تعداد افرادی که مشکلات شون بهتر شده نسبت به ایشان که من ربطش به معده رو اصلا نمیفهمم چی بوده! نه این قرص بلکه اصلا پروبیوتیک من ندیدم رو معده اثرداشته باشه! ضمن اینکه ایشون رانتدین با مترونید ازل مصرف کرده که باز این هم جای تعجب داره چون معمولا این ۲ تا رو با هم کسی نمیده با بیسموت باز من دیدم! ایشون مشکلش مشخص نیوده چی بوده ۱- معده درد بود یا روده؟ (
مشکل معده یا روده !)یا اسهال یا مشکل نا مشخص بوده! ۲- هر دکتری به ایشان عجیب تر تجویز کرده . یکی رانتدین یکی کولفک nexium ! معمولا درصورت بیماریهای عفونتی از مترونید ازل استفاده میکنند در صورت هلیکوباکتری نه واسه دردهای معده .که معمولا امپرازل میدهند یا دایمیتیکون یا رانتدین!
نقل قول:
البته این دوتا قرص به صورت کلی وضعیت معدم رو بهتر کرده مخصوصا کلوفک ...
تعداد قرص ها برای 14 روز بود
دوباره بگیرم ادامه بدم قرص ها رو یا برم آندوسکوپی یا ... ؟؟؟
کمک کنید لطفا ...
در بروشور این دارو نوشته شده : مشکلات گوارشی با مصرف آنتی بیوتیکها و اختلالات گوارشی ایجاد شده در اثر مسافرت بیماریهای التهابی روده مانند کولیت کرون و سندرم روده تحریک پذیر ضدّ اسهال و نیاز درمان توام با داروهای شیمی درمانی
در مورد معده مشاهده نشد.
ما نمیتونیم بر اساس ۱ نفر که نمیدونیم مشکلش چی بوده یا بیماریش بخوایم یک قرص رو بگیم بد بوده! دوستانای بی از نوع اسهال ۱۰ روز مصرف کنند نتیجه مشخص میشه! نتیجه رو ۴-۵ نفر که از این قرص ۴بیکپ استفاده کردن که همه آبی اس داشتند مثبت بوده تا حدی برای معده من اعتقادی به این جور داروها ندارم.