انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 1:16 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 16 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2
نویسنده پیغام
پستارسال شده: سه شنبه دی 1, 94 7:14 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
این را هم عرض کنم که :

1- برای شروع ورزش هیچ وقت دیر نیست.

2- دانشمندان اخیرا دو نوع سن را برای انسان تعریف کرده اند: اولی سن بیولوژیک یا سن بدن و دومی همان سن تقویمی خودمان . برای مطالعه بیشتر در این ضمینه به لینک زیر مراجعه فرمایید.

http://aerobic.blog.ir/post/69

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: چهارشنبه دی 2, 94 11:06 am 
آفلاین
کاربر ساده

به هرحال من در رشته ای تحصیل کردم که علاقه خاصی بهش داشتم و دارم. هر انسانی علایقی داره که وارد اون رشته یا حرفه میشه و در درجه بعد به عنوان یک شغل بهش نگاه میکنه و کم کم تشخص اجتماعی و موارد دیگه بهش اضافه میشه. میخوام اینو بگم که این روند طبیعی رو که در ظاهر ساده هم به نظر میاد هزاران عامل باعث میشن هر مرحله ش یا کند پپیش بره یا اصلا نشه ادامه داد و ناگزیر مسیر دیگری رو انتخاب کرد.
البته من معتقدم همه نباید و نمیتونن ادامه تحصیل بدن. چه بسا یک مهندس تجربی و کاری خیلی بهتر از تحصیلکرده هاش در شغلش ظاهر شده.
ولی من به شدت به درس علاقه داشتم و مخصوصا به رشته م. نه به مدرک دکترا.
قطعا ضعف هایی داشتم ولی به هیچ عنوان به اطرافیانم اجازه ندادم روی تفکر من تاثیر زیادی بگذارن. من قبل از کمال طلبی، تنوع طلب هستم و این ویژگیم باعث شده هیچوقت ناامید یا افسرده نشم. جالبه که اطرافیان منو شاد و با روحیه میدونن!!
ناامید نیستم به هیچ وجه و از این که در این انجمن حضور داریم و سعی می کنیم به هم کمک کنیم خیلی خوشحالم.
حتما کتاب هارو مطالعه می کنم . متشکرم.

بالا
 پروفایل  

پستارسال شده: جمعه دی 11, 94 10:05 pm 
آفلاین
کاربر فعال

حتما بعضی از آدم هارو دیدید که خیلی مقاوم هستند و به اصطلاح جان سخت هستند و اصلا هم به فکر خودشون نیستند و در سخت ترین شرایط هم روال زندگی شان را ادامه میدهند بدی ماها که ای بی اسی هستیم میدونید چیه اینه که دنیا رو بیش از حد جدی گرفتیم و ازش انتظار خوبی و خوشی داریم در صورتیکه کلا شالوده این دنیا درد و رنج است ماها پر از حسرت زیستنیم شاید به خاطر این باشه که تغییراتیکه در مغز بوجود میاد باعث احساس لذت کمتر از زندگی و شادکامی کمتر و زود رنجی و شکنندگی ما میشه ولی با همه این شرایط بیش از حد برای سلامتی خودمون نگرانیم و به هر دری میزنیم که شاید بهتر شیم و زندگی کردن را هم بعضی مواقع فراموش میکنیم آنقدر که به فکر سلامتیمون هستیم کاشکی یکم شیوه درست زندگی کردن رو یاد میگرفتیم

بالا

پستارسال شده: یکشنبه دی 13, 94 4:43 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
alirezzads213 نوشته است:
.......
- ماها پر از حسرت زیستنیم شاید به خاطر این باشه که تغییراتیکه در مغز بوجود میاد باعث احساس لذت کمتر از زندگی و شادکامی کمتر و زود رنجی و شکنندگی ما میشه ولی با همه این شرایط بیش از حد برای سلامتی خودمون نگرانیم و به هر دری میزنیم که شاید بهتر شیم و زندگی کردن را هم بعضی مواقع فراموش میکنیم آنقدر که به فکر سلامتیمون هستیم کاشکی یکم شیوه درست زندگی کردن رو یاد میگرفتیم

جانا سخن از زبان ما می گویی.

من هم معتقدم مشکل من و امثل من این است که "مهارت های خوب زندگی کردن" را بلد نیستیم. یک بیماری مثل آی بی اس سراغم آمده که اتفاقا هیچ عوارض جسمانی دیگر ندارد. . دو راه پیش رو دارم:

1- "زانوی غم به بغل گرفتن" و "آرزوی های خود را به باد فنا دیدن" و "چرا من گفتن" و " برنامه هایم نقش بر آب شد گفتن"

2- مطابق با شرایط جدید " برنامه ریزی دوباره کردن" ، " اهداف را عوض کردن" ، " یافتن مسیرهای جدید برای رسیدن به اهداف" ، " برنامه ریزی برای لذت هر چه بیشتر از زندگی"

من 16 سال راه حل اول را رفته ام و به هیچ چیز نرسیدم. 1.5 سال است راه دوم را انتخاب کرده ام مسیرهاهای جدید در زندگی یافته ام تازه دارم معنی لذت بردن از زندگی را می فهم. یاد می گیریم که همه چیز دست خودم است. فقط به یک چیز احتیاج دارم. شناخت هر چه بیشتر خودم. و اینکه انسان یعنی انتخاب هایش. در هر لحظه ما انتخاب هایی می کنیم این انتخاب های ما نشانگر افکار ما هستند شناختن منشا این افکار و اینکه چرا من در یک لحظه از میان انتخاب های گوناگون ، انتخاب خاصی را انجام می دهم بیسار لذت بخش است و همچنین آرامش بخش. که اتفاقا کمک می کند که انتخاب های بهتر نیز انجام دهم.

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه دی 13, 94 10:31 pm 
آفلاین
کاربر فعال

جناب آشنا تا حالا فکر کردید که چه اندازه خودتونو دوست دارید یا تا چه اندازه رضایت از خودتون دارید من معتقدم انسان هایی که از خودشون راضی هستند و رضایت از خود دارند دارای سلامت روان بالاتری هستند چون رضایت از خود باعث انگیزه زندگی در شخص میشه و باعث میشه تلاش و کوشش را بیشتر کند و کمتر آیه یاس بخونه برای خودش و زندگیش انسان هاییکه از خودشون راضی هستند کمتر افسرده میشن من اینا رو از جایی مطالعه نکردم فقط و فقط تجربیات خودمه دلم میخواد شما هم نظر تو نو بگید خوشحال میشم در مورد رضایت از خود چقدر از خودتون راضی هستید تا حالا بهش فکر کردید :?:

بالا

پستارسال شده: شنبه دی 19, 94 11:43 pm 
آفلاین
کاربر فعال

البته این نکته هم ناگفته نمونه کنترل هیجانات چه مثبت چه منفی بسیار مهم است و میتونه باعث حال خوب یا بدتر شدن بشه همون هوش هیجانی که اقای آشنا می فرمایند واقعا همون یک باریکه باشما صحبت کردم بسیاری چیز یاد گرفتم امیدوارم مثل شما آقای آشنا بتونم بدون دارو بهش غلبه کنم و بهتر بشم برام دعا کنید این شیوه غلط زندگی رو خودم برای خودم ساختم و خودم هم باید برای درست کردنش تلاش کنم دنبال مقصر گشتن هم فایده ایی نداردخودتونو دست کم نگیرید باید به توانایی های فردی خودتون اعتماد داشته باشید تا درست زندگی کردن رو یاد بگیرید و از زندگی لذت ببرید

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 16 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید