آرش نوشته است:
غزاله نوشته است:
میدونین مهمترین عامل زخم معده چیه ؟؟؟ استرس
شما که پزشکی خوانده اید چرا؟
دلیل زخم معده باکتری هلیکوباکترپیلوری هست هزاران نفر بدون اینکه تغییری در استرشون ایجاد بشه با آنتی بیوتیک های مخصوص کاملا درمان شدند.
من یک نفر از اینها را از نزدیک می شناسم، هم استرس داره (آدم عصبی هست) غذا خوردنش هم اصلا مرتب نیست، چند سال زخم معده داشت ولی با درمان مخصوص این باکتری به طرز باورنکردنی تمام مشکلات معده اش حل شد و الان که چند سال گذشته زخم معده اش برنگشته.
این را هم می دانیم که زخم معده در انسان یک بیماری خیلی قدیمی است ولی از عمر کشف دلیل اصلی اش کمتر از 50 سال می گذرد.
مردم در عمل می دیدند که آدم های عصبی و استرسی! بیشتر زخم معده می گیرند پس خیلی ساده نتیجه گرفتند که دلیل این بیماری عصبی شدن هست و اشتباه محض بود، در واقع این بیماری آدم ها را عصبی می کرد نه برعکس.
البته این را بگم که بعضی شرایط باعث میشه که این باکتری در بدن بعضی ها فعال تر باشه و در بدن بعضی هیچ مشکلی ایجاد نکنه، ولی این مسئله در اصل موضوع تفاوتی ایجاد نمی کند.
آی بی اس هم ربطی به استرس و اعصاب نداره ولی خودش باعث استرس و اضطراب میشه. اگر کسی بتونه استرس را کم کنه خیلی خوبه چون بهتر میتونه آی بی اس را تحمل کنه. قرص های اعصاب هم کمک کننده هستند ولی درمان؟ به هیچوجه.
باید بهتون بگم با GOOGLE کردن نمیتونین به من بگین که اشتباه میکنم . و عامل زخم معده هلیکوباکتره
اگه اینطوری میشد درباره بیماری ها اطلاعات پیدا کرد همه با گوگل کردن پزشک میشدن .
هلیکو باکتر( یکی از )عوامل ایجاد زخم معدس، زخم معده کلا یک توصیف عمومیه و عارضه ای از یه عامل یا بیماریه دومه که در اثر دارو درمانی یا تغییر در سطح هورمونها و تحریکات عصبی و در نتیجه تولید اسید بیشتر در معده اتفاق می افته.
جالبه بدونین برای القای زخم معده تو حیوانات آزمایشگاهی یکی از راهها اینه که اونهارو 24 ساعت تحت استرس شدید قرار بدیم.
پس لطفا با اطلاعات محدود و ناقصتون نیاین اینجا و ذهن بچه هارو مغشوشتر و آشفته تر کنین و به جهت و راه اشتباه هدایتشون کنین .
در ضمن من پزشک نیستم .