انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 1:16 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 32 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4
نویسنده پیغام
پستارسال شده: جمعه خرداد 8, 94 5:56 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام عزیزم بله من انجام دادم ازمایشگاه بیمارستان پارس در تهران ، لینکشم براتون گذاشتم بالا ، متاسفانه اینجوریه که همه دکترا همش پیشنهاد کولونسکوپی میدن ، علتشو مشاهده دقیق تر و افتراق بین التهاب روده و کولیت السروز و ibs اعلام میکنن ، اگر پیش دکتر خوبی برید اگه نیاز نباشه مجبورتون نمیکنه
مهمترین اعلایمی که اگر ibs داشته باشید نخواهید داشت :
شب بیداری های متوالی و پشت سر هم و دل درد و دل پیچه ای که خواب شما را یه صورت متوالی بهم بزنه
خون در مدفوع
جواب مثیت ازمایش بالا
اگر هر کدوم از موارد بالا رو داشته باشید چون احتمال بیماری دیگر به جز ibs هست کلونسکوپی الزامی میشه

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: جمعه خرداد 15, 94 12:25 pm 
آفلاین
کاربر ساده

محل اقامت: خوزستان-بهبهان
سلام خدمت دوستان من نهم دی ماه 93 کلونوسکوپی انجام دادم اولش خیلی استرس داشتم بعدش از دوستم که قبلا انجام داده بود پرسیدم گفت بیهوشت میکنن و اصلا چیزی متوجه نمیشی باتوجه به اینکه من تو شهرستان بودم و دکترم که خیلییییییییییییی هم معروفه و به سختی نوبت میده باید میرفتم مرکز استانی که حدود 2ساعت و نیم باید تو راه باشی واییییییییییییییییی چه عذابی کشیدم مردم و زنده شدم دکتر گفت باید دو بسته پودر دو شیشه کرچک و ده دونه قرص که اسمش یادم نیست و حدودا فک کنم ده لیتر اب بخوری به جز اون دو بسته پودر که هر کدومشو باید با یک لیتر اب میخوردم و دو روز قبل کلونوسکی فقطططططط مایعات بخوری حتی سوپ هم باید از صافی رد شده باشه و اب انار و ماست و شیر و دوغ نخورم خلاصه دوروز قبلش که هیچی نخوردم یه شیشه کرچک رو با اب پرتقال قاطی کردم که بخورم میخواستم بمیرم و خلاصه رفتم به جای یه شیشه کرچک دو بسته پودر دیکه خریدم دکتر گفته بود اگه نمینونی کرچک بخوری به ازا هر شیشه کرچک دو بسته پودر باید بخوری این از جریان دوروز روز سوم که ساعت 8صبح حرکت کردیم بریم اهواز باید ساعت 11بیمارستان میبودیم واسه تشکیل پرونده و جناب دکتر هم 3به بعد تشریف میاوردن و منشی گفت معلوم نیست کی نوبتت میشه و تازه بعضیا هم خم کونوسکوپی دارن هم اندسکوپی دگه من اشهد خودمو خونده بودم و خوشبختانه اولین نفر کلونوسکوپی خودم بودم حدودا ساعت یه ربع به 3 واقعا شانس اوردمممممم و شاید حدود 3دقیقه طول کشید دکتر به مامانم گفته بود رودش خیلی تمیزه و زود تمام شد گفت مشکلی نداره و ibs داره و قرص و کپسول نوشت ولی بیهوشم که کردن حالم خیلی بد شد تا دو ساعت بعد ازمایش رو تخت افتاده بودم چون من بدنم خیلی ضعیف بود سه روز هم بود چیزی نخورده بودم شب که رسیدم خونه یکم حالم جا اومد این رو هم بگم که دکترم مرد بود دکتر پشت مانیتور نشسته و اصلا نکاه نمیکنه و کار منو یه خانم انجام داد این بود تجربه من از کلونوسکوپی ببخشید اگه متنم زیاده

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 32 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید