انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : شنبه بهمن 10, 04 12:17 am

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 30 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: پنج شنبه فروردین 8, 92 8:54 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
18 سال پیش بعد از اینکه بی اختیاری در خروج گاز روده ام شروع شد مراحل زیر را به ترتیب طی کرده ام
0- تا دو سال فکر نمی کردم که بخاطر این مشکل باید به دکتر مراجعه کنم راستش خجالت می کشیدم به دکتر مراجعه کنم.
1- به مدت یک سال دکتر های عمومی برایم داروهای ضد نفخ تجویز کردند که طبیعتا فایده ای نداشت.
2- اولین دکتر متخصص گوارش برایم دارو های ملین مثل پودر سوربیتول و شربت آلومینیوم ام جی ( به عنوان مسهل ضعیف ) تجویز نمود و گفت که از پرتقال و نارنگی و آلو و هلو و خشک شده اینها زیاد استفاده کنم . هر موقع مشکل نفخم زیاد می شد استفاده می کردم و در کاهش نفخ کمی موثر بود.
3- دومین متخصص گوارش یک آندوسکوپی از روده بزرگ انجام داد و معلوم شد که مشکلی در روده بزرگ وجود ندارد و برایم قرص اعصاب کلیدینیوم سی و یک قرص اعصاب دیگر تجویز کرد که اسمش یادم نمی آید. با مصرف این داروها مشکل روداه ام پس از مدتی بطور 70 درصد حل شد فقط مسئله این بود که باید بصورت دائمی باید از این قرص ها استفاده می کردم و با قطع مصرف آنها دوباره مشکل شروع می شد. در ضمن خوردن قرص اعصاب زیاد خوشایند نبود و ضمنا بصورت کامل مسئله را حل نمی کرد.
4- با مراجعه با سومین متخصص گوارش یک آزمایش سرعت حرکت مواد در معده و روده انجام دادم و معلوم شد که همه چیز عادی است. دارویی که تجویز نمود یادم نمی آید ولی مشکل را حل نکرد.
5- دو سه سالی است که دیگر دکتر نمی روم چون از دکتر ها جواب نگرفته ام و به مطالعات اینترنتی و بررسی غذاها پرداخته ام.
6- در ضمن در مواقع اضطراری برای حل موقت مشکل از دارو های ملین مثل بیزاکودیل و یا صنالاکس( برگ صنا ) استفاده می کنم. در فصل میوه کیوی هم از میوه کیوی بعنوان ملین استفاده می کنم( روزی 5-6 عدد یا بیشتر) . خوردن دو لیوان آب ولرم مایل به سرد برای تخلیه روده بسیار کمک می کند.
7- شش ماه پپش با رژیم غذایی FODMAP در سایت http://www.ibsgroup.org آشنا شداه ام که کمک بسیار زیادی به من کرد. به طوری که با رعایت سفت و سخت این رژیم به طور کامل از نشت نفخ روده خلاص می شوم و اصلا تولید نفخ روده متوقف می شود البته رعایت سفت و سخت این رژیم شرط آن است و برای من به این معنی است که باید فقط از سیب زمینی آب پز و برنج ساده و گوشت و کیوی و نمک در حد معمول استفاده کنم و مصرف آب را افزایش دهم( و دیگر به هیچ چیز لب نزنم حتی به مقدار کم). مصرف کفیر هم اشکال ندارد که هیچ مفید هم است.
8- دو ماه پیش با مفاهیم فلور میکروبی روده و محصولات پروبیوتیک ، یربیوتیک و سین بیوتیک آشنا شده ام و فکر می کنم راه حل در مصرف دائمی محصولات پروبیوتیک ، یربیوتیک و سین بیوتیک می باشد. در حال حاضر دوغ کفیر کاله را که یک پروبیوتیک طبیعی است استفاده می کنم( روزانه یک لیتر)هم بر کاهش گاز تولیدی تاثیر دارد و هم کلسیم و مواد مفذی مورد نیاز بدن را تامین می کند( بعلت تولید نفخ زیاد نمی توانم لبنیات معمولی بخورم).
9- در حال حاضر بر روی این موضوع متمرکز هستم که باکتری های پروبیوتیک بعد از مصرف، توسط اسید معده از بین می روند و عملا به روده نمی رسند ظاهرا یک سری کپسول هایی تولید شده اند که باکتریهای پروبیوتیک را داخل کپسول گذاشته و این کپسول ها از معده عبور کرده و در روده باز می شوند و باکتریها کار خود را شروع می کنند ( هدف به تعادل رساندن تعادل میکروبی روده است) این محصولات هنوز به بازار ایران نیامده اند( مخصوصا با این وضع دلار و تحریم ها)
10- متمرکر شدن بر روی پربیوتیک ها هم که محیط روده را برای رشد باکتره ها ی مفید آماده می کنند در این شرایط فکر خوبی است باید دنبال پربیوتیک های طبیعی بود ( مثل بادام خام )
11 - باید مطالعه سایت ها و فروم های مربوط به این زمینه را افزایش دهم و حل مسئله IBS را اولویت اول قرار دهم.

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: جمعه فروردین 9, 92 9:57 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: فارس
من حدود 15 ماهه این بیماره مسخره را گرفتم
بعد از 2 بار دکتر رفتن، فهمیدم اصلا و ابدا با دکتر رفتن به نتیجه ای نخواهم رسید
تقریبا همین قرصا رو هم واسه من نوشت، شاید چند روزم خوردم اما چون تاثیرشون چشمگیر نبود بی خیالشون شدم

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه فروردین 15, 92 3:13 pm 
من بعد از این که متوجه بیماریم شدم پیش دکتر مولوی رفتم یک با برام نسخه ای نوشت که باعث شد احساس بهبودی کامل کنم بعد از جند ماه بعداز اتمام قرص ها دوباره بهم ریختم.به دکتر مولوی هم گفتم اما دکتر دیگه اون نسخه رو برام تکرار نکرد .بعد مدتی متوجه شدم اگر مترونیدازول ودایمیتیکون ژله ای وکول پرمین رو با هم مصرف کنم حالم بهتر می شه واین سه تا در اون نسخه کار کلیدی رو انجام میدادن.البته کلیدنیوم سی هم داشت.کم کم سعی کردم بفهمم کدومشون اثر بیشتر داره وبا حذف پی در پی وجایگزینی نتیجه گرفتم تاثیر دایمیتیکون ژله ای از همه بیشتره وبعد کول پرمین وبعدشم مترونیدازول(البته دوزش رو یادم رفته).اما از بخت بد من الان 2 سال می شه که دایمیتیکون نایاب شده وفقط نوع جویدنی اون هست که هیچ تا ثیری نداره.دایمیتیکون ژله ای مواد موثری داره که مستقیما وارد روده می شه ودر اونجا عمل میکنه و باعث کاهش گاز روده واسپاسم میشه.خدا کنه بتونم پیداش کنم.
اما باید بگم روان درمانی وخوردن داروی ضد افسردگی هم به من کمک زیادی کرد تا از اون وضع ناجور روهی بیرون بیام خیلی از علائم هم بهتر شدن دکترم بوپروپین وکلیدنیوم سی تجویز کرد برام . بعداز اتمام داروهام تا چند هفته احساس خوبی داشتم اما باروزه گرفتنم تمام زحمتام به باد رفت !البته این دارو ها نباید سر از خود خورده بشن هر جند عوارض این یکی از همه ضد افسردگی ها کمتره.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه خرداد 6, 92 4:53 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

من دمکرده بابونه واویشن رو میخورم بد نیست خوبه اما واقعا کافی نیست البته زیره سیاه رو هم امتحان کردم اما یک مشکل دیگع برام بوجود اورد ولی دومورداول نسبتا خوب بود

بالا

پستارسال شده: شنبه مرداد 26, 92 4:23 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام من سالهاست که این مشکلو دارمو حاصل تمام تجربیاتم :

تجارب من تو این زمینه مراجعه به چندین دکتر متخصص گوارش بوده و انجام عکس رنگی از روده کوچک و بزرگ و انجام کولونوسکوپی و انجام آزمایش های دیگر بوده و در نهایت جواب اونها این بوده که روده شما سالمه و روده شما حساسه و باید رعایت کنید و از این حرفای(با عرض معذرت)چرت و پرت که هیچ کمکی به من نکرده و بعد از اون به توصیه یکی از پزشکان پیش متخصص مغز و اعصاب رفتم و اونم قرصهایی رو بهم داد که بیشتر زمان شبانه روزو تقریباً تو خواب بودم که بعد از دو ماه خونوادم دیگه اجازه ندادن مصرفش کنم (ناگفته نماند که هیچ بهبودی حاصل نشد) و اما آخرین امیدم این بود که به پزشک متخصص کولورکتال مراجعه کنم و ازشون بخوام که مقعدمو عمل کنن شاید که مشکلم حل بشه ولی پیش فوق تخصص که رفتم بعد از معاینه گفت که شما از لحاظ مقعدی سالم هستی و با دیگر آدمای سالم فرقی نداری و اصلاً هیچ موردی برای عمل کردن نیست و در نهایت دوباره اونم پاسم داد پیش دکتر متخصص گوارش و....خلاصه این که با تمام تلاشم برای بهبودی متاسفانه هنوز هیچی عایدم نشده :cry:
البته اینم بگم که خیلی از پزشکان توصیه به آرامش و فراموش کردن استرس میکنن و این کارو برای روند بهبودی لازم میدونن اما برای من این کار هم جواب نداد خلاصه من موندم و گریه های گاه و بیگاهم و گله و شکوه از خدا که چرا؟؟؟؟؟؟

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مرداد 27, 92 9:31 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
سلام
- شما نگفتید دقیقا مشکلتون چیه نوع اسهالی یبوستی یا بی اختیاری ؟ علائم بیماریتون ؟
- داروهای اعصاب که استفاده کردید چی بود؟ غیر از خواب آلودگی و بقیه عوارض روی ای بی اس چه اثری داشت ؟
- شروع مشکلتون با اتفاق خاصی همراه بود یا به تدریج ایجاد شد ؟
- با شما موافقم که دکترها فهم درستی از این بیماری ندارند.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مرداد 27, 92 11:20 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام جناب آرش
مشکل اصلی ن از نوع بی اختیاریه دفع گاز
والله چون سالها پیش استفاده کردم اسمشو یادم نیست و غیر از گیج و منگی هیچ اثری نداشت.
شروع مشکلم بعد از یک سرما خوردگی لعنتی بود که بعد اون کم کم شروع شد اول باور نمیکردم یعنی نمیخواستم که قبولش کنم ولی متاسفانه تو بدنم جاگیر شد و بیچارم کرد به تمام معنای کلمه!
حالا به اصرار خواهرم امروز پیش یه دکتر دیگه رفتم و ازش خواهش کردم اگه میتونه کمکم کنه که خوب بشم و اگرهم قراره که خوب نشم امید واهی بهم نده بعد از کمی صحبتو و دعوت من به آرامش دو نوع قرص برام نوشت و بهم امید داد که خوب میشی وحالا میخوام یه بار دیگه امتحان کنم شاید جواب داد.
اسم دارو هام نورتریپتیلین 25 و سینازین 25 هستش
البته بهم گفت احتمالاً تو 10 روز اول مصرفش احتمالاً خواب آلودگی داشته باشم
با آرزوی درمان برای همه ی ibsi های عزیز

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مرداد 27, 92 12:39 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
تا جایی که من می دانم در "ای بی اس" باید اسهال یا یبوست وجود داشته باشد. من خودم بی اختیاری ندارم ولی به نظر این مشکل بیشتر به یک نقص در مقعد مربوط میشه.
در مورد نورتریپ تیلین خوب ماه اول عوارضش اذیت می کنه ولی به تدریج هم بدن عادت می کنه هم خود شخص ! در واقع مسئله مهم عوارض این دارو نیست بلکه اینه که درمان می کنه یا فقط تا موقعی که مصرف بشه اثر داره. اگر مثلا در 6 ماه درمان کنه خود آدم بدترین عوارض یا شرایط را تحمل می کنه و بعد همه چی تمام میشه.
من اواخر اولین سالی که ای بی گرفتم این دارو را استفاده کردم و چنان اثر خوبی داشت که فکر کردم همه چی تمام شده از 25 به 10 هم دکتر کاهشش داد که باز هم اثر داشت ولی دو هفته بعد از قطع دارو شرایط کاملا به حالت 6 ماه قبل برگشت.
در واقع عوارض دارو موقعی مهمه که شخص بخواد مدت زیاد (چند سال) مصرف کنه.
عوارض دیگه دارو: طپش قلب ، عرق کردن ، یبوست (حتی برای من که مشکلم اسهال بود) ، خشکی دهان ، اختلال در خواب . . . (همین ها یادم می یاد.)
راستی دکتری که اینها را تجویز کرد روانپزشک بود دیگه ؟

یه مورد دیگه که نمی دونم چقدر مهمه: میگن داروهای شرکت عبیدی کیفیت بالاتری داره که این شرکت نورتریپ هم تولید می کنه.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مرداد 27, 92 3:28 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

دکتری که پیشش رفتم متخصص گوارشه.
و در مورد مشکل اسفنگتر من یکماه پیش به فوق تخصص کولورکتال مراجعه کردم و بعد از معاینه و آزمایش گفتن که مقعد من سالمه و مشکلی نیست و توصیه کردن که برم پیش متخصص گوارش و چون دقیقاً ربطش به روده ها می باشد منم رفتم و این داروهارو گرفتم.
دیگه نمیدونم آخر مصرف این داروها چی میشه؟؟

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مرداد 27, 92 6:31 pm 
آفلاین
کاربر فعال

سلام ستاره خاموش
توی قسمت داروی ضد افسردگی در بخش مشکل بی اختیاری حامد گفته که با مصرف مداوم 2تاداروی آرامبخش که هر شب یه دونه مصرف کرده تونسته این مشکل رو کاملا حل کنه........نمیدون مخوندیش یا نه ولی بیشتر بچه ها یی که مشکلشون اینه دارن این راه رو امتحان میکنن واحساس خوبی دارن بعد از حدود یه ماه مصرف....

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 30 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید