انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 2:37 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 37 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3, 4  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: سه شنبه اردیبهشت 29, 93 2:54 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام.من تازه عضو شدم اما چند وقتی هست مطالب شما رو میخونم.۲۵ سالمه و ۱۲ ساله LG هستم.قبلا فک میکردم علت بیماریم استرسه و اگه به ارامش و ثبات روحی برسم درمان میشم.دلدردام کمتر شده اما بی اختیاری به هر دری که زدم از بین نرفت که نرفت.چند جا خوندم که ای بی اس بیماری عصر جدیده اما من خودم تو جلد سوم کتاب قانون ابن سینا مبحث بیماریهای روده اش علایمی رو خوندم که بنظر من ای بی اس بود .بوعلی نوشته بود علت بیماری نزله ایه( یعنی چرک یا عفونت سینوسها و مغز که به معده میریزن در واقع یجورایی شبیه سینوزیت خودمون) که داخل دستگاه گوارش میریزه .من تو هیچ سایتی همچین مطلبی ندیدم و برام سوال پیش اومده بقیه هم مثل من ابریزش بینی یا ترشحات پشت حلق یا گرفتگی بینی الان یا قبل از اینکه مبتلا بشن داشتن؟؟؟؟؟
و نکته دوم اینکه بوعلی حتی درباره بی اختیاری دفع گاز هم نوشته به علت ضعف راست روده اس و درمانشم با حقنه اس( یچیزی شبیه تنقیه که بجای شستشوی روده داروهای گیاهی تقویت کننده رو از طریق مقعد وارد راست روده میکنن) حتی تو حدیثی امام صادق هم از فایده حقنه در درمان بادها حرف زده.اما متاسفانه کاری نیست که به تنهایی بشه انجام داد و از طرفی توضیحی درباره نحوه انجامش پیدا نکردم.( مقدار اون داروها و اینکه چطور باید ترکیب بشن.و ...)

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: سه شنبه اردیبهشت 30, 93 7:47 am 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: تهران
چه جالب! منم فکر میکردم که آی بی اس بیماری عصر جدیده. :)

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اردیبهشت 30, 93 8:35 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام منم مثل شما فکر میکنم بی اختیاری یه بیماری جدید نیست طبق مطالعاتی که داشتم در طب سنتی شلی از غلبه تری حادث میشه در واقع وقتی در یک عضو تری حادث میشه ضعف پیدا میکنه مثلا در بی اختیاری غلبه تری در اسفنکتر باعث ضعف در اسفنکتر شده وباید این رطوبت اضافه از بین برود در مورد نزله هم فکر میکنم این وجود ترشحات در پشت حلق که به معده میریزه طبیعتا باعث سردی وضعف معده و درنهایت ضعف هضم میشه

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اردیبهشت 30, 93 11:32 am 
آفلاین
کاربر فعال

من هفت ماهه LGدارم ودوساله هرروز ترشحات پشت حلق دارم واسه درمان (ترشحات)هرچی آنتی بیوتیک مصرف کردم خوب نشدالبته به طورجدی سراغ درمان نرفتم یک بارهم تو تلوزیون یه متخصص طب سنتی گفت کسایی که خلط صبح گاهی دارن حتماسراغ درمان برن چون ام الامراض یعنی مادر همه ی بیماری هاست
من به هیچ عنوان فکرنمی کنم آی بی اس یه بیماری جدید باشه

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اردیبهشت 30, 93 11:42 am 
آفلاین
مدیر انجمن

منم تقریباً هر روز صبح که از خواب پامیشم گرفتگی و آبریزش بینی دارم.البته فقط صبح ها.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اردیبهشت 30, 93 12:58 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

کاش بشه از همین بچه های انجمن یه اماری بگیریم که چند نفر همیشه یا قبل از شروع بیماریشون ترشحات بینی یا پشت حلق داشتن و دارن .چون میگن تو روده افراد ای بی اس باکتریها بطور غیر عادی زیادن اما منشا یا علت زیاد بودن باکتریها رو پیدا نمیکنن.شاید واسه اینه که همش تو روده ها دنبال علت گشتن و هیچ متخصصی فک نکرده شاید این عفونت از سر به داخل روده ریخته و یا اونجا تجمع پیدا کرده و واسه خودش جاگیر شده یا قسمتی از روده به علت مستعد بودن با اون باکتریها الوده شده و یه عفونت جدید شکل گرفته.اگه ریختن عفونت از سر همینطور ادامه داشته باشه خوب هر چی باکتریهای روده رو از بین ببریم بازم جایگزین میشن شاید واسه همینه که بعد از قطع مصرف انتی بیوتیک علایم بر میگرده! اگه علت از سر باشه شاید باید دنبال درمان ترشحات عفونی یا حساسیت و سینوزیتمون باشیم که این روزا به علت مصرف غذاهای شیمیایی و هوای الوده انقدر هم شایع شدن.در عین حال که منشا باکتریها رو از بین میبریم روده رو هم پاکسازی کنیم.در مورد تاثیر حالات روحی و تنش ها بر ای بی اس هم من معتقدم اضطراب یه اثر کوتاه مدت رو ای بی اس داره که همون دردها و انقباضات یا اسهال و دفع بی اختیار یا ناگهانی گاز در همون لحظاته.ااما درباره تاثیر بلند مدتش تو یه مقاله خوندم: وقتی اب بدن کم میشه یا وقتی شکر میخوریم و همینطور موقع اضطراب و ناراحتی سیستم دفاعی بدن تا چند ساعت حدودا ۵ برابر از حالت عادی ضعیفتر میشه.حالا فک کن کسی که مدام خود خوری میکنه یا توشرایط استرس زاست چه بلایی به سر سیستم ایمنی بدنش میاد.همچین دستگاه ایمنی حق داره نتونه با باکتریها مقابله کنه.البته همه اینا فرضیه هاییه که تو این ۱۲ سال ای بی اسم بهشون رسیدم و تو بعضی مقالات دیدم که محققا هم به همچین فرضیه ای رسیدن .تنها چیزی که هیج جا نخوندم اینه که شاید علت عفونت از سر باشه.خوشحال میشم نظر شما و جواب سوالمو از شما بشنوم..

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اردیبهشت 30, 93 6:43 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

محل اقامت: اصفهان
جالب بود من قبلا یه مقاله راجع به ای بی اس و ترشحات پشت حلقی گذاشتم این لینکش
viewtopic.php?f=50&t=348
من حدود 10سال پیش سینوریت گرفتم دکتر بهم گفت که سینوسات بشدت عفونت کرده یادمه که 2 ماهی درگیرش بودم وتقریبا حدود چند ماه بعد علائم ای بی اس سراغم اومد .از اون موقع تا الان من این ترشحات پشت حلقی رو دارم بخصوص تو زمستونا وهر وقت یه باد سردی بهم می خوره هم سر درد میگیرم هم این ترشحات شروع میشه .

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اردیبهشت 30, 93 6:44 pm 
آفلاین
کاربر فعال

سلام

آبریزش بینی ندارم ولی خلط گلو دارم. نکته دیگه همیشه صبح ها زبونم سفید هست و جرم روی زیان هست و باید با مسواک جرم سفید روی زبان رو پاک کنم. فکر می کنم دلیلش رفلاکس یا برگشت اسید از معده به مری باشه. دوستان شما هم صبح ها جرم سفید روی زبانتان هست.

خب درمانی براش در کتاب قانون بیان شده؟

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اردیبهشت 30, 93 6:44 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

منم همیشه بدون دلیل آبریزش بینی دارم و گوشم هم عفونت داره :?: :(

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه اردیبهشت 31, 93 7:54 am 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
دوستان این موضوع فقط شامل کسایی میشه که بی اختیاری دارن؟
مثلا من مشکلم یه چیز دیگه س،ولی آبریزش رو دارم اما علتشو میدونم که مربوط به آلرژی بهار هس
فقط صبحا که از خواب پا میشم یه لایه ی ترشح مانندی رو دندونام میشه که حتما باید مسواک بزنم یا پاکشون کنم
راستی همیشه دکترا میگن اگه آبریزش بینیتون رنگ ش متمایل به سبز باشه نشونه ی عفونته ولی اگه بیرنگ باشه (حتی هرازگاهی عین آب !میشه) اون نشونه اینه که آلرژی فصلی دارین

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 37 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3, 4  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید