انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 11:38 am

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 12 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2
نویسنده پیغام
پستارسال شده: چهارشنبه تیر 14, 96 12:19 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

من بعد از سالها تصمیم گرفتم دانشگاه برم چون تو دلم عقده شده بود ..روزانه که چون نظم خاصی در حضور وغیاب داره اصلا شرکت نکردم دانشگاه ازاد رفتم خیلی دوست داشتم سر کلاس برم ولی بی اختیاری حالمو میگرفت از یک طرف رشته مهندسی بود و سنگین .من مونده بودم چکار کنم ...هر روز صبح که میرفتم دوش میگرفتم لباسهامو عوض میکردم 15دقیقه دیر سر کلاس میرفتم و 1 ساعت که سر کلاس بودم 3 بار بیرون میرفتم دستشویی....وقتی کلاس میرفتم 15 دقیقه که میگذشت من بی خیال مینشستم میدیدم نفر بغلی داره زیر بغلشو بو میکنه منم یک دونه عطر رو لباسام خالی میکردم من جاهای نزدیک پنجره مینشستم و پنجره رو باز میکردم..سر یک کلاسی من ته کلاس بودم پنجره هم باز نبود و از من فاصله داشت این امکان نبود که پنجره رو باز کنم 1 ساعتی گذشته بود که یکی از بچه ها گفت استاد بوی گاز میاد در رو باز کنم؟استاد گفت :چه بوی تندی؟من هم قرمز شده بودم سرمو پایین انداخته بودم وفقط صدای خنده بچه ها رو میشنیدم گفتم برم بیرون لو میرم نرفتم یکی از بچه هاگفت استاد من حالم بد شد .یکی میگفت :دکترش خوب نبوده خلاصه مردم تا کلاس تموم شد و یک نفس راحت کشیدم --- من وقتی سر کلاس میرفتم بجز اب جوش و نبات چیزی نمیخوردم اما ان روز انقدر گرسنگی به من فشار اورد قبل کلاس یکی از بچه ها نان تازه تعارف کرد و من نتونستم گرسنگی رو تحمل کنم و دیگه خوردم اما بعد فهمیدم اشتباه کردم .گفتم اگه دانشگاه برم مجبورم راه حل این مشکل رو پیدا کنم.بعدها فهمیدم بهترین راه حل برا پاس کردن درسهام برا اینکه کلاس نرم اینه که کلاس خصوصی برم و درسهای عمومی هم که با استاد صحبت میکردم شاغلم مشکل دارم زمین وزمان رو به هم میبافتم تا سر کلاس نرم

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: دوشنبه تیر 9, 04 11:02 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام وقتتون بخیر اولا این رو بگم ک درکتون میکنم شما ibs نوع ال جی (بی‌اختیاری ) دارید ای کاش پروفایلتون رو ویرایش کنید (نوع ibsرو ویرایش کنید ) ولی در هر صورت من هم حدود 9 سال ال جی هستم تقریبا از 11 سالگی در حال حاضر 20 سالمه و دانشجو هستم هر روز مجبور بودم مدرسه برم و الان هم دانشگاه حرفی ک می‌خوام بزنم اینه راهکاری ک بخوام بدم ببینید بچه ها توی تنهایی اصلا همچین اتفاقی میفته اصلا شدت این ال جی شدن وقتی نمیدونستیم اینقدر زیاد بود جواب ؟خیر من هر روز با اجتماع در ارتباطم سال ها هم ال جی بودم مسخره شدم ، تحقیر شدم و... نمی‌خوام منفی بافی کنم درست هم نیست تجربیات تلخم رو بگم اینجا همه مون می‌دونیم چی کشیدیم یه بخش قضیه رو بگم دبستان بودم یکی از دوستام با صدای بلند توی کلاس می‌گفت خطاب ب من ک گوزیدم اصلا آبرو واسم نمونده بود من اجازه میدادم اونا تحقیرم کنن واقعا چرا مگه دست خودم مشکلی ک دست خودم نیست بخدا دست خودم نیست پس چیکار کنم توی هر پستی من این رو تکرار. میکنم باز شاید بگید خب برو پست مربوطه ن باید اینقدر تکرار بشه تا بشه ملکه ذهنتون یه حرفی زده میشه اینجا یا هر جای دیگه ب راهکار اشاره نمیشه بچه ها من لاغرم چوب استخونم فکرش رو کنید قدم 176 وزنم 55 کیلو ، استرس دارم ، ب عنوان یه فرد ساکت شناخته میشم ، چیزی ک مدام بهم دیگران گفتن یجوری متفاوتم انگار از حق خودم دفاع نمیکنم کوتاه میام توی مسائل ارتباط خوبی با بقیه ندارم اصلا شاید آداب معاشرت بلد نباشم موقع حرف زدن با بقیه هیجان زده میشم خب قبول کنید همه اینا تاثیر منفی می‌ذاره بیماری من ibs خب این تاثیرات منفی باعث میشه علائم من تشدید بشه مثلا چند برابر بیشتر در مقابل میتونم تلاش کنم یه فرد قدرتمند باشم روی بدنم ، ذهنم ، روحم کار کنم من همه کلاس ها رو میرم بهونه نمیارم فرار نمیکنم من یه مشکل دارم من خودم رو مقصر نمی‌دونم دیدتون ب زندگی رو عوض کنید تو این 9 سال از کلاس پنجم تا الان ک ترم 4 دانشگاهم رشتم مهندسی هست هر روز رفتم خودتون رو سازگار کنید موفق باشید

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 12 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید