انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:49 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 254 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 26  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: چهارشنبه بهمن 1, 93 1:43 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
بچه‏ ‏ها‏ ‏دوس‏ ‏ندارم‏ ‏ب‏ ‏اسم‏ ‏خودم‏ ‏داشته‏ ‏باشم‏ ‏پس‏ ‏با‏ ‏اجازتون‏ ‏اینجا‏ ‏بگم.ازبچگی‏ ‏خجالتی‏ ‏بودم‏ ‏تو‏ ‏خونه‏ ‏همش‏ ‏دعوا‏ ‏بود‏ ‏کتکم‏ ‏خوردم‏ ‏البته‏ ‏همش‏ ‏خاطره‏ ‏شده‏ ‏ولی‏ ‏همون‏ ‏موقع‏ ‏که‏ ‏میخوردم‏ ‏داغون‏ ‏میشدم‏ ‏و‏ ‏ی‏ ‏ترس‏ ‏همیشگی‏ ‏از‏ ‏پدرم‏ ‏رف‏ ‏تو‏ ‏جونم‏ ‏الان‏ ‏نه‏ ‏از‏ ‏چی‏ زی‏ ‏میترسم‏ ‏نه‏ ‏خجالتی‏ ‏ام‏ ‏فقط‏ ‏ابروم‏ ‏داره‏ ‏میره‏ ‏اذیتم‏ ‏میکنه.ولی‏ ‏همیشه‏ ‏از‏ ‏صحبا‏ت‏ ‏کردن‏ ‏تو‏ ‏جمع‏ ‏میترسیدم.بیشتر‏ ‏ترس‏ ‏از‏ ‏جمع‏ ‏بوده‏ ‏و‏ ‏افسردگی‏ ‏و‏ ‏غصه‏ ‏و‏ ‏شکست‏ ‏عشقی‏ ‏که‏ ‏ب‏ ‏خاطر‏ ‏مریضیم‏ ‏بود‏ ‏یبارم‏ ‏فجیع‏ ‏ترسیدم‏ ‏از‏ ‏مدیر‏ ‏مدرسمون‏ ‏حس‏ ‏کردم‏ ‏روده‏ ‏هام‏ ‏بی‏ ‏حس‏ ‏شد.بعدم‏ ‏تو‏ ‏همون‏ ‏موقع‏ ‏ها‏ ‏سرماخوردگی‏ ‏و‏ ‏بعدم‏ ‏ال‏ ‏جی‏ ‏شدم.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: چهارشنبه بهمن 1, 93 2:15 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

الان‏ ‏فلوکسامین‏ ‏پنجاه‏ ‏زلفت‏ ‏پنجاه‏ ‏کلیدینیوم‏ ‏سی‏ ‏دوتا‏ ‏‏ ‏دو‏ ‏و‏ ‏نیم‏ ‏قبل‏ ‏ناهار‏ ‏شام‏ ‏و‏ ‏اموکسی‏ ‏روزی‏ ‏دوتا‏ ‏ویتامین‏ ‏د۳ ۵۰۰۰۰یکی

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه بهمن 1, 93 5:09 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

ساناز جان قرار شد یه تاپیک جدا تشکیل بدین
عزیزم اگر دوست نداری با اسم خودت بذاری یه شماره بذار مثلا تجربیات فرد شماره 2
بعد برای من و آقای 5 ستاره و هرکس که به عنوان کمک کننده اصلیه پیام خصوصی بده که شماره ی 2 تو هستی
اینطوری همه میتونن بدون ترس و خجالت همه ی مطالب و تجربیاتشون رو بذارن
در ضمن 4 5 خظ ننویسین
از همه خصوصیات خلقی تون ،آلرژی های غذایی تون ،داروها و تاثیرات و مدت تاثیرشون رو شما ،شرایظی که حالتون بد میشه
وضعیتتون تو اون شرایط ، اتفاقی که تو بدنتون میفته ، خاطرات بد و مکانها و شرایط استرس زاتون . دید کلیتون نسبت به خودتون و بیماریتون و خلاصهههه
هههههههمههههه کارایی که کردیییین و خصوصیاتی که دارین بنویسین .
همه چیزو بنویسین

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه بهمن 1, 93 5:10 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

sanaaaz1 نوشته است:
الان‏ ‏فلوکسامین‏ ‏پنجاه‏ ‏زلفت‏ ‏پنجاه‏ ‏کلیدینیوم‏ ‏سی‏ ‏دوتا‏ ‏‏ ‏دو‏ ‏و‏ ‏نیم‏ ‏قبل‏ ‏ناهار‏ ‏شام‏ ‏و‏ ‏اموکسی‏ ‏روزی‏ ‏دوتا‏ ‏ویتامین‏ ‏د۳ ۵۰۰۰۰یکی

عزیزم کی به شما گفته داروی زلفت و فلوکسامین رو با هم بخورییییییییییییییییین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :shock:

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه بهمن 1, 93 5:22 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

محل اقامت: یه جایی همین دور و برا
به امید بهبودی همه.من میدونم یه روزی همه ی ماها درمان میشیم.فقط کمی صبر لازمه.به نظر من خود ماهم کم و بیش مقصریم.قبول دارم مشکل داریم و دست و پنجه نرم کردن با این مشکل تو یک جامعه پر از تنش واقعا سخته اما اگه مشکلمون رو 100 درصد در نظر بگیریم 50 درصدش به خاطر تلقین و همچنین نا امیدی از درمان بیماریه.منم 6 ساله IBS دارم.باورتون میشه همون 6 سال پیش دکتر رفتم دیگه نرفتم؟سعی کردم خودم باهاش کنار بیام.در مورد وضعیت خود منم زیاد وضعیتم جالب نیس اما زندگیه باید ساخت.بهترین راه درمانشم شاد زندگی کردنه.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه بهمن 1, 93 5:28 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

مجبور‏ ‏م‏ ‏غزاله‏ ‏خانوم‏ ‏خوردم‏ ‏دیگه.من‏ ‏فقط‏ ‏بو‏ ‏ازم‏ ‏میاد‏ ‏اون‏ ‏موقعم‏ ‏حسم‏ ‏فقط‏ ‏خجالت‏ ‏دستام‏ ‏سرد‏ ‏میشه.دایمیه‏ ‏هرجا‏ ‏تو‏ ‏هر‏ ‏حالت

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه بهمن 1, 93 5:32 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

عزیزم اولین کار اینه که این داروهارو با هم نخوری
میخوای کبد و کلیه ات رو از کار بندازی و وضعیتت رو بدتر کنی!!!!!!!1
خوردن دو تا آرامبخش با هم اصلا کار درستی نیست
تا پست جدا تشکیل ندین و کامل توضیح ندین من نمیتونم کمکتون کنم
شمارمم بتون دادم زنگ نزدین
اگه واقعا میخوای خوب بشی این ترسا و محدودیاتارو بذار کنار و درست پیش برو .

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه بهمن 1, 93 5:37 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

محل اقامت: یه جایی همین دور و برا
عزاله جان شرمنده میخواستم تو پیغام خصوصی ازت یه سوال بپرسم.ولی چون فعالیت نداشتم نتونستم.ببخشید اگه سوالم ربطی به موضوع تایپیک نداره اما ممنون میشم جواب منو بدید.
سروصدای شدید شکم رو چجوری میشه آروم کرد؟یعنی با دارو یا طب سنتی یا هر چیزی که راهشه؟
:?:

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه بهمن 1, 93 5:41 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

والله‏ ‏هرچی‏ ‏ب‏ ‏عقلم‏ ‏اومد‏ ‏نوشتم‏ ‏من‏ ‏خیلی‏ ‏عصبی‏ ‏بودم‏ ‏قبلا‏ ‏ها.بعدم‏ ‏ایندوتا‏ ‏دارو‏ ‏دوزش‏ ‏باهم‏ ‏میشه‏ ‏صد‏ ‏جفتشم‏ ‏کارش‏ ‏یکیه‏ ‏بعدم‏ ‏واس‏ ‏هراس‏ ‏اجتماعی‏ ‏دوز‏ ‏بالا‏ ‏باید‏ ‏مصرف‏ ‏کرد‏ ‏دکتر‏ ‏بمن‏ ‏دویصت‏ ‏داده‏ ‏بود‏ ‏من‏ ‏کمتر‏ ‏مصرف‏ ‏میکنم.من‏ ‏باتون‏ ‏تماس‏ ‏میگیرم‏ ‏فعلا‏ ‏حرف‏ ‏ندارم‏ ‏تماس‏ ‏بگیرم‏ ‏با‏ ‏اقای‏ ‏ستاره‏ ‏حرف‏ ‏زدم‏ ‏ازمایشارو‏ ‏بدم‏ ‏واس‏ ‏عملم‏ ‏اقدام‏ ‏کنم‏ ‏بعد‏ ‏حرف‏ ‏میزنیم.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه بهمن 1, 93 5:47 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

عزیزم تداخلات دارویی ربطی به دوز دارو نداره .نباید این 2 دارو رو با هم بدون مشورت با پزشک مصرف کنین
عمل برای چی ؟؟؟

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 254 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 26  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com