انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 10:28 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 97 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  بعدی
نویسنده پیغام
 عنوان پست: Re: ریفاکسیمین
پستارسال شده: سه شنبه بهمن 22, 92 12:16 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

محل اقامت: fars
سلام . بعد از ده روز استفاده از ریفاکسیمین با دو روزانه 1800 میلی می تونم بگم تا حدودی از حجم گاز روده هام کاسته شده حداکثر پنجاه درصد . ولی به دوستان پیشنهاد می کنم حداقل برای یکبار هم شده این دارو رو تست کنن . چون ممکنه از یه فرد به فرد دیگر تاثیرش فرق بکنه . سعی کنید نوع زیفاکسان آمریکایی اون رو تهیه کنید . شایدم این نوعی که من خوردم یعنی کولیدور که ساخت ترکیه هست خیلی مواد موثره نداشته. ولی بهر حال تو تحقیقات زیادی که شده ریفاکسیمین موثر بوده . باید تست کنید. البته سعی هم کنید یه رژیم فود مپ لوو که در بحث رژیم غذایی اومده تا حد امکان رعایت کنید.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: سه شنبه بهمن 22, 92 1:54 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
ریفاکسان آمریکایی از کجا میتونی پیدا کنیم آقا مهران؟
امیدوارم حالتون رفته رفته بهتر شه

بالا

پستارسال شده: سه شنبه بهمن 22, 92 10:47 pm 
آفلاین
کاربر ساده

محل اقامت: مشهد/26 ساله/ مجرد
دوستانی که آی بی اس تون از نوع اسهال هست حتما برای یک دوره 14 روزه با دوز 550 میل سه بار در روز ریفاکسیمین رو امتحان کنید. در مورد آی بی اس از نوع اسهال این قرص تاثیر خیلی عالی و سریعی برای از بین بردن تمام علائم داره.
البته این به این معنی نیست که در مورد یبوستی ها اثر گذار نیست اما تحقیقات نشون داده که بیشتر در از بین بردن بیماری IBS-D موفق بوده. و تا یک دوره حدودا 5 ماهه اثرش باقی می ماند. بعد از 5 ماه در صورت برگشت بیماری مصرف یک دوره 14 روزه دیگر توصیه می شه و زیانی برای بیمار نداره. البته با رعایت رژیم لو فودمپ و مصرف پروبیوتیک می توانید برای همیشه از بازگشت بیماری جلوگیری کنید.
در مورد این که ریفاکسیمین ساخت چه کشوری را مصرف کنید، نمیشه قضاوت درست داشت اما تجربه نشان داده که داروهای ساخت کشور های آمریکایی و اروپایی به مراتب کیفیت بالاتری دارند. البته اثر نگذاشتن ریفاکسیمین ساخت ترکیه برای آقای مهران می تونه دلایل دیگه ای داشته باشه. به هر حال راه در مان در صورت موثر نبودن ریفاکسیمین بسته نیست. دکتر پیمنتل، کسی که برای اولین بار درمان آی بی اس با ریفاکسیمین رو پیشنهاد داد، در صورت موثر نبودن آن، یک دوره درمان 14 روزه با neomycin رو در نظر گرفته و در نهایت در صورت عدم تاثیر نیومایسین، یک دوره 14 روز، روزه با vivonex که یک پودر محلول در آب با جذب سریع در روده هست رو تجویز می کند. البته این پودر که ساخت کارخانه نستله است هم گران و هم بسیار تلخ و بد مزه است. شخصا روزه آب زیر نظر پزشک رو ترجیح میدهم.

من هفته آینده که زیفاکسان به دستم برسه و مصرفش رو شروع کنم نتیجه اش رو بهتون خبر می دم. برام دعا کنید....

یک نکته، اگر من مشکلم اسهال بود بدون هیچ فوت وقتی ریفاکسیمین رو تهیه و مصرف می کردم و از شر بیماریم خلاص می شدم. بنابراين شمایی که مشکلتون اسهاله این لطف رو در حق خودتون بکنید.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه بهمن 23, 92 4:57 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
spring نوشته است:
دوستانی که آی بی اس تون از نوع اسهال هست حتما برای یک دوره 14 روزه با دوز 550 میل سه بار در روز ریفاکسیمین رو امتحان کنید. در مورد آی بی اس از نوع اسهال این قرص تاثیر خیلی عالی و سریعی برای از بین بردن تمام علائم داره.
البته این به این معنی نیست که در مورد یبوستی ها اثر گذار نیست اما تحقیقات نشون داده که بیشتر در از بین بردن بیماری IBS-D موفق بوده. و تا یک دوره حدودا 5 ماهه اثرش باقی می ماند. بعد از 5 ماه در صورت برگشت بیماری مصرف یک دوره 14 روزه دیگر توصیه می شه و زیانی برای بیمار نداره. البته با رعایت رژیم لو فودمپ و مصرف پروبیوتیک می توانید برای همیشه از بازگشت بیماری جلوگیری کنید.
در مورد این که ریفاکسیمین ساخت چه کشوری را مصرف کنید، نمیشه قضاوت درست داشت اما تجربه نشان داده که داروهای ساخت کشور های آمریکایی و اروپایی به مراتب کیفیت بالاتری دارند. البته اثر نگذاشتن ریفاکسیمین ساخت ترکیه برای آقای مهران می تونه دلایل دیگه ای داشته باشه. به هر حال راه در مان در صورت موثر نبودن ریفاکسیمین بسته نیست. دکتر پیمنتل، کسی که برای اولین بار درمان آی بی اس با ریفاکسیمین رو پیشنهاد داد، در صورت موثر نبودن آن، یک دوره درمان 14 روزه با neomycin رو در نظر گرفته و در نهایت در صورت عدم تاثیر نیومایسین، یک دوره 14 روز، روزه با vivonex که یک پودر محلول در آب با جذب سریع در روده هست رو تجویز می کند. البته این پودر که ساخت کارخانه نستله است هم گران و هم بسیار تلخ و بد مزه است. شخصا روزه آب زیر نظر پزشک رو ترجیح میدهم.

من هفته آینده که زیفاکسان به دستم برسه و مصرفش رو شروع کنم نتیجه اش رو بهتون خبر می دم. برام دعا کنید....

یک نکته، اگر من مشکلم اسهال بود بدون هیچ فوت وقتی ریفاکسیمین رو تهیه و مصرف می کردم و از شر بیماریم خلاص می شدم. بنابراين شمایی که مشکلتون اسهاله این لطف رو در حق خودتون بکنید.

سلام خوبین؟
ممنونم که به سوال منم جواب دادین..مچکر
فقط یه مسئله ای هست اونم اینه که من تو این 7/8 ساله که آی بی دارم و اوایل از نوع اسهال بود الان اسهالم تقریبا میشه گفت بهبود پیدا کرده.. البته وقتایی که خیلی استرس دارم بازم پیش میاد ولی روزای عادی نه دیگه/ درواقع مشکل اصلی من نفخ زیاد و احساس فوریت زیااااد در دفع هستش ..به نظرتون ریفاکسیمین میتونه برا من هم تاثیر داشته باشه؟
ایشالا شما هم هرچه زودتر زیفاکسان دستتون میرسه و براتون معجزه میکنه دوست خوبم

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه بهمن 23, 92 1:34 am 
آفلاین
کاربر ساده

سلام، عزیزم اینایی که گفتی یعنی نفخ و احساس فوریت در دفع یا تو بعضی ها دفع ناقص مدفوع همه از علائم آی بی اس هستند. بنابراین با درمان آی بی اس تمام نشانه ها و علائمش بر طرف میشه ولی خوب این صد در صد نیست، چون تو بعضی از بیمارها یک سری از علائم به طور کامل برطرف نشدن و اینکه ریفاکسیمین بیشتر برای کسایی تاثیر داره که مشکلشون اسهال باشه.

من هم اوایل بیماریم با یکم استرس اسهال می شدم ولی بقیه وقت ها علائمی جز نفخ نداشتم. کم کم که خودمو از موقعیت های استرس زا دور کردم و سنم و اعتماد به نفسم هم بالاتر رفت اسهالم از بین رفت الان مشکلی جز نفخ روده هام ندارم که امیدوارم با ریفاکسیمین از بین بره. نمیدونم الان که دیگه اسهال ندارم ممکنه ریفاکسیمین برام اثر کنه یا نه؛ به هر حال امتحانش می کنم تا ببینم چی میشه.

مرسی از مهربونیت 3>

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه بهمن 24, 92 8:33 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

محل اقامت: fars
سلا م به همه دوستان . توجه داشته باشین که داروی نئومایسین دارای عوارض زیادی هست . بطوریکه از داروخونه ها جمع شده . از جمله عوارضش کری همیشگی هست . مواظب باشید مصرف نکنین . اما ریفاکسیمین غیرقابل جذب و بدون عوارض هست.

بالا

پستارسال شده: جمعه بهمن 25, 92 5:25 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
در كشوري مثل آمريكا كه به راحتي ريفاكسيمين در دسترس هست همچنان اي بي اس نوع اسهال براي خيلي ها درمان نشده. با يك نگاه به سايت ibsgroup ميشه براحتي اين مسئله را ديد. دكتري كه ادعا مي كنه با ريفاكسيمين اي بي را درمان مي كنه اون را همراه با يك رژبم غذايي سفت و سخت و مصرف پروبيوتيك موثر مي دونه. بهرحال علي رغم وجود اين دارو در آمريكا و اروپا همچنان اي بي اسهالي يك بيماري غير قابل درمان است و بيماران هم همه روزه در سايت هاي مختلف از ادامه بيماريشون مي نالند.

بالا

پستارسال شده: شنبه بهمن 26, 92 1:30 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

کاملاً درسته آقا آرش من رفتم پیش دکتر گوارشم و ازش خواستم برام ریفاکسیمین تجویز کنه بهم گفت این دارو نهایتاً برای 2 ماه تاثیر داره و برای نفخ و اسهال موثره. بچه ها دکتر برای من ریفاکسیمین 200 میلی گرم تجویز کرده 3 بار در روز. به نظرتون جواب میده؟؟؟ به من گفت 550 زیاده. :roll:

بالا

پستارسال شده: شنبه بهمن 26, 92 2:17 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

من بدم نمیاد ریفاکسیمین را امتحان کنم(البته موقعی که تو ایران پیدا بشه) ولی همانطور که می دونیم یکی از دلایل ای بی ممکنه رشد قارچ کاندیدا باشه که مصرف آنتی بیوتیک حتی بهترین و کم عارضه ترینش مثل همین ریفاکسیمین می تونه کاندیدا را شدیدتر کنه.

راستی جالبه که وقتی "ریفاکسیمین" را گوگل می کنید اول از همه همین سایت میاد بعد ویکی پدیا.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه بهمن 30, 92 5:23 pm 
آفلاین
کاربر ساده

mehran نوشته است:
سلا م به همه دوستان . توجه داشته باشین که داروی نئومایسین دارای عوارض زیادی هست . بطوریکه از داروخونه ها جمع شده . از جمله عوارضش کری همیشگی هست . مواظب باشید مصرف نکنین . اما ریفاکسیمین غیرقابل جذب و بدون عوارض هست.

آقای مهران قبلا براتون توضیح دادم دوباره هم میگم.
نئومایسن مثل ریفاکسیمین یک آنتی بیوتیک غیر قابل جذب توسط دستگاه گوارش هست. و به وفور در تولید کرم ها و قطره های چشمی و پمادها استفاده میشه. نئومایسین با کشتن باکتری ها در دستگاه گوارش، میزان آمونیاک بدن رو پایین نگه می دارد باعث جلوگیری از انسفالوپاتی کبدی، به خصوص قبل از جراحی میشه. همچنین برای درمان رشد بیش از حد باکتری در روده کوچک (Sibo) استفاده میشه. این آنتی بیوتیک در کلینیک Cedars-Cinai در آمریکا برای درمان آی بی اس تجویز میشه.
مهمترين‌ عوارض‌اين‌ دارو مسموميت‌ گوارشي‌ (در صورت وجود بیماری عفونی روده) و تا اندازه‌اي‌مسموميت‌ كليويه و اين‌ عوارض‌ بیشتر در افراد كهنسال‌ يا بيماران‌ مبتلا به‌ اختلال كار کليه‌ شايعتر هست.
عوارضی که شما از طریق اطلاعات یک وبسایت بهش اشاره می کنید در بسیاری از آنتی بیوتیک های در دسترس ما هم وجود داره. مترونیدازول یکی از این آنتی بیوتیک هاست که همین عوارض را داره. از جمله ایجاد آلودگی ثانویه قارچی (کاندیدا) و باکتریایی ، حساسیت های پوستی و عدم تعادل و مشکلات خواب و ... . حتی مواردی از ناشنوایی هم در اثر مصرف مترونیدازول گزارش شده. اطلاع دارید که این آنتی بیوتیک به وفور توسط پزشکان عمومی ایرانی تجویز میشه و خیلی از ما برای یک بار هم که شده آن رو مصرف کردیم و عوارضش رو تجربه کردیم.
به هر حال مصرف نئومایسین باید با تجویز و زیر نظر پزشک باشه مصرف سر خود دارو ممکنه عوارضش رو بیشتر بکنه. نحوه مصرف دارو در ایجاد عوارضش خیلی تاثیر داره.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 97 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com