انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 8:54 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 30 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: شنبه شهریور 2, 92 1:22 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

محل اقامت: تهران
سلام دوست جونیا،من این مدت کلی چیز یاد گرفتم که کمک کرده حالم خوب بشه ،الان دیگه مثل قبل نفخ نمی کنم و آرامش دارم ،راستش من از دو ماه پیش اتفاقی افتادم تو این راه ،یه مدت در مورد قانون جذب مطالعه می کردم و اطلاعاتمو کامل می کردم ،یعنی دو ماه قبل،حدود یه ماه سعی کردم انرژیمو مثبت کنم برای رسیدن به خواسته هام البته به جز خوب شدن آی بی اس،کم کم فهمیدم قانون جذب برای درمان بیماریها هم خیلی مفیده چند تا داستان واقعی تو نت دربارش خووندم ،بعد یه روز تصمیم گرفتم که 40 روز برای درمانم وقت بذارم ،چون دیدم توقع دارم یه شبه خوب بشم و این بدتر بهم استرس می ده ،برای همین چله گرفتم از اونکارا که هیچ وقت فکر نمی کردم انجامش بدم ،بعد سفرمو شروع کردم فقط به خوب شدنم فکر می کردم قانون جذب می گه خودتونو سالم بدونید تا سلامتی به سمتتون بیاد هر چی یاد گرفته بودم پیاده کردم کتاب خووندم ،راستی چیزی که باعث شد برای درمانم با قانون جذب اقدام کنم خووندن کتاب چهار اثر از فلورانس بود درباره قانون جذب،گوگل اسمشو بزنید دانلود کنید خیلی خوبه ،باورتونو به خوب شدنتون زیاد می کنه چون تو قانون جذب مهمترین و تاثیر گزارترین چیز باور به رسیدن به خواستتونه و دراینجا برای ما باور کامل به شفا خیلی مهمه ،خلاصه تو این مدت درسای زیادی گرفتم از نشانه هایی که می یومد سمتم مثل این کتاب،یه مدت قبل وقت دندونپزشکی داشتم ،خب نمی شد که نرم دندونپزشکی ،روز قبل از وقتم ،حسابی حالم بد بود و نفخ و صدای شکم داشتم خیلی زیاد ،خیلی ناراحت و عصبی بودم کم مونده بود گریه کنم ، تا اینکه گفتم من چله گرفتم رو عبارتای تاکیدی کار کردم ،درست نیست الان انرژیمو منفی کنم پس بهتره جمله ی تاکیدی به کار ببرم ،این اتفاق ظهر قبل از رفتنم به دندونپزشکی افتاد ،با خودم با امیدواری گفتم روده های من ساکت و آروم ،سالم و طبیعی کار می کند ،بعد نشستم کتاب دستان شفا بخشو خووندم و یکی از تمریناشو انجام دادم ،پیشنهاد می کنم از نت دانلودش کنید و حتما بخوونیدش عالیه ،معجزه می کنه اگر واقعا قبولش کنید و تمریناشو با جون و دل انجام بدید ،عصر رفتم دندونپزشکی و به طرز معجزه آسایی خوب و ریلکس بودم هم تو اتاق انتظار هم پیش دکتر ،انقد که دکتر ازم پرسید استرس که نداری منم خیلی راحت گفتم نه ،هیچ وقت انقدر خوب نبودم .الان 80 درصد خوب شدم طبق تمرین کتاب دستان شفا بخش شبا خودمو ریلکس می کنم قبل از خواب و می رم تو سطح آلفا ،بعد بیماریمو ریشه یابی می کنم با خودم ،چی شد که من آی بی اس گرفتم ؟ تو ذهنم خاطراتمو به یاد می یارم ،اون روزایی که سال سوم دانشگاه سر کلاس استرس داشتم خجالتی بودم ،و اینا باعث شد مشکل روحی من جسمی بشه ،بعد سعی کردم خودمو تو اون محیط سر کلاس تصور کنم این دفعه ولی ریلکس برام مهم نیست چقد آدم دور و برم هستن هر کسی مشغول کار خودشه و توجهشون به من نیست و من راحت نشستم سر کلاس ،حالا چه اتفاقی می یفته اینجا ناخودآگاه دوباره برنامه ریزی می شه و ترسا می ریزه ،بعدش تو ادامش به سلامتی و شفا پیدا کردنم فکر کردم تو تصویرسازی ،اینکه خوب شدم روده هام سالم و طبیعی کار می کنه ،چند تا عبارت تاکیدی گفتم و خودمو سالم دیدم ،بعد دوباره از 1 تا 5 می شمرم و چشمامو باز می کنم ،باورتون نمی شه معجزه کرده الان خیلی خوبم گاهی نفخ می کنم خیلی کم ولی نه مثل قبل ،الان ده روز از چلم مونده من با خدا و کائنات قرار گذاشتم که تو این چله شفای کامل می گیرم و واقعا داره اتفاق می یفته ،الان دارم برنامه ریزی می کنم از مهر برم کلاس. تو کتاب دستان شفا بخش این تمرینو کامل یاد داده ،کتاب چهار اثر از فلورانسم بخوونید حتما اگه خواستید روش منو امتحان کنید .این روش من شبیه هیپنوتیزمه ولی هر کسی خودش بهتر می تونه خودشو شفا بده تا یه هیپنوتراپ که هیچ درکی از آی بی اس نداره ،مشکلتونو ریشه یابی کنید ببینید چی باعث شد استرس بگیرید ،اعتماد به نفستون کم بشه و به این سندروم مبتلا بشید ،هیچ دکتری این کارو نمی تونه به اندازه ما انقدر راحت انجام بده ،جهان از انرژی ساخته شده ما هرکاری که فکرشو بکنید می تونیم انجام بدیم به شرطی که ایمان داشته باشیم که می تونیم ،نشانه هارو دنبال کنید و از جهان بخواید که بهترین روش درمانو بهتون نشون بده ،خیلیا سرطان داشتن و خوب شدن چون خودشون خوستن ،شاد زندگی کردن و از بیماریشون فرار نکردن به جاش باهاش دوست شدن و سعی که با محبت کنارش بزنن نه با خشم و ناراحتی ،ماه عسلو دیدید ماه رمضون ؟ اونم برای من یه جرقه بودد تا سعی کنم با کمک خدا و کائنات خودمو شفا بدم . یه چیزیم اضافه کنم اوایل که سعی می کردم با قانون جذب خودمو خوب کنم ناخودآگاهم پس می زد و هرچی می خواستم تصور کنم روده ها سالمن نمی شد ،واسه همین عبارتای تاکیدی از کتابای مختلف پیدا می کردم و می نوشتم می چسبوندم رو استیکرای کوچیک رو دیوار کنار تختم هر وقت می دیدمشون تکرار می کردم ،وقتی از خواب بیدار می شدم چشمامو که باز می کنم اولین چیزی که می دیدم اونا بودن راستش یه ماه طول کشید تا ذهنم قبول کنه که می تونم خوب بشم و خودمو بتونم تو حالت سالم سالم سر کلاس تصور کنم ،یه بار الان امتحانش کنید شما الان چقد می تونید اینو تو ذهنتون تجسم کنید؟راستش من تو تصوریر سازیامم نفخ می کردم تو خیالم و راحت نبودم،شاید خنده دار باشه ولی واقعا این طور بود ،ولی الان خیلی راحت تر می تونم اینو تصور کنم ،اون جمله ی تاکیدی که براتون نوشتم یه ماه طول کشید تا تو ذهنم کشفش کنم ،اوایل می گفتم آی بی اسم خوب می شه و چیزای مشابه ولی اون جمله ی خاص خیلی به من کمک کرد

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: شنبه شهریور 2, 92 1:32 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

این جمله هارو برای شروع با خودتون تکرار کنید

سپاسگذارم که خوب شدم
خدارو شکر سالم و راحتم
روده هام ساکت و آروم سالم و طبیعی کار می کنه

خودتونو تصور کنید که خوب شدید و پر حس خوبید انقدر اینارو تکرار کنید و راجع بهش مطلب بخونید تا ذهنتون قبول کنه من نمی دونستم اینارو کجا بنویسم برای همین تو قسمت داستان زندگی نوشتم ،فعلا بای

بالا

پستارسال شده: شنبه شهریور 2, 92 4:52 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
سلام نسترن عزیزم خوبی دوسی جونم؟
اول تبریک میگم بهت..خیلی خوشحال شدم که حالت بهتر شده..خداروهزار مرتبه شکر
ممنون ازینکه همه چیزای مفیدی که این مدت یاد گرفتی و با حوصله برامون توضیح دادی...پستت پر از انرژی مثبت بود واقعا
منم به قانون جذب واقعا اعتقاد دارم و خیلی وقتا تاثیراتشو دیدم..
ما برای شروع کار اول باید کدوم کتاب رو دانلود کنیم؟

بالا

پستارسال شده: شنبه شهریور 2, 92 5:46 pm 
آفلاین
کاربر ساده

سلام نسترن جان ممنون از مطلب خوبت. من وقتی ی کتاب میخونم تا یکی دو روز رو روحیه ام تاثیر میزاره اما بعد همه چی یادم میره و بی خیال میشم چون هنوز اون اعتقاده رو پیدا نکردم برات خوشحالم که روحیه خوبی داری ایشاللا این 10روز رو ک گذروندی مثل گذشته هات باشی

بالا

پستارسال شده: شنبه شهریور 2, 92 10:00 pm 
آفلاین
کاربر فعال

سلام نسترن خانم
ممنون که با تجربه موفقیتت در درمان وتاثیر انرژی مثبت در درمان رو بهمون یاددادی.
آیا مصرف قرص گوارشی؛اعصاب یا چیز دیگه ای هم برا درمان داشتی قبلا....؟
حتما حتمااز تجربت استفاده میکنم.....

بالا

پستارسال شده: یکشنبه شهریور 3, 92 9:44 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

مرسی نسترن از اینکه با حوصله تمام برای ما توضیح دادی و خیلی خوشحالم که حس خوبی داری و درمان شدی.
هرچند من به این روش اعتقادی ندارم ولی این مسئله را باید در نظر داشته باشی که همانطور که خودت در پست های مختلف نوشته بود بیماریت ارتباط مستقیمی با مشکلات روحی و استرس داشته در حالیکه در مورد من اینطور نیست در این 7 سالی که این بیماری را دارم ماه های زیادی بوده که هیچ استرسی نداشتم ولی ای بی اس سرجاش بوده و اذیت کرده، حتی من 6 ماه با مصرف دارو تا حد زیادی خوب شدم و کامل این تصور برایم ایجاد شد که بیماری دیگه تمام شده اما پس از قطع مصرف دارو همه چی برگشته. بنابراین این روش برای من جواب نمیده.
باز هم ما را در جریان پیشرفت خودت قرار بده.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه شهریور 3, 92 9:27 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

وای نسترن جان عالییییییییییی بود. واقعاً آفرین به این همه اراده. حتماً اینارو انجام میدم. مرسی که تجربیاتتو گفتی. :)

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه شهریور 6, 92 8:57 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

مرسی دوست جونا،
المیرا جون ،اول بهتره باورتو قوی کنی ،واسه همین اول کتاب 4 اثر از فلورانس اسکاول شین رو بخوون ،برای اینکه انگیزت قوی تر بشه و پایدار بمونه می تونی تو اینترنت بری تو جمع گروههای انرژی مثبت و جذب که سعی می کنن به هم انرژی مثبت و انگیزه بدن در طول زمان،این لینک دانلود کتاب:
http://readbook.ir/109/
المیرا راستی یه هدف بذار تو خونه برای خودت مثلا یاد گرفتن و انجام یه کار هنری که بعدا درآمدم بتونی داشته باشی ازش یا قوی کردن زبان اینگلیسیت ،اینطوری تمرکزت رو آی بی اس کم می شه خیلی کمک می کنه ،از افسردگیو غمم دوری کن فقط خوش بگذرون تا جایی که می تونی برو گردش و تفریح جاهایی که راحتی البته

آخرین بار توسط نسترن در چهارشنبه شهریور 6, 92 9:14 pm ویرایش شده است، در کل 3 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه شهریور 6, 92 9:04 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

آقای آرش ،من چند وقته پیش مشکلمو با یه پزشک مطرح کردم البته متخصص گوارش نبودن ولی به من اسم یه بیماریو گفتن که الان اسمشو یادم نیست ،گفتن تو این بیماری تو روده یه انگلی هست که باعث نفخ می شه شاید آی بی اس نداری ،بعد که من گفتم مشکلم به خاطر استرسه این احتمال رد شد ،ولی خب شاید شما مشکلتون همین باشه در موردش فکر کردین ؟ البته به جز استرس ، افسردگیم آی بی اسو تشدید می کنه.شما وقتی به گذشته فکر می کنید که چی باعث شد این مشکل پیش بیاد ،یه شوک عصبی یا افسردگی و نگرانی طولانی مدت نبوده؟ البته من خودم بعضی روزا اصلا استرس نداشتم ولی بازم آی بی اسم پا برجا بود ،باورای منفیم می تونه منشا این بیماری باشه ،مثلا به شما تلقین شده باشه به مرور زمان که همیشه مشکل گوارشی دارین و دردسراش مرتب می یاد سراغتون.راستی در مورد اون قرصی که گفتین اگر قرص اعصاب بوده ،زیاد این داروها تاثیر ندارن یا تاثیرشون موقته ،چون مشکل اگر روحی باشه باید از ریشه و ضمیرناخودآگاه حل بشه ،دارو نمی تونه افکار منفی ناخودآگاهو از بین ببره ،تو سایتای خارجی بیشتر روشای روان درمانیرو موثر می دونن البته درمان با دارو هم اگه کنارش باشه تاثیرش بیشتره

آخرین بار توسط نسترن در چهارشنبه شهریور 6, 92 9:49 pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه شهریور 6, 92 9:07 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

آقای mehfarj ،نه داروی خاصی الان مصرف نمی کنم ،من مشکلم با استرس شروع شد واسه همین زیاد طرف دارو نرفتم ،الان که رو ذهنم و افکارم دارم کار می کنم کم کم علائم آی بی اس کم شده ،هر چی می گذره بیشتر مسلط می شم

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 30 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید