انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 8:53 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 33 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4  بعدی
نویسنده پیغام
 عنوان پست: Re: رژیم غذایی
پستارسال شده: یکشنبه شهریور 10, 92 8:48 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
محمد نوشته است:
نمیدونم چرا امسال حال منم خیلی بد بود.. که هنوزم هست.. البته من دو سال داروهامو قطع کردم.. اما دوباره شروع کردم. لوپرامید.. نورتریپتیلبن.. مصرف میکنم.

یه فکری بکن ببین رژیم غذاییت یا ساعت های غذا خوردن و خوابیدن و اینها تغییری نکرده ؟ راستی دقت کردین خواب چه تاثیر زیادی داره ؟

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: سه شنبه شهریور 26, 92 1:36 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

بله امسال خوابم کم و نامنظم شده.. شاید علت بدتر شدنم همین باشه.. نمبدونم..

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آذر 7, 92 11:19 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

برای اسهال یه دونه موز قبل خواب بخورین خیلی جواب میده .ریزه خواریم ممنوع.سه وعده غذا و مابین این سه وعده هیچی نخورین

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آذر 7, 92 11:48 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

متاسفانه اين موزهايي كه در بازار هستند چون سبز چيده ميشن و بعد در معرض گاز اتيلن قرار مي گيرن، در واقع كال محسوب مي شن و مصرف ميوه كال هم مضره.
براي من چهار وعده غذايي بهتر جواب ميده خواستم پنج وعده اي را هم امتحان كنم كه نشد.(سخت بود)
ريزه خواري يا مصرف غذا بين وعده ها مخصوصا اگر يك چيز شيرين باشه من را خيلي اذيت ميكنه.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آذر 7, 92 2:00 pm 
آفلاین
کاربر فعال

اما رژیم غذایی:به هیچ وجهه هله هوله نمی‌خورم،غذای بیرون تعطیل،سرخ کردنی ممنوع،نوشابه و نوشیدنی های گازدار اصلا نباید خورده بشه.
حالا چیزایی که میتونیم بخوریم:صبحانه چای کمرنگ،نان،پنیر،گردو،مربا، عسل،شیر(اگه حساسیت ندارید)،غذای اصلی:مرغ،گوشت،ماهی فقط کبابی یا بخار پز،بیرون هم اگر خواستید غذا بخورید جوجه، برگ مشکلی نداره،ولی اصلا لب به کوبیده نزید،گوشت چرخ کرده اصلا نخورید،برنج هم فقط ساده،اگه جایی لوبیا پلو،عدس پلو،آلبالو پلو،زرشک پلو بود،مخلفاتشو کنار بزنید فقط برنج سادهشو بخورید. ادویه،فلفل،ترشی هم نخورید.خورشت هم فقط ابشو بخورید با گوشتش،ماست مشکلی نداره.سالاد، سبزی نمیتونید بخورید،سبزیجات خام تعطیل،میوه خام هم نمیشه خورد فقط پخته،یا خودتون بپزید یا کمپوت بخورید،شیرینی و کیک هم فقط ساده،خامه نمیتونید بخورید.
خلاصه اینا دستور غذایی هستش که دکترم بهم داده،خداییش اگه عمل کنید تاثیرش رو میبیند،حداقل تا 6 ماه هم رعایت کنید،ممکنه اولش سخت باشه که جلو نفستون رو بگیرید ولی بعدش عادت میکنید،یعنی خودتون بعد چند وقت میبینید به خوب شدنش می ارزه.راستی، هیچ وقت سیر غذا نخورید،شده 3 وعدتون رو بکنید 5 وعده،خیلییییی تاثیر داره که شکمتون پر نباشه.

سلام دوستان....
مواردی که این دوستمون گفته واسه ی من درسته...من دکتر واسه رژیم غذایی نرفتم اما خودم رعایت می کنم ولی مثل ایشون نه...هله هوله که نمی خورم...خورشتم اکثر اوقات آبشو می خورم...یعنی موارد بالا رو وقتی که من رعایت می کنم حالم بهتره...این که سیر غذا نخوریو شکمت خالی باشه واسه ی من که تأثیر داشته....ایشون راست میگن وقتی یه رژیمی مثل ایشون داشته باشی و همه چیو رعایت کنی هم حالت بهتره هم احساس خوشایندی داری.واسه من که این طور بوده...
ولی اکثر چیزایی رو که واسه بدن مفیده رو انگاری نمیشه خورد و این خیلی بده...

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آذر 7, 92 9:40 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

من الحمد الله تونستم تا غروب مشکل نفخم رو کاملا کنترل کنم اما بعد شام حالم خراب میشه .اقا آرش موز های تو بازار کال باشه یا نباشه تاثیرشو داره قرارنیست همیشه مصرف کنیم فقط یه دوره ی کوتاهه موز برا درمان مشکلات معده هم خوبه من فقط با یه هفته مصرف حالم بهتره

بالا

پستارسال شده: جمعه اردیبهشت 17, 94 1:27 am 
آفلاین
کاربر فعال

امروز ظهر عدسی خوردم بعد از مدت ها سمت غروب حرکات رودم بهم ریخت و صداها شروع شد البته ولومش خیلی اومده پایین مخصوصا این که تی وی روشن بود ولی اعصابمو خیلی خرد می کنه غروب رفته بودیم خونه بابام اینا گفتم عدسی خوردم دلم درد گرفته(واژه ای بی اس رو به کار نمی برم چون کسی نمی دونه چیه یا می گم دلم درد می کنه یا می گم شکمم صدا میده)شوهرم گفت پس به خاطر همینه دل منم درد گرفته پرسیدم چجوری شدی گفت نفخ کردم الان می فهمم اون پرهیزی که داشتم دخترم آلرژی داشت و پروتیین گاوی پوستش رو قرمز می کرد برای منم تاثیر داشته من یکسال صبحا یا عسل خوردم یا مربای هویج هیچ گونه لبنیات گاوی نخوردم نه خودم نه مامانم نه مادر شوهرم توی گوشت چرخ کرده گوشت گوساله قاطی نمی کنن تخم مرغ ماهی نمی خوردم فست فود می رفتم ساندویچ مرغ می خوردم می گفتم بدون پنیر پیتزا باشه مربای آلبالو توت فرنگی نمی خوردم مامانم یا مادر شوهرم کتلت درست می کردن به خاطر من توش تخم مرغ نمی زدن گوشت گوسفند می خوردم سبزی خوردن مشتی می خوردم میوه های رنگی نمی خوردم اما گوشت گوساله نه خوبیش این بود دیگه پیله نمی کردن بهم خلاصه اینکه ای بی اس بسی بیماری مرموزی ست آیا مجموع دو عامل بهبود سطح سلامت روانی و پرهیز طولانی مدت درمان صد در صد ای بی اسه؟؟؟؟به جز یه مدت کوتاه در دوره نوجوانی که دل درد می شدم و یه مدت در نوزادی که اسهال شدم تا 22 سالگی مشکلی نداشتم البته از همون نوجونیمم از چیزی ناراحت می شدم کمرم سوزن سوزن می شد الانم از چیزی ناراحت می شم چند ثانیه یه دستم یا پام یه حالت سری سوزن سوزن شدن مور مور شدن پیدا می کنه البته اهمیت نمی دادم به این قضیه

بالا

عنوان پست: اورتورکسي
پستارسال شده: یکشنبه اردیبهشت 20, 94 9:07 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

اورتورکسي که با آنورکسي و ساير اختلالات خوردن همپوشاني دارد، به مرور زمان به جريان اصلي در مرز نامشخص بين سلامت هوشيارانه و سلامت وسواسي تبديل شده است. اورتورکسي را «دلبستگي زياد به درست بودن و خوردن صحيح» معني کرده‌اند، اما تلاشي که در ابتدا براي بهبود سبک زندگي بوده است، مي‌تواند به نوعي تمايل ناسالم و شايد تنفر از خود، کاهش اعتماد به‌نفس، انزواجويي از جامعه و حتي سوءتغذيه تبديل شود. اورتورکسي در جامعه‌اي مقبوليت پيدا مي‌کند که مردم به‌طور مرتب کالري‌ها را مي‌شمارند و غذاي پاک مي‌خورند، از افزودني‌هاي صنعتي و نگه‌دارنده‌ها دوري مي‌کنند، مراقب بسته‌بندي‌هاي پلاستيکي و انواع مواد سمي هستند و مهم‌تر از همه هرگز چاق نمي‌شوند.
دکتر استيون براتمن که اولين بار در 1997 اين تعريف را ابداع کرد، درباره تجربه شخصي خود از اورتورکسي، مي‌گويد: «سال‌ها سعي مي‌کردم تا با درست غذا خوردن سالم بمانم، اما به‌تدريج احساس کردم چيزي سر جايش نيست... و توانايي‌هاي من براي برقرار کردن مکالماتي عادي تحت‌الشعاع افکار مزاحم درباره خوراکي‌ها قرار گرفته است. تکاپوي دائمي براي پيدا کردن غذاي بدون گوشت و چربي و مواد شيميايي سبب شده بود که تقريبا از تمامي شکل‌هاي اجتماعي خوردن باز بمانم. تنها و آزرده شده بودم... دريافتم که نمي‌توانم خود را خلاص کنم. من، برده درست خوردن شده بودم.» بسياري از ما خود اين را تجربه کرده يا در اشخاص ديگر شاهد بوده‌ايم.
از آنجا که هنوز اورتورکسي از طرف نظامنامه تشخيصي و آماري، به‌طور رسمي شناسايي نشده، مانند ساير اختلالات خوردن تعريف مي‌شود. فرد آنورکسيک يا بوليميک درباره وزن و کالري وسواس دارد و فرد اورتورکسيک درباره خلوص و کيفيت هر آنچه بر دهان مي‌گذارد. بسياري از متخصصان عقيده دارند، اورتورکسي شکل تغيير يافته آنورکسي است، منتها کمي محترمانه‌تر، اما به همان اندازه محدودکننده. نوع ديگر اين محدوديت که اين روزها باب شده، عدم تحمل رژيم غذايي يا آلرژي‌ها يا اجتناب از خوردن هر نوع غذاست.

اين پديده رو به گسترش است. از هر 5 بريتانيايي، يک نفر مي‌گويد، حساسيت يا عدم تحمل غذايي دارد که اين ميزان نسبت به 20 سال قبل 400درصد افزايش داشته است. آکادمي آلرژي و ايمنولوژي باليني اروپا عقيده دارد، 17 ميليون اروپايي دچار نوعي حساسيت غذايي هستند، اين رقم شامل بچه‌ها هم مي‌شود که سهم آنها طي 10 سال گذشته دوبرابر شده است. هرچند 30 درصد اروپايي‌ها ادعا مي‌کنند که در برابر غذا واکنش نشان مي‌دهند، در واقع حساسيت غذايي واقعي تنها در 5-3 درصد آنها به صورت باليني شناسايي شده است.

تصور حساسيت غذايي پديده‌اي جهاني است. ارقام اداره آمار استراليا نشان مي‌دهد، تقريبا 4 ميليون نفر در استراليا گفته‌اند که به دليل عدم تحمل يا حساسيت نوعي غذا را مصرف نمي‌کنند. در واقع، تصور حساسيت يا عدم تحمل در بين مردم بسيار بيشتر از آن چيزي است که آمارها ثبت کرده‌اند. مطالعات متعدد حاکي از آن است که ميزان فراواني واقعي حساسيت غذايي در بين جمعيت بزرگسال حدود 2-1 درصد و در بين کودکان کمي بيشتر، حدود 7-3 درصد است.
به بيان ديگر، انگار ميليون‌ها نفر مي‌خواهند که به غذايي خاص حساسيت داشته باشند، در اين ميان، مقصري که همواره از آن نام مي‌برند گندم است. قفسه‌هاي فروشگاه‌ها پر است از محصولات بدون گلوتن، اما وقتي از مشتري‌ها مي‌پرسيد، اغلب آنان نمي‌دانند که گلوتن چيست يا چه کار مي‌کند.
متن کامل: http://www.salamatiran.com/NSite/FullSt ... %86&type=3

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اردیبهشت 22, 94 6:32 pm 
آفلاین
کاربر فعال

روده ما حساسه می فهمی حساسه :) مشخصه که وقتی استرس می گیرم روی رودم تاثیر داره یه سری از غذاها روی رودم تاثیر داره مثلا امتحان کردم چاغاله بادوم که الان فصلشه روی رودم تاثیر داره اصلا نمی دونم چرا ما آدما دوست داریم میوه کال بخوریم هندونه نفاخه گوشت گوساله لبنبات حتی شیرینی و شکلاتی که شیر خشک داره توش اینا باید حذف بشه مثلا ساقه طلایی ترکیباتش شیر نداره بجاش عسل درجه یک یعنی عسلی که زیاد به زنبورا شکر ندن گوشت گوسفند برنج و بقیه چیزایی که نفاخ نیست خورده بشه من خودم قرص calci care با آب فراوون می خورم سوسیس و کالباس که گوشت صورت گاو ایناست خوب نیست مثلا خواهر من اصلا نمی تونه شیر بخوره نفخ می کنه علم بشر تدریجیه و هنوز جواب خیلی از سوالا رو نمی دونه

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه اردیبهشت 22, 94 2:20 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

گوحه سبز رو تست کردم خوب بود روی من! خوشحالم این یکی مشکلی ایجاد نکرد!

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 33 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید