انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 10:30 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 11 پست ]  به صفحه برو 1, 2  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: جمعه بهمن 18, 92 10:15 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
اگر اشتباه نكنم امروز سالگرد تاسيس اين فروم است. اول از همه از زحمات دوست خوبمون عباس بابت ايجاد اين فروم تشكر مي كنم.
اين فروم ميتونه به كساني كه تازه دچار اين بيماري شدند اطلاعات خوبي بده و اونها مثل خودمون سردرگم نشن. همچنين اين فروم تونسته مكان خوبي براي تبادل نظر بين كساني باشه كه سالها دارن با اين سندرم دست و پنجه نرم مي كنن. من خودم چيزهاي زيادي از اين فروم ياد گرفتم.
سالگرد تاسيس انجمن بچه هاي اي بي اس مبارك.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: جمعه بهمن 18, 92 1:55 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
احسنت آقا آرش..چه دقت نظری..
منم به نوبه ی خودم از ادمین عزیزمون عباس جان تشکر میکنم.. لطف بزرگی درحقمون کردن..
واقعا دردل کردن ب دوستای همدردمون و استفاده از تجربیات همدیگه خیلی موثر بوده برامون..
برقرار باشین

بالا

پستارسال شده: جمعه بهمن 18, 92 4:51 pm 
آفلاین

با سلام
من هم اولین سالگرد تاسیس فروم بچه های ای بی اس رو تبریک میگم! واز عباس آقا هم بابت راه اندازی اینجا متشکرم .
امیدوارم این حضورمون توی فروم علاوه بر همدردی با هم بتونه مسیری باشه برای ارايه دستاوردهای جدید علمی &که
به درمان یا حداقل حضور بهتر توی اجتماع کمک میکنن.باز هم به امید روزی که همگی خوب شیم
و دیگه از این فروم خاطره بازیش برامون به یادگار بمونه.من خیلی وقته که با بچه های ای بی اس همراهم
(هم به وبلاگ سرمیزدم و هم به فروم) و حدودچهار ماهه که توی فروم عضوم ولی متاسفانه تا حالا نتونستم بیام
اینجا تا با هاتون آشنا بشم& انشاالله از این به بعد سعی میکنم که فعالیتم رو تو فروم باکمک شما بیشتر کنم.
این هم یه شاخه گل ناقابل تقدیم شما دوستای گلم@->-

بالا

پستارسال شده: جمعه بهمن 18, 92 5:26 pm 
آفلاین
کاربر ساده

محل اقامت: مشهد/26 ساله/ مجرد
من هم، هر چند مدت کوتاهیست که به عضویت اینجا در آمدم، سالگرد تشکیل انجمن مجازی آی بی اسی ها رو تبریک میگم، به ویژه به ادمین، آقای عباس.
امیدوارم تا سالگرد بعدی، از اونجایی که بیشتر راه حل ها نوعی جلوگیری هستند نه درمان، درمان قطعی این بیماری کشف بشه و همه ما سلامتی مان رو بدست بیاریم. به امید اون روز...

بالا

پستارسال شده: جمعه بهمن 18, 92 6:03 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام
من هم سالگرد تاسیس فروم بچه های ای بی اس رو اول به داداش عباس عزیز بانی فروم و بعد به تمام دوستان عزیز که در این فروم عضو هستند تبریک میگم.و آرزو میکنم همه ما به هر مدلی از ای بی اس که دچار هستیم بزودی از طرف پروردگار مهربان شفای عاجل نصیبمان شود
همین طور که در اولین سال تاسیس فروم خبر سلامتی مرضیه جون رو شنیدیم امیدورارم که در دومین سال تاسیس فروم خبرهای خوبی از درمان و سلامتی کامل دیگر دوستان بشنویم.به امید سلامتی همه دوستای خوب ای بی اسیم.

بالا

پستارسال شده: جمعه بهمن 18, 92 11:06 pm 
آفلاین
کاربر فعال

سلام
عباس جون به خاطر روح ودل بزرگت گه امروز توی جامعه اطراف من کم دیده میشه تبریک بگم!
عباس جون متشکریم....

بالا

پستارسال شده: شنبه بهمن 19, 92 1:20 pm 
آفلاین
کاربر فعال

سلام به همه دوستان عزیزم
در ابتدا جا داره که از ادمین محترم ، آقا عباس برای لطف بزرگی که به ما کردند و موجب خیر شدند و اینجا را تاسیس کردند کمال قدردانی و تشکر را داشته باشم ،که بانی خیر شدند که ما دور هم جمع شویم و از اطلاعات همدیگر استفاده کنیم و باعث دلگرمی هم باشیم ، سالگرد تاسیس فروم بچه های آی بی اس را تبریک عرض میکنم .
امیدوارم که به زودی خبر خوش سلامتی کامل تمامی افراد را بشنوم ،با آرزوی موفقیت و سلامتی برای همه دوستان آی بی اسی

بالا

پستارسال شده: شنبه بهمن 19, 92 7:13 pm 
آفلاین
Admin

سلام به همه دوستای گلم
بچه ها شرمندم نکنید تو رو خدا، این ایده همه دوستان بود که یه فروم داشته باشیم
امیدوارم به قول دوستان توی سال دوم یه درمان قوی تر و موثر تر برای این درد ای بی اس پیدا بشه
هدف اصلیمون از ایجاد این فروم این بود که بچه هایی که ای بی اس دارن بتونن تجربیاتشون را اینجا ثبت کنن تا بقیه استفاده کنن که خدا رو شکر تا حدود زیادی به هدفمون رسیدیم، من روزای اولی که به مشکل ای بی اسم پی بردم هر چی توی سایتای فارسی گشتم چیز به درد بخوری پیدا نکردم واسه همین احساس کردم کمترین کاری که از دستم برمیاد اینه که یه سایت یا وبلاگ واسه آشنایی و جمع شدن دوستان ای بی اسی دور هم درست کنم
ببخشید زیاد حرف زدم
همتونو دوس دارم

بالا

پستارسال شده: یکشنبه بهمن 19, 92 12:08 am 
آفلاین
کاربر فعال

سلام ب همه ی دوستان
یک ساله شدن فروم رو تبریک میگم و تشکر ویژه ای دارم از ادمین سایت آقا عباس گل که این انجمن رو راه اندازی کردند که همگی ما بتونیم از تجربیات همدیگه استفاده بکنیم ....ایشالله که هر چه زودتر همه مون با یاری یکدیگر ب بهبودی کامل دست پیدا کنیم.....همه تون برقرار باشید ;)

بالا

پستارسال شده: سه شنبه بهمن 22, 92 12:13 pm 
آفلاین
کاربر بسیار فعال

سلام
منم به سهم خودم سالگرد تاسیس فروم رو هرچند دیر! تبریک میگم و همچنین تشکر ویژه و سپاس فراوان فراوان ...به داداش گل ما بابت همه تلاش و زحماتشون اجرشون با خدا
به امید سلامتی و موفقیت همه انسان ها

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 11 پست ]  به صفحه برو 1, 2  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید