انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 4:14 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 23 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: شنبه آبان 23, 94 7:51 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام من تازه عضو جدید این انجمن شدم 18سالمه مشکل بی اختیاری دارم شاید اغلب افرادی که این مشکل من رو دارن مث من درگیر این وضعیت نیستن من سال چهارمم و کنکور دارم در ضمن هر صبح باید برم مدرسه و میشینم رو صندلی و وقتی میبینن دیگران دماغشونو گرفتن و پنجره ها رو باز میکنن از دست خدا ناراحت میشم که چرا من ؟؟؟مشکل من از اونجا شروع شد که تصمیم گرفتم تو نماز جماعت مدرسه شرکت نکنم و شرکت نکردم و خداهم کاری کرد که من اگه بخوام هم نتونم شرکت کنم خودتون که بهتر میفهمین منظورمو هفته پیش بعد از دیدن مطلبی تو یه سایتی کلا ناامید شدم و قصد کردم جدی جدی خودکشی کنم اما اخرین سرچی که تو گوگل کردم با این گروه اشنا شدم و دیدم 50درصد افراد تونستن خودشونو 70درصد درمان کنن و من کلا بیخیال خودکشی شدم دوتا سوال دارم بهبودی 70درصد بعضی از افراد یعنی چه حد و منظورشون چیه؟و چطوری این بهبودی رو بدست اوردن؟

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: شنبه آبان 23, 94 10:39 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
حتما یک مشورتی با آقای "آشنا" داشته باش، کمک زیادی خواهد بود.
اول هم تمام مطالب ایشان را در این انجمن مطالعه کن.
همه دوستان ال جی در این انجمن دوران سختی داشته اند و الان به بیماری خودشان مسلط شده اند.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه آبان 24, 94 11:07 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: فارس
سلام دوست عزیز
خوش اومدی به انجمن
منم مث شما ال جی دارم
سر حوصله تموم مطالب فروم رو مطالعه کنید، نظرات متفاوتی رو میتونید ببینید
به نظر من این بیماری جسمی-روحیه، یعنی همزمان باید رو جفتش کار کرد (نظر دوستان محترمه که یه عدشون اعتقاد دارن این بیماری صرفا جسمیه و یه عدشون اعتقاد دارن صرفا روحیه)
این حرف نماز جماعت رو اصلا نزنید و سر این موضوع خوتونو عذاب ندید، خیلی از بچه های فروم سر یه استرس یا یه دارو ال جی گرفتن، پس کار اشتباهی نکردی، من همیشه نماز جماعت دبیرستان رو میپیچوندم، حتی یکبار هم شرکت نکردم :P
حتما از یک مشاور یا روانشناس کمک بگیر
(یه آمار جالبم اینه که اعضای دو سال اول فروم درصد قابل توجهیش ال جی بودن اما در سال اخیر درصدشون بشدت کم شده)

بالا

پستارسال شده: یکشنبه آبان 24, 94 1:28 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
ali123 نوشته است:
- 18سالمه مشکل بی اختیاری دارم .
-شاید اغلب افرادی که این مشکل من رو دارن مث من درگیر این وضعیت نیستن.
-من سال چهارمم و کنکور دارم در ضمن هر صبح باید برم مدرسه و میشینم رو صندلی و وقتی میبینن دیگران دماغشونو گرفتن و پنجره ها رو باز میکنن از دست خدا ناراحت میشم که چرا من ؟؟؟
-مشکل من از اونجا شروع شد که تصمیم گرفتم تو نماز جماعت مدرسه شرکت نکنم و شرکت نکردم و خداهم کاری کرد که من اگه بخوام هم نتونم شرکت کنم خودتون که بهتر میفهمین منظورمو
هفته پیش بعد از دیدن مطلبی تو یه سایتی کلا ناامید شدم و قصد کردم جدی جدی خودکشی کنم

-اما اخرین سرچی که تو گوگل کردم با این گروه اشنا شدم و دیدم 50درصد افراد تونستن خودشونو 70درصد درمان کنن و من کلا بیخیال خودکشی شدم دوتا سوال دارم بهبودی 70درصد بعضی از افراد یعنی چه حد و منظورشون چیه؟و چطوری این بهبودی رو بدست اوردن؟

سالم علی آقا.
بنده بعنوان کسی که 18 سال با این بیماری نشت گاز دست به گریبان هستم. و در موقعی که دانشجوی فوق لیسانس مکانیک بودم در اثر فشار درس و احساس درماندگی در حل مشکلاتی مادی و غیره که برایم پیش آمد به این بیماری دچار شدم و دو ترم با این بیماری به کلاس رفته ام. در نتیجه وضعیت شما را کاملا درک می کنم.
توصیه ای که به شما می توانم بکنم این است:
1- بیماریتان را با پدر و مادر مطرح کنید و اینکه در چه فشار و مخمصه فکری قرار دارید کاملا به آنها بگویید.
2- ببینید چه مشکلات فکری دارید مثلا نگران هستید که در کنکور در رشته مورد علاقه تان قبول نشوید و ... همه را مکتوب برای خود بنویسید همه را اولیت بندی کرده و با پدر مادر تان مطرح کنید.
3- با کمک والدین تان یک روانپزشک خوب پیدا کنید مشکلات و دغدغه های فکریتان را با او مطرح کنید و داروهایی را که تجویز می کند را مصرف کنید.
4- به یک مشاور رفتار درمانی مجرب مراجعه کنید تا برای اصلاح افکارتان منفی درونی تان ، راهنماییتان کند.( حداقل چهار جلسه بروید)
شاید بد نباشد قبل از آن ، مراجعه من به روانشناس را مطالعه فرمایید. http://ibsgroup.ir/froum/viewtopic.php?f=48&t=489

5- ورزش و برنامه های شاد را در برنامه روزانه تان قرار دهید و جمعه ها حتما با دوستان یا خانواده به گردش و تفریح بروید.
6- باور کنید در زندگی هیچ چیز بالاتر و مهمتر از سلامتی روحی و جسمی در انسان نیست و وقتی انسان به این نتیجه می رسد که در این سلامتی مشکلی جدی برایش بوجود آید و هیچ چیز ارزش اینکه اینها را فدای آن کنید وجود ندارد.
7- فشار هایی که وجود دارد را کم کنید مثلا بگویید امسال برنامه من گرفتن دپیلم است و سال بعد برنامه ام کنکور است.
8- اگر وقت کردید کتاب " پدر پول دار پدر بی پول" رابرت کیوساکی و "رهایی از کارمندی" رابرت کیوساکی را بخوانید این کتابها شما را در انتخاب رشته دانشگاهی درست راهنمایی خواهد کرد. و از آن مهمتر ثابت می کند که شرط موفقیت در زندگی ( بدست آوردن پول زیاد و غیره) مدرک دانشگاهی نمی باشد چیزی که من بعد از 15 سال کار کردن و شکست در پیشرفت کاری، کاملا لمس کرده ام.
9- تصمصم به خودکشی نشانه افسردگی شدید است نه نشانه بزرگی مشکل. در واقع انسان چنان در برابر مشکل خود را در معرض تهدید می بیند که تصمیم می گیرد با این روش ، خود را از این شرایط خارج کند. مشکل هم لاقل در مورد من چیزی نبود غیر از ترس از قضاوت دیگران در مورد من و متهم شدن به بی عرضگی توسط دیگران.(فاجعه سازی فکری)
10- ال جی در مقایسه با بیماری های دیگر مثل سرطان و غیره هیچ چیز است و تا بحال کسی از ال جی نمرده است. شاید مهمترین مشکل آ ل جی ها این است که کسی که با آنها اظهار همدردی کند کم یافت می شود که آن هم بخاطر مخفی کاری خود آنها می باشد.
11- می توانم بپرسم شما از کجا متوجه شدید که خدا به خاطر عدم شرکت شما در نماز جماعت از دستتان ناراحت شده و با این بیماری تنبیه تان کرده است؟ این ساده سازی مسئله مشکلی را حل نمی کند به نظر من باید مشکل را در افکار منفی و نوع تفکر و بینش خود به مشکلات جستجو کنید نه در آسمانها.
لطفا به تحریفات شناختی مراجعه کنید
http://ibsgroup.ir/froum/viewtopic.php?f=48&t=489&start=40#p4541

12- آش سبزیجات ( هر روز یک وعده غذایی) و دوغ کفیر بدون گاز ( هر روز یک لیتر) و میوه کیوی ( هر روز نیم کیلو) را در برنامه غذایی روزانه تان قرار دهید و برخی غذا ها مثل حبوبات ، قارچ و لبنیات و نوشابه های گاز دار مخصوصا ماءالشعیر را از برنامه غذایی تان حذف کنید ( البته پرهیز های غذایی بنده اینها هستند شاید با پرهیزهای غذایی شما متفاوت باشد)

13- " حق شکست" را برای خود به رسمیت بشناسید. ترس از شکست ، ما را به طرف شکست هدایت می کند و " قبول حق شکست" ما را به طرف موفقیت می برد.

14- و توصیه دوستانه ای که می توانم بکنم , خود در حال حاضر در حال اجرای آن هستم این است که : بجای هوش محاسباتی(IQ) ، هوش هیجانی(EQ) خود را تقویت کنید. با این روش است که در کلیه ابعاد زندگی موفق خواهید بود. ( در نظر داشته باشید که کلیه افراد موفق و پولدار دنیا ، هوش هیجانی(EQ) داشتند نه هوش محاسباتی(IQ).

15 - به نظر من آی بی اس یک پیام شفاف دارد : هوش هیجانی و مهارتهای اجتماعی نیاز به تقویت دارد. متاسفانه بقول کیوساکی، معلم زندگی، با زبان خاص خود به ما درس و پیام می دهد نه به زبانی که ما دوست داریم و باز بقول کیوساکی تا یک درس را یاد نگیریم سراغ درس دیگر نمی رود و باعث می شود در زندگی درجا بزیم و بقول شعبانعلی مشکلاتی که در زندگی با آنها دست به گریبانیم اکثرا مشکلات جدیدی نیستند بلکه مشکلات حل نشده قدیمی می باشند.

از اینکه بیساری از جمله های بالا حالت امری دارند صمیمانه پوزش می خواهم.

این هم خلاصه سابقه اقدامات من:
اقدامات 17 ساله من تا آخر سال 92: http://ibsgroup.ir/froum/viewtopic.php?f=49&t=50&p=81#p81
اقدامات سال 93 : http://ibsgroup.ir/froum/viewtopic.php?f=50&t=740&p=7873#p7863
اقدامات سال 94: تمام زندگی ام را روی بهبود هوش هیجانی و کسب مهارتهای زندگی متمرکز کرده ام. از نتایج آن راضی هستم ولی انصافا کار سختی است ولی بسیار پربار است هر چند که بسیاری مواقع به جای پیش روی، پسروی هم وجود داشته است. ولی مهم نیست چون به تازگی، حق شکست را برای خود به رسمیت شناخته ام.
قبل از آن برای خود این حق را قایل نبودم.

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه آبان 24, 94 4:02 pm 
آفلاین
کاربر فعال

من صد در صد موافقم با صحبت های جناب آشنا فقط فقط فکر باید اصلاح شود تا آدم واقعا اون جوریکه شایستش هست زندگی کند به گفته دکتر هلاکویی ما بعضیا مون استاد خراب کردن همه چیزیم به خاطر برخورد غلط با موضوعات مثلا میخایم بریم مهمونی یه جوری خودمون رو ناراحت میکنم میخوایم مهمون دعوت کنیم باز یه جوری خودمونو ناراحت میکنیم پس بهتره شیوه درست زندگی کردن رو یاد بگیریم و برخورد صحیح با موضوعات به جای فشار روانی و اجتماعی و استرس من دارم سعی میکنم کتاب های که جناب آشنا گفتن رو تهیه کنم و استفاده کنم چون اون تغییرات زندگی واقعا امر مهمی است

بالا

پستارسال شده: یکشنبه آبان 24, 94 8:11 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

ممنون از راهکارهایی که دادید سعی میکنم از امروز شروع کنم به درمان و خیلی خوب درسامو بخونم تا بتونم صنعتی شریف یا دانشگاه تهران((میدونم هدف بزرگیه اما ارزو بر جوانان عیب نیست))تا بتونم همه کسایی که مسخرم کردن رو((که شاید هم حق داشتن))دیگه ادم هم حساب نکنم اما میترسم.میترسم تا اونموقع خوب نشم و تو کلایای دانشگاه هم همینطوری زجر بکشم ممنون اقای((اشنا))راهکارات رو که میخوندم دلگرمی رو حس کردم اما اشنا شما گفتی بهبودی 70درصد رو با یه قرص پیداکردی میتونی توضیح بدی بهبودی 70درصد یعنی تا چه حد یعنی میتونستی 1ساعت و نیم بدون مشکل کنار 30تا غریبه بشینی؟؟

بالا

پستارسال شده: یکشنبه آبان 24, 94 8:34 pm 
آفلاین
کاربر فعال

فقط فقط باید خودتو تغییر بدی دوست عزیز دلیل اصلیش هم استرس کمال گرایی حرس جوش میشه یا نمیشه فقط باید در لحظه زندگی کنی تلاشت رو بکنی و در تصمیماتت مسمم باشی فکر آینده هم نکنی فقط تلاش کنی در جهت اصلاح خودت و طرز فکر تا اون فکرهاییکه مثل نوار تو سرت میچرخه رو بیرون نندازی هیچکس نمیتونه کمکت کنه

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آبان 25, 94 9:32 am 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

علی آقا. برای کوتاه مدت ، مهمترین چیزی که به شما می تواند کمک کند تا در کلاس ، از دست آی بی اس راحت باشید داروهای آرامبخش با تجویز روانپزشک می باشد و نسبتا رژیم غذایی. استفاده از ادکلن هم خوب است. داروهای آرامبخش ، همان درمان 70 درصد را ایجاد می کنند ولی تا موقعی موثر هستند که دارو مصرف می شود . روش بلند مدت همان تغییر افکار می باشد.

برنامه تغییر فکر و نگرش یک برنامه طولانی مدت و زمان بر است.

من هنوز هم ، با کمی استرس و دلواپسی ، بلافاصله نشتم شروع می شود. و تازه متوجه می شوم که استرس دارم. به آی بی اس به دید یک سنسور نگاه می کنم که می گوید : " آهای آشنا،به افکارت توجه کن"

اولین باری که یک دکتر گوارش برایم داروی آرامبخش تجویز کرد تو دلم مسخره اش کردم که: من می گویم نشت دارم این برایم آرامبخش می نویسد من اعصابم هیچ مشکلی ندارند"

17 سال طول کشید تا آخرش به کمک دوستان این انجمن متوجه شدم که مشکل از اعصاب است نه روده. نمی دانم برای شما این زمان چقدر خواهد بود؟

همچنین نوشیدن یک یا دو لیوان آب ولرم( ولرم بودن خیلی مهم است) بلافاصله بعد از بیدار شدن از خواب، خیلی موثر می باشد.

دانشگاه شریف گفتید و یاد آقای شعبانعلی افتادم. ایشان شریف مکانیک خوانده اند ولی الان استاد مذاکره هستند و نیز روی توسعه مهارتهای فردی کار می کنند. شاید اگر از ایشان نظر بخواهیم نظرشان این باشد که کاش از اول بازاریابی و یا مدیریت و یا روانشناسی درس می خواندم. همانطور که من هم این نظر را دارم و تغییر مسیر داده ام.

http://www.shabanali.com/ms

http://www.motamem.org

برای آشنایی با طرز فکر ایشان می توانید به لینک زیر مراجعه فرمایید.

http://www.shabanali.com/ms/?cat=830

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آبان 25, 94 8:33 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

امروز تو مدرسه سه زنگ اول مثل هر روز عذاب اور ودردناک بود زنگ چهارم اما تصمیم گرفتم که استرسم رو کنترل کنم موفق هم شدم و تونستم خیلی خیلی کمتر عذاب بکشم و به درس راحت گوش دادم(( راستش الان هم خیلی خوشحالم و روحیم هم واقعا رفته بالا :lol: ))اما نمیدونم تو این مدتی که استرس نداشتم تو مدرسه گاز از بدنم خارج میشد و من نمیتونستم بفهمم و یا اصلا گاز خارج نمیشد ؟؟؟؟؟((این سوال ذهنمو خیلی درگیر کرده ))اما چیزی که مشخصه یه لحظه زنگ اخر مدرسه حس کردم برگشتم به اون دوران طلایی اون روزایی که عادی و معمولی زندگیمو ادامه میدادم الان هم از همه کاربرا ممنونم که راهنماییم کردن ((تا اخر عمر مدیونتونم که من یک ساعت سالم شده بودم))اما اون سوالی که قبلا گفتم منو یکم ترسونده که شاید خودم حس نمیکردم و مشکلم پابرجا بود اما به هر حال این لحظه های خوب رو دارم و میتونم با شما هم تقسیم کنم ممنون همهوخدا جون ممنون

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آبان 25, 94 11:11 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

علی آقا، خوشحالم که خیلی زود متوجه رابطه بین نشت و هیجانات منفی در خود شدید ه اید.

در مورد حس بویایی هم عرض کنم که در مورد من ، هر موقع استرس و اضطرابم طولانی مدت مثلا یک هفته باشد حس بویایی ام هم مختل می شود و تقریبا بویی را حس نمی کنم . یعنی استرس بر حس بویاییم دیرتر اثر می کند ولی در عوض ماندگاری اثرش هم بر حس بویاییم بیشتر است.

البته من در جایی رابطه ای بین استرس و حس بویایی نخوانده ام ولی در خود ، این امر را کاملا تجربه کرده ام.

ضمنا برای ایجاد آرامش ، خود هیپنوتیزم هم خیلی موثر است من امتحان کرده ام.

http://ibsgroup.ir/froum/viewtopic.php?f=61&t=651#p7935

آرزوی سلامتی و موفقیت برایتان دارم.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 23 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید