انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 4:13 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 30 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: جمعه فروردین 22, 93 1:41 pm 
آفلاین
کاربر ساده

محل اقامت: تهران
با سلام به دوستان ای بی اسی عزیز.

دوستان تو این 3.5 سال بیماریم (بی اختیاری گاز) به نکته ای رسیدم که با عباس و چند تا از بچه ها در میون گذاشتم.
خواهش می کنم جواب بدید.
دوستان تو این مدت بیماریم من سال اول شاید 1 بار دچار سرماخوردگی شذم و حدود 2.5 ساله که دچار سرماخوردگی نشدم در صورتی که در همه خانواده و دوستانم که در ارتباط بودم به طور مرتب سرماخوردگی داشتن.

آیا دوستان عزیز ای بی اسی وضعیت سرماخوردگی تون چه طوره تو مدت بیماری سرما خوردید یا نه؟

این فقط یه فریضه هستش شایدم من اشتباه میکنم.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: جمعه فروردین 22, 93 4:34 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: فارس
سلام به دوست عزیزم رسا
من 2 سال و خورده ایه که بی اختیاری دارم و شاید 3 سال هست اصلا سرما نخوردم، با اینکه بچه ی جنوبم و اومدم تبریز توی این سرما باز سرما نخوردم که بنظر خودم عجیب بود
اصلا یادم نمیاد آخرین بار کی سرما خوردم
هر وقت هم که خونه ام هی مدام مادرم میگه عباس خداییش تو سردت نیس اینجوری لخت میگردی یه چیزی بپوش سرما میخوری، این در حالیه که من اصلا اون لحظه احساس سرما نمیکنم

بالا

پستارسال شده: جمعه فروردین 22, 93 5:31 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

منم تو این 4 سال فقط یه بار اونم به صورت خیلی خفیف سرما خوردم. :shock: نمیدونم شاید سیستم ایمنی مون قاطی کرده! :D

بالا

پستارسال شده: جمعه فروردین 22, 93 6:44 pm 
آفلاین
کاربر بسیار فعال

منم تا جایی که حافظه ام یاری میکنه تا زمان دبیرستان دچار سرماخوردگی شدیدی میشدم اونم دوبار در سال این سرماخوردگیم خاص تر ار بقیه سرماخوردگی بود به طوری که اصلا تمایل به غذا نداشتم حتی میخواستم به اب دست بزنم حالم بد میشد اب دهنم بشدت زیاد میشد وتلخ مزه مثل زهر.... شبا تا صبح خوابم نمیبرد بدنم بشدت ضعیف میشد اصلا یه وضعی حدودا یه هفته تا 10روز طول میکشید تا خوب بشم
اما از بعد دبیرستان(تو همین زمان ها دچار ای بی شدم) گرچه سرما میخورم اما دیگه اون مدل سرماخوردگی نگرفتم نمیدونم یه دفعه چی شد برای خودم جای تعجبه چطور شد الان کجاست چطور دیگه سراغی از ما نمیگیره )))):

بالا

پستارسال شده: جمعه فروردین 22, 93 9:27 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

من تو این 8 سال زیاد سرما خوردم البته نه بیش تر از بقیه اعضای خانواده. سرما خوردگیام هم شدیده. سینوزیت هم دارم.
فقط بعد از این جریانات خیلی سرمایی شدم کم کاری تیروءیدم گرفتم.
موندم الان که کم کاری دارم اینجوریم اگه پر کاری داشتم معلوم نبود وضعیت اسهالم چی میشد

بالا

پستارسال شده: جمعه فروردین 22, 93 11:03 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

من اون سال که تازه آی بی اس گرفتم خیلی سرما میخوردم اما بعد از اون سال دیگه سرما نخوردم واسه منم خیلی تعجب داشت که با اینکه کل خانواده هم سرما میخوردن اما من دیگه سرما نمیخوردم !

بالا

پستارسال شده: شنبه فروردین 23, 93 7:26 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

من امسال اصلا سرما خوردگی نداشتم شاید بخاطر اینه که ما نسبت به ادمای سالم بیشتر به نوع غذاهایی که میخوریم اهمیت میدیم و هر غذای ناجوری رو نمیخوریم و به خاطر همین سیستم ایمنی ما قوتر شده فکر نکنم رابطه ای با ای بی اس داشته باشه

بالا

پستارسال شده: شنبه فروردین 23, 93 8:48 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

بهتر بود اسم موضوع این پست "رابطه سرماخوردگی و ای بی اس" گذاشته میشد.
اینطوری اگر کسی رابطه سرماخوردگی با ای بی اس را گوگل کنه به راحتی در این انجمن میتونه مطالبی پیدا کنه.
دوم اینکه نمیدونم چرا دوستان اصرار دارن که مطالبشون را در قسمت اخبار ای بی اس بگذارن. مثلا رابطه سرماخوردگی با ای بی اس و رابطه گروه خونی با ای بی اس خبر نیستند که در این قسمت باشن.

سرماخوردگی من از زمانی که ای بی اس گرفتم کمتر شده و دلیلش اینه که دیگه مثل قبل بیرون(خانه) نمیرم و فعالیت اجتماعیم کمتر شده مثلا قبل بیماری من چهارفصل استخر می رفتم. تنها نکته ای که وجود داره اینه که در چند روزی که سرماخورده هستم شدت ای بی اسم خیلی کم میشه :idea: که دلیلش را نمی دونم فقط بگم که من در سرماخوردگی هیچ دارویی استفاده نمی کنم.
به نظر من هم رابطه مستقیمی بین سرماخوردگی و ای بی اس وجود نداره ولی خوبه که این مسئله بررسی بشه.
یه موضوع بی ربط: می دونستید کسانی که سرطان دارن سرما نمی خورن :?:

بالا

پستارسال شده: شنبه فروردین 23, 93 11:56 am 
آفلاین
مدیر انجمن

آقا آرش اتفاقاً خیلی به مساله مهمی اشاره کردید.چرا آدمهایی که سرطان دارند سرما نمی خورند؟ به نظر من یه رابطه ای بین سیستم ایمنی و آی بی اس و سایر بیماریها وجود داره...

بالا

پستارسال شده: شنبه فروردین 23, 93 12:52 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

کلا کار بدن خیلی عجیبه یکی از فامیلای ما تو معدش تومور داره هر غذای رو میخوره اذیتم نمیشه قراره به زودی تومور رو وردارن حالا من دو بار اندوسکوپی دادم و دو بارهم کولونسکوپی میگن هیچیت نیست و دل روده با ادم سالم فرقی نداره .هیچ کار بدن ادما معلوم نیست.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 30 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید