انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 4:14 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 156 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3, 4, 5 ... 16  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: یکشنبه اسفند 27, 91 8:33 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

محل اقامت: آذربایجان غربی-ماکو/24ساله مجرد
یکی از مشکلات بسیار ناراحت کننده و مختل کننده زندگی دسته ای از بیماران روده تحریک پذیر حالتی هست که بطور بی اختیار بوی مدفوع از آنها خارج می شود. بطوری که اطرافیان تصور می کنند که این شخص عمدا گاز روده را خارج کرده است. به نظر میرسد مشکلی در روده های وی و مقعد وی وجود دارد که بطور ناخود آگاه بوی محتویات انتهای روده به اصطلاح نشت می کند. و خوب چون طبیعتا عکس العمل اطرافیان را باعث می شود احساس شرمندگی زیادی برای شخص ایجاد می کند و چون کاری نمی تواند بکند خودش را از جامعه منزوی می کند. البته این حالت خوش خیم مسئله است گاهی مشکلات روحی روانی وخیمتری هم ایجاد می شود.

متاسفانه علم طب تا کنون پاسخ درستی نداده است... تنها چیزی که می توان در مورد اینها گفت این هست که همه این افراد بیماری روده تحریک پذیر دارند و علاوه بر مشکلات بقیه بیماران روده تحریک پذیر این مشکل را هم دارند. معلوم نیست چرا عده کمی از بیماران روده تحریک پذیر این مشکل را دارند. حدس زده می شود به دلیل اختلال سیستم عصبی اینها مدفوع مدت بیشتری در روده ها می ماند و گاهی در انتهای روده ها تجمع مدفوع وجود دارد ولی بیمار نمی تواند کاملا آنها را تخلیه کند این تجمع باعث تحریک رفلکس معمول باز شدن دهانه ورودی و خروجی مقعد شده به همین علت بوی مدفوع نشت می کند. شاید اگر تخلیه روده های آنها حالت عادی تری داشته باشد این قبیل مشکلات کمتر ایجاد شود.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: دوشنبه فروردین 5, 92 6:10 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
بی اختیاری در خروج گاز به جرات می توانم بگویم که زندگی من را مختل کرده است. هر غذایی نمی توانم بخورم - هر مهمانی نمی توانم بروم - بدترین روز کاری روزی است که جلسه با مدیر داشته باشم و نتوانم پشت سر هم به بیرون بروم و مجبور شوم برای تهویه هوا پنجره را باز کنم - از قبول سمت و پست فرار می کنم - زمستان بدترین فصل سال است چون بعلت سردی هوا نمی توان زیاد پنجره را باز کرد - زمانی که برای رفتن به دکتر و جستجو های بی نتیجه در اینترنت که هیچ. از ایجاد کننده این فروم متشکرم که لا اقل جایی ایجاد شده که درد دلهایمان را مطرح کنیم و تجربیاتمان را به اشتراک بگذاریم.
( تشکر آقای مدیر فروم . بسیار بسیار ... مـــــــتـــــــــشـــــــکـــــــرم) :D

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه فروردین 6, 92 5:57 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

محل اقامت: fars
خیلی حساسید این که مشکل بیشتر افراد جامعه است ولی اونا با نفخ و گاز روده حال می کنن و شما نسبت بهش حساسید .کمی حساسیتتان را کمتر کنید و خودتان را به کوچه علی چپ بزنید.من که هرچی دم دستم بیاد میخورم .خیلی هم خودتون رو در بند میهمونی رفتن نکنید اینهمه مهمونی رفتید چی شده .زندگی کنید .شاید ده درصد زندگی مهمونی و اینا باشه بقیش رو هدر ندین. از استعداد خودتون حداکثر استفاده رو بکنید. کسانی رو ببینید که حتی قدرت های چون بینایی و تکلم که شما دارید اونا ندارن . خیلی کمال گرا نباشید. بالاخره هرگلی خاری دارد.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه فروردین 7, 92 4:24 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: فارس
واسه آشنا :
سلام آشنا جان
اول اینو بگم کاملا درک می کنم چی میگی چون خودم با تمام وجود این مشکلاتو لمس کردم و می کنم و خواهم کرد
دوم اینو بگم خیلی خیلی خوش اومدی به جمع دوستات
سوم خواستم خصوصی واست پیغام بزارم گفتم شاید نبینیش، پس همینجا میگم خودتو اگه دوس داشتی بیشتر معرفی کن، چن سالته، چن ساله ای بی اس عزیزو داری، چی شد که گرفتیش، اگه دوس نداشتی اینجا بگی، تو وبلاگم می تونی خصوصی بزاری یا یه قراره چت بزاریم یا تلفنی بیشتر با هم آشنا بشیم

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه فروردین 7, 92 4:28 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

واسه مهران :
سلام مهران جان
اول که خیلی خیلی خوش اومدی اگه دوس داشتی بیشتر خودتو معرفی کن، مدل ای بی است از چه نوعیه
دوم تا حدودی با حرفات موافقم اما تا آدم خودش تو اون موقعیت قرار نگیره درکش سخته، قبول دارم باد شکم واسه خندیدن تو جمعا حتی خوبه اما به شرطی که ارادی باشه و نه همیشگی
حساب کن آدم هیچ جای رسمی نمیتونه 10 دقیقه راحت بشینه، قبول دارم مهمونی رفتن و دید و بازدید خیلی هم آش دهن سوزی نیس که بخواهیم واسش له له بزنیم اما حساب کن آدم بدون اینکه خودش متوجه بشه ازش نفخ خارج بشه اونم تو این زمونه که فک کنم تنها جایی که آدما تنهان تو توالته و هر جا بری یه سرخر کنارته
من که فعلا به خاطر این مشکل دانشگام کنسل شده
اینم باهات موافقم هر چی آدم بیشتر بهش فک کنه و دست و پا بزنه توش بدتر میشه

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه فروردین 8, 92 9:29 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
با تشکر از ابراز محبت آقای مدیر
1- اگر اجازه بدید مطالب و گفتگو ها برای استفاده عموم و تبادل تجربیات و نظرات در فروم مطرح شود.
2- اگر امکانش باشد در کنار مشخصات ( پروفایل) اعضاء ، امکان درج و مشاهده نوع IBS اعضاء و سال شروع مشکل و جنسیت بصورت اختیاری وجود داشته باشد.
3- در بخش عمومی فروم ، مبحثی با عنوان پیشنهاد برای بهبود و ارتقا کیفیت فروم باز شود.
4- از زحماتی که برای فروم متقبل شده اید سپاس گذارم.

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه فروردین 15, 92 12:13 pm 
سلام دوستان اول می خواستم تشکر کنم به خاطر راه اندازی این انجمن واز مدیریت محترم آن.این خیلی خوبه که یک جایی باشه که آدم حرفاشو راحت بزنه.من هم این مشکل رو دارم بعضی اوقات از دستش دیوانه می شم .الان چند وقته نتونستم به مهمانی ویا سفر برم و همه از دستم شاکی اند آخه همه که نمیدونند من چه مشکلی دارم ؟در واقع اگر بتونم این مشکلم رو حل کنم کار بزرگی در بهبود بیماریم کردم.این مشکلیه که هرکسی نمی تونه درکش کنه حرف زدن ازش شاید برای بعضی ها آسون باشه ولی برای ما حرف زدنش هم سخته.من می دونم افرادیکه این اتفاق براشون می افته بیشتر دوست دارن از طریق دیگران درک بشن تا اینکه سرزنش یا حرفهایی مثل اون دوستمون.امیدوارم همگی بزودی راه حلی براش پیدا کنیم.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه فروردین 15, 92 3:05 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام به nazyshrtzdh
خوش اومدی دوست عزیز
اگه دوست داشتی خودتو بیشتر معرفی کن ( اگه خواستی واسم خصوصی پیام بزار )
منم امیدوارم از شر این بیماری مسخره خلاص بشیم

بالا

پستارسال شده: دوشنبه فروردین 19, 92 4:03 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

محل اقامت: fars
سلام . من فکر می کنم تنها راهش استفاده از آنتی بیوتیک ریفاکسیمین هست. چون به مدت طولانی در روده ها می مونه و جذب کمی در بدن داره و باعث میشه باکتریهای روده که عامل تولید گاز مکرر در روده ها هستند ار بین برن . من تا حالا مصرف نکردم اگه کسی مصرف کرده تاثیرش رو بگه. یه سرچ تو نت بکنین همه چی دستتون میاد.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه فروردین 19, 92 2:08 am 
باتشکر از خوشامد گوئی مدیر محترم .می خواستم بدونم چی باید در معرفی خودم بگم؟در ضمن در جواب آقا مهران باید بگم ریفاکسیمین در ایران پیدا نمیشه من خیلی گشتم دارو خانه ها حتی با اسمشم آشنا نیستن!شما تونستین پیداش کنین به ما هم خبر بدین.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 156 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3, 4, 5 ... 16  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com