سلام عباس جان
مشکل بی اختیاری من همیشگیه، چه استرس داشته باشم چه نداشته باشم. دکترم به اصرار من وقت عمل گذاشت. من 6 سال پیش هم رفتم پیشش گفت من عملت نمی کنم. عضله ات آنقدر مشکلی نداره حتی ممکنه با جراحی بدتر بشی. بعدم گفت تو افسردگی داری بهتره به یک روانپزشک مراجعه کنی.
چند ماه پیش دوباره رفتم پیشش گفتم قبلا پیشتون اومدم... ورزشهای کگل رو انجام دادم اثری نداشته... خیلی تعجب کرد. دوباره گفت تو افسرده ای، گفتم 6 سال پیش هم همین حرفو زدید و رفتن من پیش روانپزشک مشکل منو حل نکرد. افسردگی من فقط و فقط بابت این موضوعه. غیر از این، مشکلی ندارم که بخواهم به خاطرش افسرده باشم! خلاصه بعد از یک دوره مصرف لوپرامید و ایمی پرامین، وقتی دید تاثیری نداشتن و حتی به مشکلاتمم اضافه کردن! برام وقت عمل گذاشت.
دکترم استاد دانشگاهه و سنش زیاده، برای هر عملی کمیسیون میذاره و با همکاراش مشورت می کنه. تنها کسیه که جراحی بی اختیاری مدفوع رو اینجا انجام میده. دنبال سود شخصی نیست، اینو مطمئنم.
فقط می خوام بدونم کسایی که بابت بی اختیاری مدفوع عمل جراحی انجام میدن، بی اختیاری گازشون هم از بین میره یا نه؟
از دکترم پرسیدم نتیجه عمل هاش روی بیمارای قبلیش چی بوده؟ گفت هیچ کدوم برنگشتن تا از نتیجه اش با خبر بشم. نمیدونم این چه معنی میتونه داشته باشه