انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:50 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 13 پست ]  به صفحه برو 1, 2  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: شنبه بهمن 26, 92 3:15 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
چون مشکلات مربوط به ادرار بطور پراکنده در تاپیک های مختلف مطرح شده بود این تاپیک را ایجاد کردم.
خیلی از دوستان مشکلات ادراری هم دارند که در مورد ارتباطش با ای بی مواردی که به ذهن من میرسه:

- یکی از فرضیه ها اینه که در روده ما بیش از حد نرمال باکتری وجود داره(sibo) که نوعی عفونت به حساب میاد. شاید این عفونت به کلیه و مثانه هم منتقل میشه و باعث این تکرر ادرار.
در این مورد شرکت زیست تخمیر محصول پروبیوتیکی داره که برای خانم ها بخصوص مفید باید باشه. (لاکتوفم)
http://www.zisttakhmir.com/%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA/tabid/62/ProdID/4/LactoFem.aspx
- مورد دیگه اینه که همون ارتباط غلط مغز و روده که با تغییر در هورمون های عصبی همراهه به نوعی روی کلیه هم تاثیر گذاره و مثلا همانطور که روده را به کار زیاد و غیرلازم وامیداره(اسهال ایجاد میشه) در مورد کلیه هم همینطور باشه.
اگر به این دلیل باشه مصرف ضدافسردگی سه حلقه ای میتونه تا حدی تکرر ادرار را هم کم کنه.
- خوب احتمال سوم هم اینه که هیچ ربطی به ای بی نداره و مربوط میشه به دیابت، پروستات(آقایان)، عفونت مثانه(مستقل از ای بی) و سندرم مثانه بی قرار(به قول سحر) . . . .
من خودم بعضی روزها این مشکل را دارم که احتمال دوم بنظرم صدق کنه. چون با مصرف ضدافسردگی خوب میشه و در روزهایی که از لحاظ گوارشی خوبم تکرر ادرار هم ندارم.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: شنبه بهمن 26, 92 3:33 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
ممنون آقا آرش به خاطر این پست مهمتون،چون واقعا لازم بود مثل اینه بیشتر بجه های فروم این مشکل رو دارن
منم همینطور
مال من بیشتر به خاطر سرماس،بااینکه آب زیاد نمیخورم ولی سرما باعث افزایش حجم ادرار و همینطور دفعات دفع ادرار میشه ک با لباس گرم پوشیدن و پوشاندن ناحیه کلیه ها تاحدی برطرف میشه

ولی یه مسئله ی اعصاب خوردکنی که من دارم اینه وقتی استرسی میشم هم روده هام هم کلیه هام درگیر میشهواین واقعا غیر قابل تحمله،‏ خیلی وقتا این حسم کاذبه ولی واقعا باعث اذیتم میشه
راه حلیم براش پیدا نکردم

بالا

پستارسال شده: یکشنبه بهمن 27, 92 3:52 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام اقا ارش ممنون از مطرح کردن این موضوع مهم.
مشکلات ادرای که برای افرادی که آی بی اس دارند پیش میاد اکثرا به دلیل اینه که عضلات کف لگن و اسفنکترشون ضعیف و شل هست و چون زمان زیادی رو در دستشویی هستن عضلاتشون افت زیادی پیدا میکنه که میتونه هم باعث بی اختیاری مدفوعی و هم بی اختیاری ادراری بشه وبه نظر من یکی از مهم ترین دلایل بی اختیاری گاز همین میتونه باشه.من به تجویز دکترم یه سری ورزشایی رو برای تقویت عضلات کف لگنم انجام میدم که اگه مایل باشین تو فروم میزارم.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه بهمن 27, 92 4:01 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

الهه عزیز ممنون میشم این نرمش ها روبزارید فک کنم تقویت این ناحیه حداقل برای افراد یبوستیم کمک کننده باشه

بالا

پستارسال شده: یکشنبه بهمن 27, 92 8:56 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
سلام الهه
"ورزش برای تقویت عضلات کف لگن" بايد خيلي مفيد باشه. اگر لطف كني ممنون ميشم.
مي توني يه تاپيك جديد تو قسمت اي بي از نوع بي اختياري ايجاد كني يا هرجايي ديگه كه خواستي.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه بهمن 29, 92 10:35 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام من با دوماه و نیم خام خواری مشکلات ادراریم کاملا کاملا خوب شده

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه دی 17, 93 10:57 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: فارس
شفقنا زندگی-برخلاف تصور عامه مردم استفاده از لیزر به‌علت عوارضی که دارد، روش انتخابی درمان تنگی مجرای ادرار نیست.

احساس عدم تخلیه کامل ادرار، کاهش جریان ادرار و عفونت‌های ادراری مکرر از نشانه‌های ابتلا به این عارضه است که البته این علایم با مشکل بزرگی خوش‌خیم پروستات مشترک است و باید تشخیص قطعی توسط پزشک متخصص انجام شود.
در سه‌ماهه اول بروز این مشکل باید درمان لازم توسط پزشک متخصص انجام شود، اما برخلاف باور عمومی مردم، استفاده از لیزر بهترین روش رفع تنگی مجرای ادرار نیست.
عفونت مهم‌ترین عامل ایجاد تنگی مجرای ادرار است. فرد دچار تنگی مجرای ادرار درمان نشده، در طولانی‌مدت قدرت انقباضی مثانه را از دست می‌دهد و ادرار باقی مانده در مثانه موجب بروز عفونت‌های مکرر و درنهایت آسیب به کلیه‌ها می‌شود.
درباره روش جراحی رفع تنگی مجرای ادرار باید گفت، اینترنال یورترومی به هر روشی که در آن بافت اسکار مجرا را از داخل مجرا برش دهد، گفته می‌شود. در یورترومی برش منطقه اسکار تا رسیدن به بافت سالم انجام می‌شود. این عمل باعث باز شدن منطقه تنگی و مجرا می‌شود. در این روش بافت آسیب‌دیده از هم باز می‌شود و اجازه می‌دهد که مخاط‌سازی مجدد روی آن صورت گیرد.
شایع‌ترین عارضه اینترنال یورترومی عود تنگی است. گاهی خونریزی و بیرون‌زدن مایع به فضای اطراف مجرا اتفاق می‌افتد که قابل کنترل است.
مطالعات نشان می‌دهد، در صورتی که طول منطقه تنگی کمتر از ٥/١ سانتی‌متر باشد و همراه با سفتی و عمق زیاد نباشد (تنگی ناشی از آسیب شدید مجرا نباشد)، می‌تواند با اینترنال یورترومی موفقیت درمان ٧٤‌درصد در میان‌مدت داشته باشد. البته در برخی مطالعات موفقیت کلی را کمتر از ٥٠‌درصد هم ذکر کرده‌اند.
در صورتی که بافت منطقه تنگی عمیق و سفت باشد، ممکن است این روش موثر نباشد. همچنین اگر بیمار سابقه گشاد کردن مجرا یا برش مجرا را در گذشته دارد، میزان موفقیت کاهش بیشتری می‌یابد.

دکتر سیمین وحیدی؛ جراح کلیه و مجاری ادراری/ روزنامه شهروند

بالا

پستارسال شده: دوشنبه بهمن 13, 93 10:32 pm 
آفلاین
کاربر ساده

سایه روشن نوشته است:
سلام من با دوماه و نیم خام خواری مشکلات ادراریم کاملا کاملا خوب شده

سلام خانم سایه روشن .یعنی مشکل تکرر مربوط به قند بالا نمیشد؟ اخه من قندم کمی بالاست یعنی باخام خواری تکررم رفع میشه ؟

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه اسفند 12, 93 1:44 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

من 3سال قبل از اینکه ای بی بگیرم مشکل تکرر ادرار گرفتم قند خونم هم نرمال هست.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه اسفند 14, 93 8:00 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
آسمان ابری عزیز همونطور که گفتین تکرر ادرارت بخاطر قندبالاس..متاسفانه فک نکنم با خام خواری تکرر ادرارت تغییری کنه..ولی اگه پیش دکتر غدد یا کلیه بری حتما داروهایی میدن که کمکت کنه بهترشی

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 13 پست ]  به صفحه برو 1, 2  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید