انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:48 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 129 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: شنبه تیر 29, 92 5:24 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

محل اقامت: آذربایجان/29 ساله/مجرد
بچه ها منم یه یه هفته ای خوردم ولی انقد عوارض داشت که با توجه به اینکه سر کار می رم نتونستم ادامش بدم خیلی با حرفای بچه ها امیدوار شده بودم ولی حالا.تو رو خدا بچه ها بعد یه مدت که استفاده کردین اگه دیدین حالتونو خوب کرد بیاین بنویسین اینجا می خوام همه ی عوارضشو به جون بخرم و دوباره شروع کنم.دیگه دارم دیوونه می شم به خدا..

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: چهارشنبه مرداد 2, 92 11:24 am 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: تهران
سلام بچه ها. می شه بگید بعد از مصرف تری فلوئوپرازین و نورتیلیپتیلین وضعیت نفخ وخروج گازتون تغییری کرده یا نه؟؟؟؟ به غیر از عوارضش. چون من حاضرم تمام این عوارضو تحمل کنم ولی آبروم حفظ بشه!! من خودم سیتالوپرام مصرف کردم اوایل همین مشکلاتو داشتم مثل خواب آلودگی و تاری دید و....ولی همونطور که بچه ها گفتن عوارضش موقتی هست.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مرداد 2, 92 9:28 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

محل اقامت: fars
الان 28 روزه مصرف می کنم. فک کنم فقط ده درصدی رو آی بی اسم اثر داشته. نمیدونم ادامه بدم یا نه. بقیه دوستان که استفاده کردن نظر بدن و بگن اثر داشته یا نه. من فک می کنم استفاده از فلوکستین بجای نورتریپتلین بهتر باشه. چون نوروتریپتلین خودش باعث یبوست میشه و گاز روده رو بیشتر میکنه. کسایی هم که فلوکستین برای آی بی اس مصرف کردن نظر خودشون رو بیان کنن ممنون میشم.ولی در کل من تا الان ازش راضی نبودم.

بالا

پستارسال شده: شنبه مرداد 4, 92 3:03 am 
آفلاین
کاربر فعال

من قبلا برای مشکل سروصدای شکم دکتر بهم ایمی پرامین10 داده بود ولی دو روزی که دارم نوروتریپتلین مصرف میکنم احساس میکنم از لحاظ اجابت مزاج که خوب بودم دارم بدتر میشم هم چنین صدای شکمم هم همینطور.مهران تو هم الان هم مصرفش رو ادامه دادی ویبوست رو داری؟
کلا بچه هایی که نوروتریپتلین مصرف میکنین عوارض نوروتریپتلین روی اجابت مزاجتون چطوریه؟

بالا

پستارسال شده: شنبه مرداد 5, 92 12:31 pm 
آفلاین
کاربر ساده

محل اقامت: شیراز
نورتریپتیلین یبوست میاره،من که مردم از بس آب میخورم. بخاطر همین الان دیگه یبوست ندارم.

بالا

پستارسال شده: شنبه مرداد 5, 92 5:24 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
اخه یه سری از قاروقورای شکم هست که با اجابت مزاج برطرف میشه
یعنی سه نوع قاروقور شکم داریم درکل:
یه مدل اینه که شکمت خود به خود صدا میده بدون هیچ دلیل( ایتو تجربه نکردم زیاد ولی فک کنم قرص کلیدینیوم سی موثر باشه براش)
یه مدلش مث مال منه یعنی وقتی که روده هات پر باشه و به هردلیلی نتونی اجابت مزاج داشته باشی سراغ آدم میاد ( که اونم با پیاده روی وتحرک زیاد و خوردن یه سری قرصا که به مرتب شدن امرررر خطیرردسشوویی رفتن !کمکم میکنه کامل برطرف میشه! البته من هنوز نمیدونم چه قرصی موثره! :( )
یه مدلش هم مربوط به گرسنه بودن میشه که اونم که همه درجریانش هستن!

بالا

پستارسال شده: سه شنبه مرداد 8, 92 7:18 pm 
آقا مهران منم فکر کنم نور تریپتلین برای آی بی یبوستی مناسب نیست ولی الان دو روزه دارم فلوکستین20میخورم یه تغییراتی روم گذاشته اما چون نتونستم عوارضشو تحمل کنم فعلا قطع کردم که با پزشکم مشورت کنم.ولی یبوست نمی یاره اشتهامم زیاد شده.اگه بتونم عوارضشو تحمل کنم ادامش میدم.البته بگم فلوکستین از قرصای کمیاب شده به زور پیداش کردم.من قبلش بوپروپیون هم مصرف کردم اونم تاثیر خوبی داشته روم ولی باکمال تاسف اون هم دیگه پیدا نمیشه.نمیدونم این مسئولین کی می خوان به داد بیمارا برسن دیگه.خدا میدونه.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مرداد 9, 92 2:57 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام عزیزم من مشکلم سروصداشکمه. آره مشکل بتونی طبیعی کنترل سیستم بدنتو در دست بگیری. من تاحدودی تونستم. هروقت احساس دلپیچه اومد سراغم فکرمو به یه چی خوب متمرکز کردم وبهش محل ندادم تاحالا که نتیجه داشته اگه خدا کمکم کنه بتونم بطور کلی ازش خلاص شم من با دارو مخالفم چون3 سال دارم میخورم جز اینکه یه دختر16 ساله افسرده شدم نتیجه دیگه ای نگرفتم عزیزم :roll:

بالا

پستارسال شده: دوشنبه مرداد 14, 92 1:24 pm 
آفلاین
کاربر ساده

محل اقامت: شیراز
بچه ها از کسانی که اون دو تا قرص(نورتریپتیلین و تری فلویوپرازین) رو مصرف میکنن کسی احساس بی حالی و بی حسی شدید بهش دست داده؟ یه حالتی که انگار یه چیزی رو شونه هات سنگینی میکنه و هر کاری میکنی سرحال نمیشی؟

بالا

پستارسال شده: دوشنبه مرداد 14, 92 5:51 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: فارس
سحر جان من اصلا چنین احساسی ندارم
اما یه اطلاعات عمومی بهتون بدم
من از یه دکتر پرسیدم که این داروهای ضد افسردگی چطور باعث کاهش اضطراب و استرس میشن، گفت که این داروها ضربان قلب را کند می کنن و خون کمتری به بدن میرسه
بچه ها به جز من و سحر کسی هست این داروها رو مصرف کنه؟

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 129 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com