انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : شنبه بهمن 10, 04 12:12 am

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 31 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3, 4  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: دوشنبه آبان 12, 93 10:24 pm 
آفلاین
کاربر فعال

من تا امروز از خود ای بی اس زیاد زجر نکشیدم ولی مشکلات روانیش من رو از پای دراورده من نمیدونم ای بی اس باعث مشکلات روانی میشه یا مشکلات روانی باعث ای بی اس من میخوام در این موضوع من را راهنمایی کنید خواهشا هر کس مثل من مشکلات روحیش بیشتره پست بزاره
1.احساس بدبینی به زندگی و اینده زود رنج بودن به حرف های دیگران
2.حتی موقعی که تلاش فراوان میکنی که از داشته هایت لذت ببری نمی توانی
3.اگر در طول روز هم مشکل روحی نداشته باشی در شب کابوس های پیا پی امانت را میبرند
4.احساس وسواس گونه به بدن خودت و هر چیز دیگری که مال خودت هست
5.احساس مفید نبودن احساس ترس از کارهایی که قبل از ای بی اس جنبه تفریح برایم داشتند
6.قبل از اینکه این بیماری بیاد سراغم میتوانستم از نعمت های خدا لذت ببرم ولی الان احساسمیکنم لذت نمی توانم ببرم چون احساسات عمیق باعث شروع سیکل معیوب میشه احساسات خواه نفرت باشه یا احساس شادی یا احساس فخر فروشی .....
7.بعضی وقت ها هم احساس مرگ قریب الوقوع
بخوام بنویسم سه روز طول میکشه :lol:

آخرین بار توسط alirezzads213 در سه شنبه آبان 13, 93 9:37 am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: دوشنبه آبان 12, 93 10:33 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
آخه نگفتین مشکلات روحیتون درچه زمینه ای هست؟

بالا

پستارسال شده: سه شنبه آبان 12, 93 12:22 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

مشکلات روحی ؟!!
منظورتو نفهمیدم
ولی در کل یه سری عواقب تو طولانی مدت داره : ترس از مسافرت ، ترس از بیرون رفتن ، فاصله گرفتن از جمع ، احساس سرخوردگی ، این احساس که چرا من و تا به کی ؟ ،
مشکلات وسواسی جبری ، انواع فوبیا ها که بالا گفتمشون
دیگه غیر این چیز جدیدی داری بگو شاید استفاده کردیم :mrgreen:

بالا

پستارسال شده: یکشنبه تیر 6, 94 2:29 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

من هم دقیقا همین مشکل رو دارم مشکل روحی داغونم کرده همش فکر میکنم نکنه مثل پدرم سرطان داشته باشم و از اینجور افکار اخ که خیلی اذیتم جدیدا میبینم حالت تهوع هم بهش اضافه شده

بالا

پستارسال شده: یکشنبه تیر 7, 94 7:33 pm 
آفلاین
کاربر فعال

سلام من اینا رو قبلا نوشته بودم الان خوب خوب شدم حتی گوارشم از ادمای سالم هم بهتر شده من تو این دو سال که درگیر این مریضی مزخرف بودم با تحقیقات خودم به این نتیجه رسیدم که باید بیخیال بود حتی استرس مخفی هم داشته باشی شکمت شل میشه و اوضاع گوارشت به هم میخوره واسه من که کلا مشکلاتم روانی بود از همون اولش دکتر هم همون اولش گفته بود که پسر جان مشکلاتت روانیه ولی من گوش نکردم و همین طور پول خرج میکردم هر شب که میخوابیدم احساس میکردم که دیگه شب اخرمه حمله پانیک و هزار دردسر دیگه تو این مدت برام پیش اومده استرسش هم دست خود آدمه من اولا استرس ای بی اس رو نمیتونستم کنترل کنم ولی الان در بدترین شرایط استرس زا هم راحت هستم فقط میگم باید از مرگ نترسید جرات و از همه مهمتر اعتماد به نفستون رو بالا ببرید سعی کنید هر کاری که باعث افزایش اعتماد به نفستون میشه انجام بدید از همین الان شروع کنید ذهنتون رو همیشه خالی از افکار منفی و آزار دهنده نگه دارید وسواس رو هم ترکش کنید حتما جواب میگیرید حالا هر کس مثل من هست حاظرم مجانی بهش مشاوره بدم شمارتون رو بذارید بهتون اس میدم

بالا

پستارسال شده: یکشنبه تیر 7, 94 8:13 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
alirezzads213 نوشته است:
...الان در بدترین شرایط استرس زا هم راحت هستم ......... از همین الان شروع کنید ذهنتون رو همیشه خالی از افکار منفی و آزار دهنده نگه دارید وسواس رو هم ترکش کنید حتما جواب میگیرید حالا هر کس مثل من هست حاظرم مجانی بهش مشاوره بدم شمارتون رو بذارید بهتون اس میدم

آقای علیرضا ، می توانیم خواهش کنیم تجربیاتان و روشی را که رفته اید را برای استفاده همه دوستان ، ارائه دهید و با تفصیل بیشتر توضیح دهید. اینطوری افراد بیشتری استفاده می کنند.

من مدتی که روی خود تمرکز کرده ام و سی دی های دکتر هولاکویی را گوش می دهم برداشت من این است که مشکل عمده من صورت زیر است:
- ترس ( فوبیا)
- اضطراب دائمی
- خشم عادت شده و به تعداد زیاد در روز و عدم مواجه درست با خشم
- تمرکز روی افکار منفی
پس مشترکات زیادی با هم داریم.

متشکرم

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه تیر 7, 94 8:35 pm 
آفلاین
کاربر فعال

کلا دارو روی این بیماری تاثیر چندانی نداره سعی کنید مشکلات و دغدغه های زندگی روزمره شما روی خواب شبانه تون تاثیر نذاره موقعی که شما مثلا هندوانه یا شیر میخورید نسبت به قبل خوردنش یکم تحریک پذیری بعلاوه ترستون بیشتره میشه که اگه رو خودتون کار کنید یعنی روی فکرتون کار کنید حتی بدترین غذاهایی که قبلا نمیتونستید هضم کنید رو به راحتی هضم میکنید

بالا

پستارسال شده: یکشنبه تیر 7, 94 8:40 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
- البته داروهای اعصاب که تاثیر دارد ( البته تا زمانی که مصرف می شود) به نظر منظورتان داروهای غیر اعصاب باشد.

- چگونه روی فکرم کار کنم که واقعا مسئله اصلی هم همین امر می باشد.

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه تیر 7, 94 8:42 pm 
آفلاین
کاربر فعال

مریضی واقعا عجیبی هستش این ای بی اس من خودم از بچگی آدم بی اعتماد به نفسی بودم زود نامید میشدم تو دانشگاه هیچ دوستی نداشتم کلا زمینه ای بی اس رو از قبل فکر کنم داشتم فقط فقط اعتماد به نفس تو میتونی کلا ای بی اس رو کسایی میگیرن که احساسات و عواطف سالمی دارند ولی این مردم لاکردار و این وضعیت اقتصادی نمیگذارند که عواطف انسان ها سالم بمونه و کم کم دچار ای بی اس میشن

بالا

پستارسال شده: یکشنبه تیر 7, 94 8:53 pm 
آفلاین
کاربر فعال

ببینید باید مشکلاتی که تو زندگیتون هست رو یادداشت کنید اونایی رو که بیشتر به ای بی اس شما فشار میاره سعی کنید نابود کنید اگه نمیتونید حداقل کمتر جدیش بگیرید البته این حس کمال گرایی که در وجود ای بی اسی ها هستش به خاطر همین هم در برابر ناملایمات صبر کمتری دارند بیماران ای بی اس دوست دارن همه چیز زندگی خوب باشه ولی زندگی که همیشه اسایش نداره غم و غصه هم داره فقط شما باید دیدتون رو به مشکلات زندگی تغییر بدهید سعی کنید به هیچ وجه عصبانی نشید با کسی تو خانواده یا بیرون درگیری لفظی پیدا نکنید به زندگی دید مثبت داشته باشید بهتر میشید

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 31 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3, 4  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید