اِلی جون،یه خلاصه از روش ئی اف تی صفحه 62 کتاب هست،من اونو با تغییر به زبان ساده تر و اضافه کردن نکات و تصویر اینجا گذاشتم،ولی باز اگر خواستی با دید بهتری انجامش بدی از صفحه ی 43 تا 62 بخوونی بهتره .یه توضحاتی هم از مقدمات ئی اف تی برای درمان آی بی اس از تجربه ی خودم، پستای اولم گذاشتم ،که اونا هم مفیده.
خلاصه ای از آموزش روش ئی اف تی1 -ابتدا جملة ی تاكيدي خود را انتخاب کنید و سه بار تکرار کنید:" با وجود اينكه دچار ______هستم ، ولي عميقاً و كاملاً شخصيت خود را قبول مي كنم . "
جای خالی مشکل مورد نظر شما می تونه باشه مثل آی بی اس ،استرس ،کم اشتهایی ،یبوست و یا غیره،البته من برای آی بی اس روی مشکل استرس و نگرانی تاکید می کنم
مثال:با وجود اينكه دچار استرس و نگرانی هستم ، ولي عميقاً و كاملاً شخصيت خود را قبول مي كنم
در نظر داشته باشید که در حين تکرار این جمله حتما نقطة دلريش را بماليد يا بر نقطة ضربة كاراته ،ضربه بزنيد .
من همیشه در این مرحله به نقطه ی ضربه ی کاراته که در دست هست ضربه می زنم و تا حالا با نقطه ی دلریش امتحان نکردم ،تصویرشو پایین قرار دادم:

-
2 سپس در مرحله ی دوم حدود هفت بار بر هر يك از نقاط انرژي مذكور در ذيل ضربه بزنيد و در همان حال عبارت يادآوري را
در هر نقطه تكرار نماييد .منظور از جمله ی یادآوری خلاصه جمله ی گفته شده در مرحله ی اول هست ،به عنوان مثال برای جمله ی مثال بالا کافیست هر بار حین ضربه به هر یک از نقاط ضربه یکبار بگویید استرس.
نقاط ضربه:
ابتداي ابرو ، انتهاي ابرو ، زير چشم ، زير بيني ، چانه ، استخوان ترقوه ، زير بغل ، زير سينه ،
انگشت شست ، انگشت اشاره ، انگشت مياني ، انگشت كوچك ، نقطة ضربة كاراته.
تصویر نقاطی که در بالا نوشته شده (البته تو این تصویر تعداد نقاط بیشتر هست اما من فقط نقاط نوشته شده در همین پست رو ضربه می زنم):

-
3 در حالي كه به طور پيوسته بر روي نقطه ی گاموت ضربه مي زنيد 9 كار زير را انجام دهيد .
( 1) چشم ها را ببنديد 2) چشم ها را باز كنيد 3) چشم ها را به سمت پايين و راست بگردانيد 4
چشم ها را به سمت پايين و چپ بگردانيد 5) چشم ها را بچرخانيد 6) چشم ها را در جهت عكس
بچرخانيد 7) آهنگي را دو ثانيه زمزمه كنيد 8) تا پنج بشماريد 9) آهنگي را دو ثانيه زمزمه كنيد .
تصویر نقطه ی گاموت:

-4 در مرحله ی آخر ،مرحله ی دو را تکرار کنید یعنی حدود هفت بار بر هر يك از نقاط انرژي مذكور در ذيل ضربه بزنيد و در همان حال عبارت
يادآوري را در هر نقطه تكرار نماييد .ابتداي ابرو ، انتهاي ابرو ، زير چشم ، زير بيني ، چانه ، استخوان ترقوه ، زير بغل ، زير سينه ،
انگشت شست ، انگشت اشاره ، انگشت مياني ، انگشت كوچك ، نقطة ضربة كاراته
توجه : هر بار قبل از انجام ئی اف تی به شدت مشکل خود از یک تا ده نمره بدهید ،در صورت باقی ماندن مشکل جملة تاكيدي و عبارت يادآوري به نحوي تغيير مي يابند كه نشان
دهندة باقيماندة مشكل باشند .به طور مثال بگویید با وجود اینکه
هنوز هم استرس دارم ،عميقاً و كاملاً شخصيت خود را قبول مي كنم . برای جمله ی یاد آوری هم بگویید
باقیمانده ی استرس .
البته گاهی در صورت رفع نشدن مشکل لازم هست که جمله ی تاکیدی رو با توجه به
سایر جنبه های مشکلتون تغییر دهید و انتخاب کنید .
منبع:کتاب راهنمای ئی اف تی برای آسودگی روح و جسم
http://www.irpdf.com/book-5326.html