انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 1:15 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 36 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4
نویسنده پیغام
 عنوان پست: Re: من و بی اختیاری
پستارسال شده: یکشنبه فروردین 30, 94 11:45 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام دوستان
اول بگم که من مشکلتون رو کامل درک میکنم چون خودم همین بیماری رو 5-6 سال داشتم و الان کاملا برطرف شده.
مشکل همه به وسواس برمیگرده. هیچ مشکلی از نظر گوارشی یا غیره وجود نداره. توی سال هایی که فکر میکردید از شما بویی خارج میشه هیچ چیز نبوده. بزرگ نمایی و خودفریبی محض بوده.
میخواید مطمئن بشید؟ خوب سوال کنید. امتحانشون کنید. از هر کی که تو این سال ها با شما بوده بپرسید هیچ ایرادی هم نداره.
اگه بخوام روش هایی که رفتم تا مطمئن شم مشکلی جز وسواس نبوده رو بگم مثنوی هفتاد من میشه. خلاصه خودتون هستید با خودتون. باید خودتون مشکلتون رو حل کنید.
دارو هم طبق تجویز روانپزشک مصرف کنید.
به همه افراد بگید این مشکل رو دارید و اونا هم میگن من که حس نکردم و مثلا شما قبول کنید.
وقتی سراغ روانپزشک روانشناس یا هر دکتر دیگه ای که رفتید اول کار واضح بگید احساس میکنم بی اختیاری گاز روده رو دارم و همین الان هم هست. آیا شما بویی احساس میکنید و طرف یه بویی میکشه میبینه چیزی نیست. بعد که اومدین بیرون به خانواده و افراد دیگه بگید که دکتر گفته شما مشکل دائمی بی اختیاری دارید و مثلا بگید که چرا شما دروغ گفتید که این مشکل رو ندارم و خلاصه به چالش بکشید افراد رو.
از طرفی نگاهتون به زندگی مثبت باشه. از انزوا بیاید بیرون کمی گشت بزنید و شاد باشید.
نهایت 2 ماهه خوب میشید.
موفق باشید.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: چهارشنبه اردیبهشت 2, 94 8:10 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام 5 setare عزیز بینهایت ممنون .روز به روز داره حالم بهتر میشه من الان قرص اسنترای 100 رو صبح میخورم .منم همین موضوع بو رو خیلی وقته به شوهرم میگم میگه تو توهم داری پس چرا من متوجه نمیشم.از چند نفر دیگه هم پرسیدم اونا تو پاسخ به من با تعجب گفتن ما که چیزی حس نکردیم.بارها تو موقعیت های مختلف سوال کردم اما گفتن بویی حس نمیکنن.نمی دونم چرا نمیتونم این وسواس ذهنی رو از بین ببرم .

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه اردیبهشت 2, 94 2:16 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

به نظرم باید داروهای دیگه ای هم با نظر روانپزشک اضافه بشه یکی ضد افسردگی های سه حلقه ای مثل نورتریپتیلین و یکی هم از دسته داروهای ضدروان پریشی مثل ریسپریدون یا تری فلئوپرازین. خودتون تحقیق کنید و به روانپزشک مراجعه کنید.
مطمئن باشید کامل خوب میشین اما باید صبور بود. بلاخره سرماخوردگی نیست که دو روزه خوب بشه. باید ادامه داد و صبوری کرد تا این موضوع کامل از ذهن پاک بشه.
قول دادم و میدم که همگی کامل خوب میشید منتها باید دارو درمانی و روان درمانی همزمان انجام بشه. روان درمانی اولا تغییر در سبک زندگی و از گوشه نشینی بیرون اومدن هست و دوما گروه درمانی هست مثل سایه روشن عمل کنید و ببینید که واقعا چنین چیزی نبوده و ساخته ذهنه.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه اردیبهشت 6, 94 7:31 pm 
آفلاین
کاربر ساده

drmona نوشته است:
هیچ کدوم ا شما ها وضعیتش از من بدتر نیست من بی اختیاری باد دارم خودمم بوشو متوجه میشم الانم دانشجوی فوق لیسانسم هر روزم میرم دانشگاه همه استادا دانشجویا میدونن بوی بد از منه هیچکی دوست نداره باهام حرف بزنه از من فاصله میگیرن
حتی همکلاسیای پسر دیگه ن نگاهمیکنن نه جواب سلام میدن همشم نگاه میکنن ی چیزی بهم میگن میخندن
کلا بی ابرو شدم

بی آبرو خودشونند که تو رو مسخره میکنند نباید به خاطر ضعف کسی اونو مسخره کرد کاش ادما یه کم شعور داشتن

بالا

پستارسال شده: یکشنبه اردیبهشت 6, 94 8:39 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
اطلاع رسانی ضعیفه بعدم میدونید تو این زمونه همه میخوان شاد باشن حتی به قیمت تمسخر ادمای مثه ما.سرتونو بندازین پاییناصلا نگاشون نکنید که بیشتر خجالت بکشید .تا راه درمان و بریم.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه اسفند 20, 94 7:30 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

تمام تاپیک رو خوندم
البته باید بگم که چند وقته شبکه سلامت در مورد بیماری های گوارشی و همینطور آی بی اس صحبت میکنه
و یک سوال برای من پیش اومده
آیا یبوست به نحوی که موقع دفع, درد داشته باشیم هم ممکنه به اسفنگتر آسیب بزنه؟
مورد دیگه که هست
چندین سال هست که بی اختیاری گاز در حین خواب دارم که البته چندین ماه تبدیل به ال جی شدم یعنی حتی در حال بیداری هم ال جی میشم
قبلا بخاطر خجالت نمیرفتم دکتر ولی حالا دیگه وضعیت خیلی بحرانی شد
نظرتون چیه؟

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 36 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید