انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 1:14 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 25 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: چهارشنبه خرداد 26, 94 2:00 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

محل اقامت: تهران
دوستان چند وقت پیش به طور اتفاقی به تجربه ای رسیدم که این باور رو در من تشدید کرد که آی بی اس یک بیماری میکروبی هست. شما هم اگر دوست داشتید آزمایش کنید.
من ای بی اس LG دارم. یک ماه پیش تصمیم گرفتم که برای صرفه جویی در وقت مرغ مصرفی خودم رو برای چند روز یکجا درست کنم. این کار رو کردم و با این خیال که مرغ پخته شده با فریز شدن سالم میمونه اون رو در فریزر قرار دادم و به دفعات برای هر بار مصرف یکجا روی گاز گرم کردم و باقیمونده رو دوباره فریز کردم.
بعد از تقریبا یک هفته به شدت علایم ای بی اس در من تشدید شد. توجه کنید: میگم علایم ای بی اس نه اسهال و دل درد. یعنی به شدت دچار التهاب و احساس گرما در ناحیه کولون و بیرون روی های مکرر و دفع بی اختیار گاز شدم. با کنار گذاشتن این روش نگهداری غذا علایم دوباره فروکش کرد.
توی نت خوندم که به دفعات فریز کردن و داغ کردن مرغ پخته باعث سمی شدن مرغ و تغییر در بافت پروتئین اون میشه و همچنین فریز کردن و گرم کردن دوباره غذا به دفعات میتونه باعث رشد باکتری هایی مثل استافیلوکوک اورئوس - کلوستریدیوم پرفرنژس و باسیلوس سرئوس در غذا بشه بدون اینکه چندان مزه غذا تغییر بکنه.

نتیجه ای که از این تجربه گرفتم این بود که باکتری ای در بافت روده های ما خودش رو پنهان کرده که نسبت به آنتی بیوتیک ها مقاوم هست و سمی که این باکتری ترشح میکنه واکنش های آلرژیک رو در افراد ایجاد میکنه. البته این فقط یه نتیجه گیری شخصی و غیر علمی هست و الزاما درست نیست.

سئوال: مگه میشه یه باکتری خودش رو در بافت روده پنهان که و دیده نشه؟ آره، میشه
مگه میشه باکتری با آنتی بیوتیک های فعلی از بین نره؟ این هم میشه

دو سال پیش خبری از یک رسانه معتبر تلویزیونی منتشر شد مبنی بر اینکه محققین استرالیایی علت بیماری کرون رو که یک باکتری مخفی شونده در بافت روده و مقاوم به انواع آنتی بیوتیک ها هست کشف کردن و در حال تحقیق برای ساخت دارویی هستن که بتونه این باکتری رو از بین ببره. بیماری کرون بیماری ای هست که روده ها رو دچار زخم های موقتی اما عود کننده میکنه.

تا قبل از این کشف پزشکان در مورد علت بیماری غیر قابل درمان کرون سردرگم بودن و تئوری های مختلفی رو مثل مشکلات عصبی (دکتر ها وقتی علت چیزی رو نمیدونن به مشکلات عصبی نسبتش میدن!) و حمله سیستم ایمنی بدن به بافت روده عنوان میکردن. درست مانند تئوری هایی که درباره ای بی اس مطرح میشه.

دوستان شما هم اگر مایل بودین این آزمایش رو برای یک هفته روی خودتون انجام بدین و نتیجه اش رو اینجا بنویسین شاید کورسویی در تاریکی باشه.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: چهارشنبه خرداد 27, 94 1:53 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

دوست عزیز چن بار فریز کردن غذا برای کسانی که گوارش سالم هم دارن ضرره و همونطور ک خودتونم میدونین همون استاف ها و استرپ ها خودشون باکترهای مضرری واسه بدن هستن,چه برسه ب اینکه یه فرد ای بی اسی اینو بخوره
اگ من ب شخصه این ازمایشو انجام بدم قطعا ازشدت درد دارفانی رو وداع میگم یا کم کم بیمارستان بستری میشم
من ب دوستان و شما پیشنهاد میدم دیگ این ازمایشو تکرار نکنین
تغذیه سالم تو بیماریهای گوارشی بخصوص ای بی که علتش معلوم نیس خخخخخخخخیلی مهمه
شاد باشید....

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه خرداد 27, 94 10:34 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
افشین نوشته است:
........دکتر ها وقتی علت چیزی رو نمیدونن به مشکلات عصبی نسبتش میدن!........

جناب آقای افشین با این نتیجه گیری شما نتنها موافق نیستم بلکه آنچه عملا در جامعه وجود دارد در مراجعه بیماریان جسمی که بیماریشان ریشه فکری و عصبی دارد به روانپزشکان یه نوع ترس وجود دارد و دکترهای متخصص هم به دلیل بالا یا به هر دلیل دیگر از ارجاع بیمار به روانپزشک خودداری می کنند.

دکتر عنایت‌الّه شهیدی عضو انجمن روان‌شناسی ایران می گویند:

در واقع ذهن و بدن دو واحد مجزا نیستند که هر کدام به‌تنهایی بیمار شوند بلکه باید آن‌ها را دو جزء از یک واحدِ متحد به نام واحد ذهن-بدن دانست. از یک سو می‌دانیم که تمامی بیماری‌های به‌ظاهر جسمی، اثرات غیرقابل‌انکار بر ذهن و روان آدمی می‌گذارند و از سوی دیگر تمامی اختلالات به‌ظاهر روانی و عصبی، همیشه نشانه‌های واضحِ جسمی نیز دارند. رشته‌های عصبی، پیام‌هایی را از قسمت‌های مختلف بدن به مغز می‌برند و مغز نیز با استفاده از همین رشته‌های عصبی دستورات لازم را به اندام‌ها و اعضای بدن می‌فرستد. وقتی به هر دلیل (مثل فشارهای شدید روانی)، انتقال پیام‌ها در هر یک از دو سوی این ارتباط با اشکال مواجه شود، واحد ذهن-بدن بیمار می‌شود و بستگی به محل اختلال، علایم و نشانه‌های خاصی بروز می‌کند.

منبع: http://ibsgroup.ir/froum/viewtopic.php?f=61&t=73#p216

نظر من این ست که اگر به علم و روش های علمی اعتقاد داریم ( که من دارم) اجازه دهیم متخصصان کار خودشان را بکنند و ما حداکثر از آنها بخواهیم که به زبانی که ما هم متوجه شویم به ما هم بگویند مشکل چییست ؟ ریشه اش کجاست؟ و راه درمان یا پیشگیریش چه می باشد؟

هرچند که دکتر بی سواد هم داریم و دکتر باسواد هم. دکتر با وجدان هم داریم و دکتر بی وجدان هم. دکتر کودن هم داریم و دکتر باهوش هم.

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه خرداد 27, 94 12:39 am 
آفلاین
کاربر ساده

محل اقامت: خوزستان-بهبهان
سلام من با نظر افشین موافقم حدود شش ماه پیش وای خدا نصیب کافر نکنه شب گشنم بود مرغ نمیدونم ظهر بود یا مال روز قبل خوردم واااااااااااااای چنان حالم بد شد و از شدت درد به خودم میپیچیدم و چند دفه بالا آوردم رفتم بیمارستان اونجا رو گذاشتم تو سرم از بس گریه کردم :o :o :oops: :oops: مسکن و آرامبخش زدن یکم بهتر شدم فهمیدم که نه که علتش تنها مرغ بوده اما تشدیدش کرده و حالم بد شده. حدود دو سال پیش یکی از فامیلامون خوابگاهی بود از خونشون غذا درست میکرد فریزش میکرد میبرد خوابگاه(حدود 8ساعت راه بود) بعد مدتی شکم درد گرفت وحشتناک رفت دکتر گف غذای فریز شده نخور همش میکروبه خلاصه دگه غذای فریز شده نخورد بعدش کاملا خوب شد(البته فامیلمون ای بی اس نداشت) مشکلش فقط خوردن غذای فریز شده بود

بالا

عنوان پست: علت اصلی
پستارسال شده: پنج شنبه خرداد 28, 94 5:56 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

سوالی که اینروزها در ذهن من هست و زیاد بهش فکر می کنم اینه که چرا نورتریپ تیلین باعث کنترل آی بی من میشه ؟
(با مصرف 20 میلی نورتریپ، آی بی من تا حدود 80 درصد کنترل میشه.)
مهمترین جواب همون نظریه اشکال در ترشح سروتونین و دیگر هورمون ها عصبی است. ولی ممکن است که دلیل اصلی پشت همه این چیزها پنهان شده باشه و اینها همه معلول یک علت دیگری باشند!

بالا

پستارسال شده: جمعه خرداد 29, 94 12:21 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

اغلب دیده می شود که افراد باقی مانده غذای خود را فریز کرده و بعد مجدد آن را مصرف می کنند. اگر چه در برخی موارد، این کار اشکالی ندارد اما گاهی سلامت افراد را تهدید می کند. به گفته متخصصان نگه داری باقی مانده غذاها و گرم کردن مجدد آنها خطرات جدی را برای بدن به همراه دارد. واقعیت این است که برخی غذاهای خاص پس از دوبار گرم کردن هیچ گونه ارزش غذایی ندارد.
۱- سیب زمینی
این ماده غذایی ارزش غذایی بالایی دارد و برای بدن مفید است. اما اگر سیب زمینی برای بار دوم گرم شود، ارزش غذایی خود را از دست می دهد و دربدن ایجاد سم می کند. :!:
۲ - اسفناج
گرم کردن مجدد اسفناج می تواند بسیار خطرناک باشد؛ این سبزی حاوی درصد بالایی نیترات است که پس از گرم کردن مجدد به نیتریت تبدیل می شود که سرطان زاست. اسفناج را بلافاصله پس از پختن مصرف کنید.
۳ - مرغ
خوردن گوشت مرغ پس از یک روز می تواند بسیار خطرناک باشد چرا که ترکیب پروتئین تغییر می کند و باعث بروز مشکلات گوارشی می شود. از آنجا که مرغ نسبت به گوشت از پروتئین بیشتری برخوردار است، بهتر است به طور سرد مصرف شود. اگر لازم باشد بهتر است در دمای کم و در طولانی مدت گرم شود.
۴ - کرفس
این سبزی کاربرد زیادی در پخت سوپ دارد. کرفس حاوی نیترات است و در صورت گرم شدن مجدد به ماده خطرناک تبدیل می شود لذا اگر در پخت سوپ از آن استفاده می کنید، به هنگام مصرف دوباره کرفس آن را جدا کنید.در پایان باید گفت که حتی نوع گرم کردن غذا نیز بسیار حائز اهمیت است چرا که امروزه افراد به طور چشمگیری از مایکروویو برای گرم کردن و پخت غذای خود استفاده می کنند و غافل از عوارض آن هستند.
۵ - قارچ
این ماده غذایی یکی از شناخته شده ترین مواد است که تحت هیچ شرایطی نباید برای دومین بار گرم شود، چرا که ترکیب پروتئین آن پس از گرم شدن دوباره تغییر خواهد کرد و مشکلات گوارشی برای فرد به همراه خواهد داشت. در صورت لزوم سرد مصرف کنید.
۶ - تخم مرغ
این ماده غذایی زمانی که در معرض دمای بالا قرار می گیرد، در بدن سم ایجاد می کند. :?: گفتنی است که این اتفاق شامل غذاهایی که در پختشان از تخم مرغ استفاده شده است، نمی شود. :!: از گرم کردن مجدد تخم مرغ بپرهیزید.
(آرش: در کیک و بیسکویت، تخم مرغ در معرض دمای بالا قرار می گیرد و کلسترول زرده آن اکسیده می شود. این هم یک دلیل دیگر برای نخوردن کیک و بیسکویت.)
۷ - چغندر
این سبزی حاوی نیترات است و برای سلامتی مفید است. مصرف چغندر پس از گرم کردن دوباره خطرناک نیست اما بهتر است که به صورت سرد مصرف شود.
برگرفته از: باشگاه خبرنگاران

بالا

پستارسال شده: یکشنبه خرداد 30, 94 2:13 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سیب زمینی‌ رو من شده فردا گرم کردم اتفاقی‌ نیفتاده! حالا نمیدونم منظور از سمّ چیست!

بالا

پستارسال شده: شنبه تیر 5, 94 12:33 am 
آفلاین

سلام (سمی که این باکتری ترشح میکنه واکنش های آلرژیک رو در افراد ایجاد میکنه.)
مگه شما هم اینطوری هستی
من به هر دکتر اینو گفتم خندش گرفت و گفت خیالاتی شدی حتی اینجا هم مطرح نکردم فکر کردم فقط من اینطوریم

بالا

پستارسال شده: جمعه مرداد 2, 94 9:29 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام.من 9 ساله ای بی اس از نوع فقط بی اختیارییه خروج گاز دارم که وقتی شروع میشه دیگه مستمر ادامه داره. رژیم غذایی هم رو من اثر چندانی نداره چون باید کم بخوری و مواد نفخ اورم نخوری.مگه میشه همیشه اینقدر کم خورد برا مواقع ضروری کارامد بوده برام. .ای بی اس من از دوران دانشگاه وبه نظر خودم با مصرف غذاهای رستوران دانشگاه که معلوم بود تو غذاها بهداشت رعایت نمیشه شروع شد.من عقیده دارم مثل اقای افشین که مشکل ای بی اسی ها برمیگرده به وجود باکتری هایی تو روده که وقتی این باکتریها از بین میره حالمون خوب میشه.دارویی که این باکتریها رو از بین ببره برا همیشه باید پیدا بشه.کسایی که میگن مشکل عصبی داره دستگاه گوارشیمون مثل دکتر خودم به نظرم اشتباه محضه؟استرس واضطراب حالت دفع گاز رو بیشتر میکنه ولی باید قبلش یک ماده تحریک کننده ای تو بدن باشه مثلا غذا خوردن یا به مدت طولانی غذا نخوردن.نباید بیماریمون رو بزرگ کنیم باید دنبال دارویی باشیم که رو این بیماری اثر داره و تا حالا پیدا نشده .طب سنتی هم میتونه کمکمون کنه.یک انتی بیوتیک که اخیرا دکتر برای بیمارییه دیگه بهم داده رو دارم امتحان میکنم تا حالا که جواب داده نتیجش رو در طی چند روز اخیر مییام و مطرح میکنم.من اغلب پستهایه شما دوستان رو خوندم وخودم خیلی مسرم که درمانی برای بیاختیاری پیدا کنم چون این بیماری خیلی اذیتم میکنه.لطفا اگه کسی هست که فکر میکنه شروع بیماریش با خوردن غذاهایه الوده به میکروب شروع شده یا عقیده داره باکتری تو روده هست که نقشی تو این بیماری داره بیاد ونظر بده

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مرداد 4, 94 1:09 pm 
آفلاین
کاربر ساده

محل اقامت: خوزستان-بهبهان
والا من فکر میکنم منشا اش اعصاب و استرس و اظطراب ئ ناراحتی بوده حداقل واسه من یه نگاه که به گذشتم میکنم میبینم چیزی جز اینها نبوده البته مسلما غذا هم تاثیر داره اما واسه من اعصاب و استرس بیشتر بوده تا غذا من کافیه از چیزی ناراحت بشم دگه آی بی ای داغونم میکنه یادمه سوم رانمایی بودم تو ماه رمضون حالم بد شد رفتم دکتر گکفت خانم شما معدت عصبی و فکریه

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 25 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید