انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 4:11 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 70 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: دوشنبه تیر 30, 93 12:53 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
برای تنهایی ام.

مرده بدم زنده شدم گریه بدم خنده شدم ___________ دولت عشق آمد و من دولت پاینده شدم
دیده سیر است مرا جان دلیر است مرا _____________ زهره شیر است مرا زهره تابنده شدم
گفت که دیوانه نه‌ای لایق این خانه نه‌ای ____________ رفتم و دیوانه شدم سلسله بندنده شدم
گفت که سرمست نه‌ای رو که از این دست نه‌ای _____ رفتم و سرمست شدم وز طرب آکنده شدم
گفت که تو کشته نه‌ای در طرب آغشته نه‌ای _________ پیش رخ زنده کنش کشته و افکنده شدم
.......
مولوی - دیوان شمس - ( منبع: http://shaadzi-shaad.blogfa.com )

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: دوشنبه تیر 30, 93 2:15 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

..... آیا ادعاهایی که در مورد هوش هیجانی و نقش مهم آن در زندگی وجود دارد درست است؟ یا در آنها اغراق شده است؟ اینکه هوش هیجانی می‌تواند توانمندی ما در تصمیم گیری، مذاکره و فروش، مدیریت زمان، پذیرش تغییر، صراحت و جسارت، همدلی و ارتباط با دیگران، ارائه مطلب در کلاسها و سمینارها، دوست یابی، همسریابی، مدیریت عصبانیت، انعطاف پذیری و … را افزایش دهد درست است یا نادرست؟

نمی‌توان ادعاهای بالا را به سادگی انکار کرد. زمانی که دانیل گلمن در تعریف هوش هیجانی، مواردی نظیر خودآگاهی، مدیریت خود، دگرآگاهی و مدیریت روابط با دیگران را قرار می‌دهد و روون بار-آن (Reuven Bar-on) فهرست بلند بالای دیگری را نیز به زیرمجموعه‌های هوش هیجانی می‌افزاید، عملاً می‌توان پذیرفت که با هوش هیجانی، کسب هر نتیجه بزرگی امکان پذیر است!

اما یک واقعیت را فراموش نکنیم. با تعریفی که از هوش هیجانی انجام می‌شود،‌ «هوش هیجانی» یک «مهارت» نیست که ما بتوانیم با تکیه بر ادعاهای شگفت انگیزی که در این‌باره وجود دارد، با مطالعه یک کتاب یا شرکت در یک دوره آموزشی، آن را فرا بگیریم و پس از آن منتظر بروز معجزه در زندگی خود باشیم.

هوش هیجانی، بیشتر از جنس یک توصیه است. توصیه برای انتخاب بهتر اولویت‌های یادگیری. هوش هیجانی به ما یادآوری می‌کند که مهارت ارتباط با دیگران، مهم‌تر از مهارت فنی است. به ما یادآوری می‌کند که توجه به احساسات پنهان شده در پشت جملات طرف مقابل، ممکن است مفیدتر از توجه به منطق استدلال او باشد. به ما یادآوری می‌کند که ساختن یک رابطه ممکن است سالها طول بکشد، اما مدیریت ضعیف احساسات، ممکن است در چند دقیقه تمام آن رابطه را نابود کند و ده‌ها مورد دیگر از این یادآوریها.

هوش هیجانی، نام یک علم نیست. نام یک مهارت مشخص هم نیست. در یک روز و یک هفته و یک ترم آموزشی هم آموخته نمی‌شود. هوش هیجانی قبل از هر چیز، یک «نگرش» است. نگرشی که اولویت‌های متفاوتی را برای یادگیری و توسعه توانمندی ها و مهارتها، به ما معرفی می‌کند. مسیر توسعه هوش هیجانی می‌تواند از همین امروز آغاز شود و هرگز به پایان نخواهد رسید

( منبع: http://www.motamem.org/?p=3207 )

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه تیر 30, 93 3:44 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

اگر کسی به تو لبخند نمی زند علت را در لبان بسته خود جستجو کن.

هر کس ساز خودش را می زند، اما مهم شما هستید که به هر سازی نر قصید.

مردی که کوه را از میان برداشت کسی بود که شروع به برداشتن سنگ ریزه ها کرد.

شجاعت یعنی : بترس ، بلرز ، ولی یک قدم بردار.

در زندگی یک روزی به عقب نگاه میکنی . به آنچه گریه دار بود می خندی. ( چرا حالا به آنها نخندی؟)

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است.

اگر همواره مانند گذشته بیندیشید، همیشه همان چیزی را کسب می کنید که از پیش داشته اید.

کسی که بر "ترس" غلبه نکرده باشد اولین درس زندگی را نیاموخته است.

( منبع: http://doctormortezaee.blogfa.com/post-443.aspx )

آخرین بار توسط آشنا در دوشنبه تیر 30, 93 6:18 pm ویرایش شده است، در کل 3 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه تیر 30, 93 3:51 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

یک انتقاد صحیح بایستی شرایط زیر را داشته باشد تا بتواند ضمن آنکه تأثیر گذار است، سبب ناراحتی و نارضایتی طرف مقابل هم نشود :

١- قبل از انتقاد کردن و بیان اشکالات گفتار و رفتار طرف مقابل، ابتدا مختصری از محاسن، خوبیها و توانمندیهای او سخن بگوئید، این کار باعث می­شود فرد احساس کند شما دوست او هستید و دشمنی ندارید. و در نتیجه حاضر به شنیدن سخن شما خواهد بود .

٢- مختصری از زمان­هایی که خودتان خطا یا اشتباهی کرده­اید سخن بگوئید تا طرف مقابل احساس نکند قصد شما از انتقاد کردن اثبات برتری خود و ضعف طرف مقابل است. سخن گفتن از اشتباهات خود زمینه پذیرش را در طرف مقابل ایجاد می­کند.

3- وقتی می­خواهید خطا و اشکال طرف مقابل را بگوئید دقت کنید، خطا و اشتباه را بطور مستقیم بازگو نکنید، بلکه این کار را غیر مستقیم انجام دهید. مثلاً بصورت سؤال مطرح کنیم که آیا از نظر شما این سخن یا عمل چگونه است؛ خوب یا بد؟

4- موضوعی را که می خواهید از آن انتقاد کنید تا حدامكان واضح و مشخص بيان كنيد.

٥- اجازه ندهيد گفته­هايتان از احساسات منفي شما رنگ بگيرد. مواظب باشيد صدايتان بلند و لحن كلامتان خشن و طعنه‌آميز نباشد.

٦- در مرحله چهارم مستقیم دستور ندهیم و برای اصلاح سخن یا رفتار مورد نقد به صورت دستوری تحکم نکنیم، بلکه سخن یا رفتار درست را پیشنهاد بدهیم.

٧- خیلی دقت کنید هنگام انتقاد کردن و ایراد گرفتن، موضوع و سخن معیوب را مورد انتقاد قرار دهید و از بد بودن آن سخن بگوئید و هیچگاه صفت بد یا زشت یا غلط را به شخصیت خود فرد نسبت ندهید، در واقع کار بد و ناشایست را سرزنش کنید نه شخصیت خود فرد را.

٨- واضح و شمرده سخن بگوييد، به طوري كه طرف مقابل انتقاد شما و دليل مطرح كردن آن را بفهمد.

٩- اطمينان حاصل كنيد كه اعمال و رفتاري را كه مورد انتقاد قرار مي‌دهيد، قابل تغيير است. در غير اين‌صورت از انتقاد صرف‌نظر كنيد.

١٠- حساس باشید که هنگام انتقاد کردن هدف خود را گم نکنید هدف تأثیر گذاری و اصلاح کردن است. پس موضوع را كش ندهيد و انتقاد را به سخنراني یا بحث و جدل بیهوده تبديل نكنيد، در این مسیر ممکن است طرف مقابل با ابراز نارضایتی و توجیه کردن سخن خود ناخودآگاه ما را به موضع جدل بکشد و در این جریان هدف اصلی فراموش شود و گفتگو به مسیر غلط کشیده شود. در اینجاست که شنونده بي‌حوصله مي‌شود و توجهي به آن نمي‌كند.

١١- خطا و اشتباه طرف مقابل را بگونه­ ای مورد انتقاد قرار دهیم که آن را قابل اصلاح و جبران نشان دهیم، افراط در انتقاد کردن می­تواند به جایی برسد که همه راهها را برای جبران خطا و اشتباه مسدود نشان دهد و فرد مرتکب خطا از اصلاح خطای خود ناامید و مایوس شود.

١٢- برای متقاعد کردن خطا کار بودن طرف مقابل یا غلط بودن سخن و رفتار او از برچسب زدن به او خودداری کنید، مثلاً بکار بردن عباراتی مانند: «تو همیشه خطا میکنی»، «توهیچ وقت دقت نمیکنی» «تو آدم سهل انگاری هستی»، تأثیر گذاری انتقاد را به صفر می رساند.

1٣- بكوشيد با پيش‌بيني واكنش‌هاي منفي شخصي كه مورد انتقاد قرار مي‌‌گيرد، از بروز آن جلوگيري كنيد. جملاتي مانند: «مي­دانم که به من اين اجازه را مي­دهيد که در مورد… حرف بزنم، چون معتقدم كه براي شما مفيد خواهد بود». در كاهش واكنش‌هاي منفي مؤثر مي‌باشد.

١٤- از ژست‌هاي خشم‌آلود، مانند گره كردن دست، اخم كردن، گره به ابرو انداختن و نظاير آن بپرهيزيد.

15- اگر نتيجه مثبت انتقاد خود را در رفتار انتقاد شونده مشاهده نموديد، وي را تحسين و از اینکه به سخنان شما گوش کرده است تشکر كنيد.

( منبع: http://doctormortezaee.blogfa.com/post-1.aspx )

آخرین بار توسط آشنا در دوشنبه تیر 30, 93 6:20 pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

بالا

عنوان پست: وبلاگ راه زندگی
پستارسال شده: دوشنبه تیر 30, 93 4:03 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

وبلاگ راه زندگی ، وبلاگی عالیست که دکتر مرتضایی ( اگر اشتباه نکنم) به ما راه زندگی را نشان می دهد.
به عناوین وبلاگ مراجعه کنیم بهتر است.

http://doctormortezaee.blogfa.com

بالا

پستارسال شده: سه شنبه تیر 31, 93 11:39 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
من امروز سرکار یک ارباب رجوعی داشتم که کنار میزم نشسته بود و منتظر بود تا کارش را انجام دهم.
من بوی بدی حس کردم و پنجره را باز کردم، حس کردم این ارباب رجوع به باز کردن پنجره توجه خاصی کرد. پیش خودم فکر کردم که این شخص اگر ال جی داشته باشه الان بدترین فکر را کرده در صورتیکه یک اتفاق خیلی معمولی بود و من در مورد اون بو حتی مطمئن نبودم که بوی گاز روده باشه چه برسه به اینکه فکر کنم از اون شخص یا کس دیگری بوده است.
به نظرم عوض کردن طرز فکر به ال جی ها میتونه خیلی کمک کنه.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه تیر 31, 93 4:41 pm 
آفلاین
کاربر فعال

به نظرمنم ما ال جی ها بیش از حد مسئله رو پیچوندیم من یادمه یه دوستی داشتم که یه دو-سه هفته ای ال جی داشت حتی
ال جیش ازمنم شدید تر بودولی بعدیه مدت کاملاخوب شد(منم اوایل فکر می کردم مثل دوستم شدم وبعد یه مدت خوب میشم که نشد)ولی حتی حتی حتی یک درصد هم در روابط من واون تاثیری نداشت ومن هیچ فکری در مورد دوستم وومشکلش(اینکه شاید یه بیماری داشته باشه ) نمی کردم
آخه من همش فکرمی کنم مردم بیکارن میشینن به من فکر میکنن

بالا

عنوان پست:
پستارسال شده: جمعه مرداد 2, 93 12:41 am 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

آرش نوشته است:
..... به نظرم عوض کردن طرز فکر به ال جی ها میتونه خیلی کمک کنه.

آقا آرش خوشحالم که در این مورد توافق داریم. :D :D

مونا السادات نوشته است:
به نظرمنم ما ال جی ها بیش از حد مسئله رو پیچوندیم ......

مونا خانم ، من هم با شما موافقم که مسئله زیاد هم پیچیده نیست ولی حالا که بعد از 17 سال تلاش نتوانسته ام مسئله را حل کنم. خوب چه ایرادی دارد از یک نفر که در حل این گونه مسائل وارده ، بخواهم که کمکم کنه. :) ( منظورم مراجعه به روانشناس می باشد)

آخرین بار توسط آشنا در جمعه مرداد 2, 93 1:07 am ویرایش شده است، در کل 4 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: جمعه مرداد 2, 93 12:51 am 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

انسان از دو جزء جسم و ذهن که رابطه تنگاتنگ باهم دارند و کمبود و اشکال در یک حوزه ضمن آنکه به آن حوزه آسیب می رساند به حوزه دوم هم آسیب می رساند.

حرفی که من دارم نه تنها در مورد بیماریمان، بلکه در مورد سبک و الگوی زنگیمان است و آن اینکه، آیا آنقدر که به تغذیه جسمی مان اهمیت می دهیم به تغذیه فکریمان هم اهمیت می دهیم. آیا به این اهمیت می دهیم که :

- چه ورودی های فکری دریافت می کنیم؟
- چه صحبت هایی در درونمان با خود می کنیم؟
- آیا معیار ها و ویژگی هایی که متخصصان حوزه فکر و روانشناسانی برای "انسان سالم" تعریف می کنند در ما وجود دارد و دنبال آن هستیم که کمبود ها و ضعف های خود در این حوزه را هم تقویت کنیم؟
- آیا رفتار هایمان با معیارهای رفتار "انسان سالم" تطبیق می کند؟
- آیا فکرمان سالم است یا بیماری دارد؟
-چقدر برای داشتن زندگی شاد تلاش می کنم؟ و آیا معیارهایم برای شادی مورد قبول متخصصان انسانشناسی است یا نه؟
- رابطه مان با ورزش دائمی که برای سلامت جسم و فکر لازم است چگونه است؟

نمی شود که در حوزه جسم تابع علم بود ولی در حوزه ذهن تابع علم نبود. من قبلا به حوزه فکر اهمیت نمی دادم یا کم اهمیت می دادم ولی مدتی است که ضمن توجه به حوزه جسم ، توجه اصلی ام را روی حوزه فکر متمرکز نموده ام.

به نظرم اکثریت ما و مردم کشورمان، نه تنها در حوزه تغذیه جسمانی مشکل داریم بلکه در حوزه تغذیه فکری نیز مشکل داریم و احتمالا مشکلات تغذیه جسمانی هم از مشکلات تغذیه فکری ناشی شده اند. مثال می زنم:

- مرغداری که فکر می کند با روش تقلب و با ارائه مرغ های غیر بهداشتی و آلوده به هم نوعان خود زرنگی می کند و دنبال این نیست که با افزایش بهره وری سود خود را افزایش دهد آیا مشکل فکری ندارد؟
- مهندس ناظر ساختمانی که به صورت مرحله ای به نظارت ساختمان نمی رود و در پایان کار ساختان، فقط یک امضا می زند و باعث تولید مسکن بی کیفیت و غیر مقاوم است آیا مشکل فکری ندارد؟
- ریس جمهوری که دستور تولید و توزیع بنزین سرطان زا را می دهد آیا مشکل فکری ندارد؟
- مهندس پتروشیمی که با وجود آگاهی از خطرات بنزین های تولیدی پتروشیمی، پیشنهاد فوق را به رئیس اش می دهد آیا مشکل فکری ندارد؟
- خانم نازایی که برای درمان نازایی خود به فال بین مراجعه می کند آیا مشکل فکری ندارد؟
- آیا مشابه مشکلات فکری فوق،در من نوعی هم وجود ندارد؟
- منی که بیماری آی بی اس دارم و فکر می کنم که بدترین بیماری دنیا را گرفته ام و آبروی خود را در خطر می بینم و به بیماری بصورت یک مسئله حیثیتی نگاه می کنم ؟!! و امیدم را از دست می دهم آیا مشکل فکری ندارم؟
- دیگرانی که بخاطر قضاوت های ناصحیح گاها حرف های بی مورد زده اند آیا مشکل فکری ندارند و منی که بخاطر این حرف ها و در اکثر موارد ذهن خوانی های خود، گوشه گیر شده و آبرویم را بر باد رفته دید ه ام آیا مشکل فکری ندارم؟

- آیا انساههایی که در بالا مثال زده شد از نظر متخصصان روانشناسی صفت " انسان سالم" را می شود به آنها اختصاص داد؟

البته این را هم بگویم که به هیچ وجه به دنبال تغییر فکر دیگران، حتی همسرم نیز نیستم من اگر بتوانم نگرش ، فکر و رفتار خود را عوض کنم ( و مطمئن ام که می توانم) زرنگم و کار بزرگی را انجام داد ه ام.

بالا

عنوان پست: قدرت باور
پستارسال شده: دوشنبه مرداد 13, 93 10:59 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

دانشمندان برای بررسی تعیین میزان قدرت باورها بر كیفیت زندگی انسانها آزمایشی را در « هاروارد یونیورسیتی » انجام دادند : 80 پیرمرد و 80 پیرزن را انتخاب كردند . یك شهرك را به دور از هیاهو برابر با 40 سال پیش ساختند . غذاهای 40 سال پیش در این شهرك پخته میشد . خط روی شیشه های مغازه ها ، فرم مبلمان ، آهنگها ، فیلم های قدیمی ، اخباری كه از رادیو و تلویزیون پخش میشد ، را مطابق با 40 سال قبل ساختند . بعد این 160 نفر را از هر نظر آزمایش كردند :

تعداد موی سر ، رنگ موی سر ، نوع استخوان ، خمیدگی بدن ، لرزش دستها ، لرزش صدا ، میزان فشار خون ... بعد این 160 نفر را به داخل این شهرك بردند ، بعد از گذشت 5 الی 6ماه كم كم پشتشان صاف شد ، راست می ایستادند ، لرزش دستها بطور ناخودآگاه از بین رفت ، لرزش صدا خوب شد ، ضربان قلب مثل افراد جوان ، رنگ موهای سر شروع به مشكی شدن كرد ، چین و چروكهای دست و صورت از بین رفت .

علت چه بود ؟

خیلی ساده است . آنها چون مطابق با 40سال پیش زندگی كردند ، باور كرده بودند 40 سال جوانتر شده اند .

انسانها همان گونه كه باور داشته باشند می توانند بیندیشند . باورهای آدمی است كه در هر لحظه به او القا میكند كه چگونه بیندیشد .

اصولا فرق بین انسانها ، فرق میان باورهای آنان است . انسانهای موفق با باورهای عالی ، موفقیت را برای خود خلق میكنند . انسانهای ثروتمند ، باورهای عالی و ثروت آفرین دارند كه با اعتماد به نفس عالی خود و بدون توجه به تمام مسائل به دنبال كسب ثروت می روند و به لحاظ باورهای مثبتشان به ثروت مطلوب خود میرسند .

قانون زندگی قانون باورهاست . باورهای عالی سرچشمه همه موفقیتهای بزرگ است . توانمندی یك انسان را باورهای او تعیین می كند ..
انسانها هر آنچه را كه باور دارند خلق میكنند . باورهای شما دستاوردهای شما را در زندگی میسازند . زیرا باورها تعیین كننده كیفیت اندیشه ها ، اندیشه ها عامل اولیه اقدامها و اقدامها عامل اصلی دستاوردها هستند

( منبع: http://www.daneshju.ir/forum/f947/t106427.html )

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 70 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com