت‌ مصرف‌ همزمان‌ با فنی‌توئین‌، سیپروفلوکساسین‌، اوفلوکساسین‌، دیگوکسین‌ و تئوفیلین‌ ممکن‌ است‌ جذب‌ این‌ داروها و در نتیجه‌ سطح‌ خونی‌ آنها کاهش‌ یابد.
این‌ دارو همچنین‌ ممکن‌ است‌ جذب‌ تتراسایکلین‌ها و ویتامین‌های‌ محلول‌در چربی‌ مثل‌ , Kو E و D A را کاهش‌ دهد
نکات قابل توصیه
علیرغم احساس بهبودی دوره درمان را کامل کنید.
مایعات بیشتری مصرف کرده و سطح فعالیت روزانه‌ خود را بالا ببرید.
مصرف در بارداری
گروه B
مصرف در شیردهی
منافع دارو باید در برابر ضررهای احتمالی آن درنظر گرفته شود.
فارماکولوژی
نحوه اثر ضدزخم‌ پپتیک :با اتصال به پروتئین های محل زخم باعث ایجاد یک پانسمان دربرابر اسید معده، پپسین و نمک های صفراوی می‌شود.
فارماکوکینتیک
نیمه عمر: ۲۰-۶ ساعت
دفع : عمدتا از راه‌ مدفوع‌ دفع‌ می‌گردد
مقدار مصرف
مقدار مصرف‌ بزرگسالان‌ یک‌ گرم‌ چهار بار در روز یک‌ ساعت‌ قبل‌ از خواب‌ است‌
مکانیسم اثر سوکرالفيت (Sucralfate)
اثر ضد زخم: سوكرالفيت داراي يك مكانيسم بي‌نظير است. اين دارو در محل زخم به پروتئين‌ها چسبيده و تشكيل يك لايه محافظ در مقابل اسيد معده، پپسين و املاح صفراوي مي‌دهد. همچنين، اين دارو پپسين را مهار كرده، اثر محافظ بر روي سلول اعمال مي‌كند و سدي ويسكوز و چسبنده بر روي سطح مخاط سالم معده و دوازدهه تشكيل مي‌دهد.
منبع-yourdoctor

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه آبان 5, 95 4:22 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام
قیمتش خیلی پایینه، بدون نسخه هم می‌دن، برای شروع روزی چهارتا نیم‌ساعت قبل از غذا و تیم ساعت قبل از خواب.
عوارض جانبی خاصی هم نداره. هایپیران هم چهل قطره قبل از نهار. با روزی دو تا کلیدینوم‌سی فوق‌العاده‌‌ جواب میده.
مدت زیادی هم میشه استفاده کرد

بالا

پستارسال شده: جمعه آبان 7, 95 12:15 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

خوب اگه قرار باشه روزی ۴ تا از این و کلیدنیو سی و قطره بخوام بخورم که بجاش مثلا دی سیکلومین و بیسموت و پروبیوتیک هم میخوردم که همین بود . شما فرمودید حالت درمانی و بنظرم ۴ تا زیاد هست برای شروع. و ۸ هفته باید مصرف بشه ۲ ماه. ایا بعد از قطع شما بهبود داشتید یا همیشه میخورید .....

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 7 پست ] 

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید