انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 11:37 am

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 25 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3  بعدی
نویسنده پیغام
 عنوان پست: کلک دکتری
پستارسال شده: یکشنبه مرداد 4, 94 9:21 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
سحر نوشته است:
تو ماه رمضون حالم بد شد رفتم دکتر گفت خانم شما معدت عصبی و فکریه

از موقعی که بچه بودم یادم می آید رسم بود که دکترها هروقت در تشخیص و درمان بیماری کم می آوردند می گفتند که از اعصاب هست.(عصبی است). حتی یادم میاد که مردم متوجه این کلک دکترها می شدند ولی اون موقع استرس مثل الان زیاد نبود. الان همه استرس دارند پس وقتی دکتر بهشون میگه بیماریتون از استرس هست پیش خودشان می گویند لابد درست است چون من خیلی استرس دارم.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: پنج شنبه مرداد 8, 94 11:36 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام دوستان.....

راجع به غذاهاي سرد مزاج مطلبي ميخوندم ............
نوشته بود غذاهاي بلغم زا يا همون سر مزاج به مرور سيستم ايمنيه بدنو تخريب ميكنه و به سيستم عصبي مركزي حمله ميكنه و تخريبش ميكنه ....
باعث ميشه اعصاب فلج بشه..........
وقتيم اعصاب يه قسمت فلج بشه ديگه رو ماهيچه نميتونه كنترل داشته باشه و تبديل ميشه به بي اختياريه يه ماهيچه.........

به نظرم با اين توصيفات ما ماهيچه ي اسفنگتر حلقويه انتهاي راست روده مون اعصابش تخريب شده و بي اختياري گرفتيم..........ولي خوشبختانه برگشت پذيره..........

چون بيماري مثل ام اس ريشه اش همينه و خيلي از آدمايي كه فلج شده بودن دوباره دارن راه ميرن...........

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه مرداد 8, 94 11:40 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

تصویر

بالا

عنوان پست: غذای با طبع سرد
پستارسال شده: پنج شنبه مرداد 8, 94 7:55 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
سحر2 نوشته است:
نوشته بود غذاهاي بلغم زا يا همون سر مزاج به مرور سيستم ايمنيه بدنو تخريب ميكنه و به سيستم عصبي مركزي حمله ميكنه و تخريبش ميكنه ....باعث ميشه اعصاب فلج بشه..........

طبق این مطلب شما غذاهای با طبع سرد برای همه ضرر دارد در حالیکه طب سنتی این طور فکر نمی کند و به افراد صفراوی مزاج و دموی مزاج توصیه می کند که غذاهای با طبع سرد بخورند.
بعضی از غذاهای سرد در طب سنتی از غذاهای مفید به حساب میان مثل: ماش، جو ، سرکه طبیعی و لیموترش ، لبنیات هم علی رغم سرد بودن در طب سنتی مصرفشون بطور کامل رد نشده است..

بالا

پستارسال شده: شنبه مرداد 10, 94 8:28 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

دکترها چون نمیدونن مشکل ما از کجا منشا گرفته وقتی میریم پیششون میگن مشکلتون دستگاه گوارشییه عصبییه.این دروغ محضه. حداقل برای من که ال جی از نوع فقط خروج گاز دارم. چند وقت پیش که دکتربرا بیماری دیگم بهم کپسول کلیندامایسین داد و من به مدت ی هفته استفاده کردم دفعم بیشتر شد تو روز ششم و هفتم بعد از خوردن غذا دلم درد میگرفت من فکر میکنم انتی بیوتیک همه باکتریهای روده من رو از بین برده بود هم خوب هم بد که غذام نمیتونست خوب هضم بشه.ولی حالم در تموم اون دوران خیلی خوب بود و دیگه دفع گاز نداشتم پس نظریه استرس اضطراب در مورد من رد میشدفقط گاهی یاد قبلا می افتادم که بعد از خوردن غذا نفخ میگرفتم و کمی احساس گاز داشتم که اونم قابل کنترل بود بعد از قطع انتی بیوتیکم فکر میکنم دوباره یک مقدار باکتریهای بد برگشتن الان یکم بعد از خوردن غذا نفخ دارم ولی مثل قدیمام نیس .مصرف انتی بیوتیک خودسرانه خوب نیس من فقط تجربه اتفاقی که برام پیش اومده بود رو تعریف کردم و مطمئن شدم پشت استرس واضطراب حتما باید علت دیگه ای باشد من حتی تو اون هفت روز پرخوری هم کردم و ابگوشت که نفخ زاست رو خوردم ولی اصلا نفخ نگرفتم.بیماری ما برمیگرده به وجود باکتریهایی که مسئول هضم غذای ما هستن. من روش اقای اشنا که میگفت صبح دو لیوان ناشتا اب ولرم رو به سرد بخورید رو موثر میدونم و بعدی ورزش هم خیلی خوبه برامون. خوردن کفی هم میخوام امتحان کنم چون میگفتن باکتریهای هضم خوب رو تو بدن زیاد میکنه

بالا

پستارسال شده: شنبه مرداد 10, 94 8:54 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

اصلاح میکنم میخوام کفیر بخورم چون توش باکتریهای هضم خوب زیاده.میخوام برا همیشه از شر این باکترهای بد با تغذیه درست خلاص بشم و فکر میکنم طب سنتی میتونه بهمون کمک کنه.یکی از دوستان رفت پیش دکتر روازاده نیومد بگه روش چه تاثیری داشته؟خانوم سحر فکر نمیکنید عامل دیگه ای قبل از عصبانیت علت نفخ شما باشه مثلا تغذیه تو اون روز و نظرییه من در مورد باکتریها؟ موقعیکه مدت زیادی مثلاتو ماه رمضون معدمون خالی می مونه گازشکممون زیاد میشه ولی موقعیکه من سحری یک غذای سبک مثل نون و پنیر میخوردم حالم بهتر بود

بالا

عنوان پست: Re: غذای با طبع سرد
پستارسال شده: سه شنبه مرداد 13, 94 12:18 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

آرش نوشته است:
سحر2 نوشته است:
نوشته بود غذاهاي بلغم زا يا همون سر مزاج به مرور سيستم ايمنيه بدنو تخريب ميكنه و به سيستم عصبي مركزي حمله ميكنه و تخريبش ميكنه ....باعث ميشه اعصاب فلج بشه..........

طبق این مطلب شما غذاهای با طبع سرد برای همه ضرر دارد در حالیکه طب سنتی این طور فکر نمی کند و به افراد صفراوی مزاج و دموی مزاج توصیه می کند که غذاهای با طبع سرد بخورند.
بعضی از غذاهای سرد در طب سنتی از غذاهای مفید به حساب میان مثل: ماش، جو ، سرکه طبیعی و لیموترش ، لبنیات هم علی رغم سرد بودن در طب سنتی مصرفشون بطور کامل رد نشده است..

بله رد نشده.........هركس هر طبعي كه داره بايد اون طبعو متعادل كنه........حالا يه عده دموي و صفراوين بايد سردي بخورن يه عده هم سودايي و بلغمين كه بايد گرمي بخورن
مهم اينه كه بدن نبايد خيلي گرم يا خيلي سرد بشه........
يه نكته ي ديگه
من نميدونم كسي هست كه طبع گرمي داشته باشه و به اين عارضه دچار باشه يا نه؟............ولي به يه نكته اي رسيدم اونم اينه كه اكثر كساييكه آي بي اس دارن كسايين كه استرسشونو نميتونن مديريت كنن.......همه ي آدما استرس و ناراحتي دارن وليمن به شخصه ديدم كساييكه آي بي اس داشتن كسايين كه نميتنن يه نقطه بزارن واسه استرس و ناراحتيو فكر بدشون......كه تموم بشه.......
با كسي كه سالهاي قبل آي بي اس داشته حرف زدم به من ميگفت كه راه حل اين مشكل اينه كه هر فكر بد يا حتي هيجان و شادي هم كه داشتي بايد يه پاياني تو ذهنت براش داشته باشي.......
مثلا تو كلاس نشستي اولش يكم استرس داري بايد ذهنت فورا جلوي استرستو بگيره تا تو آروم بشيني و تمركز داشته باشي.....ولي اگه نتوني اينكارو بكني اين هيجانو استرس ادامه دار ميشه و كلي علائم تو بدنت ايجاد ميشه كه علائم گوارشي هم جزو اونه......

راجع به اعصاب سمپاتيك و پارا سمپاتيك يه مطلبي ميزارم اونجا ميگم چرا اگه جلوي بحرانه هيجان و استرسو نشه گرفت روده ي بزرگ به حالت انبساط ميمونه و بعدش تو نميتوني جلو ي باد روده تو بگيري..........

ببخشيد طولاني شدhttp://www.ibsgroup.ir/froum/posting.php?mode=quote&f=49&p=9433#

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مرداد 21, 94 6:21 pm 
آفلاین
کاربر فعال

فقط مسافرت شادی خنده و تفریح به بهبودی کمک میکنه و از همه مهمتر کنترل استرس و هیجانات حتی شادی هم باید به اندازش باشه تا علایم نیاد دیگه این بیماری یک جنبه روحی هم داره تجربیات من بود

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه مرداد 22, 94 8:24 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام دوستای گلم. بنده تازه وارد هستم تو این سایت...نمیدونم مطلبم رو دارم جای درستی ارائه میدم یا خیر. به هرحال شما به بزرگواری خودتون ببخشید.
حقیقتش من هم مثل شما مشکل بی اختیاری گاز روده دارم(یا بهتره بگم داشتم.) درحقیقت بطور اتفاقی طی یکی از سرچ هام تو گوگل با این فروم برخورد کردم. با خودم گفتم راهکارم رو با شما دوستای گلم درمیون بذارم، چون به خوبی میدونم این بیماری عجیب و غریب که آخرش هم نفهمیدم واقعیه یا توهم، چه گندی به زندگی فردی(خصوصا اجتماعی)آدم میزنه.
درواقع میخوام تجربیاتم رو در اختیارتون قراربدم، اگر قابل بدونید و کمی صبور باشید...
ممنونم

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه مرداد 22, 94 8:34 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

من از بچگیم،یه دختر کمرو، آروم و تا حدی هم مضطرب بودم.حدود سن 16 17 سالگی یه شب یه حمله عصبی بهم دست داد.اوایل پزشکا حدس میزدن بیماری قلبی دارم، ولی بعدها فهمیدم اسم این حملات، حملات وحشت یا همون panic attack هستش.تصور من اینه که مشکل من از همون جا شروع شد. سوم دبیرستان بودم که از همون آغاز سال تحصیلی، متوجه شدم بغل دستیم واکنش های عجیبی از خودش نشون میده...کلا دختر حساسی بود و مثلا با دیدن جوراب حال تهوع دست میداد بهش.دائم جاشو عوض میکرد و من اصلا نمیفهمیدم چشه.
از همون جا بود که فهمیدم مشکلی دارم و باید رفعش کنم. فکر کردم شاید دهنم بو میده...مسواک میاوردم تو آبخوری مدرسه یواشکی مسواک میزدم.زود به زود جورابامو عوض میکردم تا بو نده.هر روز دوش میگرفتم....ولی بچه ها، فایده ای نداشت.یکی دو سال گذشت تا اینکه دانشگاه قبول شدم. تو این مدت دیگه تقریبا دستم اومده بود که مشکل نه از بوی بدنمه، نه دهنم، نه جورابم، نه لباسام...
خلاصه سرتونو درد نمیارم. اون قدر حرف نگفته دارم که اگه چند شبانه روزم بنویسمشون تموم نمیشه.
پس یکسره میرم سر اصل مطلب...

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 25 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید