انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 8:54 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 36 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4
نویسنده پیغام
پستارسال شده: شنبه مرداد 10, 04 1:38 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

بچه ها راجب یه موضوعی تایپ کردم نمی‌دونم چرا حذف شد موضوع بخشیدن بود ب کیفیت قبلی نمیتونم بگم ولی خلاصه وار میگم بعد چند تا مطلب میرسم موضوع بخشیدن هست ، ببینید یه موقعیتی ایجاد میشه ک من ن نقشی در ایجادش داشتم یعنی از قصد ک این اتفاق ال جی رخ نداد درسته و هم طرف مقابل نمیدونه و ما برداشت جدی از واکنش طرف مقابل داریم خیلی افراد اینجور مواقع شروع ب فاجعه سازی میکنن گریه میکنن و... اگر موقعیت خاصی بود مثلا من فردا پس فردا شاید رفتم جایی کار کنم باید در نظرم باشه با رئیسم در میون بذارم مشکل رو و ن اینکه از همون روز اول بگم بله فلان مشکل رو دارم یا یه مورد های مشابهی ک واقعا نمی‌خواهید طرف مقابل رو از دست بدید ناراحت کنید یا فکر نادرستی در موردتون بشه و قضاوت بشید

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: شنبه مرداد 10, 04 1:47 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

نمیدونم چرا پست قبلی چند بار ارسال شد یکمی نت ضعیف شد و چند بار زدم رو دکمه ارسال فکر کنم برای اون هست
ب هر حال راجب بخشیدن خیلی تایپ کرده بودم ولی حذف شد یمقدار بد شد چون واقعا زمان زیادی گذاشته بودم ب هر حال پیشنهادی دارم

کتاب چهار اثر از فلورانس رو بخونید اونجا گفته شده چرا باید ببخشید

پایین تر برای کسایی. ک فکر میکنن بخشیدن باعث میشه طرف مقابل از عواقب گناهی ک کرده قصر در بره باید بگم اینطور نیست مطالب رو می‌فرستم قبل از اون این رو بگم با بخشیدن در واقع ذهنتون ، فکرتون ، روانتون ، قلبتون احساساتتون و ... رو درگیر نمیکنید و آسیبی نمی‌بینید عصبانی نویسید خودتون و دیگران رو مقصر نمی‌بینید رفتار ناشایست طرف مقابل رو اینطور تحلیل کنید طرف نمیدونه شاید اگر میدونست ، اگر میدونست من چی میکشم درکم میکرد یا طرف جاهل و نادان هست ، اینطور بزرگ شده ب اصطلاح ی ترک دیوار هم می‌خندن بعضیا نمیشه بقیه رو تغییر داد ولی خودتون رو میتونید تغییر بدید

بالا

پستارسال شده: شنبه مرداد 10, 04 1:51 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

بخشیدن کسی به این معنا نیست که گناهان او توسط خداوند بخشیده شود. بخشش از سوی انسان به معنای گذشت از حق خود در برابر کسی است که به او ظلم کرده یا خطایی مرتکب شده است. این عمل یک فضیلت اخلاقی است که در آموزه های دینی نیز توصیه شده است. اما بخشش از سوی خداوند برای گناهان، نیاز به توبه و طلب مغفرت از درگاه الهی دارد.

بالا

پستارسال شده: شنبه مرداد 10, 04 1:55 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

بخشش انسان:
وقتی کسی را می‌بخشیم، از حق خود در برابر او می‌گذریم و دیگر به دنبال جبران خسارت یا مجازات او نیستیم. این عمل یک رفتار اخلاقی و پسندیده است که می‌تواند به آرامش روانی و بهبود روابط کمک کند.

بخشش الهی:
بخشش گناهان توسط خداوند تنها از طریق توبه و طلب مغفرت از درگاه الهی امکان پذیر است. خداوند در قرآن کریم بارها به بندگانش توصیه کرده که اگر توبه کنند، گناهانشان را خواهد بخشید.

رابطه بخشش انسان و خدا:
بخشیدن دیگران می‌تواند مقدمه‌ای برای دریافت بخشش الهی باشد. چرا که در آموزه‌های دینی آمده است که کسی که اهل عفو و گذشت باشد، خداوند نیز گناهان او را می‌آمرزد. اما این به این معنا نیست که صرف بخشیدن دیگران، گناهان خود فرد را نیز خودکار می‌بخشد. توبه و طلب مغفرت، شرط لازم برای آمرزش الهی است.

به عبارت دیگر، بخشیدن دیگران یک عمل نیک است که می‌تواند تأثیر مثبتی بر روابط اجتماعی و روحیه فرد داشته باشد، اما برای آمرزش گناهان نزد خداوند، نیاز به توبه و طلب مغفرت از درگاه الهی است.

بالا

پستارسال شده: شنبه مرداد 10, 04 2:00 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

بچه ها موفق باشید تموم این هم همه آن مطالبی ک میخواستم بگم حتماً حتماً حتماً باز تاکید میکنم در کنار این حرف ها مطالب آقای آشنا کتاب های ک من و ایشون اشاره کردیم بخونید هم اینکه نظرات منفی رو ب هیچ وجه نخونید درمان همین هست جای دوری نرید می‌خواید حالا حرف کسی ک سال ها این حالت رو داشته اشاره ب من و آقای آشنا و بقیه دوستان هر راهی رو امتحان کردیم نتیجه شد این به اینجا رسیدیم راه درمان همین هست چیزی جز این نیست میخواید این ها رو باور کنید یا برید حرف یه چند نفر آدم ضعیف توی گروه تلگرامی

دوستان این هم آخرین پست من امیدوارم حتی شده یک نفر با خوندن مطالب من بهتر شده باشه الان ساعت 2شب چند ساعتی رو مشغول نوشتنم اما ارزشش رو داره می‌دونم شما تغییر میکنید درست مثل من از این باتلاق دربیاید زندگی کنید
موفق باشید ❤️
خدانگهدار

بالا

پستارسال شده: دوشنبه مرداد 13, 04 8:23 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

آرین نوشته است:
سلام دوستان وقت بخیر

بنظر من دوستمون راهکاری ک بالا داد زیاد جالب نیس در عوض میتونید بگید ibs دارم معمولا افراد شنیدن در موردش بعد اینکه گفتید ibs دارید میتونید بگید ک یعنی روده هام عصبی هست و کنترلی ندارم دیگه دنبال گدایی محبت از دیگران هم نباشید
حداقلش اینه دوستان یارو می‌فهمه یه مشکلی هست و دست خودتون نیست و ناخواسته رخ داده بنظرم بعضی مواقع ک ینفر مستقیم بهتون میگه حالا بخواد جمع باشه یا تنهایی بگید ibs دارید نمی‌دونم چرا اینقدر مقاومت میکنید
من سال ها خودم رو مقصر دونستم بخاطر هیچی فکرش رو کنید همه ما ال جی ها زندگیمون رو میکردیم یه شخص اینطور برگشته گفته بو میدی میدی بهمون بر خورده عصبی شدیم یا هر چی خلاصه یه هراس اجتماعی پیدا کردیم، حالا فوبیا یا هر چی اسمش رو میذارید اول باید این رو برطرف کنید چون استرس ب قول دستمون تاثیر فوق العاده می‌ذاره روی مشکل اعصاب روده مختل هست بیماری روده عصبی هست در شخص عصبی و ناراحت بیشتر بروز می‌کنه پس اول این رو قبول کنید بپذیرید که یه بیماری دارید (ibs) ، هراس اجتماعی دارید بخاطر موقعیتی ک این بیماری براتون ایجاد کرده (ال جی، بی‌اختیاری ) و در نهایت هراس اجتماعی رو میتونید کنترل کنید تا اینجا 90 درصد قضیه حل هست اگر روی فکرتون کار کنید برید موضوع در مورد فکرمان را عوض کنیم ک خودم نوشتم رو توی فروم بخونید حتما کمک می‌کنه خب تا اینجا کلیک پیش رفتید مونده 10 درصد عزیزان همین یه نشت ساده رو زیاد بزرگ نکنید به بقیه بگید ibs دارید گناهی نکردید خجالتی نداره از قصد که اینکارو نمیکنید من راهکار دارم برای کمتر کردن این 10 درصد ک اونم توی موضوع ورزش ک خودم ایجاد میکنم بهتون میگم الان ایجاد نکردم انشاالله بعدا تازه عضو شدم می‌خوام ب خیلی ها کمک کنم پست های آقای آشنا هم عالیه حتما همه رو بخونید دوستان غم ناله ها رو بخونید یه انجمن ایجاد کردن بچه ها دمشون گرم اینایی ک فقط ناله میکنن از گروه های تلگرامی ب اینجا هم نفوذ کردن یه راهکاری میدم بهتون تقریبا نظرات این افراد همه جا هست و مخرب هست راهکاری اینه اول پیام رو بخونید ب محض اینکه متوجه شدید این یارو داره گله می‌کنه و غم و اندوهی داره بقیش رو بخونید رد کنید پستش رو پست های مفید رو بخونید این افراد ب هیچ جا نرسیدن و برای آدم های عادی تحوع آور هستن مدام دنبال گدایی محبتن منم یزمانی جز این دسته بودم ک خداروشکر آقای آشنا نجاتم داد زیاد طولانیش نمیکنم اینم چون یه جنبه راهکار و فکری داره هم اینجا میذارم هم داخل اون موضوع خودم تحت عنوان ""چگونه فکرمان را عوض کنیم ، درمان ibs نوع ال جی

موفق باشید❤️

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 36 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید