انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:46 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 95 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: یکشنبه مهر 14, 92 11:22 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

و درد تو کل حفره ی شکمی زیر ناف و بیشتر طرف چپ ناف دائمی بود (برای چند سال)وباید حتما یه نفر برام لگد میکرد یا میمالید الان هیچ دردی ندارم با همین تغیر رژیم غذایم و دراز نشست که خیلی جواب میده این یه خورده از تجربیات منه

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: یکشنبه مهر 14, 92 11:32 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

من شنیدم اکثر غذا ها 3 تا 4 ساعته هضم میشن ووارد روده میشن اب و مایعات نیم ساعت میوه ها به غیر از موز و میوه های خشک یه ساعت و بعضی هم تا 7 ساعت تو معده میمونن و بعد وارد روده میشن به نظر من غروب وارد روده ی بزرگ میشن که علت اصلی بیماری ما و مخصوصا بی اختیاری هم از همین اختلال تو کار روده ی بزرگه شایدم فعالیت اصلی گوارش از غروب به بعده و شب زمان اوج کارشه

بالا

پستارسال شده: دوشنبه مهر 15, 92 10:12 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: تهران
من اوایل که ای بی اس گرفتم اسهال داشتم و بی اختیاری. ولی بعد از مصرف لاکتول به مدت 6 ماه مشکل اسهالم به طور کامل برطرف شد.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه مهر 15, 92 10:15 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

بچه ها اگه ازین قرصای پروبیوتیک مصرف می کنید برای یه مدت مصرفشو قطع کنید بعد دوباره مصرف کنید چون دکتر من به من گفت که این قرصا بعد از یه مدت اثرشو از دست میده.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه مهر 16, 92 9:14 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

m1988 نوشته است:
بچه ها اگه ازین قرصای پروبیوتیک مصرف می کنید برای یه مدت مصرفشو قطع کنید بعد دوباره مصرف کنید چون دکتر من به من گفت که این قرصا بعد از یه مدت اثرشو از دست میده.

شايد هم بشه اينطور گفت كه بهتره از پروبيوتيك هاي مختلف استفاده كرد نه فقط يك نوع بخصوص، چون از لحاظ نوع باكتري تفاوت هايي با هم دارند.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مهر 17, 92 10:41 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

خاكشیر :خاكشیر دارای تعدادی اسید چرب مانند اسید لینوئیك، اسید لینولنیك، اسید اولئیك، اسید پالمتیك و اسید استئاریك است. این گیاه التیام‌دهنده زخم و جراحات است و جوشانده آن برای رفع اسهال‌های ساده مفید است.
گرفتگی ادرار را برطرف می‌سازد و فربه‌کننده است..تنظیم کننده دستگاه گوارشی بوده و ابتلاء معده را به بیماری‌ها مرتفع می‌سازد.خوردن آن سبب نیکویی رنگ و رخسار می‌گردد.2.در رفع اسهال روده و خونی و از بین بردن ترشحات زنانه و آب آوردن نسوج می‌توان استفاده کر خاکشیر از نظر طب قدیم ایران گرم و تر است.
ابتلا به اسهال در فصل تابستان يكي از اختلالاتي است كه در كودكان بسيار شايع است. درمانگران طب سنتي ايران براي درمان اين مشكل، دارويي را تجويز مي‌كنند كه در تمامي خانه‌ها امكان تهيه و مصرف آن وجود دارد. براي تهيه اين دارو كافي است خاكشير را بو داده و آن را با آب و عسل مخلوط كنيد و به بيمار بدهيد. اين تركيب را متناسب با سن بيمار، هر 2 ساعت يك بار براي او تجويز مي‌كنند. ميزان مصرف اين مخلوط از يك قاشق غذاخوري تا يك سوم استكان براي خردسالان تجويز شده است.

بهترین كاربرد آن به خاطر خاصیت ضدعفونی‌كننده‌اش می‌باشد و برای ناراحتی‌های روده مثل اسهال یا حتی یبوست مفید است.
این گیاه را به صورت خیس كرده استفاده می‌كنند و در موارد جراحات و تب‌های زیاد بسیار موثر است و همچنین بو داده آن اسهال‌های سخت را درمان می‌كند. .

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مهر 17, 92 10:43 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

اقا ارش اینو امتحان کن

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه مهر 18, 92 2:55 pm 
آفلاین
کاربر فعال

نقل قول:
بهترین كاربرد آن به خاطر خاصیت ضدعفونی‌كننده‌اش می‌باشد و برای ناراحتی‌های روده مثل اسهال یا حتی یبوست مفید است.

سایه روشن جان برای رفع یبوست به صوت شربت (یعنی خاکشیر را بعلاوه گلاب و شکر مصرف کنم)هم استفاده شه مفیده یا دستور خاصی داره؟

بالا

پستارسال شده: جمعه مهر 19, 92 2:21 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام از خاکشیر برای اسهال استفاده کردم هم معمولی شو هم بو دادشو که بو دادش قوی تره یه صورت شربت عسل و خاکشیر من چند سال درگیر یبوست بودم پیش هر دکتری هم که رفتم داروهاشون تاثیری نداشت اینقدر شدید بود که چند بار به شقاق انجامید اما الان کاملا خوب شدم و چند ماهه دیگه از یبوست خبری نیست من تجربیات 5 ماه گذشتمو در اختیارت میذارم ولی باید صبور باشی اولین راهکار درمان این مشکل تغییر رژیم غذایی هستش اگه هر دارویی مصرف کنی و رژیم غذایت رو اصلاح نکنی فایده ای نداره به طور موقت خوب میشی اما بعد مدتی باز همون اشو همون کاسه مزاج یبوست سرد پس هر غذایی باز مزاج سرد برات مضره غذاهای صنعتی و کارخونه ای فست فود ها غذا های حاوی اسانس های شیمیایی قند و شکر و روغن نباتی و جامد سوسیس و کالباس چای کافئین شکلات انواع کیک ها و شیرینی ها و ابمیوه ها بستنی ها دوغ ها نوشابه سس ها چیپس که خیلی بده و پفک ماکارانی گوشت گاو کنسروها کمپوت های مغازه ای خلاصه هر چی توش نگهدارنده داره و مرغ صنعتی باید حذف بشه ماهی کمتر بخور به جاش غذا های با مزاج گرم باید بخوری ابگوشت با گوشت گوسفندی قرمه سبزی خورش قیمه فسنجون با گوشت گوسفندی وحلیم گندم گوشتو روغن زرد روغن دنبه روغن کنجد روغن زیتون کشمش خرما بعضی ازین غذا ها شاید نفخ ایجاد کنه اما به مرور که دل وروده عادت کنه دیگه نفخ نمیکنی برنج رو حتما با زیره بخور تخم مرغ هم خیلی کم بخور به هر حال ما نمی تونیم مثل بقیه ی ادم ها هر غذایی رو بخوریم پس باید غذاها ی با ارژش تغذیه ای بالا رو انتخاب کنیم غذا هایی که ریز مغذین

بالا

پستارسال شده: جمعه مهر 19, 92 3:03 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

_صبح وشبو غذاهایی با مزاج گرم بخور شب ها زود شام بخور مثلا 7 شب برای اخر شب هم 7 عدد انجیر رو تو اب از صبح همون روز بخیسون و قبل خواب با ابش بخور غذا هات رو خوب بجو هر لقمه 60 بار به همراه غذات اب نوشابه و دوغ که اصلا و ماست نخور ماست رو با زیره سیاه دانه یا گلپر بخور هر روز نیم ساعت ورزش کن برقص دراز نشست برو خلاصه تحرک داشته باش دو تا داروی گیاهی هستش که هر دوشون عالین 1- یه قاشق مربا خوری بارهنگ رو +یه لیوان عرق نعنا (نادر خوبه) بذار 10 دقیقه با حرارت ملایم بجوشه بعد بریز تو لیوان کمی که سرد شد با یه قاشق غذا خوری عسل طبیعی قاطی کن ودو بار در روز یه ساعت قبل ناهار و یه ساعت قبل شام بخور 2-قطره ی هایپیران تو داروخانه ها هستش این درمان ای بی اس نوع یبوسته داروی ارامبخشه به میزان 25 قطره تو یه لیوان اب میریزی وساعت 6 و نیم صبح میخوری این دارو برای ای بی اس نوع اسهالی خوب نیس اگه داروی ضد افسردگی مصرف میکنی من نمیدونم شاید تداخل داشته باشه شایدم نه

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 95 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com