انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 4:15 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 254 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 26  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: پنج شنبه دی 18, 93 11:40 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام به بچه های گل انجمن .وقتی میگم روان درمانی برای ما ای بی اسی ها ضروریه واسه همین میگم چون هممون زود رنجیم .drmona اروم باش عزیزم به جای واکنش نسبت به حرف های اقا ارش خیلی راحت ازین مسءله بگذر .اگه ما بخواییم نسبت به هر حرفی واکنش منفی نشون بدیم که روز به روز حالمون بدتر میشه و درمان ای بی اس برامون یه ارزو میشه که هیچ وقت بهش نمی رسیم.وخوردن قرصهای ضد افسردگی هیچ فایده ای نداره .اگه ما به خواهیم به همون شیوه ی قبل زندگی کنیم .قرص های اعصاب زمانی تاثیر داره که ما اعصاب ارومی داشته باشیم

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: پنج شنبه دی 18, 93 12:02 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

با سلام مجدد :lol:
من هر بار میخوام تو فروم سر نزنم نمیشه. میام یه سرک میکشم و میرم. :?
بازم میگم اینقدر منفی نبافید.
آقایون یا خانم هایی که فکر میکنید مشکلتون از همه بدتره، drmona عزیز شما هم مشکل ندیده هستید. منم مشکل ندیده هستم. میخوای از مشکلات قبلی خودم بگم؟ از روش یه سریال 10 فصله میشه ساخت. یک سری مشکل بزرگ داشتم در حد همین ال جی و یا بزرگتر ولی کم کم حلش کردم. اصلا هم پشتیبان نداشتم مثلا با پدرم دعوام شد خوابوندم تو گوشش و ول کردم رفتم جای دیگه واسه زندگی. من مادرم رو تا چند سال پیش اصلا ندیده بودم. از 10 ماهگیم طلاق گرفتن. اصلا اینا رو نمیگم واسه درددل. من با شما غریبه هستم و نیازی هم به درددل ندارم میگم که بدونید همه مشکلاتی دارن تازه این ها جز مشکلات اصلیم هم نبود. نباید تسلیم شد منم ال جی داشتم و هنوز هم کمی فکرش هست و دارم کامل خوب میشم. تازه هنوز هم پیش روانپزشک نرفتم و وقت گرفتم. الان دارم کیف دنیا رو میکنم. الان زمان امتحاناتم هست. اصلا نمیدونم چی امتحان دارم؟ چه ساعتی؟ اصلا برام مهم نیست. که چی؟ یه مدرک بدن دستت بیفتی تو خونه هیج جا نتونی کار کنی؟ صبح برو تو پارک میخوای خلوت کن میخوای بدو میخوام آهنگ گوش کن. خلاصه هر کاری خواستی بکن. با رفقا برو سالن فوتبال کن والیبال هندبال ... و ...
حالا شما میگید این شرایط زندگی تو هست من که متاهلم چکار کنم؟ من که دخترم چکار کنم؟ زندگیت رو با شرایط خودت وفق بده نه خودت رو با شرایط زندگیت. آقا من یه حرفی که همیشه میزنم و شاید بی ادبی باشه اینه که زندگی رو باید کرد و گرنه اون تو رو میکنه. خیلی هم واضح. :)
سلامت و آرامش از همه چیز مهم تره.
خلاصه من که بهتون قول 100% دادم که همتون خوب میشید. راهش هم یکی دو ماه دیگه بهتون میگم البته اگه تا اون موقع خوب نشده باشین.
احتمالا غزاله خانم هم زودتر از من میان و مشکلات شما رو حل کنن. امتحاناتشون که تموم بشه احتمالا میان.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه دی 18, 93 12:12 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

بوی بد گاز روده بخاطرعدم تخلیه ی کامل روده هستش و نداشتن برنامه ی غذایی منظم و اجابت مزاج منظمه.به عنوان مثال برنامه ی غذایی من در یک روز اینجوریه که صبح ساعت 6 یه وعده موز و انگور می خورم بعدش اجابت مزاج دارم دوباره ساعت 10 یه وعده ی دیگه ی میوه و اجابت مزاج .ناهار ساعت 12 و نیم و بعدش اجابت مزاج . که بی اختیاریم در حد صفره .تا غروب ساعت 6 چیزی نمی خورم .ساعت شش دو لیوان چای به میخورم .تا اینجا lg ندارم .ساعت 8 شب شام می خورم بعدش خیلی خیلی کم lgدارم که اونم بویی نداره چون خودمو عادت دادم در روز سه بار اجابت مزاج داشته باشم . بین وعده ای غذایم به هیچ وجه ریزه خواری ندارم.روی روانم خیلی کار کردم و این برنامه ی اصلیه زندگیه منه واسه همیشه هر روز که از خواب بلند میشم تا اخر شب تنها هدفم اینه که اون روز شادترین روز من باشه.حالا هر اتفاقی می خواد بیفته.من به این فکر نمی کنم که دیگران راجع به من شخصیتم یا بیماریم چی فک میکنن .به درک اصلا برام مهم نیست تنها چیزی که برام مهمه اینکه من شاد باشم خوش بگذرونم و بخندم همینو بس . بهتره برخورد هممون نسبت به رفتارهای منفی اطرافیانمون و اتفاقات ناراحت کننده همین باشه.در کنارشم حتما باید قرص های ضد افسردگی مخصوصا نور تریپتیلن رو بخوریم قرص اعصاب به همراه ارامش اعصاب در کنار هم جواب میدن وهر کدام بدون اون یکی ناقصه. اون ارامشم فقط با تمرین زیاد به دست میاد .تنها راهش تمرینه

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه دی 18, 93 12:22 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

من با 5 ستاره ی عزیز کاملا موافقم .خنده بر هر درد بی درمان دواست :lol: :lol: :lol:

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه دی 18, 93 1:13 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
من منظورم نورتریپ تیلین بود اگه پست قبلو میخوندید میفهمیدید اینجا چ ربطی ب نور خورشید داره اخه.....من فک میکنم بچه ها مثه ما بویاییشونو درمورد بو خودشون از دست دادنو فک میکنن خوب شدن تو سایتای خارجیم همینه بچه ها چون میدونن بوشونو نمیفهمن ملاک را رفتار بقیه درنظر گرفتن و عده ای هم خوب شدن با جراحی و درمان پایه بیماری بوده مثله جراحی عضلات یا جراحی پرولاپس حتی خیلی خفیفش و درمان تیرویید هیچ قرص اعصابی تا حالا کسیو خوب نکرده اگه خوب میکرد خارجیارو خوب میکرد که بهتر از ما داروشون بعدم اونایی که میگن خوب شدن لطفا با بچه ها ملاقات کنید تایید شه اگه خوب شدن داشت دکترها اونو ب عنوان اختراعاتو کشفیاتشون ثبت میکردن ن اینکه هیچ تاثیری نباشه کمتر میکنه تازه دکتر بمن گف خوبم شی این مریضی دوباره برمیگرده و دوباره دارو. درمان هم من فقط تو موارد بالا که گفتم دیدم.خودم ی چکاپ کلی میخوام برم شاید شامل جراحی ها شم انشالله.اخرین بار ازمایش دادم تیروییدم لب مرز خطر بود.الانم خیلی اذیتم میکنه مخصوصا بعد داروها.من بابت بد نوشتنا معذرت میخوام چون با گوشی میام و تایپ باش سخته.

بالا

پستارسال شده: شنبه دی 19, 93 1:17 am 
آفلاین
کاربر ساده

کی سرالتین مصرف کرده راضی بوده زود ج بدین .که برم بگیرم زود لطفااااا

بالا

پستارسال شده: شنبه دی 19, 93 1:27 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

drmona نوشته است:

سلام اول روان شناس برید.

بالا

پستارسال شده: شنبه دی 19, 93 3:05 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
داروهایی‏ ‏که‏ ‏احتمال‏ ‏تاثیر‏ ‏داره‏ ‏نورتریپ‏ ‏و‏ ‏زلفت‏ ‏که‏ ‏ادعاهای‏ ‏بالایی‏ ‏داره‏ ‏فقط‏ ‏اینا‏ ‏مونده‏ ‏امتحان‏ ‏کنم.‏ ‏همرو‏ ‏خوردم‏ ‏البته‏ ‏شاید‏ ‏رو‏ ‏شما‏ ‏فرق‏ ‏کنه‏ ‏خودتون‏ ‏باید‏ ‏دارو‏ ‏مناسبتونو‏ ‏پیدا‏ ‏کنید‏ ‏که‏ ‏البته‏ ‏دکتر‏ ‏پیشنهاد‏ ‏بستری‏ ‏شدنو‏ ‏میده‏ ‏تا‏ ‏خودشون‏ ‏پیدا‏ ‏کنن.

بالا

پستارسال شده: شنبه دی 20, 93 2:04 pm 
آفلاین
کاربر ساده

5setare نوشته است:
drmona نوشته است:

سلام اول روان شناس برید.

روان شناس رفتم هر چی دارو مصرف کردم تاثیری نداشت زولوفت تا حالا نخوردم کی خورده زود بیاد بگهو

بالا

پستارسال شده: یکشنبه دی 21, 93 1:13 pm 
آفلاین
کاربر ساده

لطفا کسسسسسی ک این قرص مصرف کرده و تاثیر داشته بگه
عوارض این قرص هم بگه

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 254 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 26  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com