انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 1:14 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 24 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: چهارشنبه فروردین 12, 94 8:38 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

ساناز جان منفی فکر نکن بیخیال باش شاید اونا چیزی بن چندروز دیگه خودشون پشیمون بشند
بیمحلی بذار
یه سر بزن اینجا شاید کار به صورت دور کاری و تو خونه گیر بیاری .حقوقش خوبه بتونه روزی 50 تا مطلب بزنی هر مطلب 400 تومن میشه روزی 20 تومن در ماه 600 هزار تومن . میدونم کمه ولی برای ما چاره ای نیست

http://estekhdam.pardad.ir/N_8972.aspx

http://www.webhostingtalk.ir/forumdispl ... eb3306bfaf
یا

http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=138461

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: چهارشنبه فروردین 12, 94 10:39 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
ممنون نور امید جان یدونه مترجمی پیدا کردم ولی اونقدر سریعو قوی نیس ترجمم نمیدونم قبولم کنن یا نه ب اینم سر میزنم خیلی ممنونم ازت.من خیلی وقته دیگه باهاشون کاری ندارم ولی اونا کماکان میازارن حرفاشون کم بود فیزیکیش کردن باورم نمیشه اینقدر بدبختم .خدایا بدادمون برس.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه فروردین 12, 94 11:23 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

ساناز عزیزم مطلبمو ویرایش و بخشیش رو حذف کردم.
عزیزم نترس دستمزدتو از کمتر شروع کن حواست هم باشه پولتو نخورند دفعه اول هفته ای تسویه کن مطمئن بشی اینا حقوق بریز هستند بعد برو تا ته خط سفت و سخت بچسب به کار

من خیلی مغرورم نمیدونم غرور بهش میگن یا هرچی دیگه ولی زیر بار اینکه از خانواده یا به اصطلاح شوهرم یک قرون بخام نمیرم بمیرم از کسی قرض نمیگیرم .بدون همیشه بدتر از تو هست . خدا رو شکر کن گاهی مشکلات برای اینه که خدا میخاد بهت فرصتی بده قویتر بشی .

آخرین بار توسط نور امید در جمعه فروردین 14, 94 10:36 am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: جمعه فروردین 13, 94 12:50 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

من مثه تو نیستم اگه قراره دو دنیام جهنم شه دو دنیای اینارم جهنم میکنمزاییدن خودشون زاییدن از اسمون که نیافتادم.توام مثه من باش من خیلی بدتراشو کشیدم ولی اینجا جا گفتن نیست.نزار راحت بهت ظلم کنن.اونا مگه نزاییدنت؟یارو بچش عقب موندس تا اخر عمرش بچه گندشو میشوره ما که ازین زحمتا نداریم.کوتاه نیا اگه اذیتت میکنه شوهرت جدا شو.دیه کتکتم بگیر ماها که ابرومونم رفته.حقتو بگیر.

بالا

پستارسال شده: جمعه فروردین 14, 94 8:44 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
sanaaaz1 نوشته است:
من مثه تو نیستم اگه قراره دو دنیام جهنم شه دو دنیای اینارم جهنم میکنمزاییدن خودشون زاییدن از اسمون که نیافتادم.توام مثه من باش من خیلی بدتراشو کشیدم ولی اینجا جا گفتن نیست.نزار راحت بهت ظلم کنن.اونا مگه نزاییدنت؟یارو بچش عقب موندس تا اخر عمرش بچه گندشو میشوره ما که ازین زحمتا نداریم.کوتاه نیا اگه اذیتت میکنه شوهرت جدا شو.دیه کتکتم بگیر ماها که ابرومونم رفته.حقتو بگیر.

موافقم، این جور فکر کردن بهتره.

بالا

پستارسال شده: جمعه فروردین 14, 94 9:00 am 
آفلاین
کاربر فعال

ساناز خانم شما بهتره جراحی انجام ندی جراحی عوارض خودشو داره فکر نکن جراحی انجام بدی معجره می شه به نظر من اصلا چرا باید انقدر نفخ ایجاد بشه که مقعد بتونه نگهداره یا نتونه

آخرین بار توسط نورا در جمعه فروردین 14, 94 9:24 pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: جمعه فروردین 14, 94 10:50 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

الان همه فشار زندگی عصبیشون کرده یکی مثه مارو پیدا میکنن اینقد اذیتش میکنن اینا که کمترین مشکلاتمونه و اینکه من اماده عملم عوارضشم واسم مهم نیس من علت بی اختیاریمو یبوست میدونم نه ای بی اسم.اره ای بی اسم از اعصابمه مطمعنم.اما بی اختیاریمو فقط علتشو یبوست مداوم نگه داشتن طولانی مدفوع تو تمام ساعتهای مدرسم میدونم.ای بی اس درد روحه متاسفانه کسی دردشو نمیفهمه چون علایم بالینی نداره درد سرو رودرم که میگن عادیه بکش.کاش ی کمپ واس ماها میزدن.الان از خونه پرتم کنن بیرون ادمخیرم نگهم نمیداره هیچکی حوصله بو بدو نداره.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه فروردین 16, 94 7:01 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام من هم خانوادم دارن بهم فشار میارن که چرا درس نمیخونی.مطمعنم تا دو سه سال دیگه انتظار دارند برم سر کار.خیلی حالم گرفته هست.حتی بهترین روزهام هم شبیه روزهای متوسط دیگران نیست.
چند روز پیش عروسی دختر عمم نرفتم.روز سیزده هم توی خونه موندم.....
کمر درد گرفتم از پس پشت کامپیوتر نشستم چشمهام هم داره نابود میشه.فکر کنم اخرش رو میز کامپیوترم کپک میزنم میمیرم.
بزرگترین موفقییات این روزام هم اینه که وقتی میرم مغازه یا جاهای دیگه ال جیم شروع نشه.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه فروردین 18, 94 1:36 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

ساناز جان اگر دنبل کار میگردی که با شرایط ال جیت بخونه چرا تو خونتون کار نمیکنی؟ جوابگوی تلفن در منزل باش . منشی خونگی . ماهی 800 هم حقوقشه به بالا
http://estekhdam.pardad.ir/G_22.aspx

این سایت استخدامیهای روزانه و غیر روزانه رو منتشر میکنه دیگه نیازی نیست هی بری روزنامه همشهری و..بخری
http://estekhdam.pardad.ir/N_9059.aspx

سر بزن به لینک بالا منشی تلفنی تو خونه خودتون بشو نیازی نیست از خونه بری بیرون فقط تلفن جواب میدی تو خونه همین. بیرونم خواستی بری تلفنو دایورت میکنی

بالا

پستارسال شده: سه شنبه فروردین 18, 94 10:49 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

ممنون نور امید جان ببینم میتونم جورش کنم

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 24 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند