انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 7:25 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 156 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: سه شنبه آذر 5, 92 7:44 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: تهران
دقیقاً رسا جان موافقم باهات.این فکر نکردن به بیماری خیلی تاثیر داره ولی به قول خودت خیلی کار سختیه. مخصوصاً تو محیط های اجتماعی... :(

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: پنج شنبه آذر 7, 92 7:44 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

مرسی rasaجون انشالله اگه شما رفتی و نتیجه گرفتی مارو هم در جریان بذار که رفتن پیش یه روانشناسو هم امتحان کنیم.
دوستای عزیزم من 14 ساله که این مشکل گریبانگیرم شده یعنی به نظر خودم تقریباً اکثر راهها رو امتحان کردم ولی متاسفانه نتیجه نگرفتم ، به هیچ عنوانم این جا نمی خوام، خدای ناخواسته در مورد درمان منفی بافی کنم ولی چون هر درمانی رو که به امید خوب شدن تو این سالها امتحان کردم و نتیجه نگرفتم اینه که تقریباً ناامید شدم.
اما دوستای عزیزم در مورد خودم اگه بخوام این بیماری رو به قبل از مبتلا شدن به حساس و زودرنج و درونگرا بودنم نسبت بدم در مورد من اصلاً صدق نمیکنه، قبل این که بیمار بشم آدم سرزنده و برونگرا ، و تو هر جمعی همیشه راس مجلس بودم و قبل اونم از نظر گوارشی هم هیچ مشکلی نداشتم اما بعد از این درد کوفتی حساس و زودرنج شدم.
و این مورد بی خیال شدن و ریلکس بودن هم امتحانش کردم ولی جواب نداده ، شوهرم روانشناس نیست ولی خدایی تو این مورد همیشه از نظر روحی بهم کمک کرده و موقعیت اونو(ریلکس بودن) حتی با عوض کردن محیط زندگیمون هم برام فرهم کرده اما...
ولی متاسفانه آدم هر چه قدر هم که بخواد ریلکس باشه و بهش فکرنکنه تو این مورد (LG ) نمیشه نه آدم راحت می تونه بیرون بره و نه کلاسی بره و یا حتی نمی تونه بدون نگرانی به یه مهمونی بره ، آخه چطوری بی خیال بشه ؟؟
یه عکس العمل بد میتونه یه روز که هیچی، یه هفته و یه ماه آدمو خراب کنه :cry: حداقل میدونم در مورد خودم که این طوریه.
خلاصه در نهایت فقط می تونم خدایا به خاطر این بیماری حکمتت رو شکر.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آذر 7, 92 8:06 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

سلام ستاره خاموش. واقعاً نمی دونم شاید واقعاً ربطی به روحیه نداشته باشه و اینکه نمیدونم چرا اینقدر بین خود ما تفاوت وجود داره. مثلاً خود من وقتایی که ریلکس و آرومم مشکل بی اختیاری ندارم. توی همین فروم هستن کسایی که بیماریشون با یه سرماخوردگی یا آنفولانزای ساده شروع شده ولی چون آی بی اس مربوط به اعصاب روده میشه و گفته میشه که پیام های بین مغز و روده مختل میشه نا خدا گاه همه ربطش میدن به اضطراب و مشکلات عصبی. من خودم شروع بیماریم با اضطراب بوده و تو زندگیمم تنش زیاد داشتم ولی خب همه مثل من نیستن.

بالا

پستارسال شده: جمعه آذر 8, 92 5:46 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام m1988عزیز
عزیزم تو که میدونی با ریلکس بودن و عصبی نشدن مشکلت حل میشه اینو بدون که هیچی تو دنیا اهمیت ناراحت و عصبی شدنو نداره .
والله اگه منم مشکلم با ریلکس شدن و بی خیالی حل میشد به خاطر هیچ موضوعی حاضر نبودم که بی اختیاری رو تحمل کنم.
خداروشکر که شما میتونی کنترلش کنی اما برای امثال من هیچ کنترلی وجود نداره .چون خیلی مواردو از جمله رژیم غذایی و ریلکس کردنو مصرف دارو و....تجربه کردم اما هیچکدوم منو به نقطه کنترلش نرسونده. :cry:

بالا

پستارسال شده: جمعه آذر 8, 92 7:15 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

ستاره خاموش منم سعی میکنم ولی مشکل اینجاست که تو هر شرایطی نمیشه ریلکس بود :cry: فکر کن تو یه جمعی قرار بگیری که اتفاقاً غریبه هستن و رودروایسی هم داری باهاشون. اونوقت دچار استرس میشم که نکنه آبروم بره و ...

بالا

پستارسال شده: جمعه آذر 8, 92 10:36 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

m1988عزیز من فکر میکنم مشکل شما با کمک یه روانشناس خوب حل میشه چون من خودم روانشناسی خوندم و میدونم که متدهای هست که میتونه خیلی راحت بهت کمک کنه که بعد از یه مدت تمرین و تکرار، فکر مثبت ملکه ذهنت میشه و انشالله خوب میشی. :)
انشالله که حتماً این کارو بکن و به یه روانشناس متبحر مراجعه کن و مطمئناً خوب میشی چون مشکل شما خیلی شدید نیست منتظر خبرهای خوبت میمونم.

بالا

پستارسال شده: شنبه آذر 9, 92 12:04 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

دوستان سلام
من دکتر رسول عزیزی که عضو انجمن بی اختیاری دفع در ایران هستند و البته فوق تخصص جراحی کولورکتال(مقعد شناسی) نیز میباشند رو پیدا کردم و سوالی رو از ایشون در مورد بی اختیاری پرسیدم که پاسخ سوالم رو در پایین میذارم.چیزی که خوشحال کننده است اینه که ایشون وجود راه جراحی رو تایید کردند.دوستان تهرانی خواهشا یه نوبت از ایشون بگیرند http://www.rasoulazizi.com/fa/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3%20%D8%A8%D8%A7%20%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%20%D8%B9%D8%B2%D9%8A%D8%B2%D9%8A.html

Rasoul Azizi:با سلام
بی اختیاری انواع مختلفی دارد. باید ابتدا مورد معاینه قرار بگیرید . درمانهای غیر جراحی مانند فیزیوتراپی نیز وجود دارد که بسته به شدت و نوع بیماری میتوان قبل از جراحی تجویز نمود. رژیم غذایی و دارو بیشتر در کاهش حجم گاز روده میتوانند کمک کننده باشند. از منشی وقت بگیرید و برای معاینه حضوری مراجعه کنید.
با تشکر از تماس شما.

بالا

پستارسال شده: شنبه آذر 9, 92 1:25 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام به همه
5setare عزیز من یه بار تو بیمارستان رسول اکرم پیش دکتر عزیزی رفتم و ایشون منو به دکتر نیکجو که یه پزشک فیزیوتراپه و پروژه پارادوکس رو داشت معرفی کرد آخه من عضلات کف لگنم ضعیفه و الان فیزیوتراپیو شروع کردم اما به دکتر نیکجو میگم که ازشون درباره جراحی بپرسه اگه بشه که عالیه.
به امید سلامتی کامل همه.

بالا

پستارسال شده: شنبه آذر 9, 92 5:37 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

بچه ها اینم یه نگاه بندازین یه فرد LG هست که با عمل جراحی کاملاً خوب شده:
http://www.ibsgroup.org/forums/topic/14 ... dor-cured/
نظرتون چیه؟؟
توجه توجه :D لطفاً همه بخونیدش چون علائمش دقیقاً عین ماست و از طریق جراحی نتیجه گرفته...

بالا

پستارسال شده: شنبه آذر 9, 92 9:45 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

راه درمان بی اختیاری فقط عمل جراحیه (مگر در بی اختیاری های خیلی خفیف که مشکل با دارو و تغییر رژیم غذایی قابل حله) و همون طور که دکتر عزیزی گفتند استفاده از دارو فقط در کاهش میزان گاز روده تاثیر داره. خوبیش اینه که عمل جراحی برای بی اختیاری تایید شده و در ایران میشه انجام داد و جواب گرفت پس الهه خانم شما در خصوص عمل جراحی پیگیری بفرمایید و به امید خدا مطمئنا بیماری شما و ما درمان میشه. من فکر نکنم جراحی سخت و مشکل سازی باشه.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 156 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com