shad0wless نوشته است:
عرض به حضور که بدنسازی یک ورزش مادر هست که ورزشکاران از دسته های دیگر مثله فوتبال نیز در کنار تمرین خود حتما یک برنامه بدنسازی هم میگنجانند...
بدنسازی ورزش هایی مثل فوتبال با دمبل زدن و سفیده تخم مرغ و اسید آمینه خوردن برای بزرگ شدن عضله فرق می کند.
نقل قول:
اون کسانی هم که شما توی باشگاه دیدید که جلوی آیینه فیگور گرفتند رفتارشون کاملا عادی هستش چون میخان از درصد پیشرفتشون و نقاط ضعف بدنشون آگاه بشن و برنامه تمرینیشون رو مطابق با اون تنظیم کنند.مثله این میمونه که یک دونده رکورد خودشو مداوم ثبت کنه و طبق اون تمریناتشو منظم کنه...
روزی یکبار در آینه دیدن شاید لازم باشد ولی چند بار در یکساعت مدام با حالتی خاص و وسواس گونه دیگر عادی نیست.
نقل قول:
و حتی اونی هم که به قول شما برای خودنمایی و عرض اندام باشگاه میاد کار درستی انجام میده به این دلیل که عقده خودشو حداقل توی این زمینه خالی میکنه کما اینکه اگه اینجوری تخلیه نشه امکان داره از راه های خلاف دیگه ای خودشو خالی کنه...
برای عقده گشایی باید به روانشناس مراجعه کند، بدنسازی راه حل اساسی برای این مشکل نیست.
نقل قول:
و خلاصه ساعتها میشه تایپ کرد و این عرایض رو ادامه داد پس چه خوبه فقط راجب مسایلی که درشون تخصص داریم صحبت کنیم و حاشیه ایجاد نکنیم .
مورد بعد اینکه شما آقا سعید رو متهم به فروش مکمل در سایت کردید.
اگر پست من را درست مطالعه می کردید متوجه می شدید که کاربر دیگری ایشان را متهم به مکلمل فروشی کرده و من فقط نقل قول کردم چون سعید علاقمند بود در مورد نظر کاربران فروم در مورد من و خودش مطلع باشد.
کسی که هفته ای چند بار به باشگاه می رود متخصص بدنسازی است؟ مگر اینکه شما مربی بدنسازی باشید.
نقل قول:
چرا شایعه سازی میکنید؟یک هفته نیست من با این بنده خدا آشنا شدم در حالی که ایشون با در میان گذاشتن تجربیاتشون از این بیماری منو حداقل دو سه سال انداختن جلو و راهکارهای سازنده ای رو ارایه دادند چه برسه به فروش مکمل و منفعت شخصی و این صحبتها...
اگه با کسی خصومت خاصی دارید شما دیگه زمین و زمان رو نیاز نیست به هم ببافید.
موفق باشید.
بهرحال اگر ملاک طرز فکر بعضی اعضا از ما باشد ذهنیتی که آن کاربر محترم از ایشان داشت منفعت شخصی برای فروش مکمل بود. ایشان خودشان به نظر دیگران استناد کردند.
خوشحالم که با راهنمایی های سعید بیماریتان فروکش کرده است. اعضای این فروم خوشحال می شوند خلاصه ای از این توصیه های ایشان را برایمان بازگو کنید(فعلا خودشان قهر هستند) و اینکه خیلی کنجکاوم بدانم در این توصیه ها ، سفارش به مصرف ترکیب علی هم هست یا نه. آیا شما با مصرف این ترکیب بهبود پیدا کردید؟
ضمنا دوست من، این فروم تاپیک های مختلفی دارد خوشحال می شویم که نظرتان را در مورد موضوعات دیگر(آی بی) بدانیم.
موفق و موید باشید.
مرحوم بیت الله عباسپور: (الگوی کسانی که بدنسازی می کردند)