انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 8:53 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 83 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: چهارشنبه خرداد 28, 93 1:17 pm 
آفلاین
کاربر ساده

سلام اقای دکتر مصطفی
مشکل اصلی من سر و صدای شکم و نفخه. ای بی اس ام هم از نوع اسهال و یبوسته و تقریبا در این مدت (17 سال!) داروی شیمیایی خاصی بجز کلیدینیوم سی مصرف نکردم. اما با توجه به سفری که در پیش دارم میخواستم مصرف دارو را شروع کنم.
سوالی که داشتم اینه که تا جایی که من از شرح حال دوستان احساس کردم دارهای ضد افسردگی تاثیر موقت دارند و بعد از حدود یکسال که فرد احساس بهبودی میکنه دوباره علائم برمیگرده. نگرانم که اگر من برای این سفر یکی دو ماهه شروع به خوردن مثلا نوروتریپتیلین کنم تاثیر خودش را از دست بده و حتی در شرایط ضروری آینده دیگه نتونم با این داروها علائمم را کنترل کنم.
نظر شما چیه؟
خیلی خیلی ممنون از راهنماییهاتون

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: پنج شنبه خرداد 29, 93 11:34 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال
آواتار کاربر

منا نوشته است:
سلام اقای دکتر مصطفی
مشکل اصلی من سر و صدای شکم و نفخه. ای بی اس ام هم از نوع اسهال و یبوسته و تقریبا در این مدت (17 سال!) داروی شیمیایی خاصی بجز کلیدینیوم سی مصرف نکردم. اما با توجه به سفری که در پیش دارم میخواستم مصرف دارو را شروع کنم.
سوالی که داشتم اینه که تا جایی که من از شرح حال دوستان احساس کردم دارهای ضد افسردگی تاثیر موقت دارند و بعد از حدود یکسال که فرد احساس بهبودی میکنه دوباره علائم برمیگرده. نگرانم که اگر من برای این سفر یکی دو ماهه شروع به خوردن مثلا نوروتریپتیلین کنم تاثیر خودش را از دست بده و حتی در شرایط ضروری آینده دیگه نتونم با این داروها علائمم را کنترل کنم.
نظر شما چیه؟
خیلی خیلی ممنون از راهنماییهاتون

سلام
.
نورتریپتیلین بعد از هشت هفته اثر خودشو نشون میده و این طبیعیه که مثل همه داروهای ضدافسردگی بعد از یه مدت بدن بهش عادت میکنه...عادت کردن به معنی این نیست که حال طرف بدتر میشه....نه...عادت کردن یعنی بدن فقط در حضور اون دارو بطور طبیعی کار میکنه و متاسفانه تو این موقع اکثر دوستان اشتباها دارو رو قطع میکنن و دیگه مصرف نمیکنن که این باعث میشه تمام علائم برگرده.....پس شما بدون نگرانی دارو روشروع به مصرف کنین ولی ترک مصرف دارو فقط با مشورت پزشک باشه....
موفق باشین

بالا

پستارسال شده: شنبه تیر 7, 93 3:26 pm 
آفلاین
کاربر ساده

سلااااااااام بچه ها
ما ای بی اسی ها باید روزه بگیریم؟
من هرسال میگرم ولی نفخم بیشتر میشه شما راه حلی دارید که زمانی روزه هستیم راحت باشیم؟

بالا

پستارسال شده: شنبه تیر 7, 93 6:12 pm 
آفلاین
Admin

سلام drmona
(1) این موضوع روزه یه بحث جداست و ربطی به موضوع ای ابی اس قابل درمان است ندارد، (2) شما هر وقت می خواهید بحث جدیدی مطرح کنید ابتدا باید در فروم سرچ کنید ببینید این بحث قبلا مطرح شده یا خیر، اگر مطرح شده بود که در ادامه همون سوالتون رو مطرح می کنید و اگر مطرح نشده بود به قسمتی می روید که موضوع شما با آن در ارتباط است و موضوع جدید را انتخاب می کنید و سوال خودتون رو مطرح می کنید و در واقع بحث رو شروع می کنید
http://ibsgroup.ir/froum/viewtopic.php?f=52&t=468
(3) در مورد روزه، این روزه یه چیزه مذهبی هستش، پس باید در گروه گفتگوی آزاد و انجمن مذهبی مطرح شود، و اما این موضوع قبلا مطرح شده و بچه ها در موردش پست گذاشتن که شما با یه سرچ ساده می توانستید آن را پیدا کنید
http://ibsgroup.ir/froum/viewtopic.php?f=84&t=475

بالا

پستارسال شده: دوشنبه تیر 9, 93 1:25 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

پربیوتیک از دید من قبل از اینکه انسان اصن مریضی خاصی داشته باشه مصرف کنه یجورایی خودمراقبتی باشه واسش.یا وقتی مجبوره انتی بیوتیک زیاد تو یه برهه مصرف کنه در کنارش پروبیوتیک هم مصرف کنه وگرنه بعد از ایجاد مشکل منم زیاد اثری ازش ندیدم ولی باز دارم به مصرفش ادامه میدم

ما که هیچی به کسایی که دوسشون دارید توصیه کنید هوای روحیه و سیستم گوارششونو داشته باشن تا مث ماها نشن.ورودش یکدفعه ای و بدون اگاهیه اما خروج از این وضعیت شاید هیچوقت امکان پذیر نباشه

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه تیر 11, 93 4:45 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال
آواتار کاربر

guner نوشته است:
پربیوتیک از دید من قبل از اینکه انسان اصن مریضی خاصی داشته باشه مصرف کنه یجورایی خودمراقبتی باشه واسش.یا وقتی مجبوره انتی بیوتیک زیاد تو یه برهه مصرف کنه در کنارش پروبیوتیک هم مصرف کنه وگرنه بعد از ایجاد مشکل منم زیاد اثری ازش ندیدم ولی باز دارم به مصرفش ادامه میدم

ما که هیچی به کسایی که دوسشون دارید توصیه کنید هوای روحیه و سیستم گوارششونو داشته باشن تا مث ماها نشن.ورودش یکدفعه ای و بدون اگاهیه اما خروج از این وضعیت شاید هیچوقت امکان پذیر نباشه

کلا هیچ کس نفهمید دلیل این IBS چیه!؟
نه پزشکا نه اطبای سنتی نه خود ما بیمارا!
دلیلش استرسه، تغذیه ست، باکتریه، ویروسه؟؟؟
چیه؟؟؟؟

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه تیر 11, 93 4:49 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
بنظرمن دلیل آی بی اس یه باکتری ناشناخته س!که انقده روده هارو تحت تاثیر قرار داده که به هرعاملی مث استرس و تغذیه واکنش شون میدن
گاهیم میگم آی بی اس فقط یه مشکل روحیه!‏

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه تیر 12, 93 4:55 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال
آواتار کاربر

امیدوار نوشته است:
بنظرمن دلیل آی بی اس یه باکتری ناشناخته س!که انقده روده هارو تحت تاثیر قرار داده که به هرعاملی مث استرس و تغذیه واکنش شون میدن
گاهیم میگم آی بی اس فقط یه مشکل روحیه!‏

همه ما هایی که IBS داریم از قبل مشکل گوارشی داشتیم و کم کم به دلیل استرس و هیجانات زندگی و تغییر ریتم زندگیمون تشدید شده.
من خودم یادمه از بچگی همه نوع غذاهایی بهم نمیساخت.
کم کم تشدید شد
IBS هم یهویی بوجود نمیاد کم کم بوجود میاد و طول میکشه تا خوب بشه. به شرط اینکه صبر کنین و داروهاتون رو مرتب بخورین. کم نیستن آدمایی که آی بی ای دارن و راحت زندگی میکنن و همشونم بهم گفتن باس صبر کرد. منم تا یکسال اوضاعم خوب نبود و کم کم، ذره ذره حالم بهتر شد.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه تیر 12, 93 6:49 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام آقای دکتر من روزی 50 میلی گرم نورتریپتیلین و دو عدد تری فلونوپرازین 1میلی گرم مصرف می کنم چند هفته شروع کردم
وضعیت از قبل خیلی بهتره ولی دفعات خروج گاز خیلی کاهش پیدا کرده نمی دانم می توانم گاز خروجی را کنترل کنم یا نه ولی در طول مصرف این قرص تاکنون هیچ واکنشی از اطرافیان ندیدم نظر شما چیست

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه تیر 12, 93 8:19 pm 
آفلاین
کاربر فعال

محل اقامت: تهران
شما با مصرف 50 میلی گرم نورتریپتیلین دچار یبوست نمی شید. من که الان 5 روزه می خورم یبوست گرفتم.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 83 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com