saeid نوشته است:
صرفا جهت اطلاع غلط و بدون اطلاعات کافی مجبور شدم بگم مرحور بیتو بدلیل بیماری نادر واسکولیت که از هر 15 ملیون 1 نفر ممکن هست بگیرد که التهاب رگ های خونی هست.لطفا عکسهای ارنولد 68 ساله رونی کولمن 44 ساله جی کاتلر فیل هیث که چندین برابر مرحوم بیتو کار کردند و قهرمان و اسطوره های دنیا در سنگین وزن دنیا بودند هم ببینند.به اینها نمی توان استناد کرد بیماری نادر ارتباطی با مرگ ایشان ندارند همه دکتر ها اعلام کردند دیشب عزیزی بازیگر 32 ساله سید علی طباطبایی درگذشت ایست قلبی کرد.اینم از موارد نادر بود .حال اگر ان مرحوم هم بدنسازی کار میکرد لابد دلیل این بود.لطفا اطلاعات خود را بالا برده و قهرمان های چندین دوره جهان را دیده و سپس مقایسه کنند ضمنا ما در حد مستر المپیا و کشوری مسابقه نخواهیم داد و نیستیم که مدام استرویید بخوریم و بزنیم.اگر با خوردن مکمل قرار بود بمیرند کسی در مسابقات کشوری و اسیا و جهانی دیگر زنده نبود چون مدام میخورند.
اطلاعات 0 مشکلات برای مغز ها ایجاد میکند
http://www.hidoctor.ir/14415_تشخیص-و-درمان-واسکولیت-آلرژیک.html/
علت واسکولیت چیست؟
اصطلاح واسکولیت شامل طیف وسیعی از بیماری های مختلف و کاملا متفاوت است واسکولیت به معنای واقعی کلمه التهاب در رگ های خونی است و ممکن است همه چیز از یک واکنش نوع آلرژی خفیف تا شاید قرار گرفتن در معرض ( دارو، یک ماده شیمیایی و یا عاملی در طبیعت مانند گزیدگی حشرات تا یک بیماری خود ایمنی چند ارگانی سیستمیک جدی ) که می تواند تهدید کننده زندگی باشد به همین دلیل، تمام انواع واسکولیت باید بسیار جدی در نظر گرفته شود زیرا یک بیماری بالقوه کشنده است تا زمانی که خلاف آن ثابت شود.
###########################################
من بخاطر لاغری که در طول بیماریم از اسهال بودجود اومده مکمل ورزشی استفاده می کنم ولی نه دارو و استرویید.
مکمل هم فقط ایرانی استفاده می کنم و جواب هم گرفتم.
دلیلش هم که ایرانی رو انتخاب کردم چون نظر شخصیم اینه اگه آشغال هم توش باشه لااقل دارو و سم و استرویید توش نیست و همون پروتئین و کربوهیدرات و ویتامینی هست که ادعا کردن.
سازمان غذا و دارو آمریکا روی مکمل ها هیچ نظارتی نداره و اعتقادشون بر اینه که چون جز دارو محسوب نمیشن بی خطر هستن و عملا اجازه تولید و تبلیغات کاذبشون رو به شرکت ها داده...
اینم بدونید که هر مکملی که ازش جواب میگیرید لزوما مکمل اصل و سالم نیست و ممکنه درش هورمون و استرویید بکار رفته باشه که در این صورت اون جواب گرفتن به قیمت سلامتی مصرف کننده تموم شده و در واقع متضرر شده!
در پایان هم پیشنهاد می کنم فیلم جالب زیر رو از فروشگاه های مکمل خود آمریکا ببینید! :
این از بازار آمریکا...ما که جای خود داریم!
http://www.aparat.com/v/YKVSN