انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 10:30 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 254 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 26  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: سه شنبه دی 30, 93 12:32 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

امیدوار نوشته است:
وااای سحرجونن دارم سکته میکنم یعنی ماهایی که ازنوع اسهالیم هم ممکنه بعدا بی اختیاری بگیریم؟؟
آرش شما تو سایتای خارجی چیزی دراین موردخوندین؟
یعنی فشار به مقعد ممکنه باعث بی اختیاری بشه؟
ذاتا همین وضع خودمون یه نوع شکنجه س!‏

نه....من اونموقع تو شرايط روحيه بدي بودم..كه خيلي سريع پيشرفت كرد فشار به مقعد باعث بي اختياري نميشه ....ترساي من تو اون دوره خيلي زياد شده بود از يه جايي به بعد احساس كردم مغزم ديگه نميتونه مقاومت كنه..... ال جيمو از اين قضيه ميدونم...
غزاله خانم راست ميگه ..ما بايد از روحمون محافظت كنيم....
يه بارم يه بنده خدايي بهم گفت تو اگه بتوني فكرتو كنترل كني آي بيتم خوب ميشه...بهم گفت با روحيه اي كه از تو سراغ دارم تو جلوي ترس و اضطرابتو نميتوني بگيري.....ال جيتم واسه همينه...

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: سه شنبه دی 30, 93 12:41 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
غزاله نوشته است:
تو سختترین ترم دوره دامپزشکیم معدلم شد 17.

یاد دکتر مصطفی افتادم.
چون نمی خوام شما هم مثل ایشان قهر کنید این بحث را ادامه نمی دهم ولی من احساس مسئولیت می کنم که وقتی کسی اطلاعات غلط میده، برای گمراه نشدن بقیه، آنرا اصلاح کنم.
چقدر ظرفیت انسان ها پایین آمده :!:

بالا

پستارسال شده: سه شنبه دی 30, 93 12:45 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

آقا آرش منظورتون چیه ؟؟؟؟؟
من اطلاعات غلط دادم یا شما آقای محترم ؟؟؟
ظرفیتم بالاست ولی به جاش، فکر نمیکنم اینجا و پستهای شما ربطی به ظرفیت من داشته باشه !!!!
من از شما احساس مسئولیتم به مراتب بیشتره حداقل فقط شبیهه گلام تو کارتن گالیور هی نمیگم نه نه کارمون تمومه من میدونم ،کارمون تمومه من میدونم !

بالا

پستارسال شده: سه شنبه دی 30, 93 1:09 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
خوب‏ ‏اونایی‏ ‏که‏ ‏بهبود‏ ‏پیدا‏ ‏کردن‏ ‏بیان‏ ‏همو‏ ‏ببینیم‏ ‏بقیه‏ ‏ببینن‏ ‏چرا‏ ‏نمیاین‏ ‏شما‏ ‏که‏ ‏میدونید‏ ‏ماها‏ ‏چقدر‏ ‏داغونیم‏ ‏دیگه‏ ‏درمانو‏ ‏باور‏ ‏نداریم‏ ‏اگه‏ ‏با‏ ‏چشمون‏ ‏ببینیم‏ ‏باور‏ ‏میکنیم‏ ‏دیگه

بالا

پستارسال شده: سه شنبه دی 30, 93 1:16 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

منظورتون چیه بیایم همو ببینیم ؟؟؟

بالا

عنوان پست: 70 تا 80 درصد
پستارسال شده: سه شنبه دی 30, 93 3:27 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

دکتر نصیری طوسی:
تا پیش از ۲۰ سال قبل تصور بر این بود که زخم های معده و اثنی عشر صرفاً به دلایل عصبی و عادات شخصی ایجاد می شود، ولی در سال ۱۹۸۲ دو دانشمند استرالیایی ثابت کردند که یک باکتری به نام هلیکو باکترپیلوری می تواند منجر به ایجاد زخم گوارش در ناحیه معده و اثنی عشر شود. گفته می شود تقریباً ۱۰۰ درصد بیمارانی که زخم دوازدهه (تقریباً ۳۰ سانتیمتر اول روده باریک) را دارند، دچار عفونت با هلیکو باکترپیلوری هستند در حالی که ۸۰-۷۰ درصد بیمارانی که زخم در ناحیه معده دارند مبتلا به عفونت با این باکتری هستند. رابین مارن و بری مارشال که موفق به کشف این باکتری شدند به پاس خدمت به علم پزشکی جایزه نوبل پزشکی را در سال ۲۰۰۵ دریافت کردند.

آقاي دكتر نصيري طوسي در سال 1343در شهرستان اردكان يزد متولد شد. ايشان تحصيلات متوسطه را در دبيرستان شهيد انصاري آغاز نمود و در سال 1361 موفق به اخذ مدرك ديپلم گرديد. تحصيلات عالي خود را در سال 1361 در رشته پزشكي دانشكدة پزشكي دانشگاه تهران آغاز كرد و به سال 1368 فارغ‌التحصيل شد. وي در سال 1372 موفق به اخذ درجة تخصصي در رشتة بيماريهاي داخلي از دانشكدة پزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران گرديد. سپس تحصيلات فوق‌تخصصو فلوشيپ خود را در رشتة فوق تخصصي بيماريهاي گوارش و فلوشيپ هپاتولوژي دانشگاه علوم پزشكي تهران و- دانشگاه تورنتو كانادا در سال 1380 به پايان رساند. وي دوره‌هاي تكميلي هپاتولوژي را در دانشكدة پزشكي دانشگاه تورنتو (كشور كانادا )گذراند. ايشان اكنون به عنوان عضو هيئت علمي و استاديار گروه داخلي در بخش گوارش بيمارستان امام خميني (ره) مشغول به كار مي‌باشند. افتخارات: 1- رتبه نخست دهمين دوره امتحانات بورد تخصصي بيماريهاي داخلي
سمت های اجرائی (گذشته تاکنون)
1- رياست پلي‌كلينيك درمانگاه‌هاي سرپايي مجتمع بيمارستاني امام خميني

بری مارشال : با وجود اینکه گفته می شد باکتری شانس زنده ماندن در معده را ندارد ، این دکتر استرالیایی الاصل ادعا می کرد که زخم معده به علت وجود باکتری هایی در معده هستند . بعد از بررسی هایی که بر روی بیماران مبتلا به زخم معده خود داشت متوجه شد که آن ها پس از درمان با آنتی بیوتیک کاملاً بهبود یافته اند، اما جامعه پزشکی ادعای وی را قبول نکردند. او هم برای اثبات ادعای خود مایع حاوی باکتری را نوشید و توانست به قیمت بیمار شدن خود تئوری اش را اثبات کند که بعداً به کمک آنتی بیوتیک بهبود یافت و جایزه نوبل را از آن خود کرد.

بالا

عنوان پست: علت واقعی
پستارسال شده: سه شنبه دی 30, 93 3:41 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

علت زخم معده:
جايزه نوبل پزشکی به پاس کشف عامل اين موضوع که زخم معده می تواند ناشی از عفونت باکتريايی باشد به دو دانشمند استراليايی اعطا شده است. بی بی سی در مورد این دو کاشف چنین گفته است :
رابين وارن و بری مارشال نشان داده بودند "هليکوباکتر پايلوری" که در بخش انتهايی معده رشد و نمو می کند در ايجاد زخم های معده و روده نقش دارد. به لطف مطالعات آنها زخم معده و زخم روده ديگر بيماری هايی مزمن و شديدا دردناک به حساب نمی آيند چرا که امکان درمان قطعی آنها با مصرف کوتاه مدت داروها و آنتی بيوتيک ها فراهم آمده است. در سال 1982 زمانی که اين باکتری توسط دکتر مارشال و دکتر وارن کشف شد، ناراحتی عصبی و عادات شخصی از عوامل اصلی زخم معده و روده به حساب می آمد. اکنون با قاطعيت ثابت شده است که اين باکتری عامل بروز بيش از 90 درصد زخم های دهانه روده و تا 80 درصد از زخم های معده است.

دکتر وارن، آسيب شناس از دانشگاه پرت متوجه شد اين باکتری های کوچک هلالی در بخش انتهايی معده تقريبا 50 درصد بيمارانی که مورد نمونه برداری (بيوپسی) قرار گرفتند تجمع کرده اند. اين يافته ها همچنين باعث کنجکاوی دکتر مارشال شد و آن دو با همکاری يکديگر مطالعه 100 بيمار که با نمونه برداری از بافت های معده آنها همراه بود را آغاز کردند. دکتر مارشال پس از چندين بار تلاش به کمک نمونه بافت های چند بيمار موفق به کشت گونه ای از باکتری ها (هليکوباکتر پايلوری) که تا آن زمان ناشناخته بودند شد. آن دو پزشک کشف کردند که اين ارگانيسم در تقريبا تمامی بيمارانی که از ورم معده، زخم دهانه روده يا زخم معده رنج می برند وجود دارد.هرچند امکان درمان زخم معده از طريق مسدود کردن ترشح اسيد معده وجود دارد، اما اين زخم ها اغلب پس از مدتی عود می کنند چرا که باکتری ها از ميان نمی روند. دکتر مارشال و دکتر وارن نشان دادند که درمان قطعی بيماران تنها زمانی ميسر می شود که "هليکوباکتر پايلوری" از معده ريشه کن شده باشد.

دکتر کیوان امینیان متخصص بیماری های داخلی ، فوق تخصص بیماری های دستگاه گوارش و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان: تا حدود 25 سال پیش پزشکان فکر می کردند که علت ایجاد زخم معده و دوازدهه افزایش اسید معده ، استرس ها و غذاهای تند و پرادویه هستند اما در سال 1982 با کشف میکروب هلیکوباکتر پیلوری در معده ی بیماران مبتلا به زخم معده و دوازدهه معلوم شدعلت اصلی زخم معده و دوازدهه این میکروب است. این موضوع را دو دانشمند استرالیایی به نام های مارشال و وارن کشف کردند و در حقیقت پس از این کشف، درمان زخم های معده و دوازدهه به کلی تغییر کرد. امروزه با دادن آنتی بیوتیک مناسب و از بین بردن میکروب هلیکوباکترپیلوری زخم های معده و دوازدهه بهبود می بابند و همچنین با ریشه کنی این میکروب احتمال عود زخم ها به میزان قابل توجهی کم می شود.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه دی 30, 93 3:47 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

آقا آرش و غزاله خانم اصلا بحث این تاپبک این نیست لطفا بحث رو به بی راهه نکشونید. حالا درست یا غلط. اگر میخواید بحث و جدل کنید برید یاهو...

دوستان با تو خونه نشستن کار به جایی نمیبرید. برید پیش روانپزشک مشکل رو کاملا واضح بگید و حتما ازش بخواید بهتون بگه که الان بو میاد یا نه.
تجربیات ما رو که خوب شدیم هم بگید و اینکه چه قرص هایی خوردیم. بهتره همین الان یه کاغذ بردارید و یه شرح حال از خودتون و اینکه این مسئله چطور بوجود اومد و مشکلاتی که داشتید و یا دارید رو به همراه داروهایی که ما مصرف کردیم و ... رو خلاصه بنویسید و به روانپزشک بدید.
مهمتریش اینه که باید صبر داشته باشید و دوره درمان رو کامل طی کنید. قرص ها عوارض اولیه دارن و باید صبور باشید و با اون کنار بیاید. قبلا گفتم که با خوردن ریسپریدون من احساس مرگ و نفس بالا نیومدن کردم ولی دکتر گفت باید تحمل کنی و ادامه بدی.
قبلا که گفتم همه 100 درصد خوب میشید.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه دی 30, 93 4:24 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

من‏ ‏کلیدینیوم‏ ‏سی‏ ‏و‏ ‏زلفت‏ ‏و‏ اموکسی‏ ‏دارم‏ ‏مصرف‏ ‏میکنم‏ ‏و‏ ‏ویتامین‏ ‏د۳

بالا

پستارسال شده: سه شنبه دی 30, 93 4:25 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

همو‏ ‏ببینیم‏ ‏که‏ ‏چقدر‏ ‏شما‏ ‏خوب‏ ‏شدیدو‏ ‏بفهمیم.ازین‏ ‏لحاظ

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 254 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 26  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com