آشنا نوشته است:
خانم مونا سادات عزیز.
خیلی خوشحالم که شما هم با این نظر موافقید که با آی بی اس هم می توان زندگی شاد و توام با آرامش و موفقیت داشت و طوری زندگی کرد که به آن افتخار کنیم . با افتخار از زندگی خود برای بقیه صحبت کنیم و از زندگی لذت ببریم.
با روح و دیدگاه کلام شما که همانا تسلیم نشدن بود و اینکه چگونه با آی بی اس بتوانیم زندگی کنیم کاملا موافقم و کاملا هم نظریم. هرچند که خود من آدم مذهبی نیستم در نتیجه با برخی از روشها و دیدگاه های شما هم موافق نیستم یعنی این روشهای برای من کارساز نیست.( زیبایی انسانها هم در این اختلاف نظر ها و سلیقه ها و برداشت ها و تفاوت هاست بیاد یک نقل قول افتادم که " انسانها در یک چیز مشترکند و آن متفاوت بودن است").
به نظر من، رسیدن به آرامش و داشتن آرامش در زندگی، با وجود همه پستی و بلندی های آن ، بقدری مهم است و بقدری در سلامت روانی انسان تاثیر دارد که زیاد فرقی نمی کند که ما به این آرامش از طریق منطق و خودشناسی و انسان شناسی رسیده ایم یا از طریق باورهای مذهبی ، یا از طریق تغییر نگرش به زندگی یا بقول دوستمان امیر آقا از طریق مدیتیشین، هیبنوتیزم یا از طریق قانون جذب یا از طریق ورزش یا بیوفیدبک یا عرفان کیهانی یا زمینی و غیره.
ولی اینکه با وجود نشت گاز، چگونه می توانیم با مردم باشیم و خودمان را رشد دهیم و مخصوصا آی بی اس را بهانه ای برای تنبلی و دلیل شکست های خود قرار ندهیم و منزوی نشویم این واقعا یک "مهارت زندگانی" است و خیلی دوستم دارم در این مورد بحث کنیم. مخصوصا که شما این بحث را شروع کرده اید از شما خیلی متشکرم.
با آرزوی روزهای خوش همراه با آرامش
ممنونم آقای آشنا
راستش من به نوعی این طرز تفکر رو مدیون شما هستم
درواقع من وقتی مطالب روانشناسی شمارو خوندم روخودم کارکردم والآن دارم به بیشتر برنامه هام وهدفام رسیدگی می کنم وبراشون برنامه می ریزم
من خیلی دوست داشتم ایران کشوری مهاجر پذیربود یامی تونستم خودم سفرهای خارج از کشور برم یاحداقل بیان اندیشه درکشورآزاد بود تا بافرهنگ ها ،باورها واعتقادات مذهبی که مذاهب و کشور های دیگه دارن آشنا بشم ولی فعلابه سطح همین فروم بسنده می کنم
اینم می دونم که نمیشه باور ها واعتقادات کسی رو تغییرداد وکسی هم نمی تونه باورهام روتغییر بده پس بهترین کار اینه که به شخصیت های مذهبی هم احترام بذاریم وبیشتر به چیزهای مشترک که خیلی گسترده هم هستن فکر کنیم
ارزش انسان ها به خوب بودنشون واینکه چقدر برای دیگران سودمند تر هستند بستگی داره
نه به دین ومذهب
abbas نوشته است:
بچه ها خداییش واسه من یکی خیلی سخته بخوام حتی به نزدیک ترین دوست یا نزدیک ترین افراد خانواده ام بگم این مشکل رو دارم، اصلا غرورم اجازه نمیده شایدم روم نمیشه شایدم ترکیبی از غرور و کم رویی
بچه هایی که هر نوع تجربه ای در بیان این مشکل به دوستان و اعضای خانوادشون دارن لطفا با جزئیات اینجا بیانش کنن و بگن واکنش اونا چی بود بعد از بیان شما
من ترجیح می دم بمیرم ولی کسی یه ثانیه نسبت به من ترحم نکنه بعدش ال جی چیزی نیست که مردم بتونن درک کنن
من به پدر ومادرم درمورد ال جی توضیح دادم ولی باور نکردن زحمت کشیدن منو برن پیش یه پزشک عمومی ایشون هم گفتن عفونت روده داری وکلی آزمایش خون ،ادرار ،مدفوع وسونوگرافی ومسلما هیچی