انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 2:39 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 95 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: جمعه مهر 19, 92 3:06 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

فقط اگه میشه تاثیراتشو به ما هم بگو

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: دوشنبه مهر 22, 92 2:11 pm 
آفلاین
کاربر فعال

سلام سایه روشن جان چشم حتما ، ممنون خیلی کامل بود عزیزم :*
گلم شما همشو رغایت میکنی ؟ خیلی سخته مخصوصا اگه بخوای روغن غیر از این روغن مایع ها خورد مثلا روغن زیتون خیلی بوی بدی میده ، برای شما جدا غذا درست میکنن ؟ چون همه حاضر نیستن مث ما غذا بخورن ؛ میشه بعضیاشو رعایت نکرد بغضی مواردی که خیلی تاثیرش ملموس نباشه :)

بالا

پستارسال شده: دوشنبه مهر 22, 92 4:54 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام این فقط نکات ابتدایی که ادمای سالمم باید رعایت کنن خودم رژیم سفت و سختری دارم اوایل خیلی سخته یه اراده محکم می خواد تا ادامش بدی وگرنه خسته میشی و ول میکنی روغن زیتون جزء بهتریناس (روغن زیتون شمال خیلی خوبه)هیچ جایگزینی هم نداره این رژیم حداقل فایده ای که داره اینه که بیماری های دیگه ای نمیگیری من این بیماریمو درمان میکنم هر جوری که شده بهتره از اینه که دست روی دست بذارم به امید این دکترای احمق. تموم مشکلاتم حل شده فقط بی اختیاری که اونم 50 درصد خوب شده بازم تلاشمو میکنم هر راهی رو امتحان میکنم اگه از اول مواظب سلامتی مون بودیم این بلا سرمون نمیومد که جونی مون به باد بره .عزیزم چی رو میخوای حذف کنی کدومش برات سخته از حجم غذات کم نکن که وزن کم کنی یا دچار ضعف بشی یه بیماری دیگه اضافه بشه فقط غذا هارو جایگزین کن در طول روز از چای بابونه شیر بادام (مخلوط بادام عسل و اب ) شیر گردو (اب و عسل و گردو ) چای میوه ای البته طبیعیش مخلوط کنجد و عسل مخلوط شیره و ارده که عالیه وارده با خرما یا شیره ی خرما ویا مخلوط روغن زرد باعسل یا شیره شب ها هم یه سیخ کباب گوشت گوسفند .خلاصه باید به خودت برسی مخلوط سنبل الطیب و گل گاوزبان هم ارامبخش خوبیه.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه مهر 22, 92 4:57 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

فکر متمرکز مثبت یادت نره شاید تو حال الانت تاثیری نداشته باشه ولی صد در صد ایندتو میسازه

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مهر 24, 92 8:01 pm 
آفلاین
کاربر فعال

سایه روشن نوشته است:
سلام این فقط نکات ابتدایی که ادمای سالمم باید رعایت کنن خودم رژیم سفت و سختری دارم اوایل خیلی سخته یه اراده محکم می خواد تا ادامش بدی وگرنه خسته میشی و ول میکنی روغن زیتون جزء بهتریناس (روغن زیتون شمال خیلی خوبه)هیچ جایگزینی هم نداره .تموم مشکلاتم حل شده فقط بی اختیاری که اونم 50 درصد خوب .عزیزم چی رو میخوای حذف کنی کدومش برات سخته از حجم غذات کم نکن که وزن کم کنی یا دچار ضعف بشی یه بیماری دیگه اضافه بشه فقط غذا هارو جایگزین کن

مرسی عزیزم ؛ مثلا نمیتونم مرغ خانگی بخورم از بیرون تهیه میکنیم ، آخه خیلی محدودیت غذایی ایجاد کردی عزیزم ؛ شما خورش و اینا هم میخوری ؟ میشه برنامه یه روزتو بگی چیا میخوری؟ با رعایت رژیم غذایی بی اختیاریت خیلی بهتر شده؟ ممنون میشم غذاهایی که میخوری رو لطف کنی بگی .
انشاا... هممون زودتر خوب شیم ؛ منم دلم میخواد برای سلامتیم هرکاری میتونم بکنم اما من تقریبا تمام زندگیم درگیرش بودم خودمو از خیلی چیزا چند سال محروم کردم میدونی یه کم خسته شدم اما ادامه میدم تا سلامتی کامل :)

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه مهر 25, 92 1:32 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام تموم بیمارهای ای بی اسی باید رژیم غذایشونو رعایت کنن چه دارو مصرف کنن یا نکنن توی این رزیم هیچ محدودیتی وجود نداره فقط باید غذاهای مفید و با ارزش تغذیه ای پیدا کنی و مصرف کنی. من از اردیبهشت بعد از این که رفتم پیش یه دکتر طب سنتی سعی کردم غذا خوردنمو اصلاح کنم الان اینقدر راضیم که تا اخر عمرمم این رژیمو ادامه میدم چون احساس میکنم حالم واقعا داره هر روز بهتر و بهتر میشه من از نظر اجابت مزاج مثل ادمای سالم شدم نه اسهالم نه یبوست.شما نمی تونی از اول مثل رژیمی که من دارم شروع کنی باید کم کم اون مواد مضر رو ترک کنی من ناهارو حذف کردم اما شما نمیتونی اینکارو کنی چون حتما وزن کم میکنی .این مرغ های بازاری هورمو نی هستن واسه همین میگن نباید بخوری خوب به جاش از گوشت گوسفند استفاده کن . اره درکت میکنم مخصوصا یه ماه اول خیلی سخته من جوش می اوردم میگفتم اخه من چی بخورم همه چی رو میگن مضره پس چی خوبه اما الان راه افتادم .برای صبحانه میتونی ارده شیره یا ارده خرما بخوری یا اگه ارده نداشتی کنجد رو با عسل طبیعی قاطی کن بخور برای شام که باید سر شب باشه ابگوشت یا کباب یا حلیم .ناهار هم قرمه سبزی یا قیمه .روز ها در مورد غذاهای مفید تحقیق کن کم کم راه میوفتی.فقط هیچ وقت غذاتو با عجله نخور یواش یواش لقمه هاتو کوچولو بردار اندازه لقمه های یه بچه ی 4 ساله بخش خیلی زیادی از نفخ و سنگینی بعد غذا بخاطر هوایی که بهمراه غذا میخوریم . اون داروی گیاهی عسل عرق نعنا و بارهنگ رو 40 روز مصرف کن نه بیشتر اخه رو رحم تاثیر داره .من قطره ی دایمتن رو هر 8 ساعت 20 قطره مصرف میکنم و کبسول فمی لاکت رو بهمراه یه قاشق ماست دو ساعت بعد صبحانه خیلی خوبه تو کاهش نفخ.قطره ی هایپیران رو حتما صبح ناشتا بخور ساعت 6ونیم من نخوردم راستش نمی دونستم تازگی از یکی از دکترای طب سنتی شنیدم راه درمان کولیت عصبی نوع یبوست همین قطره هستش

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه مهر 25, 92 1:39 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

الان فصل انار وانگوره ابشون رو بگیر و بخور انار رو با دونه هاش نخور چون یبوست زاست انگورهم هضمش سنگینه بهتره ابشو بگیری و بخوری راستی هیچ وقت انار ترش نخور حتما شیرین باشه انار ترش برای ما مضره
نگار خانوم یه سوال شما کم خونی هم دارین؟

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه مهر 25, 92 4:43 pm 
آفلاین
کاربر فعال

سایه روشن نوشته است:
الان فصل انار وانگوره ابشون رو بگیر و بخور انار رو با دونه هاش نخور چون یبوست زاست انگورهم هضمش سنگینه بهتره ابشو بگیری و بخوری راستی هیچ وقت انار ترش نخور حتما شیرین باشه انار ترش برای ما مضره
نگار خانوم یه سوال شما کم خونی هم دارین؟

سلام عزیزم
خیلی لطف کردید ممنون از توضیحاتتون منم سعی میکنم بیشتر رعایت کنم راستی قطره ای که گفتین با دو تا قرص نورتریپتیلین 25 و تری فلوئوپرازین که تداخل نداره؟ چون این دو تا قرصو قبل از خواب میخورم ؛ درسته کم خونی هم دارم قبلا شدید بود اما به مرور بهتر شد چند وقتی هم فولیک اسید براش استفاده میکردم اما هنوز کم خوبی رو دارم . راه پیشنهادی برای کم خونی دارید ؟

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه مهر 25, 92 6:49 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام نگار جون واسه این پرسیدم که چند نفری که ای بی اسی هستن و من میشناسمشون هم کم خونی دارن شما فکر نمی کنی ارتباطی بین این دو بیماری باشه ؟نمی دونم شایدم نباشه راجع به درمانش 3 نوع کم خونی داریم یکیش انمی فقر اهن هستش که باید شبی یه سیخ کباب گوشت گوسفند بخوریم کم خونی من همین فقر اهنه از وقتی یادمه کم خونی داشتم .نورتوپیتیلین 10 که میخوردم یبوست میشدم برا شما اینطوری نیست؟نه تداخل نداره بروشورشو که خوندم نوشته بود عوارضم نداره بهتره استفادش کنی اگه دیدی تاثیر نداره مصرف شو قطع نکن ادامه بده این همون دایمیتیکونه که اکثر پزشکها قرص جویدنی شو برای کاهش نفخ میدن اما این فعال شدشه که سریعتر جذب میشه اثرشم خیلی بیشتره

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه مهر 25, 92 6:58 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

نگار جون از یه دکتر طب سنتی شنیدم گلابی برای سلامت معده و روده و رکتوم و راست روده خیلی خوبه دو سه ماهی امتحانش میکنم اگه تاثیری داشت بهت میگم الان دارم شبی یه دونه قبل خواب میخورم .یه چیزی رو یادت نره بعد غذا اصلا میوه نخور میوه رو حتما با معده ی خالی بخور چون شنیدم خوردن میوه بعد غذا خلط فاسد ایجاد میکنه

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 95 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com