انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 4:11 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 14 پست ]  به صفحه برو 1, 2  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: یکشنبه اسفند 27, 91 1:24 pm 
هر کی در مورد این دارو چیزی میدونه یا شخصا مصرفش کرده از علائم و تجربیاتش بگه

بالا

پستارسال شده: جمعه اردیبهشت 20, 92 8:09 pm 
آفلاین
کاربر ساده

قطره گاسترولیت

شکل دارويي:

قطره 18 ميلي ليتري داراي قطره چکان در جعبه مقوايي با بروشور.

موارد مصرف:

درمان علائم سندروم روده تحريک پذير(Irritable Bowel Syndrome)

اجزاء فراورده:

اسانس آويشن شيرازي (Zataria multiflora)

استاندارد شده:

بر اساس وجود حداقل 7-4/4 ميلي گرم تيمول در هر ميلي ليتر فراورده

مواد موثره:

تيمول و كارواكرول

آثار فارماکولوژيک و مکانيسم اثر:

آويشن واجد خواص ارزشمند زيادي است. اين گياه يک ضدعفوني کننده عالي ريوي است و براي تمامي عفونتهاي تنفسي مفيد بوده و در مقابله با عفونتهاي دهان و گلو بسيار مؤثر است. از آويشن ميتوان بصورت بُخور در عفونتهاي ريه، حلق و بيني يا بعنوان يک دهانشويه و غرغره استفاده نمود. وجود حتي 1/0 درصد اسانس آويشن در يک خمير دندان در برابر باکتريهاي مسبب عفونتهاي دهان و لثه مؤثر است. اسانس آويشن قادر است
فاسد شدن گوشت را به تعويق بياندازد. لذا در روند بسته بندي گوشت قبل از فريز کردن و يا هنگام مسافرت که امکان دسترسي به يخچال وجود ندارد ميتوان از آويشن براي ضدعفوني کردن گوشت استفاده کرد.
آويشن ضد عفوني کننده روده‌هاست و در عفونتهاي معده ارزشمند بوده، قادر به دفع کرم‌هاي روده‌اي (انواع گرد، نخي شکل و پهن) ميباشد. نتايج مطالعات اخير نشان ميدهند که اسانس آويشن تکثير باکتريها را کُند و محيط کشت را به مدت 3 روز از آلودگي حفظ ميکند. آويشن يک محرک خوب گوارشي است و براي افراد مبتلا به مشکلات سيستم گوارشي و در دوران نقاهت بيماريها مفيد بوده و اشتها را تحريک ميکند.
سندروم روده تحريک پذير(IBS) يکي از شايعترين اختلالات دستگاه گوارش است که با درد و/ يا احساس ناراحتي در شکم همراه با اختلال در اجابت مزاج بصورت اسهال و يبوست متناوب مشخص ميشود.(1)
ازجمله روش هاي تشخيص اين اختلال استفاده از معيار تشخيصي RomeIII ميباشد. اين معيار عبارتست از: درد يا ناراحتي راجعه شکم حداقل 3 روز در ماه طي 3 ماه گذشته همراه با حداقل2 مورد از موارد زير: 1- بهبود پس از اجابت مزاج 2- شروع توام با تغيير در دفعات مدفوع و3- شروع توام با تغيير ظاهر مدفوع.
بر اساس معيار تشخيصي RomeIII حدود 10-5% جمعيت کشورهاي توسعه يافته و در حال توسعه بهIBS مبتلا هستند که بيشتر در زنان و حداکثر شيوع آن در دهه سوم و چهارم عمر ميباشد.(2)
متاسفانه انتخابهاي درماني موجود براي بيماران مبتلا به IBS محدود است که تا حدي به علت عدم شناخت کامل مکانيزم و علل اين اختلال ميباشد.(1)
استفاده از گياهان دارويي براي برطرف نمودن علائم IBS مرسوم است. بر اساس نتايج يک بررسي آينده نگر دو سو بيخبر تصادفي شده با کنترول دارونما؛ بعد از 4 هفته درمان با کپسول حاوي اسانس نعناء؛ 75% از بيماران بيش از 50% کاهش در علائم را نشان دادند (در مقايسه با 38% در گروه دارونما). در مقايسه با شروع مطالعه؛ بر خلاف گروه استفاده کننده از دارونما، در گروه مصرف کننده کپسول حاوي اسانس نعناء 4 هفته بعد از شروع درمان و 4 هفته پس از پايان درمان کاهش قابل توجه آماري در علائم مشاهده شد.(3)
گياه آويشن شيرازي(Zataria multiflora) يکي از گياهان بومي ايران است که به علت ويژگيهاي ضد عفوني کننده، ضد درد، بادشکن(ضد نفخ و تسکين دهنده روده) در درمانهاي سنتي مردم ايران بکار رفته است.(4)
در بررسي انجام شده روي حيوانات آزمايشگاهي؛ اسانس برگ آويشن به صورت وابسته به غلظت، در غلظت هاي کم (nl/ml16-5/.) انقباضات ناشي از Kcl در ايلئوم ايزوله رت را مهار نموده است که مشابه اثرات دي سيکلومين ميباشد.(5)
در يک کارآزمايي باليني تصادفي چندمرکزي؛ تاثير قطره خوراکي گاستروليت در53 بيمار که تشخيصIBS در آنها بر اساس Manning criteria مسجل شده بود، بررسي گرديد. بر اساس نتايج اين مطالعه؛ پس از2هفته درمان با دوز20 قطره 3 بار در روز، قطره گاستروليت در درمان کليه علائم IBS موثر بود (p<0.002) و در اکثر موارد بيماران و پزشک معالج از مصرف دارو رضايت داشتند.(6)

دستور مصرف:

هر 8 ساعت 20 قطره همراه با مقداري مايعات

موارد منع مصرف:

اختلالات تيروئيد، دوران بارداري و شيردهي

عوارض جانبي:

با مقدار توصيه شده و نحوه مصرف مناسب، عارضه اي مشاهده نشده است. با اينحال در صورت مصرف مقادير زياد يا در افراد حساس، تيمول موجود در فراورده ممکن است باعث سرگيجه، سردرد، تهوع، استفراغ، ضعف عضلاني، کاهش فعاليت قلب، دستگاه تنفس و دماي بدن گردد که در اين صورت بايد مصرف فراورده متوقف و با پزشک مشورت نمود.

نکات قابل توصيه:

1- همانند ساير داروها، قطره گاستروليت را از دسترس اطفال دورنگهداريد.
2- در بيماران مبتلا به بيماريهاي قلبي و تنفسي با احتياط و طبق نظر پزشک مصرف شود.
3- در مصارف طولاني بهتر است پس ازهر هفته مصرف، 1تا 2 روز استفاده از دارو را متوقف نمود سپس مجدداً به همين ترتيب مصرف دارو را ادامه داد.
4- بلافاصله پس از مصرف، درب شيشه را بسته و دور از نور در دماي کمتر از 25 درجه سانتيگراد نگهداري نماييد.
البته من قرصش رو مصرف کردم! در حد 20 درصد نتیجه داشت ... خیلی تعریفی نیست...

بالا
 پروفایل  

پستارسال شده: سه شنبه مرداد 1, 92 8:12 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

محل اقامت: تهران
من دو هفته میشه دارم این قطره رو مصرف میکنم .. اثر خیلی کمی داشت.. :(

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: جمعه مرداد 4, 92 11:04 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلاااام محمدجان من اویشن واسه تنفسم استفاده میکردم فک نکنم رو ای بی تاثیربزاره چون گرمه یکم ارامش بخشه :geek:

بالا

پستارسال شده: جمعه مرداد 4, 92 11:10 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

دوستان قرص نعناواقعا خوبه هم دهن خوشبومیشه هم ارامش عجیبی بهتون دست میده ونفخ شکم کم میشه من که وقتی میجومش چشمام روهم میبندم تاارامشم بیشترشه شمااستفاده کنین مضرکه نیست ;)

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مرداد 6, 92 8:35 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

محل اقامت: تهران
سلام نازگلک جان.. ممنون از راهنماییت..

بالا

پستارسال شده: سه شنبه بهمن 22, 92 4:32 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام من حدود 5 ساله این قرص رو مصرف میکنم. اوایل بصورت قطره روزی سه مرتبه بعد بصورت کپسول روزی دوبار و الان روزی یک بار . حدود سه ساله صدای شکمم کاملا برطرف شده

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه بهمن 23, 92 4:59 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
lili جان خانومی خیلی خوش اومدین به فروم..از آشنایی باهاتون خوشحال شدم..
الان دیگه به هیچ وجه صدای شکم ندارین؟ حتی وقتایی که دلتون نفخ میکنه؟
بعدم اینکه این قطرهه و کپسول که استفاده کردین گیاهی هستش کامل؟ زیر نظر دکتر مصرف کردین یا خودتون؟

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه بهمن 24, 92 12:03 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام .براي بار اول دكتر تجويز كرد گفت6ماه بخور ببين چطوره خوردم ديدم يه كم بهترم. وقتي بهش گفتم گفت همينو ادامه بده. اوايل كپسولش توي بازار نبود از وقتي كپسولش امد ديگه كپسول گرفتم . اوايل روزي3بار بعد 2بار الان فقط روزي يكي بعد از نهار. كلا صداي شكمم بر طرف شده. ولي اون حالتهايي مثل دو روز يبوست و يك روز ببخشيد اسهال رو دارم. ولي خيلي بهترم. هم سر كار ميرم هم دانشگاه. بالاخره باهاش كنار امدم

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه بهمن 24, 92 7:17 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
ممنونم lili عزیز که توضیح دادین.. مرسی

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 14 پست ]  به صفحه برو 1, 2  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند