انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 2:37 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 31 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3, 4  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: شنبه شهریور 9, 92 9:26 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
متخصص گوارش داروهای زیر را برایم تجویز کرد:

1- 4biocap یک قرص پروبیوتیک - حاوی 4 نوع باکتری مفید روده ها - مصرف روزانه 2 عدد - برای اطلاعات بیشتر به این آدرس مراجعه شود. https://www.facebook.com/4biocap - محصول دانمارک و بسته بندی در ایران.

2- Colofac retard - 200 mgr - نام ژنریک: mebeverine - مصرف روزانه یک عدد - یک آنتی اسپاسمودیک موسکولوتروپیک است که مستقیماً بر روی سلولهای عضلانی صاف دستگاه گوارش اثر گذاشته و اسپاسم را بر طرف می کند. بدون آن که حرکت طبیعی آن را تحت تاثیر قرار داده و باعث هیپوتونی گردد. برای اطلاعات بیشتر به این آدرس مراجعه شود http://hitit.ir/tag/colofac-retard-%D9%82%D8%B1%D8%B5

3- Voxam 50 - نام ژنریک: Fluvoxamine - مصرف روزانه نصف قرص - یک داروی ضد افسردگی است.

4- دی سیکلومین 10 - مصرف روزانه 2 قرص - دی سیکلومین برای تسکین دردهای روده ای و درد شکمی است..

با اجازه من دو قرص اول را مصرف می کنم ولی دو قرص آخر را کنار می گذارم.

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: شنبه شهریور 9, 92 9:57 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: تهران
با سلام خدمت آقای آشنا. شما در حال حاضر با مصرف این دو دارویی که گفتید بهبودی هم ملاحظه کردید؟؟

بالا

پستارسال شده: یکشنبه شهریور 10, 92 10:01 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

آشنا نوشته است:
1- 4biocap یک قرص پروبیوتیک
2- Colofac retard - 200 mgr - نام ژنریک: mebeverine
3- Voxam 50 - نام ژنریک: Fluvoxamine مصرف روزانه نصف قرص
4- دی سیکلومین 10
با اجازه من دو قرص اول را مصرف می کنم ولی دو قرص آخر را کنار می گذارم.

داروی چهارمی همان کار داروی دومی را انجام میده ولی مورد سوم را نفهمیدم چرا حذف کردی دوزش هم که پایینه ؟
شما یبوست هم داری ؟ می خوام ببینم چرا بجای مثلا نورتریپ تیلین، فلواکسیمین تجویز کرده ؟

بالا

پستارسال شده: شنبه شهریور 16, 92 7:40 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

راستش را بخواهید اعتقادی به داروهای اعصاب ندارم چون تا زمانی که مصرف می شوند اثر دارند. بیشتر روی رژیم غذایی مخصوصا پروبیوتیک ها و سالاد، ورزش ، شاد بودن ، پرورش روابط اجتماعی و یادگیری برخورد درست با شرایط استرس زا متمرکز هستم. اخیرا به علت یبوست در مدفوع خون مشاهده می کردم برای اطمینان از نبود مشکل خاص کولونوسکوپی انجام دادم و باز هم معلوم شد که چیزی نیست (خون مربوط به انتهای روده بزرگ است) به عبارت دیگر همان IBS خودمون است. شاید برایتان جالب باشد که دکتر می گفت حرکات دودی روده بزرگ ام به قدری شدید بود که لوله کولونسکوپی را وقتی دکتر رها می کرد به بیرون پس می زد.
از چهار دارو فوق هم فقط اولی را مصرف کردم تا زمانی که مصرف می کردم وضعیت مزاجیم خیلی خوب بود ولی با اتمام آن روز از نو روزی از نو. :lol:

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه شهریور 17, 92 8:46 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

داروی پروبیوتیک اگه چواب بده که خوبه ،میشه بلندمدت مصرفش کرد چون عوارضی نداره. من به این نتیجه رسیدم که پروبیوتیک بیشتر برای یبوستی ها مفیده، مثلا برای خودم که فایده ای نداشت(البته این بیوکپ را آزمایش نکردم).
من سال دوم ای بی، کولونوسکپی کردم چون خون و بلغم تو مدفوع دیدم. بعدا که اطلاعاتم بیشتر شد به این نتیجه رسیدم که دکتر بی دلیل کولونوسکپی کرده بود، تنها خوبیش برای من این بود که کمی خیالم را راحت کرد آخه اون موقع فکر سرطان روده تو سرم افتاده بود. البته بگم کاهش وزن هم داشتم که خوب نشانه خوبی نیست ولی خودم که می دونستم مال کم غذا خوردن و کم چرب خوردنه. این خون ها اغلب مربوط به بواسیر و شقاق هست که به علت یبوست یا اسهال مزمن ایجاد میشه.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه آذر 27, 92 7:31 pm 
آفلاین

سلام به همه دوستان
من تازه با این سایت آشنا شدم . من بالغ بر 10 سال است که ناراحتی مزاجی و گوارشی دارم در
حاضر 31 سالمه . پیش متخصصین زیادی توی شهرمون مراجعه کردم . من جمله دکتر کشاورز و
دکتر بشیری که هردوشون فوق تخصص گوارش هستند . من روده تحریک پذیر دارم و دو سال گذشته
شدیدا مریض شدم که طی آزمایش های زیادی که دادم دکتر بشیری فهمید که به رفلاکس معده یا برگشت ا
اسید مبتلا شدم رژیم های زیادی خودم بهش پی بردم که خیلی مفید بوده از دوستان هم اگه کسی خواست من در خدمتم
ولی اینو بگم که قرص لاکتول ( نیچرز ونلی ) مصرف کردم که خیلی عالی بود اگه مصرف کنید خیلی تاثیر داره
البته رژیم هم بایستی رعایت بشه

بالا

پستارسال شده: جمعه آذر 29, 92 11:08 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

سلام مسيب، خوش آمدي و اميدوارم يكي از فعالترين اعضاي اين انجمن باشي. من چند سال كرمانشاه زندگي كردم و خاطرات خوبي از اونجا دارم.
گفتي دو سال پيش حالت بد بوده و الان خيلي بهتري. ميشه بگي چه كارهاي انجام دادي كه حالت خوب شد؟

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه اردیبهشت 17, 94 11:33 am 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

این روزها با دلایل پیش پا افتاده ،خیلی زود عصبانی می شوم. دیروز به اصرار خانمم رفتیم روان پزشک( دکتر احد خلیلی ) . به دکتر گفتم که آی بی اس از نوع نشت گاز هم دارم. دکتر هم گفت برای هر دو مشکلت دارو می نویسم.( این جمله را طوری گفت که یعنی من متخصص آی بی اس ام) داروها را بخور و یک ماه دیگه سر بزن.

برای آی بی اس:
1- سرترالین - 50 ( هفته اول ، نصف قرص - از هفته دوم روزی یک عدد)- ظهر
2- کلیدینیوم سی - هر 12 ساعت یک عدد - قبل از غذا
3- بوسپیرون 5 - نصف صبح - نصف شب

برای عصبانیت:
والپروات سدیم 200 - روزی یک عدد - شب

در ضمن یک مشاور روانشناس هم معرفی کرد. گفت: به نظرم در شناخت مسایل مشکل داری و دنیا را الکی سخت گرفته ای . وسواس فکری هم داری

با خود گفتم : پس با این حساب ، یا روانشناس قبلی خوب نبوده یا من رفوزه شده ام که باید دوباره مشاوره بروم.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه اردیبهشت 17, 94 12:08 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

فک کنم اکثر بچه ها وسواس فکری رو داشته باشن.چند سال پیش قبل بیاختیاری شدید درگیر این بیماری بودم واقعا بد دردیه ادمو روانی میکنه

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه اردیبهشت 17, 94 12:22 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

.و اینکه خود ال جی هم تبدیل به یه وسواس فکری شده واسه ما ای بی اس ها .وقتی کنار یه نفر میشینیم فک میکنیم تمام اتفاقاتی که تو دل و روده ی ما میوفته طرف هم متوجه میشه.واسه همینه که 5 ستاره اصرار داره در مورد بوی ال جی سوال کنیم چون خیلی وقتا توهم بو داریم.یه جورایی وسواسی شدیم .فک میکنیم دایما بو میدیم و اطرافیان خیلی در عذابن.بعد هر عکس العملی رو تو صورت طرف نسبت میدیم به بیماریمون در حالی که خیلی وقتا واقعا اینجوری نیست و این بخاطر ذهنیت منفی ماس

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 31 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3, 4  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید