انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 7:25 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 156 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: یکشنبه دی 22, 92 7:53 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: تهران
سلام 5setare جان خسته نباشی امیدوارم که همه امتحاناتت رو با نمره خوب گذرونده باشی.امید به خدا برات آرزوی سلامتی دارم نتیجه ش رو به ما هم خبر بده.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: دوشنبه دی 23, 92 12:51 pm 
آفلاین
کاربر فعال

5setare نوشته است:
سلام به دوستان گل امتحانات هم که تمام شد و وقت من خالی برای روز سه شنبه وقت ملاقاتی با دکتر بنان زاده گرفتم به امید اینکه مثمر ثمر واقع بشه کسی میدونه اندوسونوگرافی چجوریه؟

سلام دوست عزیز
آندروسکوپی البته بنده 14 سال پیش انجام دادم شاید الان روشا بهتر شده باشه ، یه لوله که سرش یه دوربین کوچیکه از طریق دهان وارد معده تون میکنن تا ببینن داخل معده و در مسیر مشکلی وجود داره یا نه از طریق tv همون موقع مشکلو متوجه میشن چون همون موقع دارن میبینن داخل بدنتونو ، امیدوارم جوابی که خواسته باشی را داده باشم اگه سوالی داری بپرس عزیزم

بالا

پستارسال شده: دوشنبه دی 23, 92 1:12 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام نگار خانم و ممنون از جوابت آندوسونوگرافی ترکیبی از اندوسکوپی و سونوگرافی هست که کار هر دو رو هم زمان انجام میده من هم قبلا آندوسکوپی کردم ولی مشکلی مشاهده نشده ولی خوبی آندوسونوگرافی اینه که میشه فهمید آیا عضلات اسفنکفر مشکلی دارن یا نه چه از نظر ضعف عضلات چه از نظر اعصاب عضلات

بالا

پستارسال شده: سه شنبه دی 24, 92 11:45 am 
آفلاین
کاربر ساده

سلام به دوستان.
در اندوسکوپی یک لوله پلاستیکی که سر ان یک دوربین قرار داره که معده و مجرای مری و دوازدهه بررسی میشود و در صورتی که دکتر نیاز بداند از معده و مخاط آن برای نمونه برداری برای هلیکوپیلور باکتری و غیره برداشته میشود.
کولونسکوپی یا رکتوسیگموییدوسکوپی هم دقیقا شبیه اندوسکوپی یک لوله پلاستیکی که سر ان یک دوربین قرار دارد و روده بزرگ را بررسی میکند که ایا پولیپ یا زایده ای درون ان یا بافت ملتهب وجود داشته یا نه و نمونه برداری از روده بزرگ هم برای سرطان های روده بزرگ از طریق همین روش انجام میشود و همچنین اگر همورویید و فیشر وجود داشته باشد هم تشخیص داده میشود.
اما سونوگرافی رکتال یا اندوسونوگرافی سونوگرافی از مقعد هستش که از عضلات کف لگن و تن عضلات بررسی میشود.که با امواج اولتراسونیک عضلات را بررسی کرده .
و مانومتری رکتال هم عین سونوگرافی رکتال می مونه برای سنجش قدرت وتن عضلات کف لگن اما ایندفه با یک پروپی که سر آن سنسور وجود دارد که بیمار با منقبض و ریلکس کردن خود قدرت عضلات خود را ثبت میکند.

من از دکتر پرسیدم که مانومتری دقیق تره یا سونوگرافی رکتال گفت هر دو در گرید 2 قرار دارند.

همینا رو می دونستم امیدوارم به درد بخوره.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه دی 24, 92 2:17 pm 
آفلاین
کاربر فعال

5setare نوشته است:
سلام نگار خانم و ممنون از جوابت آندوسونوگرافی ترکیبی از اندوسکوپی و سونوگرافی هست که کار هر دو رو هم زمان انجام میده من هم قبلا آندوسکوپی کردم ولی مشکلی مشاهده نشده ولی خوبی آندوسونوگرافی اینه که میشه فهمید آیا عضلات اسفنکفر مشکلی دارن یا نه چه از نظر ضعف عضلات چه از نظر اعصاب عضلات

ببخشید درست کلمه رو نخودنده بود فک کرده بودم منظورتون آندروکسوپیه

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه دی 25, 92 7:48 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام به دوستان گرامی
دیروز به ملاقات دکتر بنان زاده رفتم ایشان پس از معاینه گفتند عضلات اسفنکتر شما از نظر قدرت مشکلی ندارد و دو سه آزمایش نوشتند که باید هفته آینده انجام دهم از ایشان سوال پرسیدم امکان دارد مشکل از اعصاب عضلات باشد که ایشان فرمودند به احتمال زیاد از همین موضوع است بسیار امیدوارم که همه ما درمان شویم و به زندگی عادی خود بازگردیم

بالا

پستارسال شده: جمعه دی 27, 92 1:48 pm 
آفلاین
کاربر ساده

با سلام
5setare عزیز چند تا سوال داشتم .
1) این دکتر بنان زاده جراح کلورکتال هستن ؟ چون من تا حالا 3 تا جراح کلورکتال رفتم و هر 3 بعد از معاینه همین حرفی که به شما زدن عضلات اسفنکتر شما از نظر قدرت مشکلی ندارد.
2) و این دو سه تا آزمایشی که برای شما نوشته می تونید بگید که چی هست ؟
ممنون میشوم که جواب سوالات منو بدهید.

بالا

پستارسال شده: جمعه دی 27, 92 3:38 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

با سلام rasa عزیز بله ایشان جراح کلورکتال هستند. والا شما که با دست خط دکتر ها آشنایی دارین نمیشه یه کلمه رو خوند آن چیزی که دکتر گفت سونوگرافی و آزمایش مقعد هست.

بالا

پستارسال شده: شنبه بهمن 5, 92 2:45 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام 5satareجان
با آرزوی این که از درمان نتیجه بگیری
لطفاً مارو هم در جریان مراحل درمانت بذار
به خدا قسم که دیگه به این نحو زندگی کردن برام سخت شده و واقعاً به بن بست رسیدم. :cry:

بالا

پستارسال شده: سه شنبه بهمن 22, 92 8:31 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

ترکیبات درست غذایی برای هر آدم سالمی مقدار نفخ رو تا 90% کاهش میده. پس مسلما یک بیمار آی بی اسی هم با رعایت ترکیبات درست غذایی میتونه مقدار نفخ خودشو تا 90% کاهش بده. این موردی هست که خودم در طول حداقل 12 سال از 17 سالی که آی بی اس دارم رعایت می کنم و تونستم با این روش و چند روش ساده دیگه بیماریم رو تا حد زیادی تحت کنترل داشته باشم. بعدا در این مورد در قسمت تجربیات بیشتر می نویسم.
ضمنا من برای بیماری ام هیچ دارویی را مصرف نکردم.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 156 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com