انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:48 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 90 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: دوشنبه مرداد 20, 93 10:59 am 
آفلاین
کاربر فعال

فرشته جان خیلی نامردی ... :)
حرفات خیلی قشنگ بود سعی می کنم آویزون گوشم کنم
ولی خداییش من واسه اینکه دوستام اذیت نشن روزی 10 -12تاقرص می خوردم وخوشبختانه صفردرصدنتیجه گرفتم :D
اوایل منم از خودم متنفر بودم ولی چیکار میشه کرد اطرافیان هم مثل مادچار آزمایش شدن خودشون می دونن وخداشون :!:
من شاید حلالشون کرده باشم ولی هنو نتونستم فراموش کنم چون طوری رفتار می کردن انگار قاتل باباشونم :cry:

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: دوشنبه مرداد 20, 93 11:30 am 
آفلاین
کاربر بسیار فعال

سیده جانم تو نامردی من که شکی نیست اصلا... :)
دخترخوب الان که اون رویه سابق نداری باباجون انقدر قرص ادمو نابود میکنه

در زمینه دوستان من خداروشکر دوستان خوبی داشتم شروع بیماریم مصادف شد با اوایل دانشجویم خداروشکر توی اون 4سال دوستام باهام موندن حتی هرباری که فکر میکردم الانه ترکم کنند اما هربار که خودم کناره میگرفتم اصرار و تلفن های اونای بود ادامه دهنده دوستی بود دوستام باعلم به این علائم( البته نمیدونند بیمارم) اما همیشه اصرار دارند باهاشون باشم یا برم خونشون حتی متاهل ها

اما امان ازدست بعضیا یه دختر خانم بود بخاطر این بیماریم بشدت بشدت بشدت .... ازم متنفر بود چندباری هم تیکه پروند حسابی دلشو خنک کرد.
یادش بخیر :)

نمیخام بگم دوستی هامون عالی عالی بود اما .....
غصه نخور عزیزم اونا دوستت نبودن دوست نما بودن گلم
مطمئنم دوستان خیلی خوبی داری که تو رو بخاطر اخلاق ومعرفتت دوست دارن مشخصه خیلی دختر بامعرفت هستی و خیلی جلوتر از سنت هستی

خدا هممونو شفا بده.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه مرداد 20, 93 4:08 pm 
آفلاین
کاربر فعال

خیلی لطف داری عزیز
معلومه دوستای خوبی داشتی مگه نه دانشگاهت مث بقیه دوستان شش ساله می شد!
نه الآن یه دونه هم نمی خورم ...(که اینم اشتباهه)
منم خداروشکر چند تا دوست خوب دارم
ان شاءالله

بالا

پستارسال شده: جمعه مرداد 31, 93 6:38 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

محل اقامت: تبریز- مجرد -دنبال یه دختر تبریزی و...
MONA SADAT نوشته است:
اعتراف می کنم یه شب مامانم غذای نفاخ درست کرده بود واصرار می کرد من بخورم منم غذامو جداکردم وبه جای خوردنش یه ظرف در دار که مامانم کمتر ازش استفاده می کرد پیداکردم غذامو ریختم توش وگفتم بعدا میام سراغش
آقا ماجرا گذشت منم موضوع رو فراموش کردم بعد یکی دوماه به طور اتفاقی سراغ ظرف غذا رفتم ودیدم در ظرف بالا اومده چشمتون روزبد نبینه در ظرف که باز شد احساس کردم با یه جلبک زنده ی در یایی مواجه شدم (البته اگه همچین موجودی وجود داشته باشه)

یا چند روز قبل ماه رمضون خونه فامیلمون بودیم تلوزیون داشت در مورد نفخ وروزه داری صحبت می کرد فامیلمون برگشه به من میگه می دونی نفخ یعنی چی؟

برای این اخریه دارم از خنده میمیرم :lol:

بالا

پستارسال شده: شنبه شهریور 8, 93 7:09 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
منم اول یبوست داشتم بعد چندسال ال جی شد.

بالا

پستارسال شده: شنبه شهریور 8, 93 7:54 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

من ی بار تو دانشگاه وایساده بودم ی اقا همینطور دور من چرخید بینیشم گرفته بود ماجرا ناجور زیاد داشتم.خلاصه دیگه با انگشت نشونم میدن.مجبور شدم خونمو عوض کوم دانشگامو عوض کنم.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه شهریور 13, 93 4:17 pm 
آفلاین
کاربر ساده

ی سوال دارم از شماها شما خروج گاز رو چطور متوجه میشید؟
من چندین بار شاید ده بار میز دوم مینشستیم سر کلاس دوستم می گفت بوی ... میاد ولی من هیچی حس نمی کردم بقیه هم فکر نکنم یکبار هم گفت تو اومدی این بو شروع شد من 100 درصد مطمئنم من نبودم و فکر میکنم دوستم بوی هوارو که بد بوده اشتباه متوجه شده خلاصه ما که دیگه میز دوم ننشستیم. شماها خروج گاز رو حس میکنید، یعنی مطمئنید 100 درصد خروج گاز رو؟ و اینکه اصلا جلوشو نمیتونید بگیرید؟ که برید بیرون دستشویی و گاز رو خارج کنید؟

بالا

پستارسال شده: دوشنبه شهریور 17, 93 10:57 pm 
آفلاین

من سر کار میرم همه تو بخشمون خانم هستن جدیدا یه آقا به بخشمون اضافه شده و برا من خیلی سخته

بالا

پستارسال شده: سه شنبه شهریور 17, 93 1:37 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

عسل جان خود من و خیلیا که مثه مان البته نه همه بورو مخصوصا بوی خودمونو نمیفهمیم. خود من بعد یک سال این بیماریو باورم شد.بیشتر ضربه زندگیم ازین مشکل بو د ب شهرتم اسیب زد و باعث خیلی مشکلات شد.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آذر 6, 93 6:18 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

محل اقامت: ایلام
asal نوشته است:
ی سوال دارم از شماها شما خروج گاز رو چطور متوجه میشید؟
من چندین بار شاید ده بار میز دوم مینشستیم سر کلاس دوستم می گفت بوی ... میاد ولی من هیچی حس نمی کردم بقیه هم فکر نکنم یکبار هم گفت تو اومدی این بو شروع شد من 100 درصد مطمئنم من نبودم و فکر میکنم دوستم بوی هوارو که بد بوده اشتباه متوجه شده خلاصه ما که دیگه میز دوم ننشستیم. شماها خروج گاز رو حس میکنید، یعنی مطمئنید 100 درصد خروج گاز رو؟ و اینکه اصلا جلوشو نمیتونید بگیرید؟ که برید بیرون دستشویی و گاز رو خارج کنید؟

خوب خانم بی اختیاری که به اسمش معروفه . تو که نمیفهمی کی خارج میشه اختیارش دستت نیست ولی گاهی که به خودت میایی که ببینی میاد یا نه میبینی وا این که بازه مثلا و خودت متوجه نشدی. بنظرم مسخره ترین و بدبختی ترین مرض دنیا همین ال جی هست نتونی جلوی یه گهز کوچلو رو بگیری بدبختیه دیگه در حالی من حاضرم یه ماشین در خلاص رو کنترل کنم نزارم راه بره.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 90 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com