انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 4:15 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 65 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  بعدی
نویسنده پیغام
 عنوان پست: Re: نورتریپتیلین
پستارسال شده: سه شنبه تیر 3, 93 9:01 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

تاثیرش از همان مصرف قرص اول می بینی

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: چهارشنبه تیر 4, 93 12:11 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: تهران
بچه ها من شنیدم که نورتریپتیلین وابستگی میاره. درسته؟؟ من اینو از یه نفر که نورتریپتیلین مصرف میکرد شنیدم.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه تیر 4, 93 1:37 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

محل اقامت: متاهل،26ساله
آره وابستگی میاره

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه تیر 5, 93 3:51 pm 
آفلاین

سلام بچه ها . من تازه عضو شدم . حدود یک ساله که این بیماری رو دارم. بار اول پیش متخصص گوارش رفتم . برام دونئورین ( دوکسیپین هگزال ) 10 با آسنترا ( سرترالین ) 50 نوشت . دونئورین شبا قبل از غذا 1 عدد و صبح ها نصف قرص آسنترا بعد از صبحانه مصرف می کردم . این دوتا دارو رو یک ماه مصرف کردم و اثرش واقعا عالی بود . هم درد و نفخم تا 90 درصد خوب شده بود و هم اجابت مزاج و اسهالم . دوباره پیشش رفتم و برام نورتریپتیلین 10 روزی 2 تا نوشت . اونارو هم خوردم و بد نبودن . خلاصه این که تا 4 ماه خوب بودم و دوباره که استرس بیشتر شده بود و یه مقدار عصبانی شدم . دوباره بیماریم برگشت . بازم مجبور شدم که پیش دکترم برم . بچه های گل میخواستم بهتون بگم که این بیماری همش از فکر و خیال و عصبانیت و اضطرابه و یه مقدارش هم به تغذیه مربوط می شه . دکتر من همیشه به من میگه میوه و سبزیجات زیاد بخورم و ورزش رو ترک نکنم . بچه ها موز تو میوه ها برای ما آی بی اسی ها بهترینه . چه برای نوعه یبوستش و چه برای نوع اسهالش .
آدرس دکترم رو هم با شماره تلفنش اینجا براتون مینویسم . من که ازش خیلی راضی ام . شما هم بد نیست یه سر پیشش برین . ضرری نداره . در ضمن باید بگم که از استادای دکتر دریانی معروف هستش :
دکتر حسین فروتن - فوق تخصص گوارش -
آدرس : بلوار کشاورز - خ وصال شیرازی - خ ایتالیای شرقی - مجنمع پزشکان ایتالیا - طبقه سوم
تلفن : 88960928

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه تیر 5, 93 5:36 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

ببینید بی اختیاری یک فاجعه است هر غذای بخوری یا نخوری هر کجا بروی این مشکل باهاته اما اسهال یک مشکل نه یک فاجعه
مثلا می خواهی جا بروید نهایتش قبلش غذا نمی خوری در مورد اسهال مشکل فقط خودتی اطرافیان درگیر نیستند
برای همین تجریه دارویی یک اسهالی به درد یک کسی که مشکل بی اختیاری داره نمی خوره

آخرین بار توسط بچه گربه در پنج شنبه تیر 5, 93 6:52 pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه تیر 5, 93 6:08 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

سلام اميرحسين و خوش آمدي
به نظرم براي اين پستي كه گذاشتي قسمت "آي بي اس نوع اسهالي < تجربيات" جاي مناسب تري باشه.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه تیر 5, 93 11:32 pm 
آفلاین
کاربر فعال

دوستمون درست می گه lg مصیبت مضاعف هست. اسهال و یبوست با اینکه اذیت کننده هست ولی قابل مدیریت کردن هست با رژیم غذایی.

امیر حسین دقیقا نگفت آیا مشکل بی اختیاری هم داره یا نه. و این قرص ها بر روی بی اختیاری موثر هست یا نه.

امروز نورتریپتیلین گرفتم دوز 10 نداشت و 25 داد. حالا هر شب نصفش رو می خورم ببینم تاثیرش چطوری هست.

بالا

پستارسال شده: جمعه تیر 6, 93 9:20 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

نقل قول:
ببینید بی اختیاری یک فاجعه است هر غذای بخوری یا نخوری هر کجا بروی این مشکل باهاته اما اسهال یک مشکل نه یک فاجعه
مثلا می خواهی جا بروید نهایتش قبلش غذا نمی خوری در مورد اسهال مشکل فقط خودتی اطرافیان درگیر نیستند

تجربه من ميگه يك اسهالي اگر غذا نخوره مشكلش از هر لحاظ بدتر ميشه، دليلش احتمالا اينه كه اسيد معده و صفرا بدون اينكه توسط غذا جذب بشن وارد روده ميشن. من خيلي وقت ها بدون اينكه اشتها داشته باشم هم سعي مي كنم چيزي بخورم تا مشكلم كمتر بشه البته به مقدار كم و از غذاهاي مجاز نه هر غذايي.
كم خوردن يا نخوردن غذا اشتباهيه كه خودم اوايل مرتكب ميشدم كه هيچ فايده اي نداشت و فقط لاغرم كرد.
دوم اينكه فرض كنيم با نخوردن مشكل موقتي حل بشه، خوب پس هر روز بايد غذا نخوريم چون براي كار و چيزهاي ديگه هر روز در بيرون خانه هستيم. اينجوري چند ماهه از پا در ميايم.
نقل قول:
برای همین تجریه دارویی یک اسهالی به درد یک کسی که مشکل بی اختیاری داره نمی خوره

به عنوان همين تاپيك نگاهي كنيد، ظاهرا اين دارو هم براي نوع دي و هم بي اختياري موثره. اتفاقا موثر بودن اين دارو در بي اختياري آي بي اسي بودن اين بيماري را تاييد مي كنه و فرضيه مشكلات مقعدي رد ميشه.

آخرین بار توسط آرش در جمعه تیر 6, 93 9:57 am ویرایش شده است، در کل 5 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: جمعه تیر 6, 93 9:21 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

arash1984 نوشته است:
دوستمون درست می گه lg مصیبت مضاعف هست. اسهال و یبوست با اینکه اذیت کننده هست ولی قابل مدیریت کردن هست با رژیم غذایی.

نه اسهال نه يبوست فقط با رژیم غذایی مشكلشون حل نميشه من خيلي در اين زمينه سعي كردم ولي تا موقعي كه دارو (با وجود دوز پايين) مصرف نكردم مشكلم كنترل نشد. اگر فكر مي كنيد مشكل با نخوردن چند ميوه و سبزي نفاخ حل ميشه سخت در اشتباهيد.(مطالب دكتر مصطفي را يكبار ديگر بخوانيد)، ضمنا رعايت رژیم غذایی ساده نيست همانطور كه هيچكدام از دوستان بي اختياري نتونستند رژیم غذایی كم گوگرد را آزمايش كنند.
من نمي خواهم از طرف يبوستي ها صحبت كنم ولي تا حالا درد و مشكلات بواسير و شقاق را تجربه كردين ؟ دوستمون "مخترع" بي اختياري ندارند ولي به علت مشكلات يبوست برايشان مشكل هست كه در محيط هاي كاري باشند.
بي اختياري مصيبت و فاجعه نيست. دوستمون "آشنا" احتمالا يادتون هست ايشان با وجود بي اختياري هم تشكيل خانواده داده اند و هم شغل مناسبي داشتند(در يك محيط كاري عادي و در كنار همكارانشون) پس اگر آشنا تونسته شما هم مي تونيد.

بالا

پستارسال شده: جمعه تیر 6, 93 2:12 pm 
آفلاین

قرص دونئورین 10 یا همان داکسیپین هگزال خیلی از نورتریپتیلین بهتر و قویتره . هم برای نوع اسهال و هم برای یبوست و مخصوصا درد و نفخ یا همون آی بی اس از نوع خروج گاز . کلا این قرص اثر بخشیش خیلی بهتر از نورتریپتیلینه . مخصوصا اگر با آسنترا 50 ( سرترالین ) شبی نصف قرص مصرف بشه . نگران عوارضشم نباشین . هیچ وابستگی هم نداره

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 65 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com